Labranda Club Makadi (ex Club Azur)

Oceniam pobyt bardzo dobrze.Bardzo dobre jedzenie,świetny personel ,fajną plaża.Pokoje ok.

HOTEL DOBRY, JEDZENIE OK, OBSŁUGA BARDZO POMOCNA I ŻYCZLIWA, NIENAHALNA. WIFI DOSTĘPNE TYLKO W RECEPCJI, JEŚLI KTOŚ MUSI PILOTOWAĆ SPRAWY SŁUŻBOWE, TO JEST PROBLEM, BO INTERNET WOLNO TAM CHODZI, JA NIE MUSIAŁAM, WIĘC OK ALE I TAK SIĘ WKURZAŁAM JEŚLI FILMIK, KTÓRY NA WHATSHAPIE DLA RODZINY WYSYŁAŁAM TRWAŁ 50 SEKUND, WYSYŁAŁ SIĘ DŁUGO.POZA TYM OK, ALE NIE POLECAM DLA AKTYWNYCH W PRACY BIZNESMANNÓW. DALEKO DO MIASTA.TRZEBA LICZYĆ SIĘ Z NIENISKĄ CENĄ ZA TAXI LUB WYKUPIENIEM WYCIECZKI DO MIASTA ABY JE ZOBACZYĆ.

Raczej w porządku. Obsługa hotelu pomocna, tak samo lekarz, ale są też cwaniaki co oczekują pieniędzy za podstawową obsługę. Jedzenie za to FANTASTYCZNE. Każdy znajdzie coś dla siebie, rodzice z dziećmi też nie muszą się o to martwić. Pokoje definitywnie do renowacji - klimatyzacja strasznie głośna, ale działa. Polecam pokoje na pierwszym piętrze z widokiem na basen, serio! Panuje system zajmowania leżaków ręcznikami jak wszędzie, oczywiście. Największą wadą, o której też mówią animatorzy jest powtarzalność. Codziennie ten sam program, codziennie ta sama zapętlona playlista (nawet nie oryginalnych piosenek tylko słabych coverów). Po występach w amfiteatrze zawsze makarena. Co do morza, to należy obowiązkowo wziąć buty do wody - wszędzie są ostre kamienie.

Remont lewej części kompleksu hotelowego. Cześć czynna stara. Obsługa hotelu bardzo dobra poza recepcja, która chciała nam wcisnąć pokój bez widoku na basen. Teraz zabierając się za remont głównej restauracji dla śniadań i obiadów. Bardzo dużo (...). Szybko głęboko plaża na dla dzieciaków. Woda w basenie podgrzewana 27 stopni , powietrza 22 stopnie. Wschód słońca nad basenem 8 , zachód 17 i zamkniecie basenu do czyszczenia. Na wczesny ranek i wieczór zabrać bluzy i długie spodnie. Ping pong i bilard nad lobby. Posiłki dobre i różnorodne -podczas pobytu w Royal.

Hotel jak to moja żona z komentowała na końcu świata , lecz tak poszukiwałem od razu mówię jeżeli chcesz mieć blisko sklepy centrum to nie dla ciebie ten hotel bo będziesz narzekał. Hotel w pierwszej linii brzegowej jest pełnia sezonu to leżaki na plaży trzeba 7:00 wstać i zarezerwować lub z ratownikami się dogadać.Przy basenie mniejszy problem po 8 znajdziesz jeszcze miejsce. Jedzenie jak w Egipcie dla mnie ok plus wykwintna kolacja była .Polaków jak byłem było nas garstka.Głownie Rosją,Czesi,Niemcy ,Francja, Arabia, Polska. O dziwo nie jest to hotel typowo pod dzieci przygotowany to było bardzo dużo.Ogólnie wiek przeciętny +40 przeważa.Czy bym przyjechał jeszcze raz raczej nie Jedak to koniec świata nie przypuszczałem ,że tak daleko jest.

Nazwa  Labranda Club Makadi (ex Club Azur)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Makadi Bay
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne, tenis

Wyświetlono 22 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jacek

Zalety

Na pewno jedzenie,plaża gdzie można popływać.

