Dla dzieci: duży plac zabaw, minizjeżdżalnie wodne.
Atrakcje wodne: kompleks basenów (w tym basen ze sztuczną falą) ze zjeżdżalniami.
Dobra lokalizacja: tylko 4 km centrum Tigaki, 6 km do Kos.
Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa plaża z łagodnym zejściem do morza.
Bardzo polecam hotel dla wymagających gości. Hotel odnowiony i bardzo czysty. Hotel w formie bungalowów dzięki czemu ilość gości widoczna jest dopiero przy posiłkach, choć nigdy nie mieliśmy problemu ze znalezieniem wolnego stolika, przy basenach leżaków również nigdy nie zabrakło. Obsługa bardzo miła i pomocna. Panie sprzątały pokoje codziennie, wymieniały ręczniki, plus za codzienne świeże ręczniki plażowe. Jedzenie smaczne urozmaicane co kilka dni. Chętnie wrócimy ponownie.
Bardzo miła i pomocna obsługa Czysto Kameralny hotel
Mała plaża Mało atrakcji jak na aquapark
Szczerze polecam hotel Labranda Marine Aquapark Resort. Jest to idealne miejsce dla rodzin z dziećmi - w naszym przypadku 6 i 9 lat. Blisko morza oraz z odpowiednią infrastrukturą basenową. Budynek czysty, wyremontowany, często sprzątany z bardzo miłą obsługą. Pokoje przestronne z klimatyzacją i wygodnymi łóżkami. Na terenie całego obiektu działa szybkie Wi-Fi.
wyremontowany, czysty i często sprzątany, zadbany, przestronne pokoje, smaczne jedzenie, położenie - nad samym morzem, obok wypożyczalnia samochodów, skuterów i rowerów.
brak - wszystko ok.
Wszystko w najlepszym porządku. Ładnie, czysto, smacznie. Miła obsługa. Bardzo dobra infrastruktura. Można by było dopracować plażę, ale informacja była, że są prowadzone prace, ale ich nie widziałem.
W hotelu wszystko mi się podobało.
Niedopracowana plaża
Hotel przyjazny rodziną z dziećmi, jeżeli chodzi o jedzenie to tak jak wszyscy piszą dość monotonne ale napewno nikt nie będzie głodny. Jedzenie na bieżąco donoszone. Obsługa w restauracji jak i w barach przy basenach bardzo miła . Pokoje sprzątane codziennie plus wymiana ręczników. Pokoje przestronne i dobrze wyposażone.
Miła obsługa
Gołębie- akurat trafiliśmy na pokój nad którym miały gniazdo i od 6.00 było je słychać jak gulgoczą i chodzą po dachu.
Hotel położony w zacisznej miejscowości, dookoła pola uprawne, większa miejscowość to Tigaki. Teren hotelu oceniam bardzo dobrze. Pokój również ładny, nie ma się do czego przyczepić: odnowiony, czysto, przyjemnie. Łazienka czysta, ładna, w pokoju czajnik z herbatą i kawą, lodówka, toaletka, klimatyzacja, balkon, dwa TV. Na terenie hotelu czysto.
Dużo basenów, blisko morza,
Dość hałaśliwie, zaniedbana plaża
Miły pobyt piękne widoki, bliskość od lotniska, atrakcje dla dzieci
Piękne widoki, położenie przy niewielkiej plaży, dużo atrakcji dla dzieci, duży wybór i różnorodne jedzenie
Czystość w restauracji hotelowej i w pokoju
Spędziłam z rodziną świetne wakacje w tym hotelu. Infrastruktura zadbana. Rewelacyjne, różnorodne jedzenie. Ciekawe zajęcia animacyjne w basenie. Personel bardzo pomocny, uśmiechnięty. Aquapark odpowiedni dla małych jak i starszych dzieci. Dużo przestrzeni do pływania, różnorodne typy zjeżdżalni. Basen z falą super, jednak fale były uruchamiane o różnych godzinach, dlatego ciężko było trafić akurat na ten moment. Akurat trafiliśmy na lot o wczesnych godzinach, czekaliśmy na zakwaterowanie do godz. 13.30, mimo tego, że osoby przybywające do hotelu później od nas dostawały od razu pokój. Co prawda była rekompensata w formie możliwości korzystania z oferty obiektu już od momentu przybycia, jednak po nieprzespanej nocy pójście na plażę czy basen przy silnym wietrze było trudne zarówno dla mojej 8 letniej córki jak i mamy seniorki.
