Atrakcyjne położenie: w wypoczynkowej części miejscowości Golem, ok.13 km od portu w Durres.
Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw w ogrodzie.
Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Hotel nie zasługuje na tyle gwiazdek ile ma czyli 4... wybraliśmy z mężem i synkiem opcję all inclusive zawsze wybieramy taka opcję rezerwując Hotele jednak w Albanii jeszcze chyba nie zabardzo wiedzą na czym polega ta opcja wyżywienia i standard odbiega bardzo od tego co jest przedstawione na zdjęciach i od tego co nam przedstawiono kupując wycieczkę. Po przyjeździe otrzymaliśmy 1 kartę do pokoju co już bylo dla nas dziwne .... poprosiliśmy o dodatkowa żeby mieć z mężem 2 odmówiono nam .. Bar all inclusive wygląda jak stragan drewniany kilka razy dopytywaliśmy się czy to jest bar . Pusty a alkohole napoje są nalewa pod ladą.. nie było wody w butelkach nie było maszyny z kawą , herbata jedynie podczas posiłków a tak w pozostałych godzinach musieliśmy kupować w barze. Jedzenie monotonne codziennie to samo grilowany kurczak i ryba grilowana po kilku dniach również kupowalismy sobie posiłki obok w restauracji . Menu dla dzieci nie było jednak w ofercie wycieczki jest. Krzeselka dla dziecka masakra brudne zepsute strach w ogóle posadzić w nim swoje maleństwo.. w pokoju brak wody w butelce ,herbaty ,czajnika myślę że w hotelu 4 * to jest już podstawa wyposażenia pokoju . Obsługa pokoi bardzo była miła udostępniła nam czajnik oraz dbała o czystość pokoju . W restauracji obsługa byla bardzo nie sympatyczna.... Zero animacji wieczorami basen na dachu był płatny...plusem był czysty basen przy hotelu, czyste pokoje i blisko plaża, nic po za tym . Nie polecam kupować opcji all inclusive , ponieważ nie warto w tym hotelu . Albanczycy muszą się jeszcze bardzooo dużo nauczyć jak przyjmować turystów . To były nasze najgorsze wakacje ... Nie polecam Albanii za te pieniądze można zakupić wczasy w innym kraju i być mega zadowolonym.
Czyste pokoje ,blisko plaża.
Obsługa hotelu niesympatyczna, jedzenie monotonne, bar all inclusive masakra , zero kawy herbaty brak maszyny , brak wody w pokoju , plac zabaw brudny stary . Ogólnie to prawie wszystko w tym hotelu zasługuje na wypisanie w wadach. UDOSTEPNIE zdjęcie krzesełka w którym dzieci mają jadać swój posiłek to jest hotel 4*.....
Hotelowi dałabym jedynie 2 gwiazdki na 6. Napisze tutaj wady bo w rubryce na to przekazanej nie ma miejsca. Leżaki na basenie codziennie pozajmowane. Nie ma opcji się rozłożyć. Na plazy Pan pilnuje leżaków w pierwszym rzędzie i mówi ze jest rezerwacja. Nie poinformowano nas ze możemy z dzieckiem korzystać z basenu w spa. Animacji dla dzieci brak. Recepcja w ogóle nie pomocna. Na instagramie i Facebooku publikowane w 99% zdjęcia z restauracji, która jest płatna dla gości hotelowych, także proszę się nie sugerować dodawanymi treściami. Okolica hotelu biedna. Dużo żebrzących i dzieci bez rodziców. W dzień wyjazdu nie został Nam dany żaden prowiant mimo wyjazdu z hotelu o 5.30 W obiekcie organizowane jest dużo imprez okolicznościach co przeszkadza z pobycie z tak małym dzieckiem. Nie polecam
Jedyną zaletą hotelu są codziennie sprzątane pokoje. Ewentualnie drugi plus to bliskość do plaży
Jesteśmy po tygodniowym pobycie w hotelu Klajdi. Wspomnę ze byliśmy w hotelu z 10 miesięcznym dzieckiem. 4 dni prosiliśmy się o czajnik żeby dziecku w nocy zrobić wodę na mleko. Panie zapewniały ze oczywiście miga wypożyczyć ale nasza prośba przez cały pobyt nie została spełniona. Na stołówce codziennie to samo jedzenie. Po kilku dniach skorzystaliśmy z mężem z pizzerii obok hotelu gdyż sam zapach stołówki nas odrzucał. W godzinach przekąsek serwowane resztki z obiadów.Na.więcej.wad.nie.mamiejsc
Hotel o wysokim standardzie, czyste pokoje co dzień sprzątane, miła obsługa (poza dwoma panami z recepcji), przepyszne jedzenie .
