Super miejsce dla singla. Pokój czysty, klimatyzacja działa. Basen w sam raz. Posiłki smaczne. Obsługa miła i pomocna
Blisko plaży, blisko kolejki linowej.
W recepcji hotelu przywitało Nas dwóch miłych panów, jeden recepcjonista a drugi - lokaj hotelowy. Czystość w hotelu.. pozostawia wiele do myślenia, zwłaszcza powierzchnia wytartej szafy. Jedzenie tłuste, codziennie to samo praktycznie.
Dostęp do plaży po drugiej stronie ulicy, baseny, zjeżdżalnie.
Smród dzień i noc da się odczuć w pokojach “nad” basenem ze zjeżdżalniami. Drzwi od każdego pokoju, aby zamknąć to trzeba tak trzaskać że człowieka z głębokiego snu wyrywa. Grzyb na ścianie. Niesprawna klimatyzacja. Brak wentylacji w łazience, w pokoju, lepiej niż w saunie.
Blisko plaży to na plus,około godziny 20 codziennie strasznie śmierdziało na zewnątrz. Jedzenie jak to w Turcji,głodny nie chodziłem ale po tygodniu już mi się znudziło. Obsługa miła ,codziennie pokój sprzątany.
Blisko do plaży
Zimna woda w basenie,strasznie śmierdzi wieczorem w hotelu.
Hotel mocno średni. Opinie na platformie Google bardzo różnią się od tych na wakacjach.pl i są bardziej realne. Obiekt ma zarówno zalety jak i wady, których jest zdecydowanie więcej. Budynek ma już wiele lat i jest urządzony w starym stylu, jednak dla mnie najważniejsza była czystość, która została zachowana. Zarówno w dzień, jak i w nocy można wypocząć nad basenem. Natomiast życie w hotelu kończy się przed 23.
Największym plusem hotelu jest lokalizacja. Do pięknej plaży wystarczy przejść przez ulicę, a do centrum miasta jest około 2 km. W obiekcie znajdują się 3 baseny. Największy charakteryzuje muzyka, bar i stoliki obok. Drugi jest zdecydowanie spokojniejszy, cichy. Trzeci, przeznaczony dla dzieci jest oddalony przez co nie słychać hałasu. Pokoje są codziennie sprzątane, a obsługa na recepcji i w restauracji miła.
Największą wadą jest jedzenie - monotonne, często nieświeże lub odgrzewane sprzed kilku dni. Ubogie drinki (typu wódka z colą), a za lepsze trzeba zapłacić. Na plaży parasole, leżaki i bar dodatkowo płatne. Wifi jest dostępne tylko na recepcji, w pokojach także tylko za opłatą. Jeśli ktoś zamierza spędzić większość czasu w hotelu to nie znajdzie tutaj za dużo atrakcji. Hotel wyróżnia brak animacji (1 na tydzień) i płatny bilard czy inne przyjemności.
Bardzo słabo drinki okropne ,jedzenie takze ,obsługa ponura.Daje jedna gwiazdke
Zalety to w miare czyste pokoje
Ubogie sniadania .Trzeba bylo wczesnie przyjsc na kolacje bo pozniej juz brakowalo .Na sniadanie brak masla.Drinki okropne raczej brak.Nie polecam
Ogólne wrażenia dobre, hotel czysty zadbany, klimatyzacja w każdym pokoju, panie sprzątały codziennie. Jednakże zdecydowanie nie jest to hotel dla rodzin z dziećmi, dla których zabrakło animacji, nic dla nich oprócz zjeżdżalni nie ma. Lody odpłatne.
Fajnie że blisko było do centrum i do wspaniałej i ciepłej plazy. Nie trzeba było płacić za dojazdy do atrakcji Fryzjer na miejscu. Sklepik z napojami.
Obsługa hotelowa bardzo smutna, bez życia. Brak urozmaicenia w deserach nic dla dzieci nie było. Puste bary hotelowe. Godzina 22 i życie w hotelu zamierało.
Pobyt w hotelu bardzo udany. Wszędzie czysto, sprzątanie na bieżąco, wymiana ręczników. Obsługa pomocna i miła. Super położenie blisko morza, przestronny apartament z widokiem na morze. Jedzenie monotonne ale do zaakceptowania. Mało animacji.
Położenie hotelu. Obsługa. Przestronny pokój. Czystość.
Mało animacji.
