Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania
Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią
Sam hotel jak hotel. Miałyśmy w części oddzielnej, która znajdowała się po drugiej stronie małej uliczki (aneks). Widok z piętra piękny, czysto, klimatyzacja, czajnik (chociaż woda z kranów słona i śmierdząca), lodówka słabo działająca, ale nie przyjechałam tam siedzieć w hotelu tylko korzystać z klimatu i natury więc nie było to problematyczne. Pani sprzątająca bardzo miła, sprzątała codziennie, ręczniki wymieniała co drugi dzień. Przesympatyczny personel przy restauracji hotelowej. Można nawiązać fajną relację, porozmawiać. Jedzenie było świeże i bardzo różnorodne. Basen i leżaki czyste i w cenie. Okolice są bardzo spokojne, ale niedaleko można dojść do miasteczka gdzie wieczorami knajpki tętnią życiem. Plaża piaszczysta, woda płytka, około 500m od hotelu. Czy bym tam wróciła ? - zdecydowanie tak!
Przemiły personel, zwłaszcza przy kuchni, bardzo dobre jedzenie, świeże, różnorodne, z elementami tradycyjnej kuchni greckiej. Dobre położenie. Swobodna atmosfera.
Nieprzyjemny zapach z łazienki, woda słona i niezdatna do gotowania, lodówka z której cieknie woda i wyłącza się wraz z wyjściem z pokoju. Pani recepcjonistka (młodsza) dość mało komunikatywna i na wejściu było małe spięcie odnośnie kolacji (przyjechaliśmy na 23 czasu lokalnego i nie dostalibyśmy żadnego posiłku gdybyśmy go nie wymusili).
Pokój duży z wyjściem na balkon, łazienka ok, klima działa, jedzenia dużo i różnorodne, owoce morza, sajgonki i inne frykasy
bardzo blisko morza, basen położony wewnątrz, otoczony budynkami więc zachowuje intymność gości
zawsze się jakieś znajdą, tylko po co szukać, wakacje są dla szukających plusów
Dobry hotel .Sprzątanie codziennie bardzo miła obsługa ,ogólnie mówiąc bez zarzutu do hotelu .Bardzo polecam hotel spędziliśmy tam cudowny czas z rodziną .😊
Przepyszne jedzenie!!!! Pokoje czyste ,basen czysty .
Pomimo bardzo dobrych opinii hotel bardzo nas rozczarował. Zalety: dobra kuchnia i czysty zadbany basen. Codziennie różnorodne obiady i kolacje. Bardzo smaczne. Basen codziennie czyszczony. To niewątpliwie plusy tego hotelu. Rozczarowała nas natomiast wielkość basenu który na miejscu okazał się bardzo mały w porównaniu do tego ze zdjęcia. W pokojach łazienka to tragedia. Śmierdziało w niej cały czas. Prysznic przy kąpieli nie radził sobie z nadmiarem wody czego skutkiem było to że w całej łazience stała woda. Przekąski tylko od 15 do 17 bardzo mały wybór.
Jedzenie, czysty basen, napoje typu cola z butelki
Łazienka
Jak na 4* to pokoje takie sobie Dziennie sprzątane i regularnie wymieniana pościel i ręczniki Otoczenie hotelu ładne
Blisko do morza sklepów i restauracji Dobre jedzenie bar ok
Zbyt mało leżaków
Szczerze polecam ten hotel. Dobre położenie względem plaży. Czysto.Ręczniki i pościel wymieniane co dwa dni. Pokój bardzo ładny(superior)z tarasem. Klimatyzacja w pokoju ,bardzo się sprawdzoła. Szczególnie w nocy. Cały hotel tonie w kwiatach. duży basen. Jedzenie pierwsza klasa.
Miła obsługa. Czysto, Bardzo dobre jedzenie i urozmaicone.
Basen otwarty tylko do godz. 18:00
Polecam hotel, super jedzenie. Lokalizacja ok, wszędzie blisko. Miła obsługa.
Blisko plaży
Nie ma się do czego przypie....-bardzo fajny hotel -udane wakacje najpiękniejsze nodze jakie dotąd w Grecji widziałem
Kameralnie mili ludzie czysto
Przepiękne Lazurowe morze
Bardzo ładny kameralny hotel,jak i teren (dużo zieleni). Pokoje czyste, codzienie sprzątane, wymieniane ręczniki. Bardzo pyszne jedzenie. Blisko piaszcystej plaży. Idealna plaża dla rodzin z dziećmi- długa, piaszczysta plaża, morze płytkie. Miły personel, fajny basen. WI-FI na terenie całego obiektu. Super spędzony tydzień z rodziną.
Pyszne jedzenie, blisko plaży
Hotel kameralny, bardzo blisko plaży. Jedzenie pyszne, pokoje sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Kameralny Spokojna okolica Czysty Jedzenie pyszne Miła obsługa
Muzyka raczej za spokojna jak na wakacje Łazienki wymagają remontu- tyczy się to kabin prysznicowych
Nie wiem skąd tyle pozytywnych opinii o hotelu. Hotel na pewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Na plus - jedzenie, poza monotonnymi angielskimi sniadaniami - lunch i obiadokolacja była niezła. Pokoje ekonomiczne to nieporozumienie. Nie ma łazienki normalnej. Jest szyba do 3/4 wysokości ściany, mleczna. Prysznic i toaleta pod prysznicem :), wejsćie do tego pomieszczenia przez drzwi jak na dzikim zachodzie, ze szparą pomiędzy, bez zamknięcia. Zero prywatności. Umywalka w przedpokoju. Pokoje z widokiem na łączkę, która wygląda jak jeden wielki śmietnik. Pokoje ekonomiczne odstają standardem od zwykłych znacznie i nie jest to kwestia tylko połozenia budynku po drugieh stronie ruchliwej drogi. Brakuje w tych pokojach: szklanek, telefonu do recepcji, broszurki z wydarzeniami i informacjami o hotelu. Na naszą prośbę udało się zmienić pokój po 2 dniach. Część pokoi superior leży poniżej parteru, są wilgotne i nie mają okien, poza wejsciowymi przeszklonymi drzwiami- suterena. Kalamaki - jako miejscowość też mało ciekawa. Choć dobra dla małych dzieci. Plaża jest długa, morze bardzo ciepłe (dla mnie za ciepłe) długo jest płytko. Po zwiedzeniu całej wyspy, zdecydowanie wybrałabym jej północne wybrzeże.
