Kleopatra Celine

Ogólnie całkiem fajny hotel, kameralny, bardzo blisko morza. Jednak bardzo blisko również innych hoteli, z obydwu stron słychać gości na balkonach, ciężko spać przy otwartych oknach, szczególnie jak inni przesadzą z drinkami. Pojawiał się też nieprzyjemny zapach jakby z kanalizacji.

Pokój był świetny, mały skromny oraz intyymny. Balkonik malutki. Wszystko czyste. Panie sprzątające bardzo pomocne i kochane. Na recepcji również świetnie wytłumaczą oraz pomogą w razie potrzeby. Jedzenie było bardzo dobre, aczkolwiek nie jestem przyzwyczajona do jedzenia hotelowego, więc wybrałam częściej jeść na mieście.

Bardzo dobra . Kameralny hotel . Miła obsługa . Rodzinna atmosfera .

byłam w miesiącu czerwcu gdzie temperatura wzrastała dzień po dniu , klimatyzacja była bardzo potrzeba jednak była tylko w pokojach ...Na stołówce była męczarnia oraz w całum hotelu gdzie brakowało nawet wiatraków

Zaciszny hotel, miła obsługa, wyżywienie bardzo urozmaicone, smaczne.

Nazwa  Kleopatra Celine
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Alanya
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi

5.7

Wyświetlono 29 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jacek

Zalety

Odległość od morza - wystarczy przejść ulicę, luźno na basenie aczkolwiek sam basen malutki.

Wady

Zbyt blisko inne hotele, nieprzyjemna woń wyczuwalna momentami na balkonie i w pokoju

Martyna

Pobyt - Maj 2024

Zalety

Czysto, miło, sympatycznie

Beata

Pobyt - Wrzesień 2022

Bardzo dobra . Kameralny hotel . Miła obsługa . Rodzinna atmosfera .

Zalety

Bardzo miła obsługa w restauracji . Najlepszy kelner Muhammed :) ❤️

Wady

Brak .

kaśka

froszka

Zaciszny hotel, miła obsługa, wyżywienie bardzo urozmaicone, smaczne.

klaudia.l@wp.pl

Hotelik maly z malutkim basenem. Pokoje ładne czyste. Miła obsługa, do plazy do 15 metrow wystarczy przejsc przez ulice. blisko do centrum 10min piechotą. Polecam hotel osobom bez dzieci

Mariusz

Pobyt - Wrzesień 2018

Pobyt 5-12 wrzesień 2018 Hotel po remoncie. Stare zdjęcia obiektu na stronie bardzo odbiegają od teraźniejszego, nowoczesnego wyglądu hotelu. Dużo gości niemiecko- i czesko-języcznych. Obsługa: Bardzo miły i uczynny personel. Po bardzo późnym przybyciu z lotniska (ok. godz. 23) poczęstowano nas kolacją. Pokój: Nowocześnie urządzony, klimatyzacja bez dopłat, lodówka w pokoju, każdy z widokiem na morze. Pokój sprzątany codziennie wraz z codzienną wymianą ręczników i pościeli. Wyżywienie: Nikt głodny nie powinien chodzić. Posiłki smaczne, szczególnie pyszne ciasta i owoce (pomarańcze, winogrona, arbuz i melon) Bar: Nie ma pięknych drinków, ale jest wino i oryginalne napoje (coca cola, sprite, fanta, schweppes), które można doprocentować ginem, raki, wódką. Fani chmielu też nie powinni być zawiedzeni. Plaża: Położona niemalże przy samym hotelu. Wystarczy przejść przez ulicę i możemy cieszyć się ciepłym morzem. Plaża piaszczysta ale niestety zanieczyszczona petami przez niewychowanych nałogowych palaczy. Basen: Niewielki ale wystarczający, korzystać można niestety tylko do godziny 18 po czym obsługa zabiera się za utrzymanie w nim czystości. Lokalizacja: Do ścisłego centrum spacerkiem około 30minut, za 3liry (około 1,8zł) można dojechać miejskim autobusem linii 50 i 101 Pobyt uważam za bardzo udany i śmiało polecam.

