Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Serdecznie polecam , czysto , schludnie . Właściciele bardzo mili , pokoje były sprzątane co 2 dni . Basen całkiem fajny , dość duży . Bar przy hotelu , śniadania i inne przekąski . Dość blisko różnych tawern jak i plaż . Klimatyzacja płatna 8 €. Jedzenie w barze przy hotelu nie zbyt dobre . Nie wiem jak śniadania bo nie mieliśmy wykupionych . Ogólnie jak na 3 gwiazdkowy hotel to bardzo spoko .
Klimatyzacja powinna być wliczona w cenę pokoju , w pokojach na parterze strasznie gryzły komary .
Oceniam hotel 9 / 10 fajny blisko morza widok na morze. Można odpocząć. Czysto I zchludnie
Bliskość na plażę i spokój
Częsty brak cieplej wody
Ten hotel to tak naprawdę przecudowne miejsce. Właściciele są kochani, basen piękny z idealną wodą. Pokoje czyste , duże. Śniadania pyszne. Każda osoba która chce odpocząć bez gwaru ludzi na basenie , powinna wybrać właśnie to miejsce. Przy basenie jest bar- dobrze zaopatrzony. Jest klimat grecki. Ludzie ciepli, mili, idealny wypoczynek ❤️
Piękny basen, klimatyczne miejsce, dobre miejsce wypadowe. Gościnność właścicieli. Piękne pieski i kotki ;)
Chyba jedyna wada to brak wifi w pokojach- ale kto siedzi na wakacjach w internecie ? Wifi jest dostępne na basenie, przy barze.