Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i malowniczymi klifami
Zabytkowe miasta, takie jak Zadar, z wąskimi uliczkami i rzymskimi ruinami
Wyspy pełne urokliwych zatoczek i spokojnych plaż
Hotel zaskoczył nas, bo chodź ma cztery gwiazdki to stan jego nie jest najlepszy. Nie zamykające się drzwi do łazienki nas na pewno zdziwiły. Śniadanie typowy szwedzki stół. Okolica przepiękna, atrakcje w hotelu mogłyby być podane wcześniej, bo jak już dotarliśmy to większość było już zajętych lecz obsługa była bardzo mila i pomocna.
Pokój przestronny, taras wygodny z widokiem na morze, wyposażenie zgodnie z ofertą. Smaczna kuchnia .
Dobra lokalizacja, miła i życzliwa obsługa
nie było
Obsługa, jak i warunki bardzo dobre. W samym hotelu nic się nie dzieje. Jest informator o organizwowanych imprezach, z których można korzystać w sąsiednim hotelu.
Do plaży dosłownie kilka kroków. Do centrum miasta kilkaset metrów. Przesympatyczna obsługa w restauracji hotelu, jak i sami właściciele. Zawsze uśmiechnięci, serdeczni. Dla klientów hotelu zawsze rabacik w restauracji. Zaplanowaliśmy, że wykupujemy opcję tylko ze śniadaniami, bo chcieliśmy próbować jedzenia w różnych restauracjach. Ostatecznie, podczas tygodniowego pobytu, odwiedziliśmy 3 inne restauracje i ciągle wracaliśmy do naszej w Kormoranosie. Kuchnia najlepsza ze wszystkich jakie kiedykolwiek próbowaliśmy. Hotel skromny, ale bardzo czysty i przytulny. W każdym pokoju klimatyzacja.
Hotel idealny dla osób chcących odpocząć od zgiełku wielkiego miasta.