Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Parki wodne i rozrywki idealne dla rodzin z dziećmi
Bardzo ładny hotel 3* , dwa piętra, ładne tarasy balkony, pokoje. Bardzo dobre wyżywienie. Bardzo pomocni pracownicy hotelu. Bardzo polecam !
Atmosfera, człowiek się czuje jak w domu, jest spokojnie, wewnątrz kilka basenów z ciepłą wodą, bardzo dobre jedzenie, udogodnienia dla osób starszych, dzieci, fajni animatorzy.
Hotel super, klimatyczny z bardzo fajną obsługą. Apartament nasz był po remoncie, inne pokoje jak i sam hotel nadaje się już do odświeżenia. Wszystkie posiłki pyszne, dużo różnego jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Sporo owoców morza!! Alkochol OK.
Przestronny, duża świetlica, sporo leżaków wokół basenów. Bardzo dobre położenie!!!
Z zewnątrz wymaga już odświeżenia. Masa ptaków na tarasie przy restauracji.
Hotel bardzo średni jeśli chodzi o wygląd,estetykę , mieszkaliśmy w części greckiej pokój boże ratuj , płytki pamiętają naszego GIERKA meble również, aneks kuchenny jest , ale nic nie działa /płyta,brak naczyń/. Pokój jak apartament duży ,dwie szafy,sypialnia i pokój dzienny i ten aneks kuchenny ,tylko wielkość pokoju jego funkcjonalność przeważyły o tym że nie zażądałem zmiany,a i jeszcze łazienka też wiekowa , wanna w kolorze szaro-brązowym . Pierwszego dnia chodząc boso po pokoju nogi mieliśmy czarne, pokoje sprzątane co drugi dzień . W hotelu brak lobby , bar niby jest ale dwa stoliki na krzyż , wszystko bardzo minimalistyczne przejścia między budynkami wąskie betonowe pomalowane szarą farbą dużo schodów , z bagażami łatwo nie było , mieli jakąś awarię ścieków w pobliżu naszego budynku więc zapach szamba nie był komfortowy. Restauracja bardziej stołówka więcej miejsca na zewnątrz , baseny niby trzy ale tak naprawdę można korzystać z jednego tamte dwa raczej dla dzieci głębokość od 1,00 d 1,30.
Zalety; na pewno lokalizacja blisko na zakupy , centrum miasta ale okolica spokojna do oceanu spacerkiem 10 min.Bardzo miła obsługa , pomocni uśmiechnięci , mimo gęstej zabudowy /czułem się jak w greckim miasteczku/ bardzo dużo zieleni gdzie tylko można rośnie palma lub jakiś krzew bardzo ładnie podcięte na wzór a to serca a to kuli. I teraz najlepsze jedzenie ; byłem na kanarach piąty raz nigdzie nie było tak dobrego i zróżnicowanego jedzenia jak tu , śniadanie wiadomo ale obiad na wypasie.
Hotel musi poprawić estetykę wnętrza , wszystko pomalowane na biało, bar przy basenie , budka która ma 40 lat , stołówka niby czysto ale to wszystko już wiekowe i zużyte , meble też, łóżko które jeździ po pokoju podczas spania, skrzypi.
Bardzo przyjazny hotel, profesjonalna i bardzo miła obsługa.Ps. super szef kuchni 😊 Jedzenie bardzo dobre, blisko do sklepów i morza położenie praktycznie w centrum, Pokoje gościnne czyste i zadbane. Serdecznie polecam 😊
Obsługa, jedzenie, położenie
b b dobry; czysty (pokoje i restauracje, bary, cała infrastruktura) piękny zadbany ogród, baseny ok dla każdego; ważna dla mnie możliwość wypicia kawy, herbaty .... przez cała dobę
super
nie było
Hotel w porządku jak na 3 gwiazdki. Jedzenie smaczne. Otrzymaliśmy pokój w sektorze A w części greckiej. Plusem jest przestronność pokoju, jest cześć sypialniana, kuchnia i salon. Pokój ma spory taras. Ogólnie widać, że Hotel nadaje się do totalnego remontu, ale jest czysto. Łóżko wygodne, ale łazienka jest bardzo słaba, z brodzika wylewała się woda na całą łazienkę. Sprzątanie jest 3 razy w tygodniu. Minusem jest dojście do pokoju z walizką, to istny tor przeszkód, wszedzie są schody. Obsługa bardzo miła. Plusem jest lokalizacja, 5 minut do promenady i oceanu.
Przestronny pokój, miła obsługa, lokalizacja, smaczne jedzenie, basen.
