Labranda Suites Costa Adeje (ex. Labranda Isla Bonita)

Oceniam dobrze. Lokalizacja dobra. Pokoje czyste . Mógłby być większy wybór gorących posiłków.

Świetny apartament z balkonem i wydzieloną częścią sypialną. Miła obsługa w barach, szybko reagujący personel w recepcji.

Hotel ogólnie ok. Na basenach zbyt dużo ludzi i zbyt głośno. Pokoje czyste ale w częściach wspólnych bywało różnie.Jedzenie różnorodne i w miarę smaczne. Hotel jest świetną bazą wypadową na zwiedzanie wyspy wypożyczonym autem lub do wyjść na plażę, promenadę i miasteczko tętniące życiem dzień i noc z mnóstwem restauracji,barów i sklepików.

Udany pobyt. Bardzo polecam dla rodzin z dziecmi. Miła obsługa. Czyste pokoje. Pyszne jedzenie.

Hotel bardzo duży. Podzielony na 2 strefy- część rodzinną i część tylko dla dorosłych. Rewelacja, 2 hotele w jednym! Świetne rozwiązanie- w części dla dorosłych znacznie ciszej. Pokoje nowoczesne, z ładnymi łazienkami. Sam hotel bardzo duży- można się pogubić. W części familijnej jest basen podgrzewany zimą. Dla dzieci dostępna strefa splash- trochę rozczarowująca. Dzieci do 2-3 roku życia będą się świetnie bawić, ale starsze... to nie dla nich . W części dla dorosłych jest siłownia, ale jest raczej średnia. Na wyjazd z dziećmi okej, choć z dziećmi naprawdę małymi, właśnie do 3-4 roku życia, starsze mogą się nudzić. Dla dorosłych super, cisza i spokój. Jedzenie za to nie było najlepsze. Coś zjeść się dało, ale wybór był naprawdę średni, nie było tego zbyt dużo. W porze lunchu do wyboru oprócz mięsa czy ryb był makaron, ryż z groszkiem i frytki. Wino całkiem niezłe. Niestety, daleko do plaży.

Nazwa  Labranda Suites Costa Adeje (ex. Labranda Isla Bonita)
Miejsce  Hiszpania / Teneryfa / Costa Adeje
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 300 m od centrum Costa Adeje, ok. 2,5 km od AquaLandu, ok. 4 km od Siam Parku.

Jedynie 400 m od piaszczystej plaży Playa de Fanabe.

Infrastruktura przyjazna dzieciom: mini klub, animacje, pokój gier, pokój zabaw.

Atrakcje dla aktywnych: zadaszone boisko wielofunkcyjne, kort tenisowy, aerobik, siłownia.

Wyświetlono 72 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Najlepszy jest taras na górze, zwłaszcza nocą , gdzie widać rozświetloną panoramę miasteczek.

Maciej

Zalety

Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Świetna lokalizacja obok małej galerii z marketem i wypożyczalnią samochodów HERTZ. Blisko do plaży - ok 5min pieszo. Codzienne sprzątanie i wymiana ręczników.

Wady

Płatny sejf w pokoju.

Zalety

Wady

Tłumy na basenach i hałas

Kamila

Zalety

Dobrze usytuowany, przyjazny rodzinie.

Weronika

Pobyt - Grudzień 2022

Zalety

2 hotele w jednym, część tylko dla dorosłych i tylko dla dzieci, nowoczesne pokoje, podgrzewany basen

Wady

średnie jedzenie, mały wybór, daleko od plaży. Dość średnia siłownia, rozczarowująca strefa splash. Uwaga- pod parasolami przy basenie były dość spore pająki

Pobyt - Grudzień 2022

Rewelacyjny hotel. Luksusowy, oferujący piękne pokoje i serwujący pyszne posiłki. Dużym atutem jest podział na dwie części: jedna dla rodzin z dziećmi, druga (lustrzane odbicie) - tylko dla dorosłych. Znakomita kuchnia.

Zalety

Podział na strefy jest genialny, nikt nikomu nie przeszkadza, dorośli i rodziny z dziećmi korzystają z analogicznych stref. Pokoje przepiękne, nowocześnie urządzone, ze smakiem i w dobrym guście. Znakomita kuchnia.

Wady

Ten hotel nie ma wad, jest super.

