Labranda Sandy Beach (ex Aquis Sandy Beach)

Położenie hotelu bardzo ładne. Mieszkaliśmy w budynku, w którym znajduje się restauracja. Hałas klimatyzatorów i wyciągów kuchennych nie do wytrzymania. W całym hotelu śmierdzi kanalizacją.

Za te pieniądze mogło być lepiej. Ogółnie było ok, ale nigdy tam nie wrócimy.

Spodziewałam się wyższego standardu Hotel i otoczenie bardzo przeciętne. Dla dorosłych brak jakichkolwiek wieczornych atrakcji Hotel typowo dla rodzin z dziećmi. Przez cały pobyt, nie skorzystaliśmy ani razu z leżaków Wszystko zajęte Bez względu na to czy ktoś korzystał czy nie ręczniki położone od bardzo wczesnych godzin rannych Byle zająć! Cały pobyt ratowały sytuację tylko wycieczki. Ogromnym plusem jest miły personel hotelu. Poza hotelem nie ma nic!

Super! Cena do jakości rewelacyjna . Czysto, pokój sprzątany codziennie i dokładnie. Jedzenie różnorodne i bogate - każdy znajdzie coś dla siebie. W ciągu siedmiodniowego wypadu mogliśmy zawsze liczyć na nowe potrawy , a w przerwach dwa snack-bary z przepysznymi przekąskami. Dodatkowo w ciągu pobytu można skorzystać z dwóch restauracji la carte (Włoskiej i greckiej). Mieliśmy do dyspozycji pięć barów i szeroki wybór drinków.. plaża z bezpłatnymi leżakami zaraz po wyjściu z hotelu, chyba największa na Korfu, bez kamieni, czysta i regularnie sprzątana , bezpłatne leżaki i parasole. Nie rozumiem negatywnych komentarzy z przywoływaniem „PRL” - być może osoby piszące to reprezentują konkurencje lub po prostu nie zostały dostatecznie „przytulne” przez swoich partnerów na wakacjach i wylewają tutaj frustracje. Serdecznie polecam, szczególnie we wrześniu gdy pogoda jest idealna.

Hotel Labranda to pewnością wyjątkowy hotel. Szeroka gama udogodnień i atrakcji to coś dla rodzin z dziećmi. Świetnie rozbudowana infrastruktura hotelowa z dużą ilością zieleni. Jedzenie przepyszne w restauracji głównej jak i w snack barach. Szeroka i długa piaszczysta plaża z atrakcjami wodnymi to na pewno duży plus hotelu. Serdecznie polecam wszystkim

Nazwa  Labranda Sandy Beach (ex Aquis Sandy Beach)
Miejsce  Grecja / Korfu / Aghios Georgios
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis, rowery, rozrywka i życie nocne

Rozległy kompleks hotelowy z bogatą infrastrukturą rekreacyjno-sportową.

Dla dzieci: animacje, aquapark, miniklub i plac zabaw.

Dobra lokalizacja: 200 m do centrum, ok. 30 km do Korfu (przystanek autobusowy przy hotelu).

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.

Wyświetlono 224 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.9

Zalety

Położenie hotelu.

Wady

Hałas i smród z kanalizacji.

Nadiia

Za te pieniądze mogło być lepiej. Ogółnie było ok, ale nigdy tam nie wrócimy.

Zalety

Morze czyste i ciepłe, super baseny - koniec.

Wady

Jedzenie nie smaczne, mało urozmaicone, reszki obiadu na kolacji - słabo, bardzo bardzo słabo. Hotele potrzebują remontu. Pokoje brudne, pościel w plamach. A w morzu gryzą ryby.

Edyta

Zalety

Miły personel

Wady

Niski standard, brak animacji i propozycji wieczornych dla dorosłych, brak leżaków Położenie hotelu to totalne pustkowie Masaż w SPA to koszt chyba z kosmosu

Daniel

Zalety

Cena do jakości , czystość , jedzenie , plaża

Wady

Brak, Ew można popracować bardziej nad jakością animacji

Oliwia

Gosia

Zweryfikowana opinia pracownika

Hotel szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi. Bardzo duży obiekt oferujący sporo atrakcji: ciekawe animacje, zjeżdżalnie wodne, kids club. Część pokoi jest odnowiona. Pokoje przestronne i czyste. Bardzo duży wybór jedzenia. Hotel położony bezpośrednio przy piaszczystej plaży z darmowym leżakami i parasolami. Obiekt oferuje codzienne, zróżnicowane animacje.