Bliskość do morza , dostępność leżaków i ręczników plażowych, piękna pogoda, obsługa na stołówce , piękny hotel .
Nieprofesjonalna obsługa recepcjonistów panowie przy przyjeździe i przy wyjeździe, natomiast panie w recepcji bardzo pomocne .
Fajny ale z opcją bez wyżywienia. Miła obsługa, pokoje czyste.
Taras na dachu, molo z barem, 2 restauracje, 4 bary, pokoje O.K ale nie wszystkie z fajnym widokiem. Wi-Fi z dobrym zasięgiem.
All inclusive-kawa tylko w trakcie posiłków, przekąski tylko przez 30 min. jedzenie monotonne, drinki słabej jakości nalewane pod barem niewiadomo z czego leją i co. Brak dostępu na taras na dachu. Brak animacji, mały basen. W czasie niepogody bar all inclusive nieczynny.
Byłam w paździeniku, kiedy jest już poza sezonem. Temperatura 21st.C, częściej deszczowo, dlatego najlepszy okres na eksplorację Albanii to maj i wrzesień. W październiku nie jest już hałaśliwie, ale już dosyć chłodno na kąpiel w basenie. By nabyć pamiątki najlepiej udać się na bazar w Kruje, górskiej wiosce, która słynie z ręcznych wyrobów jak dywany czy ceramika. W kraju raczej nie zaplaci sie kartą, ze względu na wysokie prowizje od użytkowania terminala, ale bez problemu zaplacisz w euro 1 euro=120 LEK. W hotelu Klajdi serwują przepyszne wino białe i czerwone. Obecnie w Albanii jest godzina policyjna to i wersja all inclusive jest tez serwowana tylko do określonej godziny.
Hotel w pierwszej linii brzegowej z kładką bezpośrednio na plażę. Dostęp do leżaków na plaży. Byłam w październiku poza sezonem kiedy jest cicho i spokojnie. Codzienna wymiana ręczników, hotel odremontowany, serwują doskonałe wino do posiłków.
ciemne pokoje, słabe wifi, długie oczekiwanie na windę gdy mieszka się na wyższych kondygnacjach; dość monotonne śniadania
Wrażenie pierwsze bardzo ok ale każdy dzień przynosił kolejne rozczarowania. Jedyna zaleta tego miejsca to czystość hotelu. - obsługa nie zna angielskiego - nie sprzątają pokoi - trzeba prosić o czyta ręczniki i papier toaletowy po kilkanaście razy - basen jest zbyt mały w stosunku do wielkości hotelu i pływa człowiek na człowieku - woda w morzu przy tej plaży jest brudna, mętna - hotel posiada bar/molo ale nawet dla gości hotelu jest niedostępny jeśli się niczego nie zamówi - w łazienkach nie ma żadnych wieszaków na ręczniki jak już się je dostanie, brak również jakichkolwiek półek na kosmetyki - lunch box na wyjazd (nie jesz wtedy śniadania, obiadu i kolacji) to kanapka z chlebem tostowym i plasterkiem szynki z GMO oraz mała butelka wody - jest bardzo głośno z racji tego, że hotel jest jeden na drugim i każdy konkuruje o głośność muzyki. Siedząc w jednym miejscu słuchasz muzyki z 3 różnych kątów, każda inna i każda na kasa głośna i beznadziejna
hotel jest wyremontowany i czysty i to tyle zalet
Pobyt w sierpniu 2020. Hotel ma sporo plusów ale niestety także dużo minusów. Największym minusem jest barman z baru all inclusive. Ten gość powinien zostać wyrzucony z pracy za to co robi. Niemiły i bezczelny. Kilka razy widziałem jak nalewał gościom (którzy w danym momencie nie patrzyli) drinki do użytych wcześniej kubków lub kufli od innych gości! Brudną szmatą przecierał stoły, bar, a potem kufle. Jadł przy barze, a jak się podeszło w trakcie tego procederu to coś marudził pod nosem po albańsku robiąc miny. Po rozmowach z kilkoma gośćmi okazało się, że każdy miał takie odczucia i czasem ludzie bali się podchodzić do niego. Nie wiem czy miał zły tydzień ale jeśli to jest na porządku dziennym to nie rozumiem jakim cudem on tam jeszcze pracuje. Cały all inclusive to jeden