Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Hotel dla nie wymagających, czysty sprzątany na bieżąco ale bez żadnej infrastruktury, basen mały bez żadnego wyposażenia, jedzenie średnie często zimne, animacje ok, plaża wąska wejście do wody kamieniste. Ogólne wrażenie bez rewelacji, raczej nie polecam
czystość i obsługa
Zimne potrawy zarówno na śniadanie i na obiad
Hotel bardzo urokliwy położony blisko morza. Pokoje przestronne .Pracownicy dbają o czystość w pokojach jak również czystości całego obiektu. Personel bardzo życzliwy , uśmiechnięty i w razie potrzeby służący radą lup pomocą. Hotel warty polecenia.
Hotel położony blisko morza. Nie ma tłoku na jadalni. Potrawy smaczne zaspakajające chyba wszystkich gości pod względem smakowym .Jadalnia klimatyzowana, jak również pokoje hotelowe. Obsługa bardzo mila. Pokoje czyste i przestronne.
Jedyną wadą pokoi hotelowych to to że w szafach nie ma półek. Ale to jest najmniejszy problem
Super hotel co dzień sprzątanie pokoju ,fajne pokoje .
Blisko plaży , basen , bar, obsługa super,
Słaby internet wifi
Ludzie nie jedzcie tam. Jedzenie bardzo słabe mały wybör. Codziennie to samo. Chodziliśmy na miasto do tawerny bo się każdemu juz hotelowe przejadło. Brak animacji jedynie w niedzielę był tzw. Wieczór Grecki tj zespół i 5 tańcerzy. Odradzam stanowczo.
Blisko morza
Hotel oszczędza na wszystkim. Jedzenie mega monotonne. Napoje typu cola fanta nie oryginalne. Nawet automat do kawy przy basenie odwrócony żeby nie można było samemu zrobić kawę espresso czy cappuccino bo to dodatkowo płatne mimo że mieliśmy allinclusive.
Hotel super ,lokalizacja odwalana aby odpocząć i cieszyć się wakacjami .
Prosto z hotelu jesteśmy na plaży
Witam w 100 procentach polecam ten hotel !!!!!!.Bardzo miła obsługa,uprzejma wszyscy pomocni,nie wiem dlaczego ludzie piszą takie negatywne opinie.Byliśmy grupą 6-cio osobową i wszyscy byli zadowoleni.Gorąco polecam ten hotel.
Wszystko
Wszystko w najlepszym porządku,nie wiem dlaczego ludzie dają negatywne oceny.Pozdrawiam Arisa i Dimitra.
Wszystko
Nie polecam tego hotelu. Nie wiem kto pisze te pochlebne opinie, bo My byliśmy grupą 9-cio osobową i nikt nie miał dobrego zdania na temat tego hotelu.
miła obsługa
Monotonne jedzenie, jak najtańsze produkty, mały wybór i codziennie to samo. Będąc w Grecji na stołówce nie widziałam ani razu żadnej np. oliwki a po brzoskwinie dla dziecka chodziłam do sklepu. Szkoda gadać !!
Omijajcie ten hotel szerokim łukiem. Kompletne dno. Położony na uboczu, przy plaży z kamienistym wejściem do morza. Nuda, zero jakichkolwiek animacji, Jedzenie monotonne, cztery te same zimne dania obiadowe codziennie, dwa dni z rzędu skwaszony makaron z sosem pieczarkowym. Na deser codziennie obowiązkowo kandyzowane skórki pomarańczowe w syropie, mimo all inclusive kawa latte i espresso tylko przy śniadaniu, przy basenie płatna, napoje typu cola i sprite ich produkcji za tonic już trzeba płacić. Totalna porażka, zmarnowany czas i pieniądze. Nie polecam nikomu.
Uśmiechnięta obsługa
Brak animacji, rozrywek, tragiczne jedzenie
Hotel w 100% spełnił moje oczekiwania. Na pewno tam wrócę
Hotel czyściutki, posiłki smaczne, drinki i piwo schłodzone, miła obsługa... czego chcieć więcej?
Hotel kameralny , idealny na rodzinny odpoczynek . Dobte jedzenie, bliskoś plaży i miła obsługa sprawia , że nie chce się wyjeżdzać :)
Bliskość morza , dobre jedzenie i bardzo miła obsługa .