Wady

Sprzedawcy atrakcji wycieczek mogliby być mniej natrętni.

WIOLKA

Zalety

RAFA KORALOWA PRZY PLAŻY, PLAŻA TAKA, ŻE NIEPOTRZEBNE BYŁY BUTY DO WODY. WSPANIAŁE ANIMACJE: GIMNASTYKI ORAZ ZAJĘCIA I POKAZY WIECZORNE - POCHWAŁA DLA GRUPY ANIMATORÓW.

Wady

WIFI TYLKO PRZY RECEPCJI, BUDOWA HOTELU KOŁO LABRANDY, DALEKO DO MIASTA.BRAK INFORMACJI O PRYWATNEJ PLAŻY LABRANDY ZA OPŁATĄ.

Franciszka

Zalety

Jedzenie, basen, morze dosłownie parę metrów od miejsca posiłków, darmowe napoje typu cola, sprite, etc. ANIMATORZY!! Serio, mają świetną ekipę młodych ludzi którzy nie pracują za karę i rozmawiają z gośćmi, dzieci ich uwielbiają, ratownicy pilnujący aby dzieciaki nie zrobiły sobie krzywdy na basenie i przy morzu, darmowe schłodzone wody w dwóch lodówkach przy morzu za restauracją - można brać ile się chce - przynajmniej nam nikt nie zwrócił uwagi, gdy wzięliśmy więcej niż jedna na osobę.

Wady

Obsługa która daje bardzo niestosowne komentarze wobec młodych, atrakcyjnych (kolor włosów i oczu inny niż czarny) dziewczyn (jako świeża młoda dorosła bałam się gdziekolwiek chodzić bez moich współpodróżników), cwaniactwo niektórych z obsługi, powtarzalność programu, dyskoteka - łupanie z basem tych samych piosenek do 2giej w nocy - to uwaga dla rodziców z dziećmi które ciężko położyć do snu, darmowe drinki które mają w ofercie które są obrzydliwe (te popularne typu mojito etc. są od 3 euro)

Bogdan

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Podgrzewany basen. Animatorzy świetni. Tunezyjczyk, Algierka, Francuzka, Egipcjanin i cała reszta z Royal. Bardzo sympatyczni. Obsługa świetna. Rafa i ryby, ale zamula widoczność piach. Jak wszędzie - dostępne o świcie. Skrzydlice blisko brzegu po bokach zatoczki. Korzystanie z hotelu Royal.

Wady

Szybko głębokie dno zatoczki plaży. Obecnie trwający remont części hotelu. Dużo chodzenia na posiłki do Royal.

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Nie było że brakowało jedzenia jak przyszłeś nawet pod koniec zamknięcia. Hotel w 1 Lini brzegowej. Obsługa kelnerów miła bez zarzutów.

Wady

Beznadziejny Team Animatorów nie znają nawet powiedzenia gdzie jakbyłem ilekroć w Egipcie w innych hotelach powiedzenia 'jak się masz ' ogólnie słaby punkt. Głośna dyskoteka która niesię się nocą .

Grażyna

Pobyt - Luty 2023

Hotel bardzo ładny, ogród zadbany. Obsługa pomocna i bardzo miła.

Zalety

Na uwagę zasługuje duży basen a przede wszystkim zatoczka bez pływów, cały czas można się kąpać.

Wady

Niestety wada są sami urlopowicze, którzy dbając tylko o siebie potrafili brać dwie a nawet trzy zasłony plażowe aby otoczyć swoje leżaki. Wobec tego inni musieli znosić porywisty wiatr.

Pobyt - Styczeń 2022

Bardzo fajny hotel.Duży podgrzewany basen.Piekny ogród i otoczenie hotelu.

Zalety

Ciekawe tematyczne posiłki przemiły personel hotelowy.

Pobyt - Styczeń 2022

Bardzo fajne miejsce.Piekny hotel z ogrodem i dużym podgrzewanym basenem.

Zalety

Podgrzewany basen .Cudny ogród.Bliskośc plaży.

Wady

Słabe wi-fi.