z gorszych z jakim miałem do czynienia na wakacjach. Do wyboru piwo, wina z kartonu i bliżej niezidentyfikowany alkohol wysokoprocentowy (podobno raki) nalewany z różnych butelek (np. z butelki jacka danielsa) z losowymi sztucznymi sokami. Miejsce do napicia się czegoś z ?baru all inclusive? to 9 maleńkich stolików na uboczu, natomiast ten ?bar? był dostawiony (zdjęcie w załączniku) do bardzo ładnej restauracji i miało się wrażenie, że to jest na siłę dla gości drugiej kategorii bo tak personel traktował gości z opaskami all inclusive. Przykład: siadłem z rodziną w restauracji to nikt przez kwadrans nie podchodził. Wkurzyłem się i podchodzę do kelnera pytając czemu nie przychodzą z kartą menu to powiedział, że mam opaskę i tu nie zjem. Jak poinformowałem, że chcę zapłacić to zaczęli traktować nas zupełnie inaczej. Jeśli chodzi o jedzenie w ?stołówce? to oprócz świeżych owoców, surówek i owoców morza nie było zbyt dobre. W dodatku nie było w 90% posiłków opisów czym jest dana potrawa, a często to były jakieś ?papki? ciężkie do zidentyfikowania, a co na pewno było zrzutką z poprzednich posiłków. Sztućce jak komuś z personelu spadły podczas nakrywania stołu to lądowały z powrotem na stole. Żeby zrobić sobie 1 średnią kawę trzeba było 2-3 razy uruchamiać ekspres co powodowało spore kolejki dzień w dzień na śniadaniu. Śniadania były codziennie identyczne i wg mnie bardzo słabej jakości. Z perspektywy rodziny z dziećmi to: menu dla dzieci to: frytki. Nic innego nie zaobserwowałem. Plac zabaw to jakiś żart. Basen z brodzikiem: ok. W hotelu jest kompletny brak animacji dla dzieci. Dzień przed wyjazdem Pani z recepcji powiedziała, że zawsze każdy gość, który ma transfer na lotnisko przed godziną 8, czyli przed śniadaniem, dostaje lunchboxa na drogę natomiast w rzeczywistości w dzień wyjazdu nikt nic nie dostał i mieliśmy kilka minut na jakiekolwiek śniadanie. Jeśli chodzi o plusy to: bardzo ładne i czyste i duże pokoje z łazienką i prysznicem dziennie sprzątane. Widok z pokoju zależy od szczęścia bo można mieć widok na brudny parking ze śmieciami i jakimś praniem lub piękny widok na morze. Niestety nie można zmienić pokoju po przyjeździe nawet za dopłatą. Fajny choć trochę mały basen i niestety woda lekko mętna. Ładny deptak i okoliczne sklepiki z pamiątkami/przekąskami/alkoholami itd. Bardzo spokojnie i bezpiecznie. Wszędzie można płacić EUR i de facto nie trzeba mieć ze sobą LEKów. Sprawna klimatyzacja w pokojach. Świetne jedzenie w restauracji ala carte (dodatkowo płatne) i super pizza. Podsumowując raczej nie poleciłbym tego hotelu na wyjazd rodziny z dziećmi.
Czyste pokoje. Blisko plaży. Widok na morze tylko jak trafisz na dobry pokój. Fajny deptak przy morzu i okoliczne sklepiki i restauracje. Spokojnie i bezpiecznie w okolicy
Bardzo słabe drinki/wina i monotonne jedzenie na allinclusive. . Barman to jakiś psychol. Traktowanie jak klient drugiej kategorii. Obsługa ledwo co rozumie po angielsku. Widok na bajzcel na parkingu i śmieci jak nie trafisz na dobry pokój
Był to 7 dniowy pobyt. Z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel, plaża, basen, jedzenie , bez zastrzeżeń. Jedna animacja dla dorosłych, to trochę mało. Jednak na tańce można wyskoczyć do pobliskich hoteli. Bardzo fajny pobyt, godny polecenia. Pozdrawiamy Anna i Stefan
Bardzo fajne pokoje, duże łazienki, ładny balkon z widokiem na morze i basen. Codzienne sprzątanie pokoju i wymiana ręczników, które są bielutkie. Wyjście z hotelu bezpośrednio na basen i plażę. Nie ma problemu z leżakami i ręcznikami, które są w cenie.