Sandra

Pobyt - Grudzień 2022

Jest to hotel, który robi wrażenie od pierwszego wejścia. Podzielony jest na dwie strefy, tylko dla dorosłych i dla rodzin z dziećmi. Strefy są do siebie bardzo podobne. Strefa dla rodzin z dziećmi posiada dodatkowo mały placyk wodny. Strefa dla dorosłych ma sporo miejsc do wypoczęcia i zrelaksowania się. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy, jak i sklepy. Pokoje bardzo eleganckie i nowoczesne. Jedzenie nie najgorsze, jednak dość niewielki wybór, jak na tak duży hotel. Strefa wellnes i spa bardzo niewielka.

Zalety

Cisza i spokój, osobne strefy

Wady

Daleko do plaży, mały wybór jedzenia

Pobyt - Listopad 2022

Bardzo dobry hotel. Dobre jedzenie, bardzo dobry serwis.

Zalety

Położenie,

julia

Pobyt - Listopad 2022

Hotel jest okej, widać, że pokoje są zadbane i do tego oferują fajne animacje

Zalety

- lokalizacja - wydzielone części dla rodzin z dziećmi i dorosłych - ładne widoki

Wady

brak lodówki w pokoju

Sławka

Pobyt - Wrzesień 2022

Bardzo ładny zadbany hotel. Wygodne pokoje, oddzielna sypialnia. Balkon. Polecam

Zalety

Czysty i piękne pokoje.

Wady

Trochę mały basen.

Damian

Pobyt - Grudzień 2018

Hotel dość dobrze usytuowany, niedaleko plaży, siam parku, wypożyczalni samochodów i marketu. Pokoje niestety lata świetności mają za sobą, dużym minusem jest brak lodówek w pokojach. W łazienkach grasowały jakieś malutkie robaczki. Jedzenie natomiast było dobre i jak na hotel dość zróżnicowane, w tym dania kuchni hiszpańskiej i owoce morza. Świetny zespół animacyjny.

Zalety

Jedzenie Zespół Animacyjny

Wady

Nie najnowszy Brak lodówek w pokojach rozwodnione drinki

5.2

Pobyt - Październik 2018

To jest hotel nastawiony na ilosc nie na jakaosc. Najlepsza byla obsluga service czy na stolowce czy w recepcji lub przy animacjach super. Pracuja tam wspaniali ludzie. A hotel jest ogromny pokoje nic nadzwyczajnego. U nas byly karaluchy. Zauwazylam je takze na terenie hotelu brrrr. Duzo za duzo zycza sobie za 7 dni pobytu. All inclusive bym nie polecala.

Zalety

jedyna zaleta bylo polozenie hotelu blisko przy plazy

Wady

Silownia??????? to chyba jakas pomylka w ogole bym nie wspominala ze cos takiego istnieje!!!! Autobusy powinny wylanczac silniki jak parkuja przy hotelu zbierajac gosci!!!!

Kamil

Pobyt - Wrzesień 2018

Wyjazd bardzo udany. Co prawda nie mamy dzieci więc ciężko mi się wypowiadać pod tym kątem ale z tego co widzieliśmy nikt nie narzekał na brak atrakcji dla dzieciaków. Dwa baseny-jeden spokojny, bez muzyki i atrakcji, drugi z muzyką i animacjami więc każdy znajdzie coś dla siebie. Kuchnia w skali od 1 do 10 oceniamy na 11. Bardzo różnorodna. Polecamy zdecydowanie.

Zalety

Świetne położenie. Blisko do oceanu Rewelacyjne jedzenie. Obawialiśmy się troszkę po przeczytaniu niektórych opinii ale zdecydowanie polecamy ten hotel. Animacje bardzo ciekawe także jeżeli ktoś chce spędzić czas tylko w otoczeniu hotelu też powinien być zadowolony. Polecamy 100%

Wady

Jedyną maleńką wadą jest wiek hotelu. Ale naszym zdaniem w niczym to nie przeszkadza.

Michał

Pobyt - Wrzesień 2018

Ogólne wrażenie bardzo dobre, miejsce idealne dla rodzin z dziećmi - animacje dla dzieci, wieczorne imprezy/pokazy. Idealne miejsce dla osób ceniących ciszę oraz dla osób aktywnych i lubiących wszelkiego rodzaju aktywności.

Zalety

czystość, wielkość pokoi, miła i pomocna obsługa

Wady

mało smaczne jedzenie (kwestia gustu)

Witek

Pobyt - Wrzesień 2018

Na wyróżnienie zasługują osoby prowadzący animacje (szczególnie Patrycja, dziewczyna z niesamowitą energią), jak dla mnie dość smaczne i zróżnicowane jedzenie. Niestety hotel jest już dość stary i zasługuje na odnowienie, pomalowanie ścian niestety nie pomoże..., zarówno pokoje jak i łazienki nadają się do kapitalnego remontu, na terenie całego obiektu co chwilę czuć nieprzyjemny zapach, na szczęści pokoje były sprzątane codziennie a obsługa była miła i nadrabiała wrażenie wizualne hotelu, Myślę że hotel adekwatny do ceny ok 2tyś zł, raczej nie więcej.

