Białe plaże z turkusową wodą i urokliwe zatoczki
Malownicze miasteczko Hvar z renesansowymi budynkami i wąskimi uliczkami
Pola lawendy rozciągające się po horyzont
Wspaniałe wakacje. Piękne otoczenie hotelu. Cisza, spokój. Byliśmy z dwójką dzieci i pomimo braku zaplecza pod ich kątem to wszyscy byliśmy bardzo zadowoleni. Chętnie tam wrócimy 👌
Pyszne jedzenie, ładne i czyste pokoje, wspaniala obsługa.
Super hotel, serdeczna obsługa, czysto i pyszne jedzonko. Idealne miejsce na relaks.
Podobalo sie, obsługa była b. dobra, jedzenie tez pyszne, duża zaletą była cisza i spokoj. Na pewno miejsce dla ludzi, którzy szukaja ucieczki od zgiełku codziennosci.
bardzo miły pobyt.pokoje małe ,ale nowocześnie wyposażone i czyste .Personel serdeczny.bary ze świetną obsługą.,Jedzenie powyżej oczekiwań,wyjątkowo urozmaicone.Położenie doskonałe na końcu półwyspu.
hotel w lesie piniowym,dużo cienia.300m od hotelu dzikie,piękne kąpieliska.Jedzenie i wino świetne.
nieprzyjemny zapach obok klubu nurkowego
Drobne "wady" i tak nie przyćmiły zalet. Byliśmy we dwoje - para 30+ w okresie 23-30.06.2022. Do połowy turnusu ośrodek wydawał się....pustawy....w restauracji gdzie były posiłki było full miejsca...większość stanowili rodacy najczęściej dojrzali....w połowie zaczęły się wakacje i przyjechało dużo nowych osób głównie z Francji i Niemiec....hotel przez 24h musiał się adaptować do nowych warunków tj. przez 1 dzień był problem z leżakami, brak miejsc w restauracji ale zostało to ogarnięte....aa i jeżeli ktoś szuka hotelu z widokiem na morze to...hotel jest w zagajniku więc szkoda płacić dodatkowo ca widok na drzewa...miejsce gdzie warto wrócić
- położenie w zagajniku - cisza, spokój - obsługa, w szczególności w restauracji - dziewczyna z obsługi widząc, że moja druga połowa nie ma gdzie odłożyć kapelusza przyniosła jej z w własnej inicjatywy 3cie krzesło do stolika, było wiele takich sytuacji - bliskość i asfaltowana podczas naszego pobytu droga do miejscowości Vrboska, gdzie są tawerny, pyszne lody i...cisza :) - polecam wyprawę łodzią motorową na pobliskie wyspy - polecam wycieczkę statkiem na Złoty Róg - super drinki i jedzenie
- transfer ze Splitu, który trwa długo bo trzeba czekać na prom - w dzień zakwaterowania pokoje były dostępne od 15:00 a więc trzeba było na nie czekać około 2h a jak były gotowe to nikt o tym nie informował...
Lokalizacja rewelacja-zaraz plaża,posiłki mega obfite,ogromny wybór,pokoje piękne,czystość
wszystko rewelacja
brak opcji all inclusive!!!
Genialny hotel.Byłem z biurem Test Tour musze pochwalić to biuro.Fajny,czysty,nowy,wygodny i bezpieczny autokar.Hotel fajny fajne pokoje,wyzywienie tez fajne plaze fajne i blisko ogolnie hotel bardzo fajny!!!:):):)
Wszystko
Nic
Gorąco zachęcam do wyjazdu i zakwaterowania w tym hotelu. Bardzo miła obsługa. Bardzo dobry kontakt z Panią rezydent, która jest dostępna w hotelu 24/h. Jest bardzo czysto, pokoje sprzątane codziennie, bardzo smaczne posiłki. Polecam gorąco. Nadmienię tylko, że byłem w tym hotelu drugi raz i już się zastanawiam nad wyjazdem w przyszłym roku!!!
Obsługa nie dba o porządek na piętrach. Codziennie obok magazynku walały się sterty brudnej pościeli. Jedzenie mogło być, ale stale te same sałatki. Rezydent był cieniutki, nic mu się nie chciało robić (Serb mieszkający na stałe w Polsce). Do miasteczka dość daleko. Plaże wspaniałe, choć już zaczynają być zatłoczone - nie polecam plaży ogólnomiejskiej. Tłok i wrzask dzieci. Lepiej pójść dalej i znaleźć sobie ustronną zatoczkę.
Hotel Adriatyk składa się z kilku budynków, mi akurat trafił się pokój w najgorszym położeniu (nawet nie było widać morza). Śniadanie jest w formie bufetu, dla każdego coś dobrego. Na kolację można wybrać jedną z trzech potraw. Do kolacji dodatkowo jest sałata na osobnym stole. Niestety plaża blisko hotelu jest kamienista i śliska (naprawdę) i niekiedy fale podmywają rzeczy. Pięć minut drogi dalej jest żwirowa plaża, na której można wypożyczyć leżaki ok. 10 kun za jeden leżak (trochę drogo, bo to prawie 5 zł). Byłem tam z biura Test Tour. Najgorzej wspominam naszą rezydentkę, w niczym nam nie pomagała. Pokój jest bardzo zadbany niestety nie ma klimatyzacji. Codziennie pokój jest sprzątany a co 3-4 dni jest zmieniana pościel i ręczniki.
Hotel raczej dla starszych osób, lub nie wymagajacych dodatkowych rozrywek. Mało atrakcji, a raczej ich brak.Ogólnie miejsce bardzo ładne. Na miejscu brak sklepu, wypożyczalni sprzętu.Słaba organizacja.Pokoje czyste lecz raczej stare wyposażenie. Obsluga hotelu bardzo miła.