Hotel ok ładny, czysty. Ma, również duże pokoje. Leży bardzo blisko centrum i morza. Zastrzeżenia mam jedynie do internetu (pomimo, że płatny działał bardzo słabo) oraz stołówki. W dzień wylotu zmieniono nam linię lotniczą .
lokalizacja, odległość od morza i centrum, wielkość pokoi oraz czystość
słabo działające wi-fi ,zmiana lini lotniczej tuż przed wylotem
Hotel widać że po remoncie. Pokoje czyste ładne mili pracownicy zwłaszcza kelnerzy. Jedyne zastrzeżenia są do barmana niezbyt przyjemny.
Blisko plaży i centrum ładne widoki. Ładne czyste pokoje. Leżaki płatne na plaży, ale nie kosztowały zbyt wiele a wolne można było nawet po południu znaleźć.
Były małe problemy z zameldowaniem. Jedzenie nie dla każdego odpowiadało. Brak bezpłatnego baru na plaży.
Najlepszy wybór "kameralnego" hotelu w centrum miasta. Jest to stosunkowo mniejszy hotel, któremu niczego nie brakuje. Są 3 otwarte baseny, 1 mała zjeżdżalnia i mnóstwo miejsca przeznaczonego do wieczornego spędzenia czasu przy stoliku. Szeroki wybór dobrego jedzenia (lokalnego i europejskiego). Często przychodziłem w godzinach końcowych na posiłki i zawsze był wybór i wszystko ciepłe. Pokoje w lokalnym wystroju. Zawsze czyste i zadbane. Uważam, ze to najlepszy wybór dla osób szukających hotelu w centrum turystycznego miasta. Zawiedzeni mogą sie poczuć rodziny z małymi dziećmi, dla których najważniejsze są atrakcje dla najmłodszych. Jest to hotel dla par, singli, którzy chca odpocząć od krzyku i tłumów. PS polecam wybrać pokój z widokiem na morze :)
Lokalizacja - 70m na plażę, kilka minut do ścisłego centrum Kuchnia - zawsze świeże i ciepłe posiłki przez cały czas Bardzo miła obsługa Czystość w hotelu i pokojach
Mała liczba atrakcji i animacji dla najmłodszych. Co kilka dni wieczorami były animację, ale raczej dla dorosłych pokazujące kulturę Turcji.
Brak wiedzy, wieczna gonitwa podczas wycieczki zepsulo caly jej urok. Poza tym wycieczka na Pamukkale kosztowala prawie 50 euro od osoby, pozniej okazalo sie, ze w innych polskich biurach taka wycieczka jest o polowe tansza i co najwazniejsze - dluzsza, a program wycieczki bogatszy. Pani Ewa - nieuprzejma, dogryzajaca, upierdliwa, byle odklepac, byle szybko zajechac i szybko wrocic. Bez sensu. Wyjazd na Pamukkale o 3 rano, Pani Ewa powiedziala, ze miedzy 6 a 7 rano zatrzymamy sie gdzies na sniadaniu ktore bedzie kosztowalo grosze. Otoz jak sie okazalo, za maly kawalek bulki, trzy oliwki i jeden plaster sera zaplacilam 5 euro. Fajne grosze...c.d. w nast. komentarzu
O hotelu: fajny, podobal mi sie, aczkolwiek brakowalo animacji. Zejscie do morza niezbyt lagodne, plaza ladna. Jezeli ktos z Was decyduje sie na wycieczki fakulatywne od razu mowie: ODRADZAM polskie (wlasciwie polsko-tureckie) biuro podrozy JOLCIA
masakra, nie daz ze niedobre to i drogie. Dlatego radze wszystkim wybierajacym sie na fakultatywne wycieczki - zaopatrzcie sie wczesniej w MIGROSIE (tureckie hipermarkety) czy w jakims innym sklepie w jedzenie, aby pozniej nie byc niemile rozczarowanym. To tyle. Jezeli ktos ma jakies pytania, watpliwosci, wybiera sie do Alanyi do hotelu Royal Palm lub w okolicie, zawsze moze napisac do mnie na maila: necia86@interia.pl Pozdrawiam! milego wypoczynku!
Hotel może być, niestety ma swoje mankamenty i dodatkowo płatne usługi takie jak : serwis plażowy, czy sejf.
ładna okolica, blisko centrum i plaży
mało leżaków, animacje 2 razy w tygodniu.
