Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Bardzo dobra lokalizacja, basen, pokoje sprzątane codziennie, działające wi-fi i klimatyzacja. Jak na 3 gwiazdkowy hotel to wszystko jest ok.
Przy plaży, pokoje sprzątane codziennie, wi -fi
Głośno, drzwi trzaskające.
witam, obiektywnie nie polecam hotelu Kleopatra Ikiz bardzo niemiły i nietaktowny recepcjonista, który na dzień dobry chce wyciągnąć 50 Euro za 5 dni pobytu- za klimatyzację i nawet nie pytałam ile za sejf. karaluchy na parterze, kelnerzy zmywający ręcznie szklanki w restauracji na parterze. brak zmywarki. 5 rano pobudka- meczet 5 minut od hotelu imprezy do 4 nad ranem bardzo głośne. podarta firanka oraz bardzo brudne okna. ewidentnie odczuwane drgania w pokoju- pokój nr. 706 - 3 piętro - budynek B moja ocena jest obiektywna. brak zainteresowania gościem. brak jakiejkolwiek gościnności . jedzenie bardzo skromne ale smaczne i monotonne. szczerze -nigdy nie byłam w tak słabym hotelu- dla mnie 1 i pół gwiazdki. HOTEL wymaga gruntownego remontu. na tyłach hotelu znajduje się basen bez wody , gdzie suszą się rzucone ręczniki. na tyłach hotelu dziury w deskach zasłonięte sztuczną trawą. winda często nie działa. byłam z fly.pl i Anex -pierwszy i ostatni raz. w dniu powrotu poznałam Polaków, którzy byli w 3 gwiazdkowym hotelu- hotel Balik i bardzo byli zdziwieni moja opinią ., ich wersja wczasów była tańsza i dużo lepsza.
plusy: bardzo mili pracownicy kuchni oraz restauracji. pokoje sprzątane codziennie. 5 minut spacerkiem do pięknej plaży.
karaluchy- na parterze niemiły recepcjonista brak zmywarki, drgania w pokoju,
Hotel nie jest w jakimś super stanie, aczkolwiek dla osób, które zwiedzają i przychodzą tylko na odpoczynek jak najbardziej ok ;) no i świetna lokalizacja.
Nie zgadzam się z poprzednią uwagą na temat uprzejmości obsługi - kelnerów, do rachunku były dopisywane niezamawiane napoje. Brak przygotowanego odpowiedniego pokoju z klimatyzacją - nastąpiła poprawa po interwencji pilota. Dania główne przy kolacji wydzielane - pomimo rzekomego bufetu kolacyjnego. Po prostu jak w stołówce szkolnej. W niektóre dni na jadalni brakowało miejsc siedzących przy stolikach, choć połowa jadalni była zawsze zarezerwowana nie wiadomo dla kogo.
atrakcyjnie polozony,pomimo bliskosci Meczetu poczatkowo przeszkadzalo budzenie o godz.5 rano ,po kilku dniach nabiera swoistego uroku,przypomina nam otym w jakim kraju jestesmy.Obsluga przy posilkach do przesady uprzejma(co jest denerwujace) ale to nie tylko w tym hotelu.Jedzenie dobre,sniadania urozmaicone:platki kukurydziane,mleko,2 rodz.sera-zolty,bialy,1rodz.wedliny-mortadela,2 rodz.oliwek,3 rodz.dzemow,pomidory,ogorki,kawa (prawdziwa-nesca),herbata,napoje-2 rodz.