Koral

3.5

Pobyt rodziny 2+2 już od początku dawał dużo do życzenia. Dostaliśmy pokój z dwoma łóżkami, dzieci miały spać na jednej sofie. Zapach grzyba już w holu odstraszał, klimatyzacja nie działała. Po interwencji na drugi dzień, oczywiście za dopłatą 120 lev dostaliśmy apartament z działającą klimatyzacją i dwoma łóżkami dla dzieci. Pokój nie był sprzątany, wymiana ręczników czy dołożenie papieru toaletowego tylko na prośbę. Kolejnym powodem, dla którego nie warto tam lecieć to jedzenie, bardzo go mało i nie jest dokładane. Od 5 do 8 pojemników z jedzeniem to na prawdę bardzo mało jak na tak duży hotel. Bar otwarty od 8.00 do 20.00 i ani minuty dłużej. Do plaży około 700 metrów, niestety trafiliśmy na glony. Ogólnie odradzam hotel, można za te pieniądze polecić do innego - lepszego.

Hotel niedaleko od plaży. W cichej okolicy. Wieczory można spędzić przed hotelem przy stolikach albo w basenie.

Wakacje których nigdy nie zapomnę!! Jedzenie bardzo dobre, menu zmienia się o jakieś potrawy co dnia, obsługa jadalni miła i chętna do pomocy. Pokoje hotelowe pozostawiały wiele do życzenia! BRUD! BRUD! i jeszcze raz BRUD!. Łazienka w ogóle nie była wymyta podłoga, prysznic, lustra, kafelki, nosiły ślady poprzednich gości. Ręczniki jak się przypilnowało Panią pokojową to wymówiła na czyste. Klimatyzacja owszem była ale po jej włączeniu pojawiał się straszny zaduch że nie można było oddychać!? Balkon ładny ale również brudny, stolik to chyba pamiętał poprzedni sezon. Ogólnie czas tu się zatrzymał 20 lat temu, w zasadzie wszystko do remontu.

Hotel jakiego nikt nie zapomni. All inclusive któregonie ma, kawe mozesz dostac tylko od 8 rano do 10 i od 15 do 16. W innych godzinach płacisz. Jedzenie nie dość że krótko to zimne i niewiele do wyboru. Jak jesteś z rodziny z obsługi to doniosą ci nawet arbuza do stolika jak nie to śliwki i 2 tacki ciastek na wszystkich gości. Dokupiłem internet bo musiałem zdać test online. Ledwo chodzi 5mega na maxa. Strona google ledwo sie ładuje. Po godz 20.00 hotel umiera i za wszystko płacić, nawet piwa w all inclusive nie dostaniesz. Ja poradziłem sobie szybko.... w lidlu kupiłem alkohol na drinki a żeby zjeść normalnie chodziłem do restauracji. Nie jestem snobem, przez ostatnie 25 lat przerobiłem wiele hoteli ale ten bije wszystkie na głowę. Ogólnie odradzam i omijajcie ten hotel z daleka. Zarząd hotelu nastawiony tylko na zarobienie kasy a goście się nie liczą. Wrócę wszedzie gdIw byłem nawet w pensjonatach 2* ale napewno nie tu.... Przemyślcie 2 razy zanim kupicie pobyt w tym hotelu.... :)

ogólnie było ok, jedzenie bardzo smaczne, czysto miła obsługa

Nazwa  Koral
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Św. Konstantyn i Elena
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rowery, parking

4.7
5.3
5.1
6.5
2.3
5.3

3.5

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.9
Renata

Zalety

Basen duży, leżaków pod dostatkiem

Wady

Zagrzybione pokoje, mało jedzenia, ogólny brud, zero atrakcji, tylko jeden wieczór z muzyką

Besta

Zalety

Mega pyszne jedzenie. Miła obsługa.

4.9
Wczasowiczka

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Basen

Wady

Brudno

Mariusz D.

Pobyt - Lipiec 2021

Zalety

Wady

All inclusive ktorego praktycznie nie ma... Jedzenie które jest zimne i monotonne i wszystkiego brakuje....

