Valletta z barokową architekturą i bogatą historią
Błękitna Grota, niesamowite jaskinie z lazurową wodą
Megalityczne świątynie starsze niż piramidy
Hotel czysty miła obsługa blisko przeprawy promowej niedaleko przystanek autobusowy widok na morze .
Maly basen
Bardzo fajny hotel ,przyjemna atmosfera ,pikoje czyste i zadbane,bardzo dobra komunikacja aby zwiedzać Maltę,co dziennie jakieś iwenty i imprezy, jedzenie lokalne ,dla każdego coś dobrego
Lokalizacja , położenie hotelu , dobry kontakt z obsługą
Hotel zadbany, codziennie sprzątane pokoje. Jedzenie przepyszne, ogromny wybór dań. Obsługa miła i bardzo pomocna. Miłe zaskoczenie, że o 2.00 w nocy było dla nas przygotowane przy recepcji lekkie śniadanie: kawa, herbata, ciasto, owoce. Chciałabym jeszcze wrócić do tego hotelu.
Jedzenie na najwyższym poziomie, czystość.
Spędziliśmy miło czas, bardzo miła obsługa, jedzenie dobre, spory wybór. Personel pomocny, fajna baza wypadkowa do zwiedzania ponieważ blisko przystanku autobusowego. Basen wymaga odświeżenia ale ręczniki są dostępne, woda ciepła. Piękny widok z okna, cisza.
Lokalizacja, obsługa, jedzenie, widoki.
Przestarzała infrastruktura, w korytarzach brudna wykładzina.
Wszystko ok! Pokoje czyste , jedzenie dobre obsluga miła!
Piękne widoki!
Trochę daleko od centrum ale busy lub bolt albo spacerkiem i jest ok
Hotel miło nas zaskoczył, super dbałością o czystość, jakością obsługi, drobnymi atrakcjami jak np. muzyka na żywo. Korzystaliśmy tylko że śniadań hotelowych, były na dobrym poziomie. Bogactwo wyboru, ale raczej w styku stolówki.
Dostęp do sauny, siłowni i basenów. Czystość. Miła obsługa.
Większych wad brak. Może mogła by być lepsza jakość kawy do śniadania.
Hotel spełniający oczekiwania, dobra praca personelu, naprawdę dbali abyśmy czuli się zrelaksowani. Kuchnia na wysokim poziomie każdy dzień inna tematyka przewodnia, pyszne różnorodne desery
Hotel nad brzegiem morza przy małym porcie z którego wypływają łodzie na Comino. Przyjazny personel fajne animacje nawet w listopadzie.
Brak plaży.
Nasz pobyt w tym hotelu był bardzo udany, obiekt bardzo duży ale dobrze skomunikowany, śniadania smaczne, bardzo duży wybór. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje piękne.
Położenie nad samym morzem z widokiem na Gozo i Camino, nie mogło być lepiej. Blisko prom i baza wypadowa na wyspę. Polecam
Nie zauważyłam.
Przepiękny widok, miła obsługa, dobre jedzenie. Polecam
Zdecydowanie polecam,przemiła obsługa,pokoje czyste,bardzo dobre śniadania,leżaki przy basenie bez rezerwacji ręcznikami 😉😄 .Cisza i spokój,blisko przystanek autobusowy.Jak dla mnie 9/10🙂🙂
Hotel położony blisko morza,piękne zachody słońca
Bardzo czysto, piękne pokoje z balkonem i widokiem na wyspę Comino oraz Morze, baaaardzo miła i pomocna obsługa, pyszne urozmaicone jedzenie, winda, blisko do przystanku autobusowego, komfortowe pokoje, umiejscowiony przy porcie z którego można przepłynąć na wyspę Comino i Gozo.
Winda, bardzo dobre jedzenie, miła i pomocna obsługa, blisko do przystanku autobusowego, komfortowe pokoje, umiejscowiony przy porcie z którego można przepłynąć na wyspę Comino i Gozo
Brak plaży piaszczystej przy hotelu, najbliższa plaża 2km od hotelu w Mellieha, brak możliwości zabrania jedzenia na wynos ze stołówki
Pobyt na Malcie uważam za udany, hotel rewelacja, czysto, codziennie sprzątane, jedzenie bardzo dobre i miła obsługa. Jako jedyny, z pośród dotychczas odwiedzonych posiadał wolne leżaki o każdej porze dnia🙂. Polecam 🙂
Obsługa Czystość Posilki Wolne leżaki
Częste awarie wind
Pokój ok czysty, otoczenie hotelu to jeden inny hotel, który aktualnie jest remontowany ale nic nie słychać nie przeszkadza to w odpoczynku. 2 km od hotelu znajduje się plaża Paradise Beach, piękna, ludzi w sam raz. Spacerkiem 30 minut. Można zjeść w restauracji, kupić drinka. Cena drinków 9 Euro. Na pewno dla ludzi ceniących spokój, z dala od centrum. Nadaje się dla par, brak atrakcji dla rodzin z dziećmi.
