Atrakcyjna lokalizacja: ok. 600 m od i Agios Gordios z tawernami i sklepikami, ok. 19 km do miasta Korfu.
Tylko 20 m do piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Bogata oferta rekreacyjno-sportowa: 2 baseny ze słodką woda, siłownia, sauna, jacuzzi, kort tenisowy, tenis stołowy.
Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Hotel rewelacyjny, polecam każdemu :) Tylko na plażę konieczne buciki ochronne :)
Super obsługa, super widoki :)
Troszkę monotonne jedzenie...
Bardzo dobry hotel, zwlaszcza lokalizacja. Czysto, dobry serwis, nardzo uprzejmy personel , jedzenie urozmaicone.
Lokalizacja, perfekcyjny serwis.
Hotel czysty, dobrze usytuowany, miła obsługa. Podobała mi się lokalizacja restauracji na 4 piętrze z widokiem na morze.
Wszystko mi się podobało
Położenie hotelu zjawiskowe, czysta woda i piękne zatoczki, bardzo niewygodne dla turystów jest czekanie do 15 tej na pokój, który i tak jest niedbale posprzątany. Podając dane, że 50 m jest do morza nie pisze się , że trzeba do niego zejść po wielu schodach, albo pojechać meleksem.
Hotel przepięknie położony, ale bardzo wymagający sprawności ruchowej zwłaszcza jeśli dostanie się pokój w budynku B powyżej recepcji. Dojście do restauracji, na basen zajmuje w jedną stronę 1000 kroków , a nachylenie ok. 5 pieter. Jedzenie zróżnicowane i przepyszne chociaż brak innych kuchni tematycznych. Doskonali animatorzy. Gimnastyka przy basenie prowadzona przez Alicję z Hiszpanii rewelacyjna .
Pokoje są niedbale sprzątane, łazienki wcale. Nam dostał się pokój z połataną glazurą , urwanymi guzikami od pojemników na mydło, zamkniętym otworem w odrapanej wannie i cieknącą lodówką. Widać, ze nikt tego pokoju nie sprawdzał. Zgłoszenie usterek powodowało zdenerwowanie Pani na recepcji. Ostatecznie bardzo pomógł Pan Kamil- rezydent.
Hotel jest przepiękny! Polecam go parom oraz podróżujacym w pojedynkę. Lokalizacja i urok tego miejsca zdecydowanie rekompensuje te wszystkie minusy o których wspomniałam.
Cudowna lokalizacja, piękne widoki z balkonu. Jest to naprawdę bardzo dobry hotel, szczególnie dla par lub osób podróżujących w pojedynkę szukających spokoju. Ludzie bardzo kulturalni, nie było w tym hotelu hałasu oraz bardzo pijanych ludzi. Zależy czego szukacie, ja szukałam ciszy i spokoju i zdecydowanie udało mi się tam to znaleźć. Prywatna plaża jak najbardziej na plus! Leżaków jest dosyć sporo, jak wstanie się wcześniej to na pewno się coś bez problemu znajdzie. Miejscowość w której znajduje się hotel jest bardzo spokojna, warto jednak wypożyczyć sobie auto w pobliskiej wypożyczalni i pozwiedzać Corfu. Ponadto w tym hotelu są naprawde pyszne drinki! Prawie codziennie wieczorem można było posłuchać śpiewu na żywo, a w ciągu dnia pojawiały się różnego rodzaju aktywności nad basenem jak np. rozciąganie, tenis, beer pong itp.
Jedzenie jest dosyć slabo zróżnicowane. Nie jestem az tak bardzo wymagającą osobą jeżeli chodzi o jedzenie, ale 4 dnia juz bylam naprawde przejedzona tymi daniami. Czasami na plaży pojawiają sie glony, nie jest to jakiś wielki problem, ale jednak są one trochę uciążliwe, gdy zostają wszedzie na ciele. Miejcie na uwadze to, że jeżeli przylecicie rano to będziecie musieli czekać do 15.00, aż rozpocznie się doba hotelowa, dopiero wtedy można wejść do pokoju.