3.7
Zenon

Pobyt - Listopad 2022

To nasz 6-ty pobyt w Egipcie i chyba najtrudniejsza ocena hotelu w jakim przebywaliśmy. Dla porównania mieliśmy kilka hoteli o podobnym standardzie między 4 a 5 gwiazdek ten zaliczam do średniaków. Były zalety ale również mnóstwo wad. Zacznę od recepcji, Panowie komukatywni, rejestracja przeszła dość szybko choć godz. czekaliśmy na pokój ale ogólnie ok. Pokój dostaliśmy od strony basenu dość duży z serwisem do parzenia kawy niestety meble antykwariat, zasłony czarne od brudu, wentylator w łazience zapchany od kurzu a na dokładkę deska toaletowa z banderolą dezynfekcyjną a pod nią odbite buty, widać że pokój przygotowywany na szybko. Jedzenie słabo nie jesteśmy bardzo wybredni ale skaczące ptaki po ciastach to lekka przesada ( siatka która miała być zabezpieczeniem przed wróbelkami posiadała mnóstwo otworów), mięsa twarde źle przyprawione, ryby np. była panga czyli coś co w ogóle nie powinno trafić na stół(smak tej ryby poznam na końcu świata, nawet panierka jego nie ukryje) dosyć dobra pizza gdyby nie ptaszki skaczące po blacie gdzie ją robiono.Pozna kolacja to fikcja wrócilismy z wycieczki około 21.30 i niestety zostały jedynie ziemniaki i sam sos, zaznaczam w opcji all była oznaczona że jest. Porażające dla nas było jak manager Osama wypchnął dzieci z kolejki po lody i sam stanął przed nimi, takiego braku kultury i szacunku dawno nie widzialem. Dla mnie ta sytuacja osobiście dyskwalifikuje ten hotel z kolejnej wizyty. Plaża ok, mało leżaków. Basen średni dużo wykruszonych płytek. W zabawach nie uczestniczyliśmy dla nas lepsze są książki, ale były. Podsumowując zatoka Makadi fajna dwa lata wstecz byliśmy w hotelu sąsiednim Stella i było tam bez porównania lepiej.

Zalety

Zatoka Makadi

Wady

Brudno, jedzenie, managerowie do wymiany.

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel bardzo przyjazny. Pyszne jedzonko, miła i pomocna obsługa. Niezapomniane wrażenia zapewniają fantastyczni i profesjonalni animatorzy. Bardzo udane wakacje , serdecznie polecam . Jola

Krystyna

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel bardzo przyjemny, czysty, jedzenie przepyszne, duży wybór, codziennie coś nowego w menu, ciasta poprostu bajka, duży wybór owoców, pokoje blisko basenu i plaży, wszystko działało bez zarzutów, codziennie sprzatane, ręczniki plażowe wymieniane codziennie o jednakowej porze, polecam dla osób ceniących spokój, ciszę, obsługa pomocna w każdej sytuacji i bardzo miła.

Zalety

Hotel nie jest duży, kameralny, wszystko w zasięgu ręki, przy plaży bezpośrednio bar, toalety (czysciutki e) lezakow dużo więc dla wszystkich starczyło, plaża nie jest duza, piaszczysta uważam to za plus dla osób chcących wypocząć

Wady

Suszarka do włosów w pokoju

Pobyt - Sierpień 2022

Spędziłam tam bardzo udane wakacje . Hotel fajnie położony zapewnia wygodę i wiele atrakcji. Bardzo miła i pomocna obsługa. Animatorzy zapewniają super zabawę. Są nie tylko profesjonalni ale także przyjacielscy. Serdecznie polecam. Jola

Renata

Pobyt - Luty 2022

Bylo swietnie, nie ma sie czego przyczepić, obsluga extra, animatorzy w porzadku dbali o gosci, jedzonko bardzo dobre i dużo. Chcę tam wrócić......

Zalety

Blisko morza, czysty, pokoje duże

Wady

Internetu brak... Tylko tyle

Pobyt - Listopad 2021

No cóż basen -zimna woda , w łazience zimna woda , obsługa niegrzeczna i niesympatyczna. Hotel stary i brudny . Jedzenie nie najwyższych lotów , ale zjadliwe. Jakieś limity -jedzenie często było wydzielane.za to piękna plaża dla amatorów kąpieli w morzu 2 plaże . Nie polecam jednak tego hotelu .