Generalnie bardzo słabo, ale od początku. Pomijając fakt, że niecałą godzinę po wyjezdzie z lotniska autokarem zrobilismy prawie godzinną przerwę na jakimś parkingu (kierowcy ewidetnie przywozili turystów, zeby w małym barze robili zakupy), gdzie kazdy juz chciał być w hotelu i odpocząc po podróży. Po przyjezdzie okazało się, że NIE MA DLA NAS POKOI. Dla nas oraz 10 innych osób, to było żenujące. Przeniesiono nas do zupełnie innego hotelu o gorszym standardzie. Po dobie przeniesiono nas kolejny raz do właściwego hotelu, bardzo duzo zamieszania i brak wsparcia ze strony rezydentki, turysta zostaje sam sobie i czeka na rozój sytuacji, bardzo nieprofesjonalne. Na miejscu obsługa średnio uprzejma, zwłaszcza przy barze. Baseny są, ale bardzo małe. Zdecydowanie NIE POLECAM.
Zdecydowanie położenie, tylko tyle.
Bardzo słabe jedzenie, mimo ze dużo potraw, to bardzo mało smaczne i finalnie nie bardzo było co jeść. Brak normalnych przekąsek o których mowa w ofercie, poza porą jedzenie, nie było co jeśc . Obsługa - natarczywa jeśli chodzi o wyciąganie na imprezy do miasta, jeśli chodzi o obsługę w barze itp bardzo ignorancka.
Pobyt przebiegł bez zarzutów. Było idealnie. Położenie idealne, kilkanaście kroków do plaży. Pokoje czyste, obsługa przemiła. Jedzenie dobre, dla każdego coś dobrego. Jeśli ktoś chce próbować różnych rzeczy ma okazję, jeśli ktoś jest ostrożny to codziennie jest coś co każdy zna, pomidorki, spaghetti, pieczywo, owoce, ciasto. Kelnerzy w restauracji bez zarzutów. Blisko do sklepu , marketu Migros, w którym jest wszystko. Przepiękna góra Kale , na którą można dostać się kolejką. Mnóstwo atrakcji sportowych, sporty wodne i powietrzne. Cudowna promenada usłana palmami. Mieliśmy obawy dotyczące Turcji, teraz wiem, że niepotrzebnie. Zdecydowanie polecamy :)
- bardzo blisko plaży - bardzo czysto - przemiła obsługa - wyposażenie baru przy basenie doskonałe, napoje podawane w szkle
- brak przekąsek, tzn była tylko jedna i tylko wtedy jak się chciało Pani zrobić. Jednak ww niczym to nie przeszkadzało, ponieważ innego jedzenia było pod dostatkiem - zbyt szybko mija tam czas :)
Hotel typowo miejski, przytulny wszędzie blisko. Jedzenie dobre. Kolejki po jedzenie, obsługa nie nadąża dokładać jedzenia. Byliśmy pod koniec czerwca, sezon w pełni. Brak animacji. Nam to nie przeszkadzało. Mały plac zabaw dla dzieci. Polecam dla nie wymagających.
Blisko centrum i plaży, Dobre jedzenie, Miła obsługa,
Mocno chlorowana woda w basenie, Dobre lecz monotomne jedzenie, Słaby inetrnet w dalszej części hotelu, brak ręczników przy basenie, Mało owoców, Brodzik dla dzieci bardzo mały wręcz brak.
Hotel położony w bardzo dobrym miejscu, z dala od głównej ulicy, ale bardzo blisko plaży. Obsługa hotelowa bardzo miła , wszyscy uśmiechnięci, chętnie rozmawiający z gośćmi. Można czuć się jak w wielkiej rodzinie.Mimo wielu gości nie jest się anonimowym. Polecam
bardzo miła obsługa , super lokalizacja
mało miejsc do leżakowania przy basenie
Do Przemka i Marty jeśli w tym hotelu nie było mięsa to albo jesteście ignorantami albo macie okulary po dwanaście dioptrii akurat czego jak czego ale mięsa było pod dostatkiem
Położenie miła obsługa brak kolejek przy barze
Trochę maly brak animacji
Większość zdjęć dodanych w ofercie nie pochodzi w ogóle z tego hotelu, dlatego nie wiem co one tutaj robią. Rano bitwa od godziny 7 o leżaki przy basenie, ponieważ było ogromne przeludnienie. Leżaki na plaży za które trzeba było płacić. Wi-fi nie działa w pokoju ani przy basenie, barek przy basenie nie wygląda na zbyt czysty co odstrasza. Jedzenie na sniadanie obiad i kolacje to samo przez caly pobyt (praktycznie zero mięsa ) za to bakłażan pod każdą postacią. Nie wybierzemy się tam już na pewno 2 raz.
czyste pokoje, blisko plaży, zjeżdżalnie przy basenie
przeludnienie hotelu, zbyt mało leżaków przy basenie, leżaki przy plaży płatne, monotonne jedzenie, komunistyczny wystrój hotelu, obsługa z miną jak za karę