Mariola

Pobyt - Wrzesień 2018

ogólnie było ok, jedzenie bardzo smaczne, czysto miła obsługa

Wady

brak wymiany ręczników

1.0

Pobyt - Sierpień 2018

Witam! Piszę te opinie dla ludzi którzy cenią sobie szacunek do siebie i swoich ciezko zarobionych pieniędzy które wydają na wakacje czyli swój należyty odpoczynek. Bylam tydzien temu w tym hotelu byl to pierwszy zorganizowany wyjazd bylam z narzeczonym więc mial to być nasz magiczny wspólny czas... zamiast tego byk to czas płaczu i rozczarowania. Dostaliśmy pokoj w piewnicy ze ścian leciał tynk łazienka brak prysznica tylki dziura na środku podlogi toaleta popękane zadna kobieta by się tam nie załatwiła wilgoć i smród taki ze nie szło wytrzymać. Jedzenie codziennie to samo. Jajecznica frytki i pizza... ludzie pracy ja tam jak za karę bez uśmiechu i podejścia do ludzi. Kiedy wybierałam hotel tez czytałam negatywne opinie ale mysllam A zmieniło się bedzie lepiej ludzie wymyślają ale nie nie zmieniło się nic. Jeśli chcesz milo i godnie spędzić czas jedz wszedzie tylko nie do tego hotelu bo zmiarnujesz pieniadze i nerwy.

Zalety

Wady

Brot i smród

any

Pobyt - Maj 2018

Witam. Właśnie wróciłam z tyg. pobytu. 29.05-05.06.2018- cena 5100zl w opcji All 2+2 (dzieci 13 i 3 lata). I jesteśmy zachwyceni. Dostaliśmy lokum z dwiema sypialniami, tarasem i łazienka. Na 4 piętrze. Pokój czysty. Zaczęliśmy od kolacji, której rozmaitość nas zachwyciła. Oprócz śniadań, które były monotonne, wyżywienie było roznorodne- każdy znajdzie coś dla siebie. Do każdego posiłku było coś slodkiego(zwariowalam na punkcie ciasta z takim aksamitnym kremem) i owoce. Soki i napoje gazowane braliśmy w barze od 10 do 22. Alkohol też:) drinki mocne, piwo normalne, wino scinalo z nóg;) nie wiem skąd te negatywne opinie? Może problem leży w Was? Jak jesteś miły, oni też są. W barze zostawiliśmy łącznie 20 lev napiwku i Panie sprzątające też tyle dostały Ale one to inna bajka. Nasza 3 l corka rozchorowala się I po całej nocy wymiotowania, zabrudzenia wszystkiego w koło trafiła do szpitala na 3 dni. Byliśmy z nią dzień i noc na przemian z mężem. Szpital B. Dobry. Duze brawa dla Allianz- w kilka minut po telefonie zorganizowali nam lekarza, karetkę i szpital. Dostaliśmy osobny pokój z łazienką i tv. Każdy był serdeczny. W hotelu wszyscy- i goście i obsługa z troską pytali o jej zdrowie. Czuliśmy się jak w domu. Poznaliśmy mega fajnych Polaków- pozdrowienia dla wujkow! Może to, że byliśmy przed sezonem zadecydowało o naszym komforcie, ale było naprawdę git. I mimo tego dramatu, który nas spotkał nie powiemy złego słowa na ten hotel

Zalety

Blisko z lotniska- koło 30 minut Przemiła obsluga- kelnerzy, kelnerki i Panie sprzątające Czysty i duży basen( dostępność lezakow) Cudowne i rozmaite jedzenie Kącik dla małych dzieci z klockami, tablicami do rysowania, kredkami, puzzlami Spokojna, zielona okolica

Wady

Organizowanie przyjęć dla miejscowych Brodzik za głęboki dla naszej 3 letniej corki

3.4
Justi

Pobyt - Sierpień 2015

Witam, po raz pierwszy (chociaż był to mój 10 wyjazd na wczasy za grancicę) muszę ocenić hotel całkowicie negatywnie. W pokojach była wilgoć i grzyb, ubrania w szafie przesiąknęły nieprzyjemnym zapachem, przez tydzień nie było sprzątane, ręczniki wymieniane po interwencji (każdorazowo), brudno, niemiła obsługa, bardzo ubogie posiłki, w ogólnodostępnych miejscach, np. przy stolikach w lobyy i na zewnątrz przed hotelem obsługa nie sprzątała, gromadziły się naczynia, wczasowicze wręcz sami sprzątali. Położenie hotelu zgodnie z agendą bardzo blisko lotniska, plaża 10 minut od hotelu, niestety plaże nie były ładne, czyste i bezpieczne (nie polecam z małymi dziećmi). Nie polecam również okolicy. Jeżeli wyjazd do Bułgarii to zdecydowanie Złote Piaski.