Nie ma wad
Oferta zgodna z opisem, rezydent Patryk bardzo miły i profesjonalny
Klimatyzacja,łazienka, bliskość plaży
Godny polecenia , super obsluga,nad samym morzem, fajne pokoje
Położenie bliskość morza
Byliśmy w hotelu w dwa małżeństwa we wrześniu 2018. Bardzo fajne wakacje. Warunki pobytu zaskoczyły nas pozytywnie. Fajny hotel w nim ładne pokoje, czyściutko, jedzenie dobre wystarczające. Położenie bezpośrednio przy plaży. Na niej bezpłatne leżaki i parasol stacjonarny. Basen ładny nieduży ale nie korzystaliśmy bo mieliśmy cieplutkie morze. Woda w morzu fajna niestety nie tak przejrzysta jak w innych częściach Adriatyku. Handlarze na plaży zupełnie nie nachalni. Krótki transfer z lotniska w Tiranie do hotelu maksymalnie do godziny. Miła obsługa. Generalnie Albańczycy wydają się być miłymi bezproblemowymi ludźmi.
Ładny i czysty hotel, ładne pokoje. dobre jedzenie, położenie bezpośrednio przy plaży
Generalnie nie było.Jedynie drobiazgi np. więcej wieszaków w łazience, półki na rzeczy w szafie
Super pobyt, wszystko nam sie podobało nawet to, że osy latały koło resztek z niezjedzonych owoców-czyli dokładnie tak sie zachowywały jak na całym świecie. Komary identyczne jak wszędzie na świecie-wieczorami gryzły ;) więc ciężko się do tego przyczepić. Blisko plaża, zadbana i sprzątana codziennie (okoliczne plaże mniej sprzątane ), dobre jedzenie...warzywa pysznie przyrządzane. Super ludzie. Polecam szczególnie rodzinom z dziećmi ( jest mały plac zabaw) w okolicy za 3,5pln- czyli 100 Leków pojeździć można na każdej karuzeli w okolicznym mini Lunaparku - 1 minute drogi od hotelu. Polecam również starszym osobom. Z dala od zgiełku, szumu i imprez-dlatego chyba niekoniecznie polecam parom, które na wakacjach chciałyby troche zaszaleć. Morze, czysty basen, plaża piaszczysta-cieplutkie morze....czego chcieć więcej. Ja sama chcę jeszcze! Wart polecenia.
przy plaży, jedzenie, miła obsługa, ładne duże pokoje, duża łazienka, czysto
hmmmm-brak
Pokoje sprzatane codziennie,suszarka i żelazko w pokoju.Jedzenie dobre choc często zimne,na stołówce przydał by się dodatkowy toster bo jest jeden i to mały,a na recepcji dobrze by było gdyby były dostępne jakieś mapki okolic.Ogólnie hotel godny polecenia.
blisko plaży,czysto ,miła obsługa.
nie ma może kilka małych niedociągnięć ale ogólnie godny polecenia
zaleta hotelu na pewno jest bezposredni dostep do plazy -to zaledwie kilka krokow. dodatkowo basen ze spora iloscia lezakow oraz lezaki na plazy. wzdloz ulicy przy ktorej znajduje sie hotel duzo marketow i sklepow z pamietkami, restauracje i bary wiec jesli nie chcesz, nie musisz sie ruszac na dalej niz 200m od hotelu. w hotelowym barze/restauracji wieczorem muzyka na zywo. dosc nudno. bedac 7 dni z czego jednego dnia wynajetym skuterem pojechalismy do miasta i wzdloz plazy aby obejrzec okolice i poczuc sie jak tubylcy, innego dnia wsiedlismy w podmiejski autobus i pojechalismy w druga strone do sasiedniego miasteczna by znow obejrzec prawdziwe zycie Albanii. poza tym hotel nie zapewnia zadnych animacji, mozna albo lezec na lezaku na plazy albo lezec na lezaku nad basenem. Jedzenie dobre lecz menu nie zmienia sie przez 7 dni. do obiadokolacji podawana byla tylko woda. po kilku dniach polowa hotelu sie rozchorowala - nie wiemy dokladnie co bylo powodem. Pokoje po remoncie ale widok w niektorych to betonowa sciana sasiedniego budynku. za szafa znalezlismy plesn na plecach mebla.