Mimo wady w postaci mało zróżnicowanego jedzenia ten hotel nadrabia super lokalizacją, miłą obsługą oraz pięknymi pokojami. Widziałam też pokoje, które miały na balkonie swój mały basen. W hotelu są 2 baseny, nie ma przy nich tłoku. Na prywatnej plaży również bez problemu, gdy wstało się wcześniej można było zająć sobie miejsce na leżaku. Plaża ładna, jednak czasami były w niej glony, które przyczepiały się do ciała. W hotelu są głównie pary, przez to atmosfera jest raczej spokojna, nie ma tam imprez, jedynie jakieś występy wieczorami. Zależy kto czego potrzebuje, dla osób szukających ciszy i spokoju ten hotel jest idealny. Ludzie są tam naprawdę kulturalni. Ponadto w niedalekiej odległości od hotelu jest wypożyczalnia aut, polecam wybrać się do niej i pojeździć trochę po wyspie.
Hotel jest w pięknej okolicy, nie da się nie zachwycić urokiem tego miejsca. Z restauracji widać cudowne zachody słońca. Plaża jest blisko. Pyszne drinki !
Słabo urozmaicone jedzenie, każdego dnia było prawie identyczne. Mimo to jakość i smak była dobra. Nie jestem osobą bardzo wymagającą jeżeli chodzi o jedzenie, jeżeli ktoś jest to może się bardzo rozczarować pod tym względem.
Zapomniałam dodać, że drinki sa beznadziejne, bo zamiast soku pomarańczowego dolewają napój pomarańczowy, taki niegazowany słodki, obrzdliwy. Całe szczęście, że wino białe i czerwone mają dobre.
Hotel położony przy bardzo brzydkiej, zanieczyszczonej glonami plaży. Wybierając się na wczasy do tego hotelu koniecznie należy zaznaczyć, że jest się nowożeńcami i jest to podróż poślubna - nikt stanu faktycznego nie sprawdza... Dzięki temu dostaje się pokój z ładnym widokiem i obsługa jest lepsza i na wyższym poziomie. Wielu Polaków tak robi o czym dowiedzieliśmy się na miejscu. Po wielkich awanturach zmienialiśmy pokój 3 razy...
Hotel przepiękny, położony w cudownym miejscu, z tarasami widokowymi w restauracjach, barach, z widokami z pokoi. Obsługa dba o porządek, są bardzo mili i pomocni. O nic nie trzeba się martwić, jedzenie w formie bufetu - bardzo duży wybór dań, każdy dla siebie coś znajdzie, dodatkowo restauracje włoska, grecka i francuska. Kolorowe i smaczne drinki ;) w plastikowych kubeczkach tylko przy barach przy basenach, a tak to w pięknych szklaneczkach serwowane w barach u góry.
położenie, obsługa, czystość, ilość barów i restauracji, brak dzieci
baseny czynne od 10 do 18
Polacy są jak zwykle gorzej traktowani, ale pamiętajcie, że przysługuje Wam wymiana pokoju,
Hotel bardzo kameralny dla 16plus polecam osobom chcącym odpocząć, poczytać, cisza jak makiem zasiał przy basenie i na plaży, bez krzykliwej muzyki, ale również można się zabawić wieczorem przy różnonarodowej muzyce, obsługa na wysokim poziomie, jedzenie gorsze niż w hotelach Mitssis ale kto nie był w Mitssis to i tak będzie bardzo zadowolony,
plaża, piękna, ale napływają wodorosty
Miałam lekkie obawy czy wybrac ten hotel, czy spełni moje oczekiwania, ale muszę przyznać, że wybór był doskonały:) spedziłam w tym hotelu tydzien czasu, Za największa zalete tego hotelu to usytuowanie na wzgórzu, gdzie można podziwiać piękne widoki , siedzac sobie i delektując sie winem:)....Przewaga jest jednak osób starszych , ale nie zwracałam na to uwagi, lepiej nawet się czułam wsród kulturalnych osób starszych:) ...Chciałabym dodać , że obsługa hotelowa szczególnie w restauracji jest bardzo zaangażowana i profesjonalna!!!widac było na kazdym kroku miłych usmiechnietych starajacych sie pracowników ( wielkie brawa) . Szkoda tyko , że w recepcji nie ma osoby, ktora mowi w języku polskim;) , kto nie zna angielskiego to bedzie miał cięzko sie porozumiec,:) Plaża jest niewielka, ale raczej piaszczysta, czasami jest żwirek , ... Jedyny mankament tego hotelu to troszke za mały basen i mała ilość lezaków...czasami nie było miejsca aby znalezc wolny leżak...aaaa i jesli nastawiasz sie na relaks i tylko smazing plazing to jak najbardziej wybieraj ten hotel, ale jesli chciałbys np. wieczorem wyskoczyc do miasta na party - zaommmnij;) ok. 300 m znajduje sie niewielkie małe miasteczko, jedynie co mozesz tam zwiedzic to tawerny i kilka okolicznych sklepików:) Poleciałam z biura Grecoss i szczerze mowiac bardzo mnie zawiódł....rezydent pojawił sie tylko kiedy miał z tego korzyszc czyli np. sprzedaż wycieczki fakultatywnej!!! poza tym jakby go nie było,.. Polecam ten hotel szczegolnie dla par, kto chciałby romantycznie w zaciszu spedzic czas ze swoja ukochana osoba:)
Blisko plazy, piekne widoki, smaczne jedzenie, profesjonalna obsługa:)
daleko do miasta, rezydent z Greccos, mały basen i zbyt mala ilosc lezakow
Hotel bardzo mi się podobał. Plaża piękna, skały w morzu gdzie można n było nurkować. Bar na plaży. Z rozrywkami raczej kiepsko. We wrześniu już nie było animacji. Miejscowość niewielka tak więc wieczorem nie było gdzie pójść się zabawić (poza fajnym barem u Mike). Mimo to moją podróż poślubną w tym miejscu uznaje za bardzo udaną , a sam hotel zdecydowanie polecam.
