Hotel położony na terenie Narodowego Parku Morskiego Ko Chang, w tropikalnym lesie z zachwycającą egzotyczną przyrodą.
Atrakcje dla amatorów sportów wodnych: nurkowanie, snorkeling, wędkarstwo, parasailing żeglarstwo.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża porośnięta palmami kokosowymi.
Hotel dla ceniących spokój, w mało rozrywkowej części wyspy. Opcja BB w zupełności wystarczająca, w niedalekiej odległości od Hotelu dużo miejsc na pozostałe posiłki. Miła obsługa, ale nawet na Recepcji kłopoty z komunikacją w jęz. angielskim.
ładna plaża, brak tłoku na plaży i w restauracjach, duży wybór asortymentu na śniadanie, sklepik na terenie
słaba znajomość angielskiego wśród obsługi, przestarzały wystrój pokoi, droga restauracja (w porównaniu z innymi na wyspie)
Bez żadnych opłat dano nam pokój z widokiem na plaże. Kiedy wracaliśmy do pokoju zawsze mieliśmy kwiaty na łóżku, ciekawe wzory ułożone z ręczników. Czasem nawet był i kosz owoców. Do obłsugi trzeba być uprzejmnym, uśmiechnąć się i nie traktować ich z góry, wtedy odpłacą wam się z nawiązką. Przyjemna restauracja, smaczne jedzenie, piękna sceneria.
Bardzo spokojne miejsce szczególnie wieczorami. Po obiedzie proponuje skorzystać z masażu przy basenie. Zapomnicie o bożym świecie. Pokój był po prostu dobry, nic więcej. Główne zalety to czystość i dobra kondyncja a także miękkie materace. Świetny basen, i restauracja w której ceny są do przyjęcia a menu bogate. Dawno tak nie odpoczęłam jak w tym hotelu szczerze mogę polecić.