1990 opinii
Hotel, obsługa, jedzenie, atrakcje, atmosfera, a nawet piękna pogoda każdego dnia!!! Wszystko idealne!!!
Wspaniali ludzie z obsługi ,przepych i różnorodność w każdym calu !!
Pobytu w Kirman belazur oceniam na 5. Obiekt bardzo ładny . Jedzenie pyszne i urozmaicone. ,obsługa na medal . Pokoje codziennie sprzątane . Serdecznie polecam ! Warto
Wszystko
Poza hotelem nic się nie dzieje. Okolica nie jest ciekawa. Plaża piasek z kamyczkami. Wejście do wody kamieniste. Szybko robi się głęboko. Jeżeli chodzi o pokój to irytuje mnie brak wolno opadającej deski w toalecie. To minusy. Sam hotel piękny. Pokoje czyste, codziennie, sumiennie sprzątane. Zaopatrzone w bezpłatny sejf. Barek codziennie uzupełniany. W łazience zestaw kosmetyków( szampon, odżywka do włosów, żel po prysznic, balsam do ciała. Czapki, patyczki do uszu, pasta do zębów ze szczoteczką. Żel do golenia z maszynką) Serwis pierwsza klasa. Kelnerzy na każdym kroku chętni do pomocy. Cały zresztą personel niezwykle uprzejmy. Jedzenie obłędne!! Smak,estetyka nie ma się do czego przyczepić. Super animacje w dzień jak i wieczorem. Duży basen i dodatkowo aquapark dla małych dzieci, drugi dla starszych i dorosłych. Zdecydowanie polecam hotel.
Serwis, wyżywienie
Plaża, okolica.
Hotel jest wprost idealny dla osób które chcą odpocząć ale i zabawić się. Dużo gości mówiących po rosyjsku ale też Polaków i Niemców.
Piękne 8 dni, tylko ten upał 36-41 stopni. Hotel z bardzo dobrym jedzeniem, alkohole importowane do wyboru w kilku barach(np. Whiskey Jack Daniel’s, Chivas 12, Johnnie Walker), obsługa super tak na recepcji jak i przy jedzeniu, pokoje czyste codziennie sprzątane (wymiana ręczników, pościeli). Plaża hotelowa piaszczysta, wejście do morza żwirowe, basen razem z barem dla dorosłych, basen główny bardzo duży, basen dla dzieci, wieczorem koncerty.
Animacje dla dzieci mogły być ciut lepsze
Wspaniały hotel! Jedzenie, drinki na bardzo wysokim poziomie! Polecam !!!
Drinki, jedzenie, pokoje.
Srednie animacje.
Super! Fajna miejscówka! Byliśmy zawodowo większą grupą z pracy. Polecam na integracje :)
Super jedzenie, fajne przestrzenie wspólne.
Chyba nic :)
Hotel bardzo dobry, przesympatyczna obsługa w restauracji w barach mniej może w recepcji. Różnorodność jedzenia dobrej jakości. Alkohole oryginalne , ogólna dostępność soków , napoi w puszkach oraz lodów.
Najbardziej podobało mi się molo, gdzie można było korzystać z leżaków.
Brak wyznaczonych na plaży oraz w lobby stref dla palacych. Miałam wrażenie że 80 procent osób pali . Minusem też jest plaża jak dla mnie zbyt kamienista.
Bardzo dobry hotel, pyszne jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci, miła obsługa. Polecam :)
SUPER HOTEL Polecam naprawdę nie ma do czego się przyczepić, miły personel i super jedzenie. Wszystko na wysokim poziomie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Wszystko na plus.
Pobyt w hotelu oceniam jako bardzo udany! Położenie - hotel położony na uboczu. W okolicy znajdują się jedynie inne hotele i mały bazar. Dość daleko do miasta więc hotel sprawdzi się bardziej na długi odpoczynek niż na wyjazd ze zwiedzaniem. Pokoje i czystość - pokoje sprzątane codziennie. W całym hotelu jest bardzo czysto. Obiekt dzieli się na kilka budynków - niektóre są już po remoncie i pokoje prezentują dużo wyższy standard niż ten widoczny na zdjęciach oferty. Zostaliśmy miło zaskoczeni na miejscu gdy otrzymaliśmy nowiutki pokój w budynku po remoncie :) (bez dopłat - pokoj był zgodny ze standardem który zamawialiśmy) Teren hotelu - hotel położony jest przy żwirowej plaży. Sama plaża nie robi zbyt dużego wrażenia. Wzdłuż terenu hotelu ciągnie się długi basen o głębokości 140 cm przy którym dostępnych jest wiele leżaków. Na terenie hotelu znajdują sie baseny dla dzieci i dorosłych, duża jadalnia główna „Angel” i kilka mniejszych punktów, w których można żywić się w ciągu dnia. Teren hotelu jie jest ogromny ale jest dosc dobrze zagospodarowany - wszystko jest na wyciągnięcie ręki a „mobilni” barmani dowożą drinki na rolkach. Wyżywienie - to największe pozytywne zaskoczenie w tym hotelu! Jedzenie jest po prostu pyszne. W głównej restauracji podawane jest w formie bufetu szwedzkiego podzielonego na strefy (np. Pasta, pizza, sea fruits etc) jak również w formie gotowych, pięknie dekorowanych dań. W tym hotelu nie da się być głodnym. Co więcej, standard przestrzegania higieny jest naprawdę wysoki - jedząc nie martwiliśmy się, że „coś nas dorwie”. Na uznanie zasługują też cukiernicy - desery wyglądem zapierały dech w piersiach…ale też w większości zaskakiwały wspaniałym smakiem (czuć różne smaki i faktury). Warto również wspomnieć o drinkach - w hotelu serwowane były alkohole importowane (Jack Daniels, Johnie Walker Balck Label, Martini itp) oraz alkohole lokalne na bazie których barmani przygotowywali cudowne drinki. Znajomość języków- obsługa hotelu rozmawia głównie w języku tureckim, rosyjskim oraz niemieckim. Angielski niestety jest mniej popularny - jeśli chcemy sie dogadać to jest taka szansa ale jedynie w recepcji ;) nie jest to jednak barierą w komunikacji bo zawsze udawało się porozumieć i zawsze otrzymywaliśmy to o co prosiliśmy ;)
Wysoka jakość obsługi; nieziemskie jedzenie i desery; dobre drinki;
Daleko od miasta; brak znajomosci angielskiego wśród obsługi; goście palący papierosy nawet przy małych dzieciach (brak stref dla palących/niepalących)
Hotel na wysokim poziomie! pokoje czyste, sprzątane codziennie, pyszne jedzenie, animacje REWELACJA !
