Tylko 150 m do 2 publicznych, piaszczystych plaż z łagodnym zejściem do morza - Ao Nang i Noppharat Thara.
Atrakcyjne położenie: w pięknym ogrodzie z egzotyczną roślinnością, ok. 1 km od Ao Nang (w okolicy hotelu kursuje tuk-tuk).
Hotel zaprojektowany w tajskim stylu z restauracją serwującą doskonałą regionalną kuchnię z największym kompleksem basenów.
Spektakularne formacje skalne i turkusowe laguny w zatoce Ao Nang
Hotele czysty, obsługa bardzo miła i uśmiechnięta. Pokoje duże, sprzątanie i wymiana ręczników codziennie
Blisko wszędzie, do restauracji, do plaży, na nocny market, wszystko pod ręką
Po przyjeździe czekaliśmy dość sporo na pokój
Hotel bardzo klimatyczny w stylu tajlandzkim dość duży z bardzo miłą i pomocną obsługą, lekko zużyty ale czysty. Pokoje codziennie sprzątane.. W łazience mydło w płynie szampon i odżywka do włosów w dużych pojemnikach, nie ma potrzeby zabierania swoich. W pokojach parasolki i kosze na plaże. Hotel dobrze położony blisko centrum miasteczka i plaży. Idealny jako baza wypadowa. Lepiej brać opcję tylko że śniadaniami bo na mieście jest dużo dobrego i taniego jedzenia.
Bardzo miła i przyjazna obsługa. Pomocna w każdej sytuacji. Idealny jako baza wypadowa.
Bardzo przyjemny hotel. Zaangażowana i chętna do pomocy obsługa.
Czysty z przyjemną i zaangażowaną obsługą.
Śniadania OK ale mogły by być bardziej urozmaicone. Największą wadą jest nie hotel a sam organizator czyli wakacje.pl w kooperacji z Exim Tour. W chwili pojawienia się problemów z odwołanymi lotami spowodowanymi powodzią w Dubaju zostaliśmy zostawieni sami sobie. Zero informacji, wsparcia. Dostałem jedynie maila proszę udać się do lini lotniczej i radzić sobie samemu. Nie polecam.
Hotel Krabi La Playa w Tajlandii to miejsce, które z pewnością mogę polecić każdemu, kto planuje wypoczynek w tej pięknej części Azji. Mój dwutygodniowy pobyt był niezwykle udany i pozostawił we mnie wiele miłych wspomnień. Już po przyjeździe do hotelu zostałam przywitana przez uśmiechnięty personel, który dbał o to, aby moje potrzeby były zawsze zaspokojone. Pokoje były czyste, przestronne i wygodne, co sprawiło, że mogłam w pełni się zrelaksować i cieszyć się swoim pobytem. Dodatkowo, urozmaicone jedzenie było prawdziwą przyjemnością dla mojego podniebienia - każde danie było świeże, smaczne i starannie przygotowane. Dodatkowo robią świeże przy nas jajka, omlety, naleśniki czy bekon Hotel oferuje również wiele atrakcji, które umilają czas spędzany na miejscu. Dwa baseny są doskonałym miejscem do relaksu i ochłodzenia się w gorące dni, a bilard zapewnia rozrywkę nawet dla najbardziej wymagających gości. Dodatkowym atutem jest fakt, że obok hotelu znajduje się apteka i sklep, co sprawia, że nie trzeba się martwić o brak potrzebnych artykułów. Jedną z największych zalet hotelu Krabi La Playa jest jego doskonała lokalizacja. Bliskość do morza sprawia, że można w każdej chwili wybrać się na relaksujący spacer po plaży lub skorzystać z różnorodnych sportów wodnych. Dodatkowo, w okolicy można znaleźć wiele atrakcji turystycznych, które nie pozwolą się nudzić nawet najbardziej wymagającym gościom. Polecam każdemu, kto szuka idealnego miejsca na wakacje, gdzie oprócz wypoczynku czeka go również wiele atrakcji i możliwości spędzenia czasu w wyjątkowej atmosferze. Hotel położony w cichym miejscu można się zrelaksować jest strefa spa, w basenie drink bar , dostęp do windy w pokoju klimatyzacja codziennie wymieniane ręczniki i sprzątany pokój, w pokoju znajduje się żelazko prasowalnica, szlafroki, czajnik, ekspres do kawy, lodówka, kubki, herbata, kawa, kapcie pokojowe jak i kapcie na basen, ręczniki i maty kąpielowe, sejf, szlafroki, szampon, płyny, telewizora którym jest YouTube i netlifx, sejf. Hotel oferuje zakup wycieczek, jak i wypożyczenia skutera, w bardzo dobrej cenie- polecam wybrać się skuterem na zwiedzanie Krabi :) Krabi La Playa wyróżnia się przede wszystkim swoim wyjątkowym położeniem tuż przy plaży Ao Nang, jednej z najpiękniejszych plaż w okolicy Krabi. Hotel oferuje również piękne widoki na morze oraz bliskość wielu atrakcji turystycznych, takich jak Park Narodowy Phi Phi oraz wyspy Phi Phi. Dodatkowo, Krabi La Playa oferuje wysoki standard obsługi, luksusowe udogodnienia oraz elegancko urządzone pokoje i apartamenty. Hotel posiada również basen, spa, restaurację serwującą dania kuchni międzynarodowej oraz siłownię.
