Obsługa profesjonalna, bardzo czysto, smaczne jedzenie, piękny widok z okien i balkonu. blisko do pięknej plaży, centrum miasta i atrakcji turystycznych. Świetne masaże. Chętnie wrócę
Fantastyczna lokalizacja
Ciasna winda
Hotel jest świetny. Pokoje może trochę pozostawiają do życzenia ale cała reszta na bardzo duży plus.
Czysto, świetna obsługa, pyszne jedzenie i przede wszystkim lokacja.
Standard pokoi dość słaby, na pewno nie na 4*
Hotel zasługuje na 2* za dość dobre jedzenie. Reszta katastrofa.
Śmierdzi kanaliza nie do wytrzymania. Pokój wielkości może 6 m, brak miejsca na ubrania, nawet na podłodze w walizce. Materace to całkowita katastrofa, przez tydzień ani razu nie przespałam nocy, rano połamana przez jakieś pręty w materacach. Na basenie słońce tylko rano, od 12:00 zacieniony. Posiłki o takich godzinach, że chodziłam czasem głodna. Klima nie do ogarnięcia. Nie polecam nikomu. Zepsuty urlop:(
Hotel w sam w sobie naprawdę fajny dla osób, które nie oczekują jakiegoś bardzo wysokiego standardu. Świetne położenie hotelu bardzo blisko pięknej plaży oraz centrum. Niestety podczas pobytu spotkała nas bardzo nie miła sytuacja - mianowicie mieliśmy pluskwy w pokoju. Gdyby nie ten incydent oceniłabym hotel pozytywnie.
Lokalizacja, obsługa
Czystość, pluskwy w pokoju
(...) Miejski hotel w cudownej lokalizacji. Nie jest jakiś wypasiony wiec jeśli szukasz marmurów, basenów ze zjeżdżalniami, bogatego wyboru jedzenia, atrakcji, animacji to to nie jest hotel dla Ciebie. Jeśli szukasz fajnej bazy wypadowej na miasto, punktu gdzie wszędzie jest blisko, pięknej piaszczystej plaży kleopatry to bierz w ciemno ( o ile bd miejsce). Pokoje średnie ale tego spodziewaliśmy się wybierając ten hotel. Nie jesteśmy bardzo wymagający, zależało nam na lokalizacji. Było w nich wszystko co trzeba. Jedzienie bardzo dobre, ale nie ma dużego wyboru jak w resortach. Śniadania dość monotonne. Obiad i kolacja super. Za rogiem market wiec tez extra. Obsługa miła, pomocna. Basen bardzo mały, ale my korzystaliśmy z uroków morza bo to naprawdę piękna plaża. Generalnie jesteśmy zadowoleni z pobytu. Gdyby nie pierwszy dzień rozczarowania to opinia byłaby lepsza.
Lokalizacją, dobre jedzenie mimo iż mały wybór, obsługa.
(...)
Hotel rzeczywiście 3 gwiazdkowy, ale blisko plaża i centrum, obsługa super, jedzenie smaczne. Polecam nie wymagającym!
Blisko centrum i plaża Kleopatry, hotel kameralny bez dużej ilości gości. Polecam spa!
Łazienki ciasne, słaba wentylacja
Lokalizacją, dobre jedzenie mimo iż mały wybór, obsługa.
Problem z miejscem w hotelu - pierwszego dnia nie było dla nas miejsca. Musieliśmy walczyć o swoje co kosztowało nas dużo nerwów. Zdjęci pokoju drugiego hotelu, w którym nas umieszczono w zamian
Hotel 3 gwiazdkowy i czy jest tanio? Jest tanio. Czy jest dobrze? Jest tanio. W pokoju miejsce jest, łóżko czyste. Akcesoria działają : Klimatyzacja, telewizor, suszarka. Restauracja 3 główne dania i 1 podwieczorek. Bar przy basenie jest all inclusive : (napoje bezalkoholowe 24h/7 : woda, soki, kawa, herbata, alkoholowe 10-23 : piwo, wino oraz wódka) Basen i brodzik maja słoneczko do 12.00 później już cień. Woda troszkę chłodniejsza, ale przyjemna. Czysto schludnie, raczej bez brak słoneczka po 12 leżaki wolne. Plaza blisko, płatne leżaki oraz napoje. Morze czyste, gorące.. oraz słone. Place zabaw w okolicy znaleźliśmy trzy: 1. na lewo od hotelu ok 4 minuty z dziećmi. (Zjedzalnie) 2. Na lewo od hotelu ok. 10 minut z dziećmi (bez 5 minut ) to już przypomina park dla dzieci. Zjeżdżalni mnóstwo, huśtawek, siłownia i inne atrakcje dla dzieci. 3. Na prawo od hotelu ok 5minut z dziećmi. Zjeżdżalnia, huśtawki i fontanna(wodospad)
Położenie i atrakcje : - 15 minut spacerkiem jaskinia. - tanie wycieczki z metin tour (polecam) - minuta od plaży - sklep Carrefour i bazary obok - Port 30minut spacerkiem - piękne widoki - place zabaw 3 w okolicy
Na upartego coś się by znalazło. Spójrz na liczbę gwiazdek hotelowych.
Bardzo ładny hotel, miła obsługa jedzenie bardzo smaczne.
