Unikalne krajobrazy wulkaniczne i Park Narodowy Timanfaya
Piękne plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem
Jaskinie Cueva de los Verdes z imponującymi formacjami skalnymi
Odwiedziliśmy z narzeczonym Labranda Suite Alyssa we wrześniu 2018, hotel zrobil na nas bardzo pozytywne wrażenie. Miłą niespodzianką była naszykowana kolacja (zakwaterowaliśmy się po 1 w nocy). Nasz domek wyglądał identycznie jak na zdjęciach i był codziennie sprzątany. Basen duży, czysty. Obsługa uprzejma, reagowała na wszystkie nasze potrzeby. Jedzenie było wyśmienite, do tej pory nie spotkaliśmy się z tak dobrym jedzeniem w ofercie all inclusive. Drinki dość słabe, w dzień podstawiane z automatu, a wieczorami znacznie lepsze, bo ręcznie wykonywane. Hotel spełnił nasze oczekiwania, jak najbardziej POLECAMY
Wyśmienite posiłki, duży basen, duże i czyste domki
Ciężko doszukiwać się jakichkolwiek wad. Cudowne miejsce.
Pyszne jedzenie i duży wybór, czyste, duże i nowoczesne kwatery, spory basen, miła obsluga, cały kompleks bardzo zadbany, przepiękne widoki wokół hotelu.
Przepiękne miejsce, jak ktoś lubi leżeć plackiem na plaży - to niestety daleko do piaszczystej plaży. Niestety woda w basenie była zimna w maju. Za to dla osób, które lubią zwiedzać i być w ruchu przepiękne miejsce, do spacerów, komunikacja autobusowa super, wyspa piękna wulkaniczna. W maju bardzo wieje wiatr :) Ogólnie chętnie bym wróciła do tego hotelu. Obsługa fantastyczna w hotelu, barze, fajne animacje, czysto i schludnie.
Pięknie położony, widoki z okien przepiękne, spokój, cisza , kameralnie.
woda w maju była zimna w basenie
Hotel miał być przy plaży a do plaży było z 400 m natomiast baseny w hotelu wystarczały.
Byłam z prawie dorosłą córką w styczniu 2018 w tym hotelu przez tydzień. Pierwsze dwa dni były pochmurne, ale w pozostałe było słonecznie i ciepło, choć prognoza podawała 20 C to odczuwało się wyższą temperaturę (co najmniej 22 C), jedynie wieczory bywały chłodniejsze. Pobyt miałyśmy bardzo udany i relaksujący, polecam wyspę Lanzarote, a w szczególności miasteczko Playa Blanca. Bardzo urokliwe, z ciemną ziemią powulkaniczną i białymi domkami. Przypominało to greckie wyspy jak Santorini na przykład, choć tam akurat to są tłumy turystów, a na Lanzarote jest spokój i cudownie. Hotel był w porządku, nie jakieś wielkie luksusy, ale nic nie było do zarzucenia. Bardzo podobał nam się nasz \"apartament\" który był połową domku bungalowu, i składał się z pokoju wypoczynkowego (kanapa, stolik, biurko, TV, szafka z lodówką), oraz z sypialni i łazienki. Do każdego bungalowu przynależy podwórko ogrodzone płotkiem, co dawało poczucie prywatności, z stolikiem i krzeslami, oraz z leżakami, wiec mozna bylo opalac sie tam tez. Choc przy basenie nie brakowalo lezakow. Drinki w barze dobre, jedzenie w restauracji rowniez smaczne, troche brakowalo wegetarianskich dan, bo córka nie jada mięsa. Chodziłysmy bardzo dużo bo bylo gdzie, i sciezki sa tam super. Weszlysmy na pobliski wygasly wulkan, nie wysoki bo tylko okolo 180 m, ale mozna bylo sie troszke zmeczyc, wiatr akurat wial prosto w twarz. Jednak kondycja zdecydowanie poprawila mi sie :) Wypozyczylam auto na tylko jeden dzien, i objechalysmy cala wyspe. Bylysmy w wiekszosci atrakcji turystycznych ktore proponuja agencje - Timanfaya, El Golfo, Los Hervideros, Haria, Los Verdes, Jameos del Aqua (akurat tej ostatniej atrakcji nie polecam, nie ma tam zbyt wiele do zobaczenia - tylko basen krola, i grote z jeziorem i albinosami krabami - nic specjalnego, przejscie tego zajelo 15 minut, cena 10 euro od osoby - nie potrzebny wydatek, nic ciekawego). W miasteczku Playa Blanca jest pare plaz z zoltym piaskiem, i dluga na okolo 12 km promenada nadmorska, bardzo fajnie sie nia chodzilo. Turysci to glownie Anglicy, Niemcy, Hiszpanie i Polacy - calkiem spora grupa naszych rodakow. W miejscach atrakcji slychac bylo polski jezyk co rusz.
Pieknie polozony hotel z widokiem na wulkan i ocean. Ladne baseny i roslinnosc na terenie hotelu. Dobre posilki. Mila obsluga. Mila rezydentka. Piekna wyspa. Ciekawe trasy turystyczne wsrod wulkanow. Dobre drogi bez dziur :) Sciezki rowerowe i rowery do wypozyczenia. Trasy trekingowe. Piekne widoki. Dobry klimat.
Malo wegetarianskich posilkow. Panie sprzatajace nie czyszcza podlogi w pokojach.