- pyszne, różnorodne jedzenie - wygodne pokoje - basen
- konieczność oczekiwania na zakwaterowanie ze względu na wczesny przylot
Hotel odnowiony, nowocześnie i czysto. Pokoje przestronne, składające się z 2 pomieszczeń, w każdym telewizor. Czułam się luksusowo. Łazienka funkcjonalna z dużym prysznicem. Nie ma problemu z przechowywaniem rzeczy i walizek. Panie sprzątają dokładnie. Restauracja duża, jedzenie rewelacyjne, duża różnorodność, codziennie lody, grecka chałwa. Kawa niestety beznadziejna. Jeżeli ktoś potrzebuje jej do życia musi wziąć swoją. Hotelowa to lura straszna. Baseny przy hotelu to bajka, w końcu to aguapark. Mamy tu strefy dla dzieci i dorosłych. Dwa posiłki w ciągu dnia przy basenach i dwa bary. Hotel ma system zetonowy na wydawanie drinków i napojów, tzn że zeton na kaucję zamieniasz na szklankę plastikowa do której dostajesz napitki. Super, bo pojemniki nie walają się na basenie i plaży. Leżaków mnóstwo, nie ma problemu ze znalezieniem miejsca. Obsługa miła, uśmiechnięta.
Duże, nowoczesne pokoje. Dobre jedzenie. Dużo basenów.
Mała plaża, jeszcze nieprzygotowana na kompiele. Obsługa miła, ale kierująca sie maksymą "siga, siga" czyli niespiesznie, powoli. Pokoje po przyjeździe w południe były dostępne dopiero po 16.00. Ze wzgledu na pomyłkę obsługi w zapisywaniu rezerwacji nie skorzystaliśmy z kolacji w restauracji "a la carte"
Hotel ładny i czysty. Aquapark atrakcyjny choć raczej dla dzieci do 10 lat. Dla większych może wydawać sie mało atrakcyjny. Obsługa bardzo przyjemna. Dbają o klienta.
Bardzo dobre jedzenie, urozmaicone. Czystość na wysokim poziomie. Kids club oferuje możliwość opieki nad dziećmi po 2 godziny dwa razy dziennie. Zabawy wieczorne z animatorami bardzo atrakcyjne dla dzieciaków.
Zimna woda w basenach więc szkoda, że ani jeden nie był podgrzewany. Plaża zagloniona więc mało atrakcyjna do pływania. Na leżakach przy plaży bardzo przyjemnie.
Jest to nasz pierwszy wyjazd na Kos do hotelu Labranda.W poprzednich latach byliśmy trzykrotnie na Krecie w hotelu Petra Mare. Warunki pobytu bardzo podobne . Hotel nastawiony na obsługę rodzin z dziećmi.W czasie naszego pobytu 11 dniowego dzieci było prawdopodobnie tyle co dorosłych.
Zaletą hotelu jest położenie w dużym ogrodzie bezpośrednio nad brzegiem morza,dobrze działająca klimatyzacja i sprawna obsługa hotelowa i restauracyjna. Nie bez znaczenia jest zabudowa jednopiętrowa. Część rekreacyjna doskonale przystosowana do pobytu rodzin z dziećmi. Wystarczająca ilość leżaków i miejsc z osłoną od słońca /parasole i zadaszenia / nad basenami i przy plaży. Wyżywienie w formie bufetu w bardzo szerokim asortymencie ,tylko od pomysłowości zależało to co jemy.
Po raz pierwszy spotkaliśmy się z sytuacją ,że przy późnym przyjeździe do hotelu z lotniska / po godz. 22::30 /nie była dostępna kolacja, również przy wczesnym wyjeździe / godz. 4:30/ brak śniadania ani przygotowanych lunch boxow. Jeździmy od kilkunastu lat do różnych hoteli i zawsze kolacja i śniadanie były przygotowane.
Wakacje i pobyt w tym hotelu oceniam jako bardzo udany. Sam hotel zlokalizowany jest przy plaży (trzeba mieć obuwie do wody wejście do morza kamieniste), ale parę metrów od hotelu mieści się bardzo ładna piaszczysta plaża a przy niej tawerna bardzo klimatyczna, gdzie można zjeść dania lokalne za przystępną cenę (polecam!). Baseny czyste, duże, dużo roślinności wokół. Budynki z pokojami niskie (nie trzeba pokonywać dużych ilości stopni, co uważam za autu). Pokoje czyste, świeżo odnowione, bez żadnych zastrzeżeń. W łazience suszarka, szampon, żel pod prysznic (nie trzeba zabierać ze sobą - bardzo dobre jakościowo). Posiłki w restauracji hotelowej uważam że również dobre. Jedna mała rzecz mnie zaskoczyła. W momencie rozpoczęcia wypoczynku w tym hotelu w recepcji dają żetony, za które należy uiścić kaucję (2 euro za szt/osobę). Żetony są po to, aby w barze przy basenie wydano drinki w kubkach plastikowych. Te kubki przez cały pobyt trzeba mieć ze sobą inaczej nie dostanie się napoju w barze. Nie ma też kelnerów, którzy zbieraliby naczynia przy basenach. Tak poza tym wszystko ok!