Piękne położenie.
Hotel skierowany do osób, które chcą odpocząć od wszystkiego i cieszyć się ciszą. Piękne położenie, piaszczysta plaża oraz cudowne zachody słońca... Jest to jedyny duży hotel położony w urokliwej zatoczce, w którym panuje przede wszystkim spokój. Hotel jest przeznaczony dla osób 16+, więc jeżeli chcecie odpocząć od dzieci to jest to miejsce idealne. Nie jest to jednak obiekt, w którym można poimprezować - nie ma w nim dyskoteki czy pubu - a bary zamykane są przeważnie o 24.00. Tak więc młodzież czy ludzie nastawieni właśnie na nocny tryb życia raczej nie powinni się tam wybierać. Co prawda hotel jest położony przy małej wiosce, gdzie są tawerny i nocą można w nich posiedzieć przy dobrych trunkach, jednak zdecydowanie nie jest to klimat \"imprezowni\". Dlatego też hotel oblegają głównie zakochane pary lub osoby starsze. Jedzenie jest przepyszne, obsługa bardzo miła - pokoje sprzątane codziennie. Dla osób starszych dyskomfortem może być strome zejście na plaże (zwłaszcza jak trzeba wejść pod górkę). W hotelu przebywają głównie Anglicy, Czesi i Słowacy oraz Polacy (ale tylko z biura Grecos). Dla nas był to cudowny relaks w przepięknym miejscu;) Polecam wszystkim;)
piękne położenie
Hotel polozony w bardzo malowniczym zakatku.Wcisniety pod wiszace nad nim skaly. Obsluga widac ze jest bardzo uprzejma i ze bardzo sie stara.Jezeli ktos nie mowi po angielsku to ma klopoty,bo w zadnym innym jezyku sie nie porozumiemy.Baseny polozone na roznych poziomach tez fajne.Ludziom majacym klopoty z chodzeniem zdecydowanie nie polecam.Zbyt duze roznice wysokosci poszczegolnych czesci hotelu.
piekne polozenie widoki z okna naprawde cudowne.Blisko do pobliskiej miejscowosci.Jedzeniew dosc dobre.obsluga widac ze sie stara.
zbyt duza roznica wysokosci poszczegolnych czesci hotelu.Przejscie szczegolnie dla starszych osob wymaga naprawde sporo wysilku-z plöazy do resteuracji.Niestety obsluga mowi tylko po angielsku,inne jezyki jak np niemiecki sa tu nieprzydatne.to zdecydowanie minus.No i plaza jest tak naprawde kamienista a nie piaszczysta i wejscie do wody lub wyjscie z niej sprawia duzo problemow.W wodzie czesto napotkac mozna duze kamieniste glazy.
Jestem zauroczona widokami i mój kolejny urlop planuje spędzić w tym hotelu.
Pięknie położony w skałach i bezpośrednio nad morzem.Widok z pokoju nad morze.Wygodnie i dużo miejsca na plazy i na tarasach.Mila obsługa .
Wieczorem brakowało dyskotek .Za mało urozmaicenia w rozrywce.Tam przebywają turyści o rożnym przedziale wiekowym i ważne byłoby rownież dopasować muzykę .
