La Noria (Commezzadura)

Wyjątkowy

3.5

Bardzo fajny hotelik super położony, przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie, pokoje codziennie sprzątane, na pewno do tego hotelu wrócimy

Właśnie wróciłem z pobytu we Włoszech i mieszkałem w tym hotelu przez 7 dni. Jestem bardzo zadowolony ze wszystkiego co spotkałem w tamtych miejscach. Pozdrawiam obsługę hotelu. D.D.

Mieszkałam w tym hotelu przez tydzień i jestem bardzo zadowolona z tego czasu. Mika.

Właśnie wróciłem z pobytu we Włoszech i mieszkałem w tym hotelu. Jest świetny. Do wyciągu nowo oddanego do użytku w odległości ok. 300 metrów podwozi właściciel hotelu. Z pokoju wychodzi się w kapciach do ski room i dlaej busem właściciela. Smaczne wyżywienie. D.D.

Super hotel w swojej kategorii 3 gwiazdki. Wszystko na piątkę. Naprawde polecamy. Dobry dojazd autem do Passo Tonale iinnych osrodków w okolicy Marilvey.

Miejsce  Włochy / Val di Sole / Almazzago di Commezzadura
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  dostęp do internetu, parking, ośrodek narciarski

Wyjątkowy

Teren narciarski w okolicy
Położenie względem stoków

3.5

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mariusz

Pobyt - Styczeń 2024

Zalety

super położenie, bardzo miła obsługa, wszędzie blisko, wyśmienite jedzenie, super hotel na wypad narciarski

Wady

D.D.

Dominika D.

D.D.

Pobyt - Grudzień 2018

Zalety

Niewielki, prowadzony przez właścicieli cichy i spokojny hotel 300 m do dolnego wyciągu pod Marilevą 900, można nawet w butach narciarskich dojść, ale hotel zapewnia transfer codziennie rano i po południu. Ladne spore pokoje , wystarczająco duże łazienki. Bardzo czysto, cisza, super jedzenie i bardzo mili właściciele i obsługa. Bardzo dobre domowe wino. Byliśmy w terminie sylwestrowo-noworocznym 2712.2018-05.01.2019.Super kolacja sylwestrowa. Bardzo polecam w każdym terminie. Nie jest drogi a jest wszystko. Sa to oczywiście 3 gwiazdki a nie 5 , o czym niektórzy zapominają i narzekają, ale my z mężem wszystko bardzo dobrze wspominamy.

WS

Pobyt - Styczeń 2015

Wyjazd na narty, właściciel zawozi i odbiera z parkingu dolnej stacji wyciągu. Polecam pizze z pieca opalanego drewnem, ten sam właściciel. Nie luksusowy ale przytulny hotel

Zalety

Kameralna atmosfera, super pizzeria obok - ten sam właściciel

Wady

brak basenu

stabilo

Pobyt - Marzec 2012

Super rodzinny hotel a raczej niewielki hotelik prowadzony przes sympatyczną włoską rodzinę. Obsługa bardzo miła. Super jedzenie a szczególnie pizza robiona przez właściciela genialna :)Miejscowość mała, cicha. Polecam naprawde można wypocząć po nartach

Robert

Pobyt - Grudzień 2009

Miły, mały hotel. Commezzadura to niewielka miejscowość, bezpośrednio sąsiadująca z czterema innymi, tworząc małe miasteczko. Nie należy oczekiwać nocnych atrakcji, chociaż bar pod wyciągiem proponuje nocne rozrywki (np. muzyka na żywo do rana). Miejscowość dla narciarzy. Nowa gondola, bez kolejek, wwozi do rejonu Folgarida/Marilewa/ Madonna di Campiglio. Hotel La Noria jest naprawdę blisko gondoli. Jeśli ktoś wypożycza sprzęt (wypożyczalnia SportArt) może go zostawiać bezpłatnie w wypożyczalni, jeżeli ma własny, to za 10 EUR może tam wynająć szafkę. Z hotelu 5 min na piechotę bez sprzętu. Jeżeli jednak ktoś z tego nie skorzysta, to hotel ma skibusa. Jeżeli ktoś jedzie głównie na narty to świetna propozycja.

avatar

Pobyt - Październik 2008

Obiady baaardzo dobre, lecz dosc dlugo serwowane. Tak po wlosku, zdaje sie ;)

meya

Pobyt - Styczeń 2008

Dobre jedzenie regionalne, bliziutko wyciągu. Polecam!

monika_201

Pobyt - Styczeń 2007

Bardzo miły kameralny hotelik z pyszną kuchnią. Posiadają prywatnego busa, na stok niedaleko, sklep na przeciwko hotelu. Pokoje duże ładne i czyste.

La Noria (Commezzadura)