Hotel słaby, jedzenie monotonne, bez atrakcji obsługa, średnia
Blisko morza, można oglądać zachód słońca blisko sklepy ładny deptak
Przyjechaliśmy o wzorowej nie było dla nas miejsca w hotelu piesi nas w nocy do innego obsługa średnia jedzenie średnie nie w nocy wychodzą robaki w łazience drinki tylko trzy rodzaje alkoholu jedzenie monotonne obrusy brudne brak talerzy
Wybrałam ten hotel z uwagi na lokalizację. Pokój w miarę okej, natomiast jedzenie okropne.
Lokalizacja, gabinet doktora na miejscu.
Jedzenie, brak animacji.
Butkiowy hotel z czterema gwiazkami i nie nalezy spodziewac sie , ze bedzie jak w pieciogwiazdkowym. Jednak, obsluga hotelu, poczawszy od Pan sprzatajacyh, porzez recepcje, obsluge stolowki i panow obslugujacych hotelowa plaze , zasluguja na piec gwiazdek. Ich zaangazowanie, uprzejmosc i kultura powinny byc wzorem dla pracownikow innych " lepszych " hoteli.
Pracownicy, podnoszacy jego jakosc.
Wada jest troszke malo roznorodne jedzenie i niewielka ilosc typowo regionalnch, tureckich potraw.
piekne morze , hotel bliziutko plaży. Jedzenie obrzydliwe. nabawiłam się biegunki i utraty apetytu na kilka dni. Inni goscie także. Naprawdę obrzydliwe jedzenie.
Blisko morza
Ohydne jedzenie. Z recyklingu....
Pobyt w tym hotelu minął nam bardzo przyjemnie. Prawdę mówiąc, nastawiłam się lekko negatywnie, gdy przeczytałam inne, ostatnio dodane opinie o tym hotelu. Na szczęście większość z nich nie sprawdziła się przy naszym pobycie. Lokalizacja-marzenie. Czystość i porządek naprawdę na plus. Codziennie mieliśmy sprzątany pokój, umytą podłogę i balkon, wymienione wszystkie ręczniki, uzupełniony zapas kosmetyków. Pokoje bardzo ładne. Nam akurat trafiły bez widoku na morze. Obsługa także cudowna, zawsze z uśmiechem witała nas i pomogła, gdy czegoś potrzebowaliśmy. Jedzenie jest dobre, ale po prostu troszkę inne niż nasze Polskie. Jest tam duży wybór i zawsze znaleźliśmy coś co lubimy. Niekiedy według mnie było albo za słabo przyprawione, albo nie do końca dogotowane, ale to już kwestia gustu. Drinki były dostępne tylko w barze przed basenem. Tu mogłabym ponarzekać, gdyż po prostu można było zamówić colę z wódką, sprite z rumem. Nie było żadnej karty z drinkami i były "nudno" podane. Odwołując się do wcześniejszej opinii - u nas zawsze był lód. Hotelowy basen, może niewielki, ale wystarczający. Można było tam spędzić czas na leżakach czy przy stolikach. W całym hotelu zawsze było czysto i schludnie.
Lokalizacja Czystość i porządek Obsługa Pokoje
Drinki Dla bardzo wybrednych - jedzenie
Katastrofa.. pokoje brudne lodówki które dają ogrzewanie a nie chłodzą,przysznij który się nie domyka brak ciepłej wody oraz dziurawy wąż prysznicowy na 7 dni pobytu jeden raz sprzątane po omacku, jedzenie monotonne codziennie to samo. Obsługa oraz barman robili wszystko z wielki żalem i łaską z brakiem znajomości języka angielskiego nawet na minimalnej podstawie o drinkach nie wspomnę gdzie lodu brakowało już po 12 w południe. Nie polecam nie dajcie się nabrać na te piękne zdjęcia
Jedyny plus to lokalizacja
Wszystko poza lokalizacja
Porażka Syf i malaria Samo wejście do pokoju przygnębia Szare brudne zasłony Lodówka ...strach otworzyć Nie polecam
Nie polecam☹️ hotel poniżej średniej😕 pokoje w miarę ładne,ale czystość pozostawia wiele do życzenia. Stołówka bez klimatyzacji 🥵 jedzenie tragedia 😕 bardzo mały wybór i mało. Kto przyszedł później na posiłek to nie miał co zjeść 😡 Oszczędności było widać na każdym kroku. Bary bardzo ubogie. Plaża Kleopatry bardzo piękna,ale leżaki płatne i bar płatny. Podsumowując bardzo słaby hotel 😕 nie polecam 😕😡
Hotel super polecam jedzenie dobre tylko troche zimne komunikacja ok gorzej z naszym rezydentem pania Karolina.