Zalety

Czystość Lokalizacja

Wady

Nie zauważyłem

Grzegorz

Pobyt - Czerwiec 2018

Hotel po remoncie. Czysty i zadbany. Obsługa bardzo przyjazna i pomocna. Pokoje trochę małe, ale dla par wystarczające. Hotel usytuowany przy plaży Kleopatra jedynie trzeba przejść przez promenadę około 30 m. Spokój cisza nie ma uciążliwych barów klubów. W hotelu przebywają przeważnie Niemcy i Czesi. Do centrum miasta spacerkiem główną promenadą jest około 30 minut. Basen jest mały ale przy takiej bliskości plaży to chyba żaden minus. Wyżywienie bardzo dobre, każdy znajdzie dla siebie odpowiednią potrawę. W barze mały wybór alkoholi podawali tylko wódkę, gin, raki, wino białe i czerwone oraz piwo (inne za opłatą). Ogólnie polecam.

Zalety

Bardzo dobra lokalizacja.

zd

Pobyt - Czerwiec 2011

Hotel tuż przy samej plaży, można wynająć 2 leżaki ze stolikiem za 10 lir. Basen hotelowy mimo iż niewielki był wystarczający. Większość hoteli posiadała podobnej wielkości. W ciągu dnia można tam zjeść lunch, pizza 10lir, hamburger z frytkami 4,5 lir, piwo 4,5. Polecam pizze. Pokoje ładne, posprzątane codziennie na błysk, balkony również. Jedzenie dobre, każdy znalazł coś dla siebie. Migros chyba 2 ulice dalej, bardzo tanio picie np 2,5 coli 2,6 liry. Piwo w Turcji jest jedynie drogie, zaczyna się od 3,6. Polecam kupić wódke na lotnisku, bardzo tanio, nikt nie sprawdza bagażu po przylocie, a w Turcji wódka jest bardzo droga, bo najtańsza ponad 20 lir. za 0,5l. Do miasta spacerkiem jakieś 30 min. Ogólnie bardzo polecam hotel !!! :)))

Milena

Pobyt - Grudzień 2010

Byłam na urlopie w Kleopatra Celina na przełomie lipca i sierpnia 2010 roku. Razem z moją przyjaciółką spędziłam w tym miejscu cudowne wakacje i za rok wracam tam ponownie. Hotel jest czysty, schludny, obsługa hotelowa bardzo miła i uczynna. Jedzenie bardzo dobre,dużo owoców,ciast,sałatek- było z czego wybierać. Hotel zorganizował nam podczas pobytu wieczór turecki oraz liczne wyjazdy do okolicznych dyskotek. Hotel położony jest bardzo blisko plaży, odzielony jest jednokierunkową ulicą- co nie stanowi najmniejszego problemu. Plaża jest piaszczysta- to prostu bajeczna. W pobliżu hotelu jest mnóstwo sklepów,stoisk, gdzie można wykupić wycieczki fakultatywne(polecam rafting i jeep safari). Podczas mojego pobytu nie było żadnych opłat pobieranych za basen- fakt, nie jest on rozmiarów olimpijskich, ale jest czysty i można spokojnie w nim popływać. Ogólnie bardzo polecam hotel i miejsce :)

majka

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel godny polecenia. Największa zaleta to bliskość plaży. Jednak łazianka bardzo kiepska :(:( Maleńki balkonik i brak jakiegokolwiek stolika!!! Porównując z hotelem w Grecji o takim samym standardzie to wypada kiepsko.....

PiO

Pobyt - Lipiec 2010

Hotel godny polecenia.B dobra lokalizacja , wszędzie blisko: plaża, rozrywki , knajpki, sklepy. Byliśmy tydzień. Jedzenie mało urozmaicone ale było w czym wybierać głodni nie wychodziliśmy z restauracji hotelowej. Pokoiki malutkie ale przytulne. W każdym pokoju suszarka do włosów. Czyściutko w pokojach. Ręczniki wymieniane na bieżąco. Polecam ten hotelik.