Polecam! Hotel piękny i bardzo czysty. Pokoje duże i przestronne. Sprzątaczki sumienne. Dużo dobrego jedzenia dla wegetarian. Prywatna plaża z bezpłatnymi leżakami. Centrum golem. 40min autobusem od Durres. Wczasy oceniam na bardzo udane! Serdecznie polecam ten hotel i wczasy w pięknej, dzikiej Albanii ??
Położenie, prywatna plaża, dobre połączenie komunikacyjne do Durres, czyste pokoje, pyszne posiłki, bezpłatne leżaki na plazy, duży basen
Komunikacja miejska jest mało zorganizowana, brak oficjalnych przystanków (autobus zatrzymuje się tam gdzie stoją ludzie) i nie wiadomo, o której pojedzie, ponieważ nie ma rozkładu jazdy.
- basen hotelowy, - hotel przy plaży - miła obsługa - w hotelu i na plaży hotelowej czysto, w przeciwieństwie do reszty okolicy
- małe urozmaicenie jedzenia - jedzenie raczej zimne - brak atrakcji
Położenie ładne. Moze ciemne, muliste i za ciepłe . X Za głośna muzyka Albanska trwajaca do północy irytowala. Po kilku prośbach grania współczesnej muzyki,nikt na to nie reagowal przecież najwiecej było Polaków, Czechów etc to powinni sie dostosować, ale mieli to gdzies. Nie było tez żadnej animacji dla dzieci, czy dorosłych, nie mvówiąc o młodzieży, ktorej było gro. Posiłki nudne i skape. Śniadania zimne. Do kolacji nie było herbaty czy kawy, wiedząc, ze to standard. Albo w każdym pokoju powinien byc czajnik oraz saszetki z kawa, czy herbaty. Rezydentka Tatiana do niczego, tylko sprzedawania wycieczek, ktore sama pilotowała. Przy wymeldowaniu był chaos i bałagan, a Tatiany nie było , tylko dwie Albanki. Duzo gości miało biegunke, ale to nie było im ważne, goście leżeli dniami i nocami, niektórzy w ciężkim stanie. Minęło 3 dni, a moj maz jest wciaz chory. Uwaga, trzeba zaopatrzyć sie w kraju w lekarstwa i pic codziennie alkohol!
Przy piaszczystej plazy, ale nie prywatnej, wydzielonej, każdy moze wejść.
Personel w recepcji młody, niedouczony, i wręcz niegrzeczny do gości w hotelu. oprocz miłej i kompetentnej Anili, ktora zna dobrze J angielski. Siedząc przy toaletce w pokoju porwałam na drzazdze moja nowa, szyfonowa, jedwabna sukienke, ktorej nie da sie naprawić i poszłam z tym do recepcji to wzruszono ramionami. Prosiłam o zanotowani u incydentu. Zdjecia załączam.
Polecam serdecznie trzeba tam być!. Plaża zadbana, klimatyczne parasole ze słomy. Bar zrobiony na morzu oraz restauracja na plaży ktorych nie ma tutaj na zdjęciach bo są nowe. W hotelu czysto miła obsługa na wysokim poziomie. Tak pięknie jak na zdjęciach w ofercie! Polecam ! Kreta się chowa ;)
Elegancki, czysty hotel, obsługa, blisko morza, dobre jedzenie, bezpiecznie.
Słabe wifi -ciągle przerywa połączenie.
Bardzo dobra lokalizacja (wypoczynek) - położenie przy samej piaszczystej plaży z dosyć dalekim wypłyceniem w morzu, własny basen, wystarczająca ilość leżaków i parasoli przy basenie, leżaki i parasole na plaży w cenie pobytu, blisko do sklepu i do restauracji. Ciekawa oferta wycieczek fakultatywnych, bardzo solidna i sumienna rezydentka (Tatiana)
dużo dzieci (hałas przy basenie), czasem nierozgarnięta obsługa, monotonne jedzenie (mało wyszukane i czasem chłodne) daleko do centrum miasta.
Ogólnie polecam, hotel wart swojej ceny. wad nie stwierdziłem.
Hotel zadbany, odnowiony, bezpośrednio przy plaży. Polecam
Wad nie stwierdziłem. Jeżeli miałbym się czegoś przyczepić na siłę :) to śniadania były trochę skromne, ale zastrzegam, ze głodny nie chodziłem lecz po tygodniu menu się nudziło.