Hotel bardzo blisko morza polecam
bardzo daleko od lotniska wiec nie polecam i nie daja na droge nic do jedzenia a inne hotele tak jestesmy jeden dzien w plecy
Hotel moim zdaniem na 4 ⭐️ Nie zasługuje. Nie wiem,może w Turcji to jest standardem , ale czystość powinna się poprawić . Jak dla mnie nie ważne , może to być stary pokój, ja tam tylko śpię, ale musi być czysty. Pościel , ręczniki zabierana jeżeli są na podłodze. Niestety, tutaj musieliśmy się prosić o czyste ręczniki. Oczywiście nie było z tym problemu, ale jeżeli panie , które sprzątają widza takie zajście, same powinny wymieniać. Jeżeli chodzi o jedzenie- all inclusive , ale bardzo ubogie w porównaniu z innymi krajami. Nie powiem, zawsze sobie coś znaleźliśmy, ale oczekiwaliśmy czegoś więcej.
Jedyną zaletą hotelu jest personel- przemiły.
Higiena nie najwyższym poziomie.
Raczej omijajcie ten hotel. Najstarsza z recepcjonistek szczególnie nie miła. Uzyskanie żarówki do lampy nocnej wymagało batalii . Barmani czynią łaskę.Pokoje raczej ponure. Na plus zmieniło się po przeniesieniu się do Kleopatra Royal Palm ( ten sam właściciel ).. To nastąpiło niestety po 4 dniach.
blisko plaży
recepcja, bar,
Hotel który z czystym sumieniem polecam.Bardzo miła i życzliwa obsługa dająca poczucie bezpieczeństwa.Pokoje bardzo czyste codziennie sprzątane.Chętnie powtórzę wakacje w tym hotelu.
Bardzo blisko plaży i ok 2.5 km od centrum co jest plusem jeżeli ktoś lubi się ruszać.
dla mnie brak
Hotel super położony,blisko centrum,mały basen,pokoje ok.paża piaszczysta po drugiej stronie ulicy.Hotel odpowiedni dla singli,seniorów,par.Bardzo miła obsługa.Najgorszą stroną tego hotelu było jedzenie.
Super położenie,miła obsługa,super plaża po drugiej stronie ulicy.
Jedzenie,mało owoców,jedzenie monotonne,niezbyt smaczne.
Pobyt oceniam bardzo dobrze (druga połowa września, 2 osoby dorosłe). Hotel zlokalizowany ok 2-3km od centrum, w spokojnej okolicy. Bardzo blisko do plaży (również hotelowej). Pokoje czyste, sprzątane codzienne, wyposażone w klimatyzację, lodówkę, łazienka czysta z kabiną prysznicową. Jedzenie urozmaicone, dobrze przygotowane w dużej ilości. Podobna sprawa z napojami. Wielką zaletą hotelu niewątpliwie jest restauracja (a w zasadzie jej część) położona na zewnątrz przy promenadzie.
-dobre jedzenie -odległość do plaży (do plaży hotelowej 2min spacerem) -cisza i spokój -odległość od centrum 20-25min spacerem po promenadzie -miła i sprawna obsługa
-mniejsza ilość animacji -basen, na którym przez większość dnia nie ma słońca -brak ręczników plażowych
Hotel czysty, zadbany, ręczniki wymieniane co drugi dzień, pościel co trzeci. Duża łazienka z kabiną prysznicową, bardzo wygodne łóżka. Dla żądnych rozrywki wadą może być mała ilość animacji. Pokój dla dwóch osób wystarczający w zupełności, dla trzech może być trochę ciasno. W początku czerwca absolutny brak komarów, a właściwie jakichkolwiek latających owadów. Promenada wzdłuż plaży - coś fantastycznego. Wadą Alanyi (ale nie hotelu) jest prawie kompletny brak informacji turystycznej. Na przystankach autobusowych brak nie tylko rozkładu jazdy, ale nawet wykazu kursujących linii. W sumie, jak dla nas, hotel na pewno warty polecenia, głównie jako baza wypadowa dla aktywnych, chociaż amatorzy basenu, czy plaży też powinni być zadowoleni.