Zalety

Lokalizacja, smaczne jedzenie, super animacje, lokalizacja

Wady

Hotel dawno nie odnawiany, trąci PRL`em, dobrze że sprzątany jest odpowiednio, niestety w całym hotelu czuć nieprzyjemny zapach.

Bożena

Pobyt - Wrzesień 2018

z naszej łazienki wydobywał się zapach stęchlizny - wilgoci. Obsługa w restauracji sprawiała wrażenie bardzo zapracowanej. Dziewczyny z animacji super. bardzo sympatyczne dziewczyny. Sasha od nich odstaje. Wydaje się, że nie pasuje do reszty zespołu. Generalnie jesteśmy na tak ale przydało by się odświeżenie hotelu. Zaletą dla opuszczających hotel jest dobra komunikacja i szybki transfer na lotnisko.

Zalety

stosunkowo blisko do plaż blisko do targu i centrum handlowego dobra obsługa jacuzzi na dachu super sprawa animacje po Polsku, Karolina i Patrycja super ( widać że Sasha nie pasuje do zespołu)

Wady

nieprzyjemny zapach z łazienek obsługa na stołówce mało sympatyczna

3.4
Anna z Warszawy

Pobyt - Sierpień 2018

Pobyt wspominamy z ogólnym bólem.. byliśmy w ciężkim szoku porównując co obiecywali w biurze, a co zastaliśmy na miejscu. zamiast pokoju z widokiem na morze dostaliśmy pokój z widokiem na śmietniki. hotel przeogromny, bardzo rozbudowany. nowa część posiada zapewne ładne pokoje widoczne na zdjęciach, jednak nie mamy pewności iż nam się taki trafi. pokoje sprzątane codziennie, pościel i ręczniki wymieniana regularnie. jedzenie - brak słów.. na samą myśl odechciewało się jeść, a w drodze do restauracji dodatkowo obrzydzające zapachy z kanalizacji.. mimo, iż jedzenie bardzo zróżnicowane, najczęściej na śniadanie jedliśmy jajka, a na obiad frytki.. z kolacji nie raz rezygnowaliśmy. Nie polecamy i odradzamy, strata pieniędzy.

Zalety

Położenie, blisko plaża i supermarket

Wady

pokój, fatalne jedzenie, smród z kanalizacji

Jarek

Pobyt - Lipiec 2018

tak jak napisałem w zaletach i wadach, zalety: jak dla mnie to jedyną zaletą były bardzo zróżnicowane posiłki na stołówce, wady: cztery gwiazdki tego hotelu to jakaś kpina, w przydrożnych motelach można spotkać taki sam standard, śmierdzące chlorem ręczniki, ciągle cieknąca spłuczka, mydełko jednorazowe na cztery osoby, smród grzyba w łazience(brak możliwości otworzenia okna), i karaluchy wielkości kciuka(mam zdjęcia dla zainteresowanych :) ), ja na pewno nie skorzystam już z tego hotelu a le w tamte okolice chętnie bym wrócił

Zalety

jak dla mnie to jedyną zaletą były bardzo zróżnicowane posiłki na stołówce,

Jarosław

Pobyt - Lipiec 2018

Jesteśmy wraz z partnerka super zadowoleni z pobytu w tym Hotelu w lipcu 2018.Mega wycieczki ( Rejs Katamaranem wraz pływajacymi wokół wielorybami .oraz Teneryfa w pigułce ,,,zwiedzanie zachodniej wyspy wraz z Loro Parkiem .

Zalety

Polskie animacje dla dzieci i dorosłych Blisko promenady spacerkiem 5 min .

Wady

Hotel wiadomo swoje lata już ma ,Ale obsługa stara sie jak może pokoje co dziennie sprzątane .Jedzenie urozmaicone .Owoce morza Ale kuchnia pod Anglików i Włochów .

ewa

Pobyt - Czerwiec 2018

bylam dwa tygodnie i nie mam zadnych negatywnych uwag .Obsluga od recepcji przez restauracje i panie sprzatajace bardzo dbające o turystow Bardzo udany wybor polecam!!!

Zalety

lokalizacja, czystość ,mila obsluga

Wady

Labranda Suites Costa Adeje (ex. Labranda Isla Bonita)