Hotel ogólnie dobry. Lokalizacja ok. Posiłki monotonne - cały czas to samo choć zawsze różne dania
Miła atmosfera, lokalizacja przy morzu, całodobowa ochrona
Sprzątanie - codzienne zamiatanie, wogóle nie myte na mokro. Przy czarnym piasku z plaży podłoga właściwie cały czas brudna. Stosowanie się do godzin posiłków - sniadanie od 7.00 ale nie ma po co przychodzić przed 7.45 ponieważ wtedy dopiero przychodzi obsługa stołówki (wydający), przynoszą pieczywo, wystawiaja jedzenie itp
naciągają barmani, wmawiając, że zamawiałem piwo, którego nie zamawiałem, brak posiłku w ostatni dzień pobytu, choć stało napisane, że goście którzy przyjechali w nocy i nie otrzymali kolacji, otrzymają ją w dniu wyjazdu. Niestety tak nie było.Pani rezydent widziałem tylko w niedzielę jak zbierała pieniądze na wycieczki. Pani przewodnik Karolina była bardzo sympatyczna i uczynna oraz w swoich obowiązkach niezwykle profesjonalna.
czysty, zadbany
brak oświetlenia przez dwa dni nad łóżkiem, brak sprawnej klimatyzacji, choć zgłaszałem po przyjeździe
Ciche spokojne miejsce gdzie można odpocząć. Ogród bardzo czysty często pielęgnowany. Posiłki nudne . Smaczne i świeże owoce
Duży ogród
Mały basen
Byliśmy na objeździe 3 dni w tym hotelu, na pewno najlepszy hotel w jakim nas zakwaterowano. Śniadanie i kolacja w zupełności wystarcza. Mają chyba najładniejszą plażę chociaż woda w oceanie nie jest idealna.
Piękna plaża, smaczne jedzenie
Ogólnie Hotel wart polecenia. Plaża przy hotelu ładna, ale woda niestety brudna i deko cuchnąca. Plaża znajduje się nieopodal wpływającej z miasta rzeczki Kotu i to jest chyba przyczyną. Kiedy przewrócona falą żona zachłysnęła się, to niestety po godzinie górą i dołem z niej leciałoj. Chodziliśmy na plażę dziką, 1 km na północ w stronę Hotelu Leybato. Tam były piękne fale i czyściutka woda. Niestety trzeba się też przyzwyczaić do namolnych pań od soków, lovboyów i innych \"biznesmenów\". Taki tam urok. Mieliśmy metodę, że nic nie rozumiemy co do nas mówią:) Zakupy w przyzwoitych cenach można robić w supermarkecie Maroun, dojazd zieloną taxi za 200 Dalasi w dwie strony- trzeba się targować. Nie mieliśmy wykupionych kolacji, no i dobrze, bo płacąc za nie samemu oszczędza się trzykrotnie. Tak czy tak pobyt w tym hotelu wspominamy pozytywnie i polecamy jak najbardziej.
ładnie utrzymany, zielono, czysto
Brudna woda przy hotelowej plaży
Hotel nie zasługuje na 4* ale najwyżej na 3 . Basen o szerokości ok 4.5 m i długości ok 15 m jest zbyt mały . W dalszej części ogrodu przeszkadza wieczorami zapach ścieków , uniemożliwia to włączenie klimatyzacji. Śniadania b. słabe , kolacje o wiele lepsze. Hotel oszczędza na czym tylko może i widać to na każdym kroku. Serwowanie niedojrzałych arbuzów i melonów to przykład wyjątkowego niedbalstwa. Obsługa sympatyczna . Liczne awarie Internetu dopełniają całości. To hotel wyłącznie na krótki pobyt , plaża ładna .
Pani Beata chyba pomyliła kierunki-to Afryka.Byłą tam w styczniu tego roku było cudownie,ciężko było wyjezdzać.Polecam, jeden z lepszych.Laico też fajne ale w mieście,nic nie dzieje się na plaży,mało czuć że jesteś w Afryce.