Blisko morze.
ogólnie słaby hotel szczerze nie polecam chyba ,że ktoś chce mieć blisko do centrum i plaży.
blisko do centrum blisko do plaży
bardzo mały basen jedzenie cały czas takie same i słabe
super warunki spełniły oczekiwania, posiłki pyszne i urozmaicone.
posiłki
łazienka
Kleopatra Arsi- fajny hotel mieszczący się w drugiej lini od brzegu morza- do promenady 200m. Wszędzie blisko. Wyżywienie całkiem przyzwoite. Obsługa miła i pomocna. Pokoje czyste, no może łazienka nie jest NAJ, ale da się przeżyć. Bar all incisive ubogi: gin, wódka, wina i piwo. Basen mały, ale da się w nim poleżeć. Ogólnie pobyt wart polecenia.
Blisko morza,
Łazienka
Hotel na dobrym poziomie, dobry stosunek jakości do ceny.
Doskonałe położenie, uprzejma obsługa hotelowa, dobre jedzenie.
Pokój w porządku. W łazience zrobiłabym poprawkę - w sensie drzwi do kabiny żeby całkowicie zamknąć trzeba było się siłować, bo tak nie przesuwały się swobodnie żeby je domknąć całkowicie do siebie. No i nie było ręcznika takiego na podłogę jak się po kąpieli wychodzi spod prysznica żeby podłoga nie była mokra i żeby mokrą stopą na posadzce nie chodzić.
Mega blisko do plaży Kleopatra; dobra miejscówka wylotowa na zwiedzanie Alanya czy do centrum i bazaru.
W ofercie były przekąski jako po obiedzie, a jedynie był tylko cofee diner - czyli możliwość skorzystania z kawy w tej godzinie, a żadnych przekąsek nie było. A jak all inclusive to zawsze po obiedzie są przekąski w hotelach.
Jedzenie pyszne! W pokoju klimatyzacja, która wyrabia. Łazienka 4/10. Da się przeżyć. Pokoje codziennie sprzątane i codziennie są wymieniane ręczniki. Obsługa bardzo pomocna o miła. Wszędzie blisko. Plaża Kleopatry przepiękna! ♡ Minusem jest mały basen przy hotelu. My korzystaliśmy z uroków morza. Warto wybrać się na Pamukkale. Cud natury!
Miła i pomocna obsługa, Klimatyzacja w pokoju Zawsze było miejsce w restauracji i na leżakach przy hotelu Wszędzie blisko!
Klimatyzacja w restauracji Łazienka Mały basen
Nie polecam!!! Hotel mały , basen to za dużo powiedziane to była kałuża:), jedzenie monotonia, brak animacji. Hotel dla osób niewymagających ...
blisko plaża to jedyna zaleta
Nie polecam !!!!
Hotel kameralny, czysty, jedzenie mistrzostwo świata !
Jedzenie, lokalizacja
Hotel zasługuje na miano hotelu robotniczego. W całym budynku brudno,zestaw do sprzątania to 10 litrowe wiaderko po jogurcie,1,5 l butelka po pepsi z wodą, śmierdzący mop. Ręczniki wymieniane po poglądowej ocenie przez osobę sprzątającą,brudne albo nie..Oświetlenie w pokoju tragiczne(o czytaniu można zapomnieć),hałasujący na balkonie agregat od klimatyzacji,pleśń w kabinie prysznicowej,smród z kanalizacji,rolę szafy spełnia wnęka z dwoma półkami,stare meble,tragiczne łóżko,lodówka która nie mogła spełniać swojej funkcji,ponieważ po wyjęciu karty z urządzenia wyłączającego prąd nie działała,również brak możliwości naładowania jakiegokolwiek urządzenia po wyjściu z pokoju.Stołówka ciasna , bez klimatyzacji,jedzenie okropne,wieczny brak szklanek i filiżanek.Szklanki do napojów i do piwa myte ręcznie w zimnej wodzie w barze przy basenie.Brak napojów i innych produktów spożywczych,które były dokupowane przez kelnerów w pobliskim sklepie carrefour mini.Końcowa droga ewakuacyjna zastawiona przez różne przedmioty należące do sklepu.Obsługa nie reagująca na skargi i uwagi.Winda brudna,ciasna i bez klimatyzacji. Basen zamykany o godzinie 18.00,brak jakichkolwiek animacji i innych form rozrywki na terenie obiektu.Na terenie basenu ciasno złączone 32 leżaki na 73 pokoje w sześciopiętrowym budynku.Brudne toalety przy basenie i prysznic nie sprzątany od miesięcy..Hotel nie posiada restauracji. Jednym słowem omijajcie ten hotel z daleka.
Koszmarny hotel pod każdym względem.
Samą Alanya'ę polecam. Natomiast hotel Kleopatra Inn to jedna wielka porażka. Rozumiem, że w hotelu 3-gwiazdkowym cudów spodziewać się nie mogę, ale żeby podczas tygodniowego pobytu przez 4 dni klimatyzacja była niesprawna (mimo, że codziennie po kilka razy prosiliśmy na recepcji o naprawę), żeby obsługa na recepcji nie potrafiła biegle języka angielskiego, żeby kucharze i kelnerzy byli brudni i śmierdzący to już lekka przesada... Liczyłam się z tym, że w 3-gwiazdkowym hotelu marmurów spodziewać się nie mogę, ale mogłoby być przynajmniej czysto... Woda w basenie nie filtrowana a jedynie co wieczór dosypywano sproszkowanego chloru. Jedzenia mało, niemal codziennie to samo, serwowane 3 razy dziennie o ściśle określonych godzinach, w międzyczasie żadnych przekąsek itp. Moja ocena 1/10...