Kosta Mare Palace

Pobyt bardzo udany . Pokoje sprzątane regularnie Polecam każdemu

Polecam! Obsługa hotelowa na wysokim poziomie. Jedzenie przepyszne, desery obłędne. Pokój przestronny, codziennie dokładnie sprzątany. Plaża hotelowa bardzo ładna, jednak przydają się buty do wody. Hotel położony na uboczu, w bliskim otoczeniu jedynie dwa sklepy i restauracja. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym miejscu.

Rewelacyjny hotel pod każdym względem, polecam bardzo .

Najlepszy mój wyjazd. Na powitanie, pomimo późnego przyjazdu czekała kolacja w pokoju. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, jedzenie przepyszne i różnorodne. Jeśli ktoś się wybiera na kolację a'la carte to nie polecam restauracji włoskiej :) Baseny czyste. Zarówno plaża jak i woda czysta. Dodatkowo hotel dbał o nawodnienie proponując na plaży coś chłodnego do picia. Chętnie tam wrócimy. Obsługa bardzo sympatyczna :)

Nazwa  Kosta Mare Palace
Miejsce  Grecja / Kreta / Anissaras
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, bez paszportu, parking

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dominika

Pobyt - Październik 2022

Pobyt bardzo udany . Pokoje sprzątane regularnie Polecam każdemu

Zalety

Jedzenie , hotel , basen , lokalizacja

Natalia

Łukasz

Pobyt - Wrzesień 2022

Rewelacyjny hotel pod każdym względem, polecam bardzo .

Zalety

Obsługa rewelacja, jedzenie???? Mistrzostwo świata, basen, plaża, nic dodać nic ująć, obsługa hotelowa na 5 +, hotel ma miano 4 ****ale dla mnie to za mało 👍

Wady

Żadnych wad

Natalia

Andrzej

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

- Blisko piękna plaża - Obsługa - jedzenie - lokalizacja

Wady

- nie mam do czego się przyczepić

Danuta

Pobyt - Maj 2022

Świetny hotel z pysznym jedzeniem bardzo miłym personelem , dobrą lokalizacją poprostu chce się tam wrócić

Zalety

Wszystko!!!

ela

Pobyt - Luty 2010

po proostui hotel,nic wielkiego

misza

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel polecam.Transfer bez problemu,zakwaterowanie tez, obsluga w hotelu,restauracji bardzo pomocna i mila.Jedynym minusem dla to fakt ze 99% klientow hotelu to Niemcy,wiec wszystko co sie tam robi robi sie pod nich.Akurat trafil nam sie pokoj z widokiem na morze i basen, tak ze bylismy zadowoleni,natomiast uwazam ze Triada powinna oferowac mozliwosc wyboru pokoju.Rezydent Triady wprowadzil nas w blad bo powiedzial ze jedzonko z hotelu mozna dostac tylko gdy wykupi sie wycieczke Triady co jest kompletna bzdura.Jak sam okreslil nalezy dzwonic w sprawach zycia lub smierci a nie z pierdolami.Minus-w morzu sa glazy i kamienie.

57-68

Pobyt - Czerwiec 2008

Bardzo dobrze oceniamy sam hotel Kosta Mare-położony przy plaży, stosunkowo nieduży, w pięknym ogrodzie, ze świetną obsługą, znakomitym i różnorodnym wyżywieniem, z animacją i rozrywką w zadowalającym stylu i chętnie tam wrócimy.
Jednak pokoje tam oferowane maja bardzo zróżnicowany i standard i położenie, a Triada nie zapewnia żadnego wyboru przy rezerwacji, więc ma miejscu może się okazać, że wolne są tylko pokoje np. z widokiem na restaurację-czynną od 7.30 do 22.00, bar-czynny do 24.00 i basen z gimnastyką i piłką wodną, co może okazać się dla pragnących wypoczywać w spokoju raczej koszmarne. Jakkolwiek transfer do-z hotelu odbywał się bezproblemowo, rezydenci proszą, aby kontaktować się z nimi jedynie w "sprawach życia lub śmierci".

Kosta Mare Palace