Hotel bardzo brudny, talerze nie domyte, w ogóle nie zasługuje na 5 gwiazdek. Pokoje nie sprzątane pościel stara, poszarpana. Nie polecam. Najgorszy hotel w jakim byliśmy. 4 gwiazdkowe są o wiele lepsze niż ten.
Blisko morze
Wszystko, niestety
Hotel ala PRL. Pokoje mocno zużyte . Klimatyzacja sprawna. Grzyb w łazience. Jedzenie fatalne. Jedyne mięso to pałki z kurczaka. Jeden gatunek sera pocięty w różne kształty i zalany oliwą w różnych kolorach pozostaje jednym gatunkiem sera. Ryż ziemniaki kawa zbożowa i papierowe kubeczki. Hotel dla lokalsów poza nimi tylko Rosjanie. Brak znajomości języka angielskiego ale po rosyjsku bez problemu. Plaża kamienista leżaków dostatek czysto.
Fajne codzienne animacje. Teren czysty. Dużo miejsca na plaży . Szybka obsługa w barach.
Jedzenie. Obsługa sprzątająca. Bardzo niska jakość pokojów.
Jak wchodzisz do pustego pokoju, czystego ale wyeksploatowanego, to na kolana nie padniesz. Rozmieścisz swoje ubrania, kosmetyki i zaczyna się podobać. Ale najpierw obejrzeliśmy jeszcze 3 inne pokoje w tym hotelu. Wszystkie mocno zużyte i nie warto było zmieniać. Pierwsze wrażenie pokoju słabe.
Hotel pięknie położony, bezpośrednio przy morzu. A widok na góry podczas pływania - to poezja. Własny pomost, woda i plaża czyste. Baseny zadbane. Bary zaopatrzone i można smakować do woli. Wesoły i przyjazny personel. Smaczne i różnorodne jedzenie (bez owoców morza), do tego dużo i niemalże cały czas. Każdy coś wybierze.
Zdecydowanie niewydolna klimatyzacja w pokoju (a byliśmy na początku października). Fakt, że temperatury w dzień 30, w nocy ponad 20 stopni. Za głośna muzyka w obiekcie, szukaliśmy obrzeży żeby swobodnie rozmawiać, a książka tylko ze stoperami w uszach. Poprosiliśmy nawet o obniżenie decybeli. Pomogło na 15 minut. Angielskiego prawie nie znają, 90% (...) i personel zna głównie ten język.
Pokoje czyste, łazienka ok jednak do wymiany w każdej łazience wanna która jest pomalowana ale lakier odchodzi. Hotel na 1 rzut oka jest ok jednak lata świetności zaczyna mieć za sobą. Jedzenie ok, duży wybór. Plaża kamienista. Bliskość do morza to fajna sprawa. Zjeżdżalnie uruchamiane 10-11 i 14-16. Przy bukowaniu pokoju 3 razy zmienialiśmy pokój. Widok na morze prawie nie istnieje. Sea side nie równa się sea view. Mimo powyższego Ogólne wrażenie hotelu pozytywne. Ludzie pomocni. Polecam jednak nie dla osób szukających prawdziwych 5 gwiazdek
Bliskość do morze
Pobyt bardzo udany. Hotel położony przy plaży. Bezpłatne leżaki na plaży, ręczniki kąpielowe z których można korzystać zarówno na basenie jak i plaży. Ręczniki plażowe wymieniane codziennie. Duży basen, bar przy plaży, bar z przekąskami i napojami przy basenie.
Zaletą hotelu jest niewątpliwie położenie przy plaży na którą schodzi się bezpośrednio z terenu obiektu. Łagodne zejście do morza, obecność ratownika.
Pokoje hotelowe lata świetności mają już za sobą. Jednak było czysto, pomijając bardzo zniszczoną wannę, z której schodziła farba.