Lokalizacja, duże baseny raj dla dzieci, jedzenie
Brak kelnerów przy basenach i konieczność pilnowania kubków na napoje.
Przyjechałam tu kolejny raz po 6 latach i trochę się zmienił ale na lepsze!!! Jeśli ktoś chce odpocząć pójść do SPA spróbować Włoskiej lub Greckiej to bardzo polecam iść do Włoskiej. Byłam tam z moją córką i to była najlepsza kolacja w ciągu całego pobytu w hotelu.
market na dole BARDZO MIŁA OBSŁUGA super baseny wsm to wszystko było super
nic
był to bardzo udany pobyt, właśnie wróciliśmy z dziećmi. Hotel usytułowany przy plaży, schodziliśmy na przecudne zachody słońca. Dzieci wolały się kąpać w aquaparku, bo bezpieczniej, woda sięga do 85 cm wysokości. Plaża kamienista, ale można przejść kawałek do sandy beach, jest ładniej. Jedzenie może nie bardzo urozmaicone, ale każdy wybierał coś dla siebie. Dzieci oczywiście przepyszną pizzę (na kolację świeżo robiona), frytki, lody, spagetti. Pokoje sprzątane codziennie, w pokoju czajnik, suszarka do włosów. Bardzo sympatyczny pan w hotelu, który woził dzieci meleksem i za wniesienie bagażu nie czekał na napiwek. Sympatyczna pani animatorka Pani Paulina (...)! Minidisco dla dzieci dzięki niej bardzo wesołe! Animacje wieczorne dla dorosłych super! raz był pokaż tańca z ogniem, innym razem koncert na żywo. Obok hotelu polecam skorzystać z wypożyczalni aut - Bros rent a car - Grek mówiący po polsku i miła żona Polka, która przygotuje mapę z wymaganymi punktami do zwiedzenia na KOS (jedni wolą poskakać do wody ze skał, inni obejrzeć platan Hipokratesa) - dla każdego indywidualne wycieczki :). Nieopodal wyjścia z hotelu jest przystanek autobusowy linia nr 2, która zawiezie za ok. 2 euro do miejscowości Kos, warto się przejechać wyjdzie taniej niż wycieczką i tam zaopatrzyć się w pamiątki na rynku. Lepiej niż w Zia, bo tam drożej a mają to samo (choć wioskę też trzeba zobaczyć).
animacje dla dzieci z panią Pauliną, animacje dla dorosłych wieczorem, bliskość plaży, przemiła obsługa w hotelu.
gorzej z jedzeniem, ale dla nas to nie problem, i tak dzieci jedzą ciągle pizzę, pankeyki, makarony, lody i rogaliki
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Miły i pomocny personel. Schludne pokoje. Raj dla dzieci. Różnorodne jedzenie i menu dla dzieci. Otoczenie w resorcie również bardzo zadbane.
Mini market w hotelu. Bardzoooo dobra infrastruktura. Bliskość do przystanku autobusowego. Możliwość wypożyczenia rowerów itd. Piękne położenie.
Szeroka, piaszczysta plaża dla najmłodszych trochę dalej od hotelu, ale to zaledwie około 500 metrów. Dla nas osobiście to nie problem 💙
Pokoje czyste i wyremontowane. Wadą pokoje na piętrze, który otrzymaliśmy z dzieckiem w wózku. Sam kompleks widać, że jest stary, ale zadbany. Duże kolejki do jedynego baru otwartego wieczorem. Chodzenie z kubkami wielorazowymi, bez których nie napijemy się wody lub napoju to nieporozumienie. Jedzenie dobre i zróżnicowane. Dużo propozycji dla dzieci. Baseny idealne dla dzieci 3-10 lat. Leżaka nie znajdziesz na całym kompleksie jużo o 9 nad ranem. Animacje to naciąganie klientów (przede wszystkim dzieci). Płatne tatuaże, płatne koszulki personalizowane dla dzieci, płatny udział w Bingo, płatne wszystko co się da ;). Kids Club bardzo słaby nazwałabym to przechowalnią dla desperatów. Rzucone puste pudełka po farbkach i zepsute zabawki. Byliśmy raz i nie wróciliśmy więcej.
