Labranda Marieta (ex. Valentin)

Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - hotel czysty, pachnący. Niemniej jednak podążyłem za wskazówkami poprzednich turystów i zarezerwowałem pokój od strony oceanu. Niestety nie była to dobra decyzja, ponieważ od strony oceanu na parterze znajdują się stoliki hotelowe ze sceną, na której codziennie odbywały się bardzo głośne imprezy. Poza tym klimatyzacja w lipcu nie była wydajna - w pokojach gorąco, w lobby hotelowym jeszcze bardziej. :-)

Słaby, głośny, do zamieszkania nadaje sie tylko strona hotelu od oceanu

Byłem tam w połowie pażdziernika , htel bardzo sympatyczny . Dobrze usytuowany , blisko na plaże , super promenada która ciągneła się przy plaży , mozna było uprawiać jogging. pyszne jedzenie , codziennie cos nowego i smakowitego, obsługa miła i bez zarzutu. Pogoda dopisała , polecam ten hotel.

Polecam hotel. Pokoje przestronne z aneksem kuchenny, jedyny minus to brak klimy w całym hotelu. Jedzenie rewelacja - duży wybór, nigdy niczego nie brakowało, jedynie opcja all incl.bardzo słaba. Warto wykupić HB. Baseny czyste. Plaża w pobliżu hotelu - porażka, mała i brudna, warto przejść się na wydmy lub podjechać samochodem na lepsze plaże.

Jesli chodzi o sam hotel z zewnatrz to katastrofa!! bardzo bardzo stary,windy okrutnie brudne..natomiast pokoj jest w porzadku..pojechalam,dostalam pokoj z widokiem na budowe..ogolnie rzecz biorac to polecam osoba szukajacym rozrywki gdyz jest w czym wybierac..ja w pokoju tylko spalam,jesli chodzi o basen to nie przemawiel do mnie przez to jaki hotel byl stary i nie za czysty wiec chodzilam na plaze..jedzenie bardzo dobre..ogolnie playa del ingles polecam osobom mlodym gdyz poza zyciem nocnym i wydmami maspalomas nie ma nic do zaoferowania..jest duzo ladniejszych i urokliwych miejscowosci jak np taurito,puerto rico,amadores..cudne miejsca:)napisze jeszcze ze udalo mi sie pojechac za male pieniadze tj 1750 i jak na ta cene wystawiam ocene adekwatna do ceny..niestety wiecej bym za niego nie dala...

Nazwa  Labranda Marieta (ex. Valentin)
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa del Ingles
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rozrywka i życie nocne

Zróżnicowane plaże od złocistych po czarne wulkaniczne

Wydmy Maspalomas przypominające miniaturową pustynię

Wulkaniczne krajobrazy i malownicze szlaki górskie

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Wiktor

Zalety

Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie, usytuowanie hotelu blisko oceanu.

Wady

Kiepska klimatyzacja w pokojach i w częściach wspólnych.

tanielinie

Pobyt - Wrzesień 2012

Pobyt - Czerwiec 2012

aceana

Pobyt - Sierpień 2011

Hotel, czysty, obsługa miła. Apartamenty składają się z dwóch pokoi - sypialni i pokoju dziennego z aneksem kuchennym wyposażonym we wszystkie niezbędne rzeczy: lodówka, kuchnia, zlew, naczynia, sztućce. Taras wyposażony w fotele, stół, suszarkę do ręczników. Spędziłam tam tydzień przełom października i listopada, temperatura w dzień powyżej 25 C w nocy nie spadała poniżej 20 stopni. Woda w oceanie, cieplutka, nie odrzucało gdy chciało się w nim wykapać, plaża duża, szeroka, piasek mięciutki. Proponuję przejść się wzdłuż plaż do latarni. Wyspa bardzo ciekawa. Polecam

Sebastian i Wanda

Pobyt - Styczeń 2011

jak na 3*to całkiem dobry hotel. Sugeruje wydać trochę więcej PLN i zarezerwować pokój od morza, młodszym strona od ulicy nie będzie jakoś makabrycznie uciążliwa w zamian będą mieć zachody słońca. Hotel w 90% zajmują niemieccy emeryci - nam to nie przeszkadzało, wrażliwcom sugeruje inny obiekt. Wyżywienie bardzo dobre ilościowo i jakościowo,rewelacyjne desery. Obsługa panuje nad wszystkim i nie ma chaosu, jak to bywa w większych hotelach. Rozrywkowo polecamy „Yambo Center”, ale tylko dla osób tolerancyjnych - super „Drag Queen” show w niezliczonych barach i klubach - na ogół za free (trzeba tylko kupić coś do picia). Warto indywidualnie zwiedzić Wyspę -w okolicach dużo Car Rental. Byliśmy z TUI - bez zarzutów.

polly

Pobyt - Luty 2010

Hotel położony w centrum mało urokliwej miejscowości Play de Ingles blisko sklepów, plaży i klubów. W hotelu 90% emerytowanych Niemców, rozrywki na słabym poziomie i małe godne polecenia. Jedzenie dużo, ale cieżkie i tłuste moża poza warzywami. Perosnel miły i uczynny, apartament duży, przestronny z aneksem kuchennym wyposażonym w naczynia itp - może nie lux, ale tak na 3 gwiazdki - ok. Sama miejscowosć jak już pisałam nieciekawa, ale wyspa urokliwa. Polecam zwiedzanie na własną rękę - świetna komunikacja autobusowa oraz wycieczkę w zachodnią i centralną GC - piękne i niezapomniane widoki. Tydzień to za mało aby sie wygrzać i zwiedzić całą wyspę. A hotel jak to hotel, mógłby być tańszy za wyżywienie, klientów i ofertę rozrywkową.

Ewa watral

Pobyt - Lipiec 2009

Hotel jest bardzo dobrze usytuowany. Na wieczorne drinki lepiej jednak iść do Tropikal Park nieopodal. Pokoje od ulicy są niestety obciążone nieustannym hałasem. Za ten hotel można zapłacić max. 2400 za tydzień nie przepłacając.

ulapink

Pobyt - Kwiecień 2008

Istnieja dwa rodzaje pokoi, jedne wychodzą na ulicę wtedy niestety nie można spać przy otwartym oknie, ponieważ jest głośno - słychać odgłosy z pobliskich dyskotek, drugie mają widok na morze i gwarantową ciszę jednak te są dodatkowo płatne, trzeba to od razu załatwić na recepcji.

Piotr L.

Pobyt - Listopad 2006

Najwielkszym problemem tego hotelu jest duza odleglosc od plazy, mimo ze na stronie wakacje.pl jest informacja ze do plazy jest 50m - jest to nieprawda. Do plazy trzeba isc pieszo 10 minut, wiec to nalezaloby zmienic w opisie bo wprowadza w blad i generalnie mocno rozczarowuje, bo komu chce sie tyle chodzic codziennie na plaze w czasie urlopu? Hotel Sahara Playa w ktorej chcialem i mialem pierwotnie mieszkac i ktora zostala w ostatniej chwili anulowana ma za to swietne polozenie, przy samej plazy i w samym centrum - dla ceniacych bliskosc do rozrywek i plazy.

Labranda Marieta (ex. Valentin)