Justyna

Gorąco polecam! Obiekt faktycznie wymaga "odświeżenia", ale czytając negatywne komentarze, spodziewałam się dużo gorszych warunków. Jedzenie bardzo smaczne, różnorodne (jest go mnóstwo!), obsługa prze miła (nigdy nie spotkałam się z tak uśmiechniętą obsługą), codziennie mini disco dla dzieci, a później animacje dla dorosłych. Pokoje codziennie sprzątane, Panie sprzątające również bardzo miłe. Obok hotelu piaszczysta, czysta plaża z leżakami (wyznaczony obszar dla gości hotelowych), na terenie obiektu znajduje się kilka basenów (jeden ze zjeżdżalniami). Najmniej miło wspominam Panie recepcjonistki. Mając dwie osobne rezerwację (podróżowaliśmy w 3 osoby dorosłe i dziecko), na dwa pokoje o różnym standardzie, otrzymaliśmy jeden wspólny pokój typu studio. Zależało Nam na dwóch zupełnie osobnych pokojach, stąd dwie rezerwację. Po zrobieniu małej awantury, otrzymaliśmy takie pokoje, jakie rezerwowaliśmy. W Naszym przypadku był również błędna długość pobytu (byliśmy 7 dni, a oni w systemie mieli 5), ale udało się to sprawnie wyjaśnić.

Zalety

Odległość od morza, Plaża wyłącznie dla gości hotelowych, Obsługa, Jedzenie, Atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych.

Wady

Hotel wymaga lekkiego odświeżenia, Wszystko słychać z sąsiednich pokoi.

Zweryfikowana opinia pracownika

Duży, resortowy hotel położony na rozległym terenie. W stylu wakacyjnej wioski. Położony na uboczu jest w pełni wystarczalny. Dużo atrakcji dla najmłodszych więc będzie świetnym wyborem dla rodzin z dziećmi. Oczywiście oferuje również animacje dla starszych, w hotelu jest siłownia, SPA,kort tenisowy, boisko do koszykówki, fryzjer, sklepy. Kilka barów i restauracji. Również ala carte. Jedzenie dość dobre, spory wybór. Standard pokoi bardzo różny, mniej lub bardziej eleganckie, standard raczej przeciętny. Łazienki odnowione. Niewątpliwym atutem hotelu jest szeroka, piaszczysta plaża z bezpłatnym serwisem plażowym oraz trzy basenu, również ze zjeżdżalniami.

Zalety

Szeroka plaża z bezpłatnym serwisem, dużo atrakcji dla dzieci

Wady

Ogólnie hotel do całościowego odświeżenia Mini bar i sejf płatne

Ola

Zweryfikowana opinia pracownika

Hotel o charakterze wioski wakacyjnej na terenie znajdziemy atrakcje dla dzieci, dorosłych, sklepy, strefy rekreacyjne. Ogromnym atutem jest piękna wydmowa plaża, która umożliwia cudowne spacery. Krystalicznie czysta woda - na plaży leżaki i parasole dla klientów hotelu w cenie i co ważne mimo szczytu sezonu. Hotel ma bardzo zadbany ogród i duży teren, po który można poruszać się meleksami. Pokoje ładne i przestronne, duża restauracja serwująca smaczne jedzenie. Hotel jest idealny dla rodzin z dziećmi, oferuje sporty i aktywności oraz animacje. Personel hotelu przyjazny pomocny. Polecam zarówno na wypoczynek aktywny jak i na świetne plażowanie.

Zalety

piękna plaża

Dorota

Najgorszy hotel, w którym byłam. Jedyna zaleta to odległość od plaży i dobre jedzenie. Hotel zniszczony, brudny, zero obsługi hotelowej. W restauracji plastikowe stoły i krzesła, kelnerów mało, niejednokrotnie trzeba samemu wytrzec stolik, aby usiaść do posiłku. Pokoje nie wygłoszone, wszystko słychać. Recepcja hotelu wygląda jak podrzędna przychodnia: plastikowa i biala. Za tą cenę można spędzić super wakacje w Turcji czy w Egipcie, gdzie obsługa i standardy hotelu są na wysokim poziomie

Zalety

Odległość od plaży i dobre jeżdżenie

Wady

Obsługa, jakość hotelu

3.9

Pokoje hotelowe brudne i zniszczone , kapiąca klimatyzacja. Sprzątanie pokoi polegało na wyrzuceniu śmieci i przyniesienie butelki wody i nic po za tym. Jedzenie monotonne codziennie to samo. Jedynym atutem tego hotelu jest bliskość piaszczystej plaży. Standard hotelu bardzo zawyżony. Nie polecam.

Zalety

Piaszczysta plaża i jej bliskość.

Wady

Zniszczone i brudne pokoje.

Wioletta

Zweryfikowana opinia pracownika

Hotel położony przy płazy, z bezpłatnymi leżakami. Szeroka, piaszczysta plaża znajduje się zaraz po wyjściu z hotelu. Na duży plus różnorodne jedzenie, duży wybór - każdy znajdzie coś dla siebie. Na terenie hotelu dostępnych jest aż pięć barów, trzy baseny, dzięki czemu nie ma poczucia tłoku w hotelu.