Bliskość portu z którego codziennie co 30 minut odpływają łodzie do Blue Lagoon i Gozo. Spokój, mało ludzi. Dobre jedzonko, duży wybór. Pod hotelem stoi Hue w którym można kupić jedzonko, burgera, tortille czy frytki w rozsądnej cenie od 4-7 Euro.
Brak plaży, brak łagodnego zejścia do morza.
Pobyt w hotelu bardzo się nam podobał. Czuliśmy się tam bardzo dobrze. Pokój przestronny i bardzo komfortowy, z dwoma sypialniami - miłe zaskoczenie. Pracownicy hotelu - profesjonalni, zaangażowani, pomocni, uśmiechnięci i bardzo uprzejmi. Nie mieliśmy powodów by być z czegoś niezadowolonym, zostaliśmy miło przyjęci i bardzo dobrze ugoszczeni przez cały 6-dniowy pobyt. Super wakacje! Polecam bardzo - i hotel i Maltę!
Lokalizacja z dala od miejskiego gwaru. Blisko przystanek autobusowy, port, przy samym hotelu przystań. Widok z balkonu na morze i baseny. Idealne miejsce do odpoczynku oraz super baza wypadowa. Bardzo smaczne i różnorodne jedzenie oraz napoje zimne i gorące w hotelowej restauracji i barach. Czysto, spokojnie, bezpiecznie. Piękne widoki. Możliwość korzystania z bezpłatnego Internetu. Doskonała obsługa gości.
Brak wad i sytuacji, które negatywnie wpłynęłyby na nasz pobyt.
Pobyt w hotelu bardzo się nam podobał. Pokój spełniał nasze oczekiwania, otoczenie również. Przemiła obsługa. Pokój codziennie sprzątany, ręczniki i pościel zmieniane na życzenie.
Usytuowanie hotelu bardzo nam odpowiadało z dala od miejskiego gwaru. Blisko przystanek autobusowy, przy samym hotelu przystań. Idealne miejsce do odpoczynku. Bardzo smaczne i różnorodne posiłki. Wspaniały personel z uśmiechem na twarzy zawsze gotowy do pomocy.
Duża odległość od pokoju do windy w przypadku pokoi np. 475
Hotel czysty, zadbany. Miła obsługa. Hotel jak najbardziej godny polecenia jako baza wypadowa do zwiedzania Malty.
Trudno mi porównać ponieważ nie znam innych hoteli na Malcie
Brak plaży
Ten hotel jest doskonałym wyborem dla grup, ponieważ oferuje wiele atrakcji, które zadowolą turystów w różnym wieku. Posiada różne rodzaje pokoi, w tym specjalne dla rodzin i osób niepełnosprawnych, co czyni go dostępnym dla szerokiego spektrum gości. Hotel ma wiele udogodnień, takich jak baseny wewnętrzne z jacuzzi i baseny z wodą morską na zewnątrz, co zapewnia różnorodne możliwości relaksu. Obecność restauracji a'la carte, biblioteki, strefy ciszy i animacji zarówno dla dorosłych, jak i dzieci sprawiają, że jest to miejsce przyjazne dla rodzin i grup. Podoba mi się również elastyczność w kwestii diety specjalnej i możliwość przyjmowania zwierząt (z dodatkową opłatą), co może być ważne dla niektórych podróżnych. Jedynym mankamentem jest niewielka siłownia, ale jeśli głównym celem jest relaks i korzystanie z udogodnień hotelowych, to nie stanowi to dużego problemu. Ocena tego hotelu wynosi 9/10. To doskonały wybór dla osób ceniących różnorodność atrakcji i piękny widok na morze, szczególnie dla rodzin i grup o zróżnicowanych potrzebach.
Wszystko ok. Jedzenie dobre obsługa super. Pokoje czyste codziennie sprzątane.
Świetny pobyt, super hotel, na uboczu, jednak w 3 minuty można dojść do przystanku autobusowego a w 20 na prom na Gozo
Świetne śniadania, drinki i kawa. Ładne pokoje, codziennie sprzątane. Miła obsługa.
Hotel zlokalizowany jest na samej północy wyspy z widokiem na Comino i Gozo, bardzo blisko portu na Gozo (około 1.5 km). Z wyjątkiem hotelu Riviera i kompleksu budowanego obok, wokół brak czegokolwiek inne (jest kiosk z jedzeniem i piciem około 150 metrów od hotelu). Blisko do wioski Popaya i miasta Melieha.
Lokalizacja, jedzenie, pokoje, basen, bar, sklep niedaleko hotelu - praktycznie wszystko na miejscu.
W kilku miejscach odbywał się remont, ale z uwagi na termin lutowy, jest to zasadne, nie było to uciążliwe i nie wpływało w żaden sposób na pobyt, brak hałasów.