Spokojny hotel, przyjemny basen i dość przyzwoite jedzenie jak na Grecje.
Bardzo niski standard pokoi dla klientów z(...) Klienci z innych krajów byli kwaterowani w ładnych pokojach, które mogłyby mieć 4*. Dla Polaków z (...) bardzo low budget, który absolutnie nie był wart tych pieniędzy.
Hotel, zgodnie z ofertą. Cisza, spokój, brak dużej ilości dzieci. Można spokojnie wypocząć.
Czysto i spokojnie, Obsługa miła i sympatyczna.
Komunikacja z obsługą, tylko w języku angielskim.
Pokój 802 wypas duży taras bardzo prywatny polecam
smaczne posiłki
Jestem naprawdę zadowolona z pobytu w tym hotelu. Gdyby nie to, że chciałabym zwiedzać inne miejsca, mogłabym do niego wracać.
Pyszne i różnorodne jedzenie. Miła obsługa. Blisko do plaży. Codziennie sprzątany pokój, wymiana ręczników oraz pościeli. Dużo leżaków przy basenie, ale zapewne dlatego, że byliśmy już jednak na początku października.
Nie zauważyłam wad.
Hotel bardzo fajny z miłą obsługą. Pokój mieliśmy w budynku po przeciwnej stronie ulicy na parterze. Wielkość całkiem spora. Nie oczekujcie luksusów, ale jest ok. Jedzenie doskonałe. Wielkie brawa dla kucharza. Plaża blisko. Długa i piaszczysta. Dalego jest płytko więc to bezpieczne miejsce dla dzieci.
Doskonała kuchnia. Hotel w miarę kameralny i sympatyczny. Blisko sklepy.
Położenie hotelu bardzo dobre . Do centrum blisko do morza tez blisko . Wokół hotelu przepiękne drzewa, kolorowo .
Plusem jest to ze Hotel położony ogólnie w dobrym miejscu. Opieka rezydenta super.
Minus basen czynny nie od rana bo sprzątanie i zamknięty tez bardzo wcześnie. Automaty do kawy powinny być dostępne cały czas. Natomiast wypić kawę można było dopiero na śniadaniu i przez cały pobyt kawy zabrakło w automacie przez dwa dni po czym uzupełniono na 1 dżien i znów dwa dni nie było. Dwie panie obsługujące miały co robić widocznie nie nadążały i najważniejsze żadnych animacji które mogłyby odpowiednio umilić czas dla gości. 😐
Spokojne, kameralne miejsce na około 40-50 pokoi. Dobre jedzenie, co w Grecji jest rzadkością i bliski dostęp do plaży (spacer zajmuje 3 minuty). Od wtorku do piątku wieczorki z różną muzyką (od rocka, przez DJa, po zorbę). Pokoje są generalnie w porządku, natomiast standard sprzątania odbiega od 4 gwiazdek, do których aspiruje hotel (sierść i ślady kocich łap na stoliku na tarasie - kociarzom pewnie to nie sprawia problemu ale alergikom nie polecamy suszyć ubrań na zewnątrz), pajęczyna na żyrandolu, kurz pod łóżkami). Internet (wifi) tylko w lobby. Hotel na plus i polecamy. Tylko te koty...
- jedzenie - basen (max głębokość 155cm, nie ma tłoku) - raczej kameralne miejsce, kilkadziesiąt leżaków i około 40-50 pokoi - bardzo blisko plaży (spacer zajmuje około 3 minuty)
- koty (są wszędzie i obsługa hotelu nic z tym nie robi; żebrzą w restauracji i wylegują się na suszonych ubraniach i ręcznikach na tarasach; niestety pełno sierści w częściach wspólnych hotelu)
Jedzenie w hotelu przepyszne, miły personel, do plaży kilka kroków, ogólnie nie mam zastrzeżeń :)
Hotel godny polecenia ze względu na bliskość do plaży, sklepów.Idealny dla tych, którzy cenią sobie odpoczynek z dala od dzieci(chodzi mi o to, że nie ma aquaparku).
Bardzo klimatyczny hotel, nie ma przepełnienia dziećmi, jedzenie lokalne bardzo dobre, napoje serwowane caly czas, lody caly czas, obsługa bardzo miła, blisko do plaży i sklepów
Nie widziałam i nie rozumiem tych negatywnych opinii innych, chyba ze to sa ludzie którzy maja bardzo duże wymagania
Pobyt okazał sie koszmarem mieszkania w Slumsach ...Nawet szkoda opisywac ponieważ wszystko jest na NIE .....No może mały plus za posiłki i tyle .... TRAGEDIA
POSIŁKI
HOTEL DRAMATYCZNY POD KAŻ DYM WZGLĘDEM ZWŁASZCZA POKOJE W ANEKSIE NAPRZECIWKO HOTELU SANDARD ZEROWY POKOJE W STANIE TRAGICZNYM NICZYM SLUMSY ,,,,,, NIE POLE CAM NIKOMU KOSZMARU MIESZKANIA W CZYMŚ TAKIM ......