Zalety

Wady

wilgoć i grzyb w pokojach, w pokojach przez tydzień nie było sprzątane, ręczniki wymieniane po interwencji (każdorazowo), brudno, niemiła obsługa, bardzo ubogie posiłki

4.8
Bogdan

Pobyt - Sierpień 2015

Ze względu na położenie , nie polecam osobom starszym , niepełnosprawnym - matkom z małymi dziećmi ,wózkami itp >niedaleko jest lepsza plaża /ponad 1km/ -chętnie wozi tam taxi? samochód z logiem Korala -ale niestety za Euro . Itaka przed wylotem - obniżyła cenę nawet ponizej 1000zł - wtedy można już nie narzekać

Zalety

Przeciętny - nie powinien mieć 4*, większość hoteli 3* w Bułgarii są lepiej położone i o lepszym standarcie

Wady

*Bezpośrednio przy ulicy /bez płotu nawet - bez intymności baseny/ * daleko do malutkiej plaży publicznej -blisko 1km /z góry i pod górę/ - zejście do morza po 77 schodach !!!! * na plaży nie ma żadnego baru /dla All Inc/, wypożyczalni ręczników/ * brak wszelkich animacji * pokoje turyści dostają /z ITAKI/ tylko na parterze - ciemne /wielkie drzewo przy balkonie *

Robert

Pobyt - Sierpień 2014

Byliśmy własnym samochodem (sporo miejca na parkowanie przy i za hotelem) w sieprniu 2014. Pokoje czyste, łazienki schludne i duże, duże również balkony, Fajny basen (choć woda była chłodna), darmowy internet w lobby, Dwa stoły do pinponga (warto wziąść swój sprzęt to gra będzie za darmo) + płatny stół do poola i piłkarzyki.. Sympatyczna obsługa w recepcji. Również animator był spoko, choć nie narabiał się zbytnio, ale nie dawaliśmy mu spokoju :-). Jak wyjeżdzaliśmy to jego schedę przejął brat równie miły koleś. Mały minus za obsługę baru przy jadalni ale dotyczy to jednego barmana i managerki (taka ruda - to zobowiązuje jak widać) lekko oschli, nie śpieszący się z obslugiwaniem. Drugi mały minus za jedną sprzątaczkę, któą złapaliśmy na przeglądaniu naszych rzeczy. Szkoda że do morza ok 1km i to do małych plaż. Warto jeździć na plażę do Albeny jak ktoś ma auto lub do Warny (autobusem) choć tu bliskość portu nie zachęca. Okolica bardzo spokojna, zdecydowanie dla starszych i rodzin z dziećmi, na pewno nie dla imprezowiczów, choć przecież można jeździć autobusami do Warny lub Złotych Pasków (tanie taksówki) Generalnie wybrałbym ten hotel jeszcze raz, choć wolałbym coś przy samej plaży. Dodam, że do hotelu przyjeżdza też sporo Bułgarów szczególnie w weekend gdzie organizują przy basenie urodziny dla dzieciaków. Właściciel hotelu zapewnia też jak się dowiedziałem sporo pokoji specjalnie dla swoich znajomych.

Zalety

- właściwie prawie wszystko ok.

Wady

- obsługa w barach - daleko od porządnej plaży

tojka1977

Pobyt - Czerwiec 2010

bardzo spokojna okolica, idealna dla rodzin z dziecmi i starszych osob, swietny mikroklimat, hotel polozony wsrod zieleni - ceny w miasteczku zdecydowanie nizsze niz w oddalonych o 10 km Zlotych Piaskach ..jedyne zastrzezenie jakie mialam do hotelu do niezbyt mily zapach z lazienki ..czasmi czuc bylo stechlizna ..po za tym jak na 3 gwiazdki bylo swietnie :) basen czysciutki - codziennie sprzatany, brodzik dla dzieci, maly plac zabaw, do centrum bliziutko ..polecam osobom ktore chca odpoczac w ciszy i spokoju - zdecydowanie odradzam mlodziezy :)wynudza sie :)

Koral