Wiktoria

Zweryfikowana opinia pracownika

Hotel wygląda jak małe miasteczko, jest w nim wszystko czego potrzeba do szczęścia. W hotelu znajduje się wypożyczalnia rowerów, fryzjer, sklep z pamiątkami, super market i wiele innych obiektów. Pokoje są duże i przestronne oraz czyste. Na terenie hotelu są 3 baseny oraz kilka zjeżdżalni. Jedzenie w hotelu jest dobre i jest w czym wybierać. Tuż przy hotelu znajduje się piaszczysta, publiczna plaża z darmowymi leżakami, plaża jest oznaczona niebieską flagą. Podczas pobytu w hotelu można skorzystać z siłowni oraz dodatkowo płatnego SPA.

Dominika

Zweryfikowana opinia pracownika

Hotel będzie dobrym wyborem dla rodzin z dziećmi, dostępnych jest kilka zjeżdżalni i program animacyjny. Zdecydowanie nie jest kameralnym, drugi największy hotel na całej wyspie. Hotel stara się zredukować zużycie plastiku, więc dostajemy żeton na wymianę kubków z napojami. Bardzo ładne i przestronne pokoje rodzinne.

Kamil

Zweryfikowana opinia pracownika

Hotel jest w charakterze miasteczka, gdzie na "ulicach" można spotkać meleksy dowożące gości w dedykowane miejsca. Hotel jest dużym obiektem z piękną, szeroką i wyposażoną w leżaki plażą. Restauracje w hotelu serwują dania, a także są organizowane tematyczne restauracje, np. włoska. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, posiada dużą bazę atrakcji, a także animacji. Jedzenie serwowane w formie bufetu jest bardzo dobre. Obiekt jest czysty, posiada różnorodną gamę pokoi, każdy gość znajdzie odpowiedni dla siebie, pokoje są odnowione. Obiekt posiada siłownie, spa, wypożyczalnie rowerów.

Dominika

Maria

Zweryfikowana opinia pracownika

Duży teren hotelu zapewniający atrakcje zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci, nie wychodząc przez cały pobyt z hotelu poza jego teren nie zabraknie Ci tu niczego. Jest SPA, sklep, fryzjer, zjeżdżalnie i teren do spacerów Bezpośrednio przy hotelu znajduje się plaża Bardzo przyjemny hotel

Hania

Hotel super, jest wszystko co powinno być, pyszne jedzenie, bezpośredni dostęp do morza, jedzenie bardzo dobre, pokoje czyste , codziennie sprzątane.Absolutnie nie rozumiem negatywnych opinii, widocznej ludzie mają focha lub konkurencja źle pisze z zazdrości.Polecam w 100%

Zalety

Blisko morza i lotniska

3.1
Magdalena

Ten hotel to nawet nie stał obok 4 ****! Właśnie w nim jestem. Pokojówki każdego dnia przechodzą same siebie. Sprzątanie polega na umyciu podłóg tylko w widocznych miejscach. Kurz na meblach tydzień temu gdy przylecieliśmy tak jest do tej pory. Lustro dostało umyte dopiero dzisiaj. To pokojówki decydują czy i czym się wycieramy. Dzisiaj, ręczniki do wymiany pozostawione przez nas na podłodze w łazience, panie powiesiły na klamce. W łazience odór z toalety niesamowity. Pokój biednie wyglądający i nadający się do generalnego remontu. Psująca się klimatyzacja. Córka widziała jak pokojówka użyła perfum w innym pokoju. Oczywiście nie swoich. Jedzenie mało urozmaicone. O łyżkach i łyżeczkach tu chyba nikt nie słyszał. Dzisiaj płatki z mlekiem jadłam malusieńką drewnianą łyżeczką do deserów! Mam nieodparte wrażenie, że to co nie zostanie zjedzone na obiad, podawane jest na kolację. Kelnerzy nie wyrabiają z pracą. Sprzątają niedokładnie tak, że można się zabić na brudnych płytkach. Animacje to żenada. Jest potencjał w postaci amfiteatru, ale występy są zorganizowane po łebkach. Zbyt mało leżaków przy basenach i stolików w amfiteatrze. Zaniedbana roślinność, śmieci za balkonem. Jedyne zalety jak dla mnie to odległość do morza i plaży. Ogólnie: NIE POLECAM!!!!!

EWA

Pobyt - Lipiec 2023

Jestesmy bardzo zadowoleni bardzo fajne miejsce hotel otoczenie utrzymane w czystości jedzenie smaczne największą zaletą to animacje i super animatorzy szczególnie przemiła i bardzo kompetentną Pani Julianna (...) dzieci ją uwielbiały

Zalety

Miejsce połozenia, otoczenie

Wady

Labranda Sandy Beach (ex Aquis Sandy Beach)