Zalety

hotel ładnie położony , blisko plaża piaszczysta i kamienista, piękna rafa fajne warunki do snurkowania .

Wady

hotel stary wszędzie się łuszczy farba , niedomyty , brudny pokój , brudna łazienka , sprzątania podczas pobytu nie zauważyłam , uzupełniano wodę do picia i papier toaletowy oraz ścielono łóżka (zamiast sprzątać ). w łazience nie było ciepłej wody przez cały pobyt , chociaż zgłaszany był problem dwukrotnie , nie uczyniono nic w tym kierunku.

Robert

Pobyt - Październik 2020

Dla osób chcących odpocząć bardzo dobry hotel położony poza miastem. Obsługa bardzo fajna, wszyscy mili, życzliwi. Jedzenie bardzo dobre zwłaszcza kolacje gdzie codziennie były inne tamtejsze specjały z grilla. Plaża i leżaki dobrze utrzymane, łagodne zejście do morza. Pobyt w październiku 2020. Dostosowanie do warunków sanitarnych uważam spełnia oczekiwania i czułem się bezpiecznie. Mało dzieci.

Zalety

położenie mała liczba rodzin z dziećmi jedzenie

Wady

basen jest duży ale zbyt płytki jak dla dorosłych :(

Ania i Grzesiek

Pobyt - Styczeń 2020

Fajne miejsce na odpoczynek, polecam parom, niekoniecznie z dziećmi, bo te mogłyby sie nudzić, Czysty ,choć nie najnowszy hotel, miła obsługa ,piękne widoki, nie ma sie do czego przyczepić,

Zalety

czystość,spokój, brak naganiaczy, dobre jedzenie i drinki, piekna rafa przy hotelu

Wady

słabe restauracje tematyczne( ale to szczegół)

Grzegorz

Pobyt - Sierpień 2019

Miła obsługa, blisko od pokoi do basenów, lobby z klimą i morza. Fajna plaża, choć woda lekko mętna przy samej plaży z racji zatoczki. Generalnie polecam, poza monotonnym jedzeniem, choć głodny nie chodziłem.

Zalety

Przy plaży, daleko od miasta, dlatego troszkę bezpieczniej. Niedaleko długie molo i piękna rafa koralowa. Leżanki obok basenu i na plaży.

Wady

Monotonne jedzenie, czasem przegoni do WC. W obiedzie raz znalazłem patyk :). Piec do pizzy był czyszczony szczotką do podłogi, co lekko obrzydziło ten rodzaj posiłku. Bar alkoholowy zamykany o 24 a otwierany o 10 rano. Basen zamykany około 17.30. Jedzenie prawie to samo na śniadanie obiad i kolację. Trochę płyti basen bo max 135cm.

Luiza

Pobyt - Lipiec 2019

Hotel z piękna plaż i wysepka z piękna rafa koralowa . Cudowne miejsce na podziwianie podwodnego kolorowego świata bez wykupowania wycieczek na nurkowanie . Nie chodzi sie tam głodnym cały czas moza cos zjeść . Napoje cały czas dostępne drinki alkoholowe z trunków międzynarodowych ,w pokojach butelkowana woda dokładana codziennie . Basen czyszczony codziennie , rożne zajecia nad basenem fitnes zabawy dla dzieci . Codzienne animacje dla dzieci a pozniej dla dorosłych . Hotel skromny ale czysty pobyt obył sie bez zemsty faraona :) uśmiechnięci animatorzy i obsługa .

Zalety

Hotel jest typowym miejscem wypoczynku .

