Labranda Riviera Resort & Spa

3.9

Hotel, lokalizacja, udogodnienia - wszystko doskonałe. Przemiła i pomocna całodobowa obsługa. Pokoje przestronne i czyste. 3 minuty do przystanku autobusowego oraz 10 do promu na Gozo. Pyszne i obfite śniadania można zjeść w restauracji przy oknie rozkoszując się widokiem błękitnego morza i Comino.

Hotel spełnił oczekiwania, pobyt w pełni udany, z chęcią wybiorę się jeszcze

Super hotel , personel przemiły , obiekt zlokalizowany na uboczu ale to nie był żaden problem, ponieważ komunikacja jest rewelacyjna , autobusy na każdym kroku. Mąż akurat podczas pobytu obchodził urodziny i personel przygotował super niespodziankę w postaci słodkości do pokoju wraz z pięknymi życzeniami :) Dodam tylko , że kompletnie nas zaskoczyli , było to urocze:))

Hotel spełnił nasze wszystkie potrzeby. Pokój codziennie sprzątany i wymieniane ręczniki. Bardzo smaczne śniadania i obiadokolacje. Blisko do przystanku autobusowego i na motorówki, które pływają na Camino. Cisza i spokój. Polecam!

Świetny hotel piękne miejsce jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu obsługa na 🏅

Nazwa  Labranda Riviera Resort & Spa
Miejsce  Malta / Wyspa Malta / Mellieha
Wyżywienie  śniadania, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Valletta z barokową architekturą i bogatą historią

Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą

Megalityczne świątynie starsze niż piramidy

3.9

Wyświetlono 102 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Irena

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Obsługa na 5. Pyszne posiłki. Czystość w częściach wspólnych i pokojach. Popołudniami do wieczora w lobby sączy się muzyka serwowana przez Dj .

Wady

Nie zauważyłam.

Robert

Hotel spełnił oczekiwania, pobyt w pełni udany, z chęcią wybiorę się jeszcze

Zalety

Ładny, czysto, bardzo przyjemnie na basenie ze słoną wodą. Jedzenie bardzo dobre. Lokalizacja hotelu odpowiednia dla osób pragnących ciszy i spokoju.

Wady

Przerwy w dostępie do internetu.

Edyta

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

Super personel , duże , czyste pokoje sprzątane codziennie , bardzo odczuwalna dbałość o gości i te uśmiechnięte twarze na co dzień, bajeczka. Kryty basen z którego korzystaliśmy jak znaleźliśmy trochę wolnego czasu (zwiedzanie bardzo nas pochłaniało każdego dnia) na miejscu bary , sklepik z pamiątkami. Pyszne śniadanka , każdy znajdzie coś dla siebie.

Wady

Naprawdę nie ma się czego przyczepić:)

Maria

Pobyt - Marzec 2025

Zalety

codziennie sprzątanie, miła obsługa

Iwona

Iza

Pobyt - Marzec 2025

Hotel rewelacyjny, byłam z grupą 9 kobiet, syper obsługa, mieliśmy tylko śniadania, były różnorodne i pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel czyściutki, pokoje sprzątane codziennie. Fajna lokaluzacja blisko przeprawy promowej na wyspy Gozo i Comino. Do Valetty autobusem godzinka. Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu i na pewno jeszcze odwiedzimy ten hotel. P.S. pogoda jak na marzec super, nawet się opaliłyśmy, woda jeszcze chłodna o tej porze.

4.3
Barbara

Pobyt - Marzec 2025

Hotel dość przyjemny, ale lepiej nie nastawiać się, że po przyjeździe zobaczymy to, co na zdjęciach, bo można się rozczarować. Pokój był w porządku, ale niekoniecznie czysty. W łazience była widoczna czarna pleśń. Ręczniki zmieniane codziennie, ale w kombinacji losowej - trzeba było się upomnieć o poprawne rozmiary. Pościel nie była zmieniona ani razu przez tydzień. Strefa SPA jest porażką. Basen sprawia wrażenie brudnego, jacuzzi nie powinno być tak w ogóle nazwane. Sauna sucha super, parowa - zimna. W okolicy prysznica przy saunach na suficie również była czarna pleśń. Był moment, że brakowało ręczników basenowych. Śniadania smaczne, choć bardzo monotonne - codziennie to samo. Brak live cookingu. Niektóre pozycje w menu śniadaniowym wyglądają bardzo niezachęcająco - szczególnie jajecznica, która przypomina tą z proszku. Obsługa hotelu sympatyczna, pomocna. Okolica hotelu na plus, blisko do portu, z którego odpływa prom na Gozo. Dobra komunikacja autobusowa. Nie żałujemy zakwaterowania w tym miejscu, choć na drugi raz wybralibyśmy zdecydowanie inne miejsce. Nastawieni byliśmy na zwiedzanie Wyspy, więc w hotelu przebywaliśmy mało i przez to można było łatwo znieść te niedogodności.

Zalety

- lokalizacja, - obsługa.

Wady

- brudno, - monotonna kuchnia.

Kinga

Pobyt - Marzec 2025

Standard hotelu na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobre i różnorodne śniadania. Polecam.

Beata

Pobyt - Marzec 2025

hotel super, lokalizacja świetna, jedzonko pyszne obługa sympatyczna

Zalety

hotel sam w sobie, infrastruktura, położenie oraz sympatyczna obsługa

Łukasz

Pobyt - Luty 2025

Rewelacyjny spokój. Blisko do przystanku, promu. Monotonne śniadanie. Ogólnie czysto .

Zalety

Przy Samej wodzie.