Aquapark dla młodszych dzieci. Czyste i klimatyzowane pokoje. Miła obsługa.
Zasady korzystania z napojów. Animacje.
Hotel CAŁKIEM FAJNY, IDEALNY DLA RODZIN Z DZIEĆMI. Aquapark super, bo zjazdy ze zjeżdżalni są bezpieczne, wpadasz do niskiej wody, ok. 85 cm wysokości. Animacje w języku polskim - bardzo sympatyczna animatorka - PANI PAULINA- dzieci ją uwielbiają! Jedzenie trochę zróżnicowane, ale śniadania i obiady często podobne - co nie jest dla mnie problemem, bo jest duży wybór. Z hotelu wyjście na plażę, choć kamienistą (potrzebne buty do wody) - ale jak się pójdzie troszkę dalej w stronę Tigaki - słonego jeziora Alikies ok. 5 min drogi jest świetna plaża Sandy beach. Przy hotelu kursuje do 23 h autobus podmiejski do Kos nr 2, za 2 euro jedziesz i zwiedzasz miasto, robisz zakupy pamiątek na ryneczku w centrum (dużo taniej niż w miejscowości Zia, którą też trzeba odwiedzić). Koniecznie wynająć auto - 50 metrów od hotelu jest wypożyczalnia Bros Rent a Car - małżeństwo grecko-polskie wszystko wyjaśni i po polsku zaznaczy co warto zwiedzić - indywidualnie dla każdej rodziny (bo przecież każda rodzina jest inna - jedni chcą sportów wodnych, a drudzy zabytków).
bliskość plaży i animacje z Polkami - dzieci bardzo polubiły Panią Paulinę. Oczywiście obsługa - sympatyczny Grek, który wozi dzieci meleksem, zabiera bagaże, nie czekając na napiwek., zawsze uśmiechnięty!
może jedzenie, albo my lubimy monotonię - dzieci - lody, pizza przepyszna czy frytki....
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi czysty duży każdego dnia jest co robić na dobrą sprawę nie trzeba się ruszać po za hotel Piękne widoki morze pod nosem świetne animacje Super obsługa Hotelowa Świetny pan w pool bar mówiący trochę po Polsku Serdeczny miły i przyjazny dla dzieci 😀
Świetny hotel warto spędzić czas z rodziną dla każdego cos fajnego się znajdzie :) Super przyjemni pozytywni animatorzy 😊 I oczywiscie przepiękne zachody słońca wieczorem warto zobaczyć 😍😍😍
Dla mnie nie ma wad super spędzony czas z rodzinką . Pomimo dużo osób w hotelu zawsze było gdzieś miejsce na leżakach 🥰
Piękny hotel, blisko do basenu, plaży i beach baru. Nowoczesne, czyste pokoje. Przemiĺa obsługa.
Przemiła obsługa, super basen z falami
Telewizja, prawie wszystkie kanały po niemiecku, jedynie 2 programy informacyjne po angielsku, brak polskiego kanału, zazwyczaj jest tv polonia w hotelach
Pobyt jak najbardziej udany, nie mam się czego czepiać, miło, czysto obsługa zawsze pomocna. Dzieci zadowolone.
Jak wyżej.
Brak.
Do tego hotelu trafiłem przypadkiem, ponieważ przyznano mi go w zastępstwie za inny w którym nie było "podobno" miejsc. Byłem niezadowolony, bo szukałem kameralnego hotelu tylko dla dorosłych. Jak się później okazało tutejsze atrakcje i animacje bardzo przypadły mi do gustu. Hotel przede wszystkim mogę pochwalić za wyborne jedzenie. Nie wiem jak ktoś może narzekać na slaby wybór i monotonne posiłki. Nigdy nie spotkałem się z tak świetną kuchnią. Przez tydzień nie dałem rady wszystkiego zasmakować. Zaskoczyła mnie na plus także szeroka oferta drinków. Pokoje bardzo duże i nowoczesne (sypialnia, salon i aż 2 telewizory). Lokalizacja też okazała się być wyśmienita. Obok hotelu jest polska wypożyczalnia samochodów i przystanek autobusowy. Można też wypożyczyć rowery na miejscu. Brakowało jedynie kortu tenisowego i boiska do kosza, ktore moza zobaczyć na zdjęciach i filmiku :D Podsumowując idealny hotel dla rodzin z dziećmi.
Idealny dla rodzin z dziećmi, dobra lokalizacja, duże pokoje, świetna kuchnia, fajne animacje, dobre drinki, miła obsługa.
Brzydka plaża, dużo dzieci.