Hotel położony jest dość wysoko na stromym zboczu tuż przy piaszczystej plaży. Widok z hotelu i terenu wokół niego na góry i zatokę z krystalicznie czystą wodą robi niezapomniane wrażenie. Na koniec każdego dnia można cieszyć się pięknem zachodzącego słońca. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Obsługa bardzo miła i życzliwa gotowa do pomocy. Posiłki bardzo smaczne i urozmaicone. Na terenie hotelu kilka barów z napojami i drinkami - jeden przy plaży. Recepcja i restauracje usytuowane są na najwyższych piętrach, przez co podczas posiłków ze znacznej wysokości można podziwiać przepiękny widok na zielone góry wynurzające się z turkusowej wody w rozległej zatoce morza Jońskiego. Spacerując po terenie wymaga trochę wysiłku ze względu na zróżnicowany pod względem wysokości teren . Aby dostać się z plaży np do recepcji trzeba pokonać kilkadziesiąt metrów w górę - ale to dla zdrowia. Jak ktoś ma trudności z wejściem, może korzystać z windy lub poprosić o podwiezienie meleksem. Hotel godny polecenia - warto tu przyjechać i spędzić cza w pięknym otoczeniu z miłą i życzliwą obsługą.
Tak jak pisałem powyżej.... Super miejsce fajny hotel nad którym jeszcze trzeba popracować, plaża, personel szczególnie barmani do przeszkolenia, kuchnia do dopracowania, no godzina 23.00 do spania to chyba przesada w hotelu o statusie powyżej 18 lat!
Położenie, spokojnie, blisko Korfu, hotel po remoncie, jeszcze trochę do zrobienia.Bylem rok temu, duży plus za zmiany...
Plaża bez zmian... Dramat, posiłki średnio urozmaicone, mało albo wcale nie doprawione ! Bufet słodkości ....koszmarna jakość bez smaku! Brak klubu, miejsca z muzyką, o godzinie 23.00 wszyscy idą spać.... Nie ma co ze sobą zrobić....
Hotel w którym przewaga jest starszych ludzi. Mało ludzi młodych i w średnim wieku. Ogólnie hotel ok ale zaliczony i raczej drugivraz go nie odwiedzę.
Położenie, obfite posiłki, miła obsluga
Praktycznie brak plaży hotelowej. Bardzo mały kawałek zwany plaża hotelowa jest zanieczyszczony prze glony, wodorosty które tonami leżą na plaży. Brak piasku.....raczej sporo kamieni po których nie da się chodzić.....w słońcu bardzo się nagrzewaja co utrudnia nawet podejście do morza. Byliśmy w lipcu i praktycznie na plaży nie można wylezec bo jest brak wiatru.
Dla nas hotel jak najbardziej odpowiedni - to co dla niektórych jest wadą dla nas było zaletą,czyli: położenie,brak hałaśliwych animacji,głośnej muzyki przy basenie.Jeśli ktoś szuka rozrywek to powinien wybrać inne miejsce. Recepcja działa bardzo sprawnie,każda sprawa załatwiona od ręki.Ogólnie nic do zarzucenia,wszystko było w jak najlepszym porządku.Miło wypoczywa się w tym hotelu.
Dla nas bomba!Cisza,spokój i piękne widoki
Żadnych wad,które uznałabym za istotne,wpływające na jakość mojego wypoczynku.
Tydzień pobytu w tym hotelu zaliczam do udanych. Można pokusić się o stwierdzenie, że hotel ma swój klimat - \"luz z klasą\". Nie ma nacji uprzywilejowanych, mimo liczebnej przewagi Anglików. Uprzejmi i sympatyczni pracownicy starają się, aby każdy z gości czuł się dobrze. Urozmaicone posiłki (kuchnia europejska i regionalna), duża ilość smacznych potraw, świeżych owoców oraz wyśmienitych słodkości. Moim zdaniem, hotel zasługuje na dobre 4*. Polecam ceniącym spokój i walory przyrodnicze.
hotel dla gości powyżej 18 lat, spokojna okolica, piękne widoki, czyste pokoje, duża ilość leżaków (nie ma potrzeby wczesnego zajmowania), nie ma ścisku na tarasach słonecznych, przyjazny i uprzejmy personel, dostęp do Wi-Fi.
dla lubiących morskie kąpiele - brak plaży (miejsce wyznaczone na plażę, trudno określić tym mianem)