Urzekła mnie bardzo okolica... Palmy.. wulkan u podnóża... a przede wszystkim pokój bungalowy (wyjezdzajac nast.razem bede wybierac hotele z tego typu pokojami) z lezakami i stolikiem przed :) Wykupilismy tez dwie wycieczki ktore bardzo polecam, jedna calodniowa po Lanzarote (zwiedzanie wulkanu, ogrod kaktusow, najwyzszego punktu widokowego, jaskinia Manrique, winnica oraz muzeum aloesow -haha-, fajne bylo tez zwiedzenie El Golfo oraz lazurowego jeziorka.) druga wycieczka łodzią podwodną - niesamowite przezycia. Jedzenie bardzo smaczne, kazdy znajdzie cos dla siebie :) Ryby, mięso różnego rodzaju, bekon,frytki..pizza... jajecznica... desery,ciasta,owoce bardzo smaczne i apetyczne-nie da sie tego wszystkiego przejeść !!! :) Co do alkoholu.. dobry, wiadomo ze all incluisive jest słabszy :) ale wino tez jest :) do posilkow mozna brac co sie chce kawe,herbate,soki,wode... Czytalam wczesniej ze nie ma w pokojach zadnej butelki wody.. tak to prawda, lecz jesli bedziecie mieli butelke mozna bez problemu ja napełniać-nam nikt nie zwrocil uwagi. Co wieczór od 20.30 jest w barze rozrywka, są to animacje badz jakis koncert country lub ostatnio DJ puszczał muzyke :) Jedynym minusem byly niektore panie sprzataczki ktore niedokladnie sprzataly i jak nie zostawialo im się napiwku to robione bylo wszystko byle jak. Pracownicy wszyscy bardzo mili i pogodni. Jeśli chodzi o Wi-Fi.. ogolnie działało... z tym zasiegiem roznie tak 9/10, gorzej bylo z wysylaniem mms... :/ OGOLNIE OCENIAM HOTEL NA 9 Z DUZYM +. JEDEN Z NAJLEPSZYCH MIEJSC NA SPEDZENIE WYPOCZYNKU NA KANARACH :)
cicha i spokojna okolica (spacerkiem do plaży najbliższej Flamingo można w 20 min) jedzenie pyszne obługa bardzo miła i pomocna pokoje przestronne i wyposażone woda w basenach czyszczona na bieżąco rozrywka co wieczór w barze, animacje w moim terminie byly 3 razy w tyg. wifi gratis w hotelu. pokoje typu bungalowym (prywatność zachowana, mozna wchodzic wychodzic kiedy sie chce) Nieopodal piękna promenada oraz latarnia morska :)
niektóre panie co sprzątają robią to nie dokładnie... zasieg wifi moglby byc o wiele lepszy.
Jedzenie - zróżnicowane, w większości smaczne, ogólnie na plus. Wspaniałe wakacje, niestety na 7 dni pobytu 3 były pochmurne (początek września). Wsparcie od rezydentki Rainbow Tours na dobrym poziomie. Niestety wieczory dosyć chłodne i wietrzne, co było dla mnie sporym zaskoczeniem. Jeśli chodzi o czystość bungalowów, nie mam zastrzeżeń, codziennie sprzątane. Baseny oraz okolica bardzo czyste. Ogólnie polecam hotel na wakacje.
Spokój, czystość, jedzenie, piękny widok na wulkan zna basenu.
Daleko od plaży, psujące się zasuwane drzwi do łazienki, wiatr
Bardzo fajne miejsce dla par i osób starszych, doskonała i urozmaicona kuchnia, miła i uprzejma obsługa, brak atrakcji wodnych dla najmłodszych( zjeżdzalnie), duża odległość od plaży, konieczność korzystania z komunikacji miejskiej - kursuje co 30 minut
cisza, spokój, kuchnia,
odległość od plaż ( piaszczystych)
Przepiękne miejsce, super obsługa, czysto, jedzenie urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo polecam.
Wszystko super
Wspaniale wakacje hotel warty polecenia i uwagi:)
Same zalety
Hotel usytuowany na obrzeżach miejscowości u podnóża wulkanu na który prowadzi trasa turystyczna. Dla lubiących spacery ładna promenada nadmorska prowadząca od portu jachtowego, aż do latarni morskiej. Rada dla wyjeżdżających. aby zabrali ze sobą środki odstraszające komary.
mało przytulny lobby bar trudne wejście główne_ strome schody !
Każdemu polecę ten hotel. Znajduje się na obrzeżach miasta, ale przez to jest cicho i spokojnie. Obsługa była bardzo pomocna, a pokoje dokładnie sprzątane (także balkony). Pokoje wyglądają tak jak na zdjęciach, widoki przepiękne. Polecam pokój z widokiem na morze - w moim przypadku był to pokój na 1 piętrze - ładny widok na Fuertę. Jest kilka pokoi na piętrze, pozostałe są na parterze. Możliwość zamówienia pod hotel samochodu oraz wypożyczenie roweru Dostępny jest stół do ping ponga, bilard, speedhockey oraz boiska. Jeśli ktoś woli za takie pieniądze zrezygnować z odległości od morza, a mieć za to bardziej komfortowe warunki w hotelu to zdecydowanie powinien wybrać ten obiekt.Komarów nie było w ogóle, trochę małych much.
Smaczne i urozmaicone posiłki, podgrzewany basen, pomocna obsługa, czystość, ładne widoki
Brak SPA, daleko od plaży