Labranda Bahia de Lobos

Miły hotel, ale standard poniżej 4 gwiazdek. Duży wybór świeżego jedzenia, sprawna obsługa kelnerska i serwis sprzątający.

Hotel naprawdę fajny serwis bardzo dobry ???? położony w centrum gdzie można sobie wyjść i spędzić również fajnie czas na mieście ???? do plazy bardzo blisko spacerkiem z dziećmi 10 min ???? naprawdę polecam ????

Super hotel po remoncie, pokoje nowoczesne z dobrym wifi ;)

Generalnie bardzo fajny hotel. Jedzenie przywoite, ale bez fajerwerkow. Obsluga chetna do pomocy i wiecznie usmiechnieta. Dla milosnikow kotow, czeka dwojka slodziakow dokarmiana przez ratownikow:)

Zdjęcia hotelu są dużo ładniejsze jak w rzeczywistości ,woda w basenie zimna -(miał być basen podgrzewany )pobyt w październiku ,Tv -brak jakiegokolwiek polskiego programu .Wi ff tragedia .Jedzenie monotonne i brak wyboru . Jeżdzę po innych hotelach i jestem zawiedziona i nie POLECAM .Brak lodówki w pokoju , lub za 2.5 euro dziennie można ja mieć -brak słów .Czesc zdjeć w ogóle nie pasuje do tego hotelu-przekolorowane ,

Nazwa  Labranda Bahia de Lobos
Miejsce  Hiszpania / Fuerteventura / Corralejo
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych

Bogaty dzienny program animacyjno-sportowy: animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorne show, korty tenisowe, streching, pilates.

Tylko 3 km do Parku Naturalnego Las Dunas z jednymi z najpiękniejszych plaż na całych Wyspach Kanaryjskich.

Hotel położony w rozległym ogrodzie w Corralejo z dużym wyborem klubów i restauracji - gratka dla miłośników życia nocnego.

Długie, piaszczyste plaże idealne do relaksu i kąpieli słonecznych

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aleksandra

Pobyt - Kwiecień 2019

Zalety

czystość, dobre i świeże posiłki

Wady

standard hotelu nie zasługuje na 4 gwiazdki - wygląd pokoi i samego obiektu różni się istotnie od prezentowanych zdjęć

Marcin

Pobyt - Marzec 2019

Zalety

Rewelacja ????

Rafał

Pobyt - Październik 2018

Super hotel po remoncie, pokoje nowoczesne z dobrym wifi ;)

Zalety

Wifi, Położenie w mieście, nowe pokoje

M&M

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Dwa koty, ktore daja sie glaskac:) Duze pokoje, pod dostatkiem lezkow Bardzo mila i pomocna obsluga

Wady

Cienkie sciany, slychac kazdy krok osob powyzej co w przypadku checi wyspania moze byc uciazliwe. Kawalek do plazy

Wypad grupowy

Pobyt - Październik 2015

Zalety

Ładne pokoje

Wady

Lodówka płatna ,sejf płatny ,jedzenie monotonne i brak wyboru

marika

Pobyt - Maj 2015

Za jedzenie ogromny minus. To byl 4 hotel na wyspach,w ktorym bylam wiec porownanie mam.Mało owoców! Sniadania monotonne-uwierzcie ze naprawde w innych hotelach byly urozmaicone. Lunche i przekaski naprawde slabe. Kolacje ratowaly sytuacje. Jezeli chodzi o smak potraw to byly naprawde dobre lecz niestety maly wybor. Co do reszty nie mam zastrzezen. Mega szybka obsługa, czystosc w pokojach utzymywana na najwyzszym poziomie.Polozenie super. Polecam ta miejscowosc.

Zalety

Polożenie,czystość w pokojach,obsługa.

Wady

Jedzenie,w sezonie napewno brak wystarczającej liczby lezakow przy basenie.

Anna K

Pobyt - Marzec 2015

W hotelu byliśmy w marcu 2015. Pokoje super, odnowione, czyste, przestronne, każdy z balkonem/tarasem. Obsługa codziennie zaglądała do pokoju by \"ogarnąć\". Posiłki w hotelu są bardzo smaczne, nie sposób znaleźć coś dla siebie. Jedynym minusem są pięknie wyglądające desery- niestety smakujące tak samo - nieciekawie ;/ Specyficzna są też barmani - niby pomocni i uśmiechnięci a tak naprawdę trochę cyniczni .. Nie da się zauważyć też, że głównymi gośćmi hotelu są emerytowani Niemcy 60+.. Jeżeli komuś to przeszkadza to musi wziąć to pod uwagę bo stanowią oni 95% gości. Poza tym hotel robi dobre wrażenie, zasługuje na pełne 4 gwiazdki . Polecam :)

Zalety

położenie, posiłki (oprócz deserów), pokoje

Wady

brak sejfu w pokoju, desery- każdy smakował tak samo,

Maciek

Pobyt - Luty 2015

Super hotel, byłem w wielu hotelach ale ten był najlepszy, bardzo duże pokoje dopiero co odnowioe.

Dominika

Pobyt - Luty 2015

Hotel is situated 10 minutes from the ocean, very close to main shopping street. It was a nice walk from hotel to coast. Meals were diverse enough. Every day different meet was served. Food was fine (not bad and not amazing). Only deserts were poor - only two kinds: tarts and cake with cream. Both with average taste and too sweet to eat them every day. Staff worked hard, especially during meals. All dirty plates were taken immediately. Only one minus: paid safe in the room. Room was nice and very clean. I can recommend hotel for sure!

Zalety

Location - close to center and ocean, but in quiet place Hotel staff - friendly, helpful, hard-working Food - tasty meals Cleanness No Russia tourists Free Wi-Fi in the room

Wady

Food - poor desserts (too much cream & too sweet) Paid safe in the room Salty water in swimming pool

Irena

Pobyt - Luty 2015

Hotel adekwatny do ceny dobrz położony , jedzenie jest plusem hotelu

Zalety

Dobro połozenie w centrum miasta , blsko Portu , sklepów , Dobre jedzenie , bardo ładne Pkoje , hotel świežo Po remoncie

Wady

słaby odpływ w brodziku pod prysznicem , Po kazdej kapieli łazienka plywa w wodzie , w trakcie pobytu zostalismy Zalani przez to z pokju z góry I zmieniano nam w no you pokój , do piaszczystej play dosyc daleko

Michał Pawłowski

Pobyt - Styczeń 2014

Przyjemny hotel. Dobry stosunek jakości do ceny. Prawdziwe 4 gwiazdki.

Zalety

Niedawno odnowiony, świeży, bardzo miła obsługa.

Wady

Odległość do morza (10-15 min spacerem). Ładne plaże w sporej odległości.

Labranda Bahia de Lobos