Blisko do plaży, bardzo sympatyczny personel (Jak się masz, fakir!!!)
Sprzątanie pokoi w godzinach popołudniowych. Samowola gości w doborze muzyki, po wyjeździe pewnych Duńczyków sytuacja uległa zdecydowanej poprawie... :-)
Ten hotel polecam szczególnie osobom samodzielnym i mniej wymagającym, singlom czy młodym parom. Hotel ma wszystkie zalety których potrzebowałem oraz wady na które nie zwracałem uwagi.
Bliskość do Plaży Kleopatra, Fajna obsługa, Super stosunek ceny do jakości,
Mało atrakcyji, dlatego nie polecam dla rodzin z dziećmi, i tym którzy narzekają na mało rozmaite jedzenie.
Jak najbardziej polecam ten hotel ludziom mlodym.singlom.Hotel kameralny.spokojny.Obsluga bardzo mila.Pokoje czyste.Smaczne jedzenie.Bardzo blisko plaza Kleopatry.Piechota lub busikiem doslownie chwile do centrum.Na zakupy czy party:)
Kameralny hotel.Blisko centrum.Piekna plaza.
Byłam w Alanya we wrześniu hotel kameralny z urzekającymi pokoikami i ładną łazienką,hotel w całości bardzo czysty i zadbany,obsługa bardzo miła i pyszne jedzenie oraz desery,jedna część hotelu z pokojami z widokiem na morze,druga część hotelu z widokiem na góry,do centrum 1,5 km jeżdżą busy i taxi w obie dwie strony
blisko plaży,2 km do centrum nieduży hotelik
mały basen, prawie caly czas w cieniu
Hotel polecam osobom lubiącym odpoczynek w mieście.Jako typowy miejski hotel,ma mały basen i małą ilość leżaków przy basenie,także opalanie raczej na pięknej Plaży Kleopatry.Leżaki i parasole na plaży płatne.Bar all inclusive plażowy bez napojów alkoholowych,nie jest położony przed samym hotelem,trzeba kawałek podejść.Więc chyba lepiej odpoczywać na plaży pod hotelem i do baru chodzić do hotelu(bliżej).Między hotelem a morzem jest piękna promenada,z widokiem na Wzgórze Kale,ciągnąca się wzdłuż całej Alanii.Jedzenie pyszne!
Dla osób lubiących Alanyę,bardzo dobre położenie przy samej Plaży Kleopatry.Ale jak to w Alanii,trzeba przejśćprzez dość ruchliwą,na szczęście jednokierunkową ulicę.Stołówka z widokiem na morze i plażę.Bardzo smaczne posiłki,kuchnia turecka:papryki nadziewane mięsem,bakłażany,cukinie na gorąco,bardzo smacznie wszystko przygotowane i doprawione.Kelnerzy bardzo grzeczni,restauracja bardzo dobra
Skromny,miejski hotel,nieduże pokoje,mała szafa.O wymianę ręczników trzeba się upominać,pościeli nie zmieniono ani razu przez tydzień,mimo że w książce hotelowej jest napisane,że ręczniki są zmieniane co 2 dni,a pościel co 3.Panie sprzątające nie uzupełniały też mydła,płynu i szamponu(tylko raz na powitanie,minimalna ilość).
Bardzo miły personel, b. blisko do plaży, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Odjeżdżaliśmy stamtąd z wielkim żalem. Pokoje były sprzątane codziennie, także było czyściutko. Personel porozumiewa się w kilku językach. Gorąco polecam ten hotel
pokoje super wyposażone