Dzięki swojemu wyjątkowemu położeniu i doskonałym udogodnieniom, Krabi La Playa wyróżnia się pośród innych hoteli w okolicy.
Hotel usytuowany w dobrym miejscu(to naprawdę świetne miejsce wypadowe, polecam poczytać o atrakcjach Ao Nang aby rozpisać sobie zarówno knajpy, markety i miejsca, które warto zobaczyć.) wszędzie bardzo blisko (polecam wybrać się na pobliskie plaże ponieważ ta w Ao Nang nie jest najlepsza). Do wybranych plaż np. railey beach, tonsai… kursują łodzie z Ao Nang. Hotel - standard oceniłabym na 3,5 gwiazdki max. wraz z przyjaciółką nie nastawiałyśmy się na siedzenie w hotelu i każdego dnia miałyśmy coś zaplanowane więc dla nas hotel ok, jeżeli ktoś planuje siedzieć w hotelu a wieczorami wyjść tylko na miasto to raczej słaba opcja. (W naszej opinii). Pokoje sprzątane słabo (dostarczone nowe ręczniki, sprzątnięcie śmieci, brak mycia podłóg i ogólnego ogarnięcia) jednak my ogarniałyśmy same więc nie narzekałyśmy na czystość.
Śniadania słabe. (W ocenie przyjaciółki, której śniadanie to najważniejszy posiłek) Moim zdaniem jest Ok, nie jestem w tym zakresie wymagająca. Byłam najedzona.
Ogolnie niezly hotel, nieco wysluzony i zdecydowanie nie wyglada jak na zdjeciach. Sniadania w porzadku, duze czyste baseny i bardzo dobra lokalizacja.
Bardzo dobra lokalizacja, blisko plazy jednak z dala on tlocznych ulic, blisko sklepu, nocnego marketu. Przestrzenne pokoje, wygodne lozka, duzy balkon, duze trzy baseny i piekny ogrod
ma swoje lata ale dobrze utrzymany
Hotel jest naprawdę dobry , pierwsze wrażenie po zobaczeniu recepcji jest mylące , serwis , baseny , śniadania , wielkość i czystość pokoju - bardzo dobre . Plaża dużo lepsza na opalanie to Norpharattara , jest z resztą bliżej hotelu niż Ao Nang . Polecam
Wrażenia po pobycie w hotelu jak najbardziej ok. Jak na grecki standard i 3 gwiazdki naprawdę wygląda dobrze. Pościel i reczniki wymieniane każdego dnia, codzienne sprzątany cały pokój. W lipcu i sierpniu bezpłatna klimatyzacja w pokoju i bezpłatna lodówka, co ma ogromne znaczenie (niektóre hotele pobierają opłate około 3 euro za dzien za każde z tych urządzeń). Hotel znajduje się nad samą plażą, dla nas zupełnie nie interesującą, ale z obserwacji wynika, że znalazła swoich fanów, podobnie jak basen. W pobliżu hotelu znajduje sie mnóstwo tawern (warta polecenia jest tawerna Zorbas) i sklepików, czyli raj dla typowych urlopowiczów. Polecam jednak wypożyczenie skutera lub samochodu i zwiedzanie tej maleńkiej wyspy i odkrywanie naprawde magicznych plaż i zakątków. Hotel zdecydowanie można polecić osobom, które nie oczekują warunków, jak w Hiltonie, a chcą jedynie, żeby było czysto i żeby hotel był dobrą bazą wypadową. A ten taki jest. Pokój można mieć albo z widokiem na morze (minusem jest poranne słońce zaglądające do pokoju), lub od ulicy (minusem jest czasami nocny hałas). Co do wyżywienia, to mimo różnych opinii turystów, również nie widzę powodów do narzekań. Śniadania są tzw. kontynentalne, więc nie można oczekliwac wielkiej różnorodności, ale znajdziemy tam m.in. jajka, dżemy, miód, jogurt grecki, płatki, oliwki, pomidory lub arbuz, napoje, cisto, pieczywo. Obiadokolacje są serwowane w pobliskiej tawernie, ale niestety nie znam opinii na ich temat, ponieważ wybieraliśmy wieczorne ucztowanie w miejsach bardziej "greckich". Ogólnie - hotel Chrissi Akti to dobre miejsce dla osób nie oczekujących luksusów.