Wady

Monotonne Śniadanie

Łukasz

Pobyt - Luty 2025

Fajny hotel z bardzo dobrym jedzeniem, blisko do przystanku, z którego można dopłynąć na błękitną lagunę i gozo

Zalety

Jedzenie, a w szczególności to, że była serwowana wieprzowina, gdzie w innych krajach basenu morza śródziemnego tego nie robią

Wady

Słaba sauna i basen

Renata

Pobyt - Luty 2025

Hotel Labranda jest usytuowany jak mówią miejscowi na końcu świata 🙂 albo na początku, zależy jak na to spojrzeć. Spokój nieoceniony , żadnego tłoku, żadnych kroków💪. Przystanek autobusowy tuż za rogiem, prom na Gozo 5 min spacerem. Jedzenie smaczne. - do odpoczynku idealne miejsce 🙂.

Patrycja

Pobyt - Luty 2025

Hotel ok, dla niewymagających. Obsługa miła, uśmiechnięta i pomocna. Czystość jako tako. Obleciane szmatą oby było. Basen wewnętrzny kiepski. W wodzie pływały różne farfocle, a kafelki miejscami śliskie od nalotu. Z sufitu skrapla się woda na głowę. Kiepska wentylacja. Sauna i basen z wodą słoną na wcześniejsze zapisy. Jacuzzi to rurka wystająca ze ściany basenu… W ofercie mieliśmy śniadania. Do nich nie mam uwag. Różnorodne, smaczne, można się najeść.

Zalety

Lokalizacja, śniadania, personel.

Wady

Kiepska czystość, małe balkony, brak restauracji otwartej w ciągu dnia (kilka fast foodów można zamówić w barze).

Sylwia

Pobyt - Luty 2025

Śniadania smaczne i duże jednakże powtarzalne, obiadokolację co dziennie coś innego smaczne Pokoje chłodne. Pierwsze dwa dni zmarzliśmy, woda rano leciała letnią, na prośbę personelu o włączenie ogrzewania od razu nam poprawili, pokoje codziennie sprzątane :) blisko morze fajny punkt wypadowy na Como czy gozo

Zalety

Obiadokolację Codzienne sprzątanie

Wady

Zimno w pokojach Powtarzalność śniadań

Barbara

Pobyt - Luty 2025

Super położenie - jest cicho, słychać rano ptaki. i koguty zamiast aut; smaczne śniadania; czysto, miła obsługa. Hotel ma osobne pomieszczenia dla gości, takie jak: biblioteka, sala telewizyjna; lobby na dole i na górze. Hotel ogólnie jest super, ale nie wyobrażam sobie tutaj pełni lata : mala plaża, a obok drugi hotel się rozbudowuje o kolejne dwa budynki. Brak pomostu - rozsypał się;

Zalety

położenie na uboczu, ale za to 2 min od przystanku, z którego co chwilę coś odjeżdża

Wady

brak jacuzzi - nazywają nim mniejszą część basenu z zimną wodą i 5 wylotami wody do niby masowania sauna wymaga rezerwacji - nie skorzystaliśmy

Pobyt - Luty 2025

Bardzo ładny, nowoczesny hotel w idealnej lokalizacji na północy wyspy. Blisko przeprawy na wyspy Comino i Gozo. Pokoje czyste, zadbane, codziennie sprzątane. W pokojach czajnik, kawa, herbata, cukier. W łazience zestaw do higieny osobistej. Obsługa hotelu miła i pomocna. Jeden z najlepszych hoteli, w którym byłem (na kilkanaście). Cena do jakości na plus na jakość.

Zalety

Nowoczesny hotel i pokoje. Miła i pomocna obsługa. Idealna lokalizacja. Smaczne śniadania i urozmaicone obiadokolacje. Reszta zalet - w opisie.

Wady

Brak.

Bartek

Pobyt - Styczeń 2025

Świetny hotel, prawdziwe 4 gwiazdki, nie jak w Turcji lub Albanii, gdzie zawyżają ocenę. Bardzo miła obsługa, czysto, wygodne pokoje, bardzo dobre śniadania i jedzenie w restauracji a'la carte ( mieliśmy opcje B&B). Jedynie basen kryty mógłby być większy i mieć mniej chlorowaną wodę. Fajna sauna, szkoda że bez bani z zimną wodą.

Zalety

Miła obsługa Czystość Bardzo dobre jedzenie Przystępne ceny

Wady

Woda w basenie krytym miała dużo chloru, albo innej substancji Siłownia jest bardzo słabo wyposażona, brak obciążeń do maszyn Położenie - hotel jest na końcu świata:) to może być plus, bo jest cisza i to świetne miejsce na spacery. Ale dla kogoś kto chce mieć kilka restauracji niedaleko jest to duży minus. Wszędzie trzeba jeździć autobusem lub uberem, przystanek na szczęście niedaleko.

Przemysław

Pobyt - Styczeń 2025

Miła obsługa Dobre jedzenie Dobre położenie hotelu

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel położony nad samym morzem, wprawdzie trochę na uboczu bo miejscowości Ahrax, ale za to z widokiem na wyspę Comino i Gozo. Bardzo blisko do portu skąd odpływają promy, łódki na Gozo i Comino. Blisko do przystanku autobusowego. Otoczenie hotelu bardzo spokojne i ciche, kapitalne na odpoczynek.

Zalety

Hotel bardzo czysty. Obsługa bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Wieczorami w holu hotelu obywały się koncerty który urozmaicały pobyt

Wady

Brakowało mi tylko sauny w strefie Spa

Malgorzata

Pobyt - Grudzień 2024

Hotel wspaniały,pokoje codziennie sprzątane, personel przemiły ,widoki piękne

Zalety

Hotel czysciutki ,piękne widoki

Wady

Nie ma wad

Labranda Riviera Resort & Spa