Wady

Bardzo daleko od lotniska i miast

Kasia i Bogdan

Pobyt - Czerwiec 2019

Urlop w Labranda club Makadi warto było i jeśli będzie to możliwe wrucimy tam za rok

Zalety

witam byliśmy w tym hotelu czerwiec 2019 ..zalet wiele przemili Animatorzy. Którzy zabawiają gości od samego rana (latają jak mróweczki w taki upał) bardzo miło ich wspominamy wieczorne animacje codziennie inne widać ze bardzo się starają zeby zadowolić gości..bardzo dobre drinki w barze w lobby ????zadbany teren hotelu codziennie podlewanie zieleni czyszczenie basenu oraz plaży i leżaków ..tam żaden z nich niestoi!! Zawsze uśmiech maja na twarzy a pracują od wczesnego rana do puźnego wieczora to naprawdę wielki plus dajemy! Pisiłki dobre każdy coś znajdzie ryby makarony świetna pizza pieczona na miejscu można sobie wybrać bo są 4 rodzaje..w cenie pobytu 2 razy A la karta w restauracji orientalnej a kolejna można wybrać Grecka , japońska nawrot niewiem bo dużo tego..polecam Tagże przemielege Marko który ma sklep z butami Nike adidas itd sprzedaje buty taniej jak w biedronce tylko Że trzeba go odnaleźć po prawej stronie plaży za panem security z tylu ma sklep Tagze jest niezbyt widoczny i chodzi z karteczkami na końcu plaży bo niemoze wejść na plaże która należy do Labranda club bardzo miły i chętnie negocjuje ceny ..co mogę więcej dodać sami sprawdzicie ..nam pasowało wszystko chociaż spotkaliśmy się z chłopakiem co pisał ze jedzenie okropne bo miał bóle brzucha i niestety siedział w wc ale jadł ile było i ile dawali to niestety każdy może skończy. Z bólem brzucha w takim upale i wpychać w siebie bo zapłacone !! Co jest tez ważne ze wody dziennie są w pokoju napełniane na plaży 2 lodówki z woda a w barze cola i sprit z butelelki !! Pyszna kawa

Wady

Hmmm może są każdy je dostrzeże..pokoje trochę już potrzebuja odnowy bo meble już przeszły swoje ale nie są zniszczone tylko maja swoje lata.. mogli by dodać JeszCxe lody do całości .. i więcej owoców

Kasia i Bogdan

Pobyt - Czerwiec 2019

Labranda Club *** relaks i odpoczynek *** miła wieczorna zabawa i wspaniali animatorzy

Zalety

Właśnie wrucilismy z labranda club czerwiec 2019 . Pięknie położony w spokojnej Makadi Bay z dala od centrum to dla nas zalety żeby odpocząć, radzi duża i czysta plaża z wygodnymi leżakami duże 3 połączone baseny czysty zadbany teren hotelu dziennie świeża woda w butelkach na plaży z lodówkami.dobre drinki w lobby bardzi uśmiechnięty i miły pan barman zreszta chyba wszyscy uczyni i mili pracują dziennie od wczesnych godzin do puznego wieczoru,jedzenie czysto przyżadzine widać że w kuchni nacisk na higienę! Przeróżne rodzaje mięsa makarony ryż owoce ryby oraz świetna pizza robiona na miejscu 4 do wyboru,napoje cola i sprei nalewana z butelki !przepiekne animacje a animatorki i animatorzy robia wszystko żeby nas zawsze miło zabawić .co nas zaskoczyło żegnali nas i odprowadzili do busa na koniec zrobiliśmy wspulne foto, na plaży byl beach pary Wtęp 10? w tym napije drinki pokaz ognia i wyżutnia z pianą????.bardzo miły Marko który sprzedaje buty adidas nike dobre ceny można go znakez idąc plażą w prawa stronę sklep ma na końcu dlatego nie jest widoczny a na plaże labranda niemoze się dostać.zapytacie to wam pokażą.każdy znajdzie coś dla siebie hotel dla rodzin i seniorów i dla par zależy kto czeko szuka ..a goście z Niemiec Czechów polski pare Rysów i Arabów.lecz przewaga gości Z Niemiec.dodam ze na pobyt 2 razy A la carte w restauracji orientalnej a 2 do wyboru grecka hińsks kubańska.milych wakacji.a dla wiadomości co do pokoji to czyste dziennie sprzątane za 1? zrobią wiele

Wady

Hmmm może dla innych jest wadą ze z dala od centrum i meble w pokojach już maja swoje lata lecz nie są uszkodzone.. i mogliby dodać więcej owoców

Labranda Club Makadi (ex Club Azur)