Łazienka w pokoju, hotel trochę leciwy, dojście do pokoju.
Hotel dość mocno przechodzony. Położony na rozległym terenie.
Kameralne apartamenty, codziennie sprzatane
Standard poniżej deklarowanych 3*
dobre strony to położenie ponieważ znajduje się w centrum, blisko plaży, okolicznych restauracji i sklepików. Minus to standard czystości w pokojach oraz karaluchy, obsługa hotelu szybko zareagowała na nasze prośby o zmianę pokoju na czystrzy, ale szału nie było.
lokalizacja
bród i monotonne jedzenie w restauracji.
Bardzo dobry hotel, smaczne zróżnicowane jedzenie. Miła obsługa, czyste zadbane pokoje.
Wybierając tę ofertę wiedziałam że to tylko 3 gwiazdki. Infrastruktura hotelu fajna, ciekawa zabudowa, dużo zieleni, ciekawe baseny,leżaki rezerwowane przez ręcznikowców,zwykli goście bez szans. Pokoje to właściwie apartamenty niestety z lokatorami w postaci karaluchów, wszechobecny smród stęchlizny zwłaszcza dawał o sobie znać w sypialni, poduszki i materace chyba mają własne życie. Jedzenie dość urozmaicone i smaczne. Drinki w wersji All jeden cukier,jedynie gin z tonikiem i piwo Ok. Kawa okropna. Obsluga raczej miła.
Dużo zieleni ,kwiatow. Lokalizacja hotelu w porządku.
Karaluchy i barman buc .
Stary hotel. Bez remontu , ale z cieknącą łazienką. Z drugiej strony my nie planowaliśmy siedzieć w hotelu i byliśmy tam tylko w nocy po wycieczkach. Ale nie polecam dla wymagających. Jedzenie w restauracje nie było nudne, chociaż czasem cos nie smakowało. Alkohole na all-in to porażka. 2 razy dawałem szansę drinkom, ale na 3 raz już kupowałem normalne. Baseny są spoko. Czyste.
Obsługa miła. Super się komunikowało z Ivan'em w restauracji.
Wymaga remontu .
przyjemny, przytulny,kameralny hotel z jednopiętrowymi budynkami w pięknym bardzo zadbanym ogrodzie ( w maju wszystkie kwiaty kwitną ) , jest wspaniałe; baseny ok dla pływających i dla brzechtających; jedzenie ok ( smaczne i różnorodne); obsługa profesjonalna; czystość we wszystkich pomieszczeniach i wokół nich na wysokim poziomie ( codzienne sprzątanie wszystkich pomieszczeń, pokoi, basenu, plaży itp); jak na trzy gwiazdki było super
położenie, obsługa profesjonalna, czystość
dla mnie i mojego partnera było wszystko ok;
Hotel dla niewymagających. Pokoje schludne, ale nie pierwszej nowosci. Jedzenie pyszne. Niestety kolejki na stołówkę. Baseny bez szału, ale mozna się schłodzić. W maju garstka rodakow, sporo Anglikow i Hiszpanów. Teren czysty, sprzatany. 10 min sparecerem do plaży. Dojscie uliczką handlową. Milo spędzilismy tydzień.
Smaczne jedzenie, dobra lokalizacja. Zadbany teren.
Nie za duza powierzchnia, choc nie wiem, czyvto wada. Hotel raczej stary. Z zewnatrz nie zachęca, ale zyskuje przy blizszym poznaniu ;)
Hotel nie najnowszy ale czysty, obsługa miła i sympatyczna. Pokoje w standardzie duże z oddzielna sypialnią. W marcu większość gości to emeryci lub rodziny z małymi dziećmi. Ogólnie pobyt miły i przyjemny w tej cenie godny polecenia.
Smaczne i różnorodne posiłki, dużo owoców morza.
Siłownia bardzo słaba i stara, hotel dawno nie odnawiany.
najlepsze jest to, że hotel obok jest wynajęty przez państwo dla uchodzców,jest ich mnóstwo ,nie groźni, zagubieni nie wiedzą co ze sobą począć, pozatym bardzo niemiły kierownik hotelu, wyżywienie tragedia już chyba greckie śniadanie jest bardziej urozmaicone jak to które tutaj oferują :), może dlatego, że covid i mało ludzi byłem w styczniu 2021. Poza tym hotel bardzo ładny.
lokalizacja., pokoje czyste i zadbane
wyżywienie
:):):):):):):):):):):):):);):):);););):):):););););) ;)