Wspaniały hotel składający się z dwóch części hotelowych. Jedna - tuż przy plaży, a druga, nowsza jest oddzielona od pierwszej drogą. W zasadzie nigdy nie myślałam, ze taki układ może się spodobać - a jednak. Przez drogę przeprowadzał zawsze zatrudniony w hotelu i dbający o bezpieczeństwo gości ochroniarz. Pokoje bardzo wygodne, duże wyposażone w tv plazmowe. Czystość na najwyższym poziomie. Jedzenie różnorodne, ale w hotelu opłacone mieliśmy śniadanie - reszta w zależności od nastroju, albo na plaży, albo w kafejkach rozlokowanych po obydwu stronach jezdni. Polecam spróbować tamtejsze naleśniki z egzotycznymi owocami , przygotowywane błyskawicznie w zaparkowanych motocyklach z przyczepkami. PYCHA!!! Może bezpieczne i nie ma konieczności zakładania ochronnego obuwia. Polecam wycieczkę z kąpaniem słoni i rejs na liczne przybrzeżne wysepki.
Plaża z delikatnym drobnym białym piaskiem. Było sporo miejsca, a fale spokojnie podmywały brzeg. To była najlepsza i najpiękniejsza plaża na jakiej miałam okazje być. Bardzo dużo miejsca w pokoju, typowe dekoracje. Płaski telewizor, lodówka, telefon, sejf, zestaw do parzenia kawy i herbaty. Sprzatanie codziennie, nigdy nie zapomniano o zmianie ręcznika.
Zatrzymaliśmy się w bungalowie który stał w bujnym egzotycznym ogrodzie. Meble podstarzałe, nie noszące śladów zniszczenia. Troszkę staromodnie. Łazienka był spora, dla idealnie. Do plaży i basenu mieliśmy daleko ( sam hotel jest blisko, ale nasz bungalow był prawie na samym końcu resortu ). Wyżywienie ok, nic szczególnego.Chociaż porcje i wybór naprawdę solidne. Przy basanie można znaleźć bardzo wygodne leżaki i leżeć w cieniu palmy.