To czego szukaliśmy. Z jednej strony plaża i baseny z drugiej przepiękne widoki na pobliskie góry. Pobyt w hotelu wspominamy bardzo dobrze. Jedzenie b.dobre, obsługa bardzo miła, wszędzie czysto, sprzątanie codzienne wraz z wymianą pościeli i ręczników. Brak problemów z dotarciem do innych miast. Ogólnie hotel godny polecenia. Nawet jak byśmy chcieli, to do niczego i nie można się przyczepić.
Usytuowanie.
Nic złego nie można powiedzieć.
Hotel według opisu , dobre położenie i wyżywienie autobusami można zwiedzać okolice przystanek przy hotelu
Połozenie na tak
Słabym punktem hotelu były problemy z klimatryzacją.
Pobyt w hotelu wspominam bardzo dobrze, jedzenie w dużych ilościach, urozmaicone, obsługa przemiła, napoje non stop dostępne, wszędzie czysto, sprzątanie codziennie wraz z wymianą pościeli i ręczników, brak problemów z dotarciem do większych miast, ogólnie hotel godny polecenia. Jedynie dwie rzeczy mi przeszkadzały: tłum Rosjan i hałas z wieczornych animacji (mieliśmy pokój z widokiem na morze). Ale do niczego innego nie można się przyczepić. Chyba że ktoś spodziewa się łagodnych piaszczystych plaż, w Turcji plaże są raczej kamieniste i w przypadku La Mer na plaży żwirek i dość szybko jest głęboko.
Jedynym mankamentem hotelu jest klimatyzacja na której hotel oszczędza jak może
Ogólnie bardzo fajnie. Jako Polak czułem się odrobinę przytłoczony rosyjskojęzycznymi gośćmi (były tylko 2 rodziny z Polski reszta sami Rosjanie). Język obowiązujący rosyjnski - po angielsku tylko w recepcji i to nie do końca. Poziom atrakcji oceniam na dobry. zdjęcia - szczególnie to ze zjeżdżalnią to nie ten hotel
jedzenie
czystość
przyjechalem tam na poczatku maja, 3 dni po otwarciu hotelu w tym sezonie. nie bylo jeszcze wszystko dopracowane ale bylo widac, ze sie staraja i probuja nadrobic swoja goscinnoscia i zyczliwoscia. z dnia na dzien bylo coraz lepiej.
Nie polecam, nie polecam, nie polecam. Hotel z naciągniętymi 5* obługa średnio mówiąca po nagielsku co na 5* jest żenadą, goście to głównie Rosjanie ordynarni głośni ludzie. Jedyny plus tego hotelu to basen z prawdziwego zdarzniea gdzie można dobrze spędzić czas.
Hotel nastawiony na gości z Rosji, których jest tam większość. Cześć obsługi słabo zna angielski, ale można sie dogadać. Nie widzieliśmy w pokoju żadnych robali.
Wysmienite jedzenie, miła obsługa. Mało atrkcji do zwiedzania. Słaba animacja. Przerażajaca ilośc turystów z Rosji, z powodu których bardzo zawyzono ceny. BraK informatorów w języku polskim, znikoma znajomośc języka polskiego. Szerokie posługiwanei się językiem rosyjskim.
Piękna okolica, przejrzysta woda w morzu, plaża trochę kamienista ale na dość krótkim pasie szerokości. Jestem bardzo zadowolona z pobytu!
Dzis rano wróciliśmy z Turcji. Ogólne wrażenie bardzo dobre, super położenie. Jedyny minus to małe pokoje i słabo działająca klimatyzacja. Zamiast pięciu powinien mieć cztery gwiazdki.
Zdecydowanie nie pięc gwiazdek. Spędzilismy tam tydzień z 7 letnim dzieckiem w lipcu 2007 - all inclusIve. Napoje podróby typu cola z automatów, lody płatne dodatkowo, jedzenie takie sobie. Ładny duzy basen i ogród - to plus. Towarzystwo rosyjsko - tureckie.
Hotel żenada, najgorsze wakacje, nie zasługuje na 5 gwiazdek. Wyniosłem się po 3 dniach pobytu, beznadziejne śniadania, sami Rosjanie. Ludzie niekulturalni, obsługa tragiczna. Odradzam! All Inclusive na poziomie 0!
ogólnie super