Brak .
Hotel i otoczenie przytulne i czyste. Miła obsługa. Pomocna. Niestety jedzenie monotonne. Codziennie to samo, ale pomimo tego można coś wybrać
Kameralny i cichy
Bar przy basenie allinclusive tylko do 22. Po tej godzinie drinki płatne. Niestety minus za brak wystarczających leżaków przy basenie. Chociaż to nie wina hotelu, a ludzi, którzy kładą ręczniki już po godzinie 7 rano!!!
Super hotel przy samej plaży, blisko do urokliwego Rethymno. Transfer z Heraklionu ok 1.5h. Pokój rodzinny - dwa osobne pokoje, nowe ładne meble, czysto, codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre, zarówno posiłki, jak i desery czy drinki naprawdę pyszne. Schludnie podane, wszystko świeże, codziennie coś innego bez tzw przerabiania potraw na inne. Byliśmy po sezonie (od 30.08) więc w hotelu mała ilość gości- co uznaję za duża zaletę. Cisza i spokój:) Rodzinna atmosfera, przemiły, uśmiechnięty personel. Plaża piaszczysta, wejście do wody kamieniste, czesto spore fale. My wróciliśmy bardzo zadowoleni z pobytu i serdecznie polecamy Krini Beach :))
Jak wyżej.
Bardzo fajny hotel,położony w dobrej lokalizacji.Cisza i spokój ,piękna plaża, a także czysty basen.Jedzenie dobre,obsługa hotelowa bardzo miła i uczynna,pokoje czyste i codziennie sprzątane.Drinki i napoje w barze również dobrej jakości.Wszystko zgodne z opisem,bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Położenie hotelu daje możliwość zwiedzania wszystkich kierunków wyspy,oczywiście dla chcących się trochę pomęczyć .Wspaniałe miejsce.
Dla każdego kto chciałby wypocząć od codziennego zgiełku jest to rewelacyjne miejsce. Hotel znajduje się daleko od zatłoczonych miejsc i bezpośrednio przy morzu, dzieki czemu nie trzeba było daleko iść aby znaleźć się na plaży. Plusem jest to że hotel nie jest wielki, więc zawsze było miejsce przy basenie bez względu na godzinę o której się szło. Za basenem na tarasie przy plaży znajdowały się również leżaki, (rano głównie te były zajmowane przez mieszkańców hotelu) które były skierowane w stronę morza i również były bezpłatne dla mieszkańców hotelu. Wieczorem, w większości były wolne i można było leżąc na nich podziwiać przepiękny zachód słońca do późnych godzin wieczornych korzystając z napojów oferowanych w barze. Hotel jest niewielki, ale przyjemny. My przy rodzinie 2+2 dostaliśmy dwa pokoiki, jeden większy przestronny z bardzo dużym wygodnym łóżkiem i wyjściem na balkon, drugi mniejszy z łóżkiem piętrowym. Duża łazienka z dużym prysznicem. Obok hotelu był niewielki market gdzie można było kupić różne rzeczy od spożywczych po buty do chodzenia po wodzie. Z drugiej strony hotelu znajdowała się taverna Andriana,s w której goście hotelowi mieli 30proc. Zniżki, z bardzo miłą obsługą i pysznym jedzeniem. Dla osób które potrzebowałyby wybrać się gdzieś w bardziej zatłoczone miejsce, ok 8 km od hotelu, znajduje się klimatyczne miasteczko Rethymno, gdzie warto pojechać szczególnie wieczorem kiedy miasteczko zaczyna żyć oświetlone przez cudowny zachód słońca. Zaraz obok hotelu jest przystanek autobusowy, gdzie autobusem nr 20 za 1,6 euro (kursuje co ok 20-30min) można dojechać do Retymno. Na wschód od hotelu w niedalekiej odległości kamarola beach otoczona dwoma fajnymi plażami z pięknymi widokami geropotamos (szczególnie ta nam przypadła do gustu) i spilies. Jedzenie: jedzenie było ok, każdy z naszej czwórki znalazł cos dla siebie. Wiadomo że jedno danie bardziej smakowało, drugie mniej, ale to też jest kwestia gustu. Do wyboru były dania zarówno greckie np. Ryby, kalmary, papryka nadziewana, itp.jak i pieczone udka czy spagetti bolognese. All inclusive w barze przy basenie obowiązywał do 22.00. Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta, pomocną. Jeśli chodzi o nas, bardzo nam się tu podobało
Kameralny, położony daleko od zatłoczonych miejsc, tawerna zaraz obok hotelu z pysznym jedzeniem ze specjalną zniżką. Bezpośredni dostęp do morza.