Pobyt - Czerwiec 2010

Hotel mały,odnowiony i czysty.Pokoje małe,ale wystarczające jak dla 2 czy 3 osób.Łazienki są odnowione i czyste.Wszystkie balkony są z widokiem na morze.Balkony są bardzo małe.W pokoju brakowało mi jednego wspólnego łóżka.Klimatyzacja w pokojach bez zastrzeżeń. Pokojówki sprzątały codziennie.Ręczniki wymieniali często,a pościel co 3 dni.Restauracja jest klimatyzowana i czysta.Kelnerzy bardzo sympatyczni.Śniadania w hotelu się powtarzają zawsze takie same.Obiado-kolacje codziennie coś innego.Basen nie jest duży,ale wystarczający jak do pływania:)Leżaków nie jest dużo, ale nie przypominam sobie żeby było to jakimś utrudnieniem. Hotel położony jest bardzo blisko plaży.Hotel oceniam pozytywnie jestem zadowolona.

Pobyt - Czerwiec 2010

Generalnie hotel ok. Największe wady - małe pokoje, nieurozmaicone jedzenie, największa zaleta - położony bezpośrdenio przy plaży. Daleko do centrum. Obsługa w porządku.Polecam dla małowymagających.

Pocahontas

Pobyt - Czerwiec 2010

W hotelu mozna dogadac sie w kazdym jezyku (jeden barman Numan umie kilka języków, w tym nawet polski). Obsługa usmiechnieta, zyczliwa i troskliwa w razie klopotow. Balkon malutki, ale przyjemny. Ogólnie na

evi

Pobyt - Kwiecień 2010

Hotel po remoncie, pokoje i balkony małe ale wystarczające.Obsługa miła, jedzenie dosyć monotonne. Super położenie, przy dłuuugiej promenadzie prowadzącej do centrun, bezpośrednio przy plaży.Pozytywnie nas zaskoczył hotel a okolica zauroczyła!

czerwony baron

Pobyt - Październik 2009

przede wszystkim jest to maly, kameralny hotelik, fakt,ze z malym basenikiem,ale zaraz po drugiej stronie znajduja sie jedna z ladniejszych plaz alanii. hotel prowadzony rodzinnie i tak tez sie tu mozna poczuc. ktos kto nie lubi molochow bedzie zadowolony, zas ktos kto poszukuje rozrywki tez poniewaz jest raptem pare minut od centrum miasta wiec nei ma problemu z dojsciem do centrum, portu itd.ja goraco polecam, tymbardziej,ze jest to jeden z lepszych hoteli kleopatra np.kleopatra west swojego czasu w opcji all inc byla tansza niz hb w celine, ale jesli ktos bedzie mial szczescie przechodzic obok lub nieszczescie byc zakwaterowanym w kleopatra west to zrozumie skad roznica w cenie bo nieczesto w hotelach tej samej kategorii hb jest drozsze niz all. generalnie polecam, schludne pokoje, mial obsluga, czystosc, jedzenie....wszystko to spowodowala,ze zaraz po moim powrocie wyslalem tam rodzicow, a w zwiazku z moja praca jezdze po wiekszosci miejscowosci turystycznych wiec wiem co pisze.

BOGUMILA

Pobyt - Sierpień 2009

Wlasnie wczoraj wrocilismy.Jestesmy bardzo zadowoleni mimo kilku niedociagniec/zakaz wnoszenia z zewnatrz praktycznie wzszystkiego/jedzenie malo urozmaicone ale smaczne.Korzystalismy z wycieczek wykupionych w miescie/kazda jest tansza o 5-10 euro niz u pani rezydent/.Mimo, ze to pazdziernik temp w dzien ok 30 stopni, wieczory chlodniejsze.Bardzo blisko plazy tylko przez ulice. Moge polecic ten hotel no i biuro ALFA STAR.

a_p_l

Pobyt - Maj 2009

Pokoje bardzo małe; balkony również; paskudne kolejki do posiłków; malutki basenik, ale ze zjeżdżalnią; brak lodówki!!! nawet za dopłatą; nie można było wnośic nic do jedzenia, co było kupione poza hotelem!! Bardzo dogodne położenie /cicho, ale i blisko do plaży/- dobry dla rodzin z dziecmi. Hotel czysty i zadbany, ale godny polecenia, dla bardzo mało wymagających. Ja drugi raz bym tam nie pojechała.

kicia

Pobyt - Kwiecień 2009

Hotel dla ceniących ciszę i spokój, przy samej plaży (przejście przez jezdnię), miłe rozczarowanie, bo za takie pieniądze spodziewaliśmy się czegoś o wiele gorszego:-)

Kleopatra Celine