Położenie hotelu rewelacyjne, na uboczu z dala od hałasu a jednocześnie blisko przepięknej miejscowości Rethymno do której można dojechać z pobliskiego przystanku ( godziny odjazdów nieopisane, 2 razy w ciągu godziny jedzie miejski autobus nr 20). Hotel czysty, jedzenie dobre i świeże, obsługa miła, piękna plaża tuż przy hotelu.
Plaża, położenie hotelu, cisza, jedzenie.
Usterka elektryczna wydająca dźwięk tykającego zegarka, utrudniająca spanie mimo że zgłoszona obsłudze nie została usunięta, Do opłaty klimatycznej doliczono nam rachunek za kawę osoby która zajmowała pokój przed nami ale opuściła hotel nie uiściła rachunku! Było to tylko 2,5 euro więc niewiele co nie wzbudziło mojego zdziwienia tym bardziej że mąż pije dużo kawy... W pośpiechu przed opuszczeniem hotelu zapłaciłam ale dopiero w autobusie dostrzegłam że rachunek ma datę nie naszego pobytu.
Maly kameralny hotel, pokoje schludne, lazienki ok. obsluga prze-super, zegnali nas jak rodzine, nie liczcie na wiele atrakcji, jak ktos chce wypoczac, to tylko tam. Super wycieczki, szczegolnie Jeepy, polecamy, wypozyczalnia aut jest obok, do Rethymno autobus 20-stka z pod hotelu, z tamtad mozna ruszyc wszedzie. Animacje jak w malym hotelu, ale obsluga nadrabia !!!
Przy plazy, blisko do Rethymno, cisza i spokoj, supe obsluga, brak tylko dla rannych ptaszkow automatu do kawy, t\rzeba czekac az otworza restauracje, chyba ze sie usmiechniecie do obslugi !!!
Nie dla lubiacych halas
Kameralny hotel z miłą i pomocną obsługą. Jedzenie smaczne, w miarę zróżnicowane. Każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje ładne, czyściutkie. Codzienne sprzątanie i wymiana ręczników. Hotel tuż przy plaży :) Leżaki przy basenie i na podeście przy plaży bezpłatne. Polecam w 100 %
Kameralny hotel blisko plaży
Hotel odwiedziliśmy w pierwszej połowie czerwca. Duże, pozytywne zaskoczenie. Wszystkie pokoje odnowione. Czysto i przestronnie, nawet dla czterosobowej rodziny. Piękna plaża i spokojna okolica. Personel przesympatyczny i bardzo pomocny. Jakość zgodna z ceną.
Piaszczysta plaża, schludny obiekt, świetny personel, dobrze skomunikowane miejsce, jednocześnie bardzo spokojne. Trzeba dodać piękny grecki wieczór w wykonaniu tancerzy i zespołu muzycznego.
Mało urozmaicone posiłki, choć zawsze ciepłe i świeże. Niestety niektóre pokoje od strony rucliwej ulicy co wymusza zamknięcie okna.
Byliśmy we trójkę, było przemiło. Obsługa hotelu bardzo pomocna i uprzejma. Sam hotel bardzo ładny, estetyczny, klimatyzacja śmiga jak złoto, ale lepiej nie przesadzać bo nas w pewnym momencie przewiało. Jedzenie dobre, mi sposób w jaki było przygotowane mięso nie bardzo pasował, ale ja ogólnie nie jestem dużą fanką mięsa. Zaraz obok hotelu sklepik w którym można kupić wszystko co może być potrzebne turyście, jedzenie, napoje, kremy z filtrem, dmuchańce na wodę. Plaża czysta, niezatłoczona, hotel na uboczu w bardzo spokojnej okolicy, do miasta rethymno 25 minut klimatyzowanym autobusem za 1,60€ (bilety można kupić w sklepie i recepcji)
Organizacja muzyki na żywo