Szczere 10/10!!!! Wszystko super obsługa na 10, jedzenie MEGAAAA smaczne i ładnie podane. Leżaki dostępne o każdej porze. Super alkohole. Hotel na bardzo wysokim poziomie.
Obsługa TOP klient traktowany indywidualnie.
nie ma
Unikać tego miejsca. Najgorsze wakacje. Najgorsza obsługa. Brak miejsc do jedzenia ( choć bardzo dużo wolnych stolików to kelnerzy nie pozwalają jeść bo już posprzątali). Dzieciom kazali jeść na stojąco. Pracownicy bardzo nie uprzejmi. Manager wszedł do pokoju koleżanki podczas jej kąpieli. Nie polecam. Przestrzegam. Jedzenie dużo ale później się choruje. Oceniam na minus 1 . Nigdy więcej tego miejsca.
Żadnych
Wszystko
Hotel super, obsługa bardzo miła i pomocna. Nie było problemu ze zmiana pokoju, żeby wszyscy uczestnicy wycieczki mieli pokoje koło siebie. Cola z puszek, butelek, red bulle, chivas, black label, jack daniels i co sobie praktycznie tylko wymyślisz. Bar na dole i górze w głównym budynku. Lody magnum i algida. Ogólnie Full wypas full wypasu. Baseny ze słodką wodą. Pomost na plaży fajna spraw. Ogólnie polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Szybki transfer z lotniska ok 45min.
Pobyt w hotelu oceniam na -1 bardzo mieliły personel .(...) byliśmy we 4 menager ciagle nas nagabywał notorycznie byłyśmy proszone do jego pokoju.
Brak zaleg
(...) ciężkie nie polecam
Hotel jest przepiękny ,utrzymany w czystości. Jedzenie przepyszne ,,brak podgrzewanego basenu i bardzo daleko od centrum .
Położony przy płazy ,przystosowany dla rodzin z dziećmi ,obsługa bardzo miła ,czysto ,jedzenie przepyszne .
Brak podgrzewanego basenu,daleko od centrum.
Rewelacja wszystko na wysokim poziomie. Pyszne jedzenie. Pokoje dostaliśmy nowe więc wszystko pachniało. Udany pobyt
Duże piękne pokoje. Pyszne bogate menu.
Rewelacja, wysoko podniesiona poprzeczka, polecam z całego serca .
Basen, jedzenie, alkohole oryginalne. Kelnerzy mega uczynni .
Nie zauważyłem .
pobyt / wrzesien -pazdziernik 2020_Bardzo słabe jedzenie ( mortladela króluje) ,nocne i wieczorne posiłki to fikcja nie ma ich,walka o leżaki przy basenie jak i na plaży, rezerwacje już o 8 rano trza robić, rzucać recznik w dobrych miejscach bo 1/3 basenów o 16 w cieniu jest ,ograniczenia COVID fikcja, poza naklejkami nikt nie przestrzega niczego,w amfiteatrze,windach itp, animacje na średnim poziomie,zasada jedna, im glośniej tym lepiej, bardzo brudna plaża, patyki,kamienie, nie grabiona, zejście kamieniste, kiepy, hotel pełen ruskich,animacje muzyka w ciągu dnia po rusku,bardzo głośna muzyka,słabe sprzątanie pokoi,po łebkach lustra w łazience przez 4 dni nie umyła, w recepcji nikt po niemiecku nie umie, angielski na średnim poziomie, w hotelu masa dzieciaków,ryk :) na restauracji czśsto brak stolika w szczytowych godzinach, alkohole super, ciasta ok,dużo baraniny, wieprzowiny nie było wogóle, bardzo dużo zwalają na covid a nie prawda ..mają wyjscie z sytuacji..
bazar blisko,pokoje duże,alkohole importowane lux, najgorsza wódka to luksusowa,
pobyt / wrzesien -pazdziernik 2020_Bardzo słabe jedzenie ( mortladela króluje) ,walka o leżaki przy basenie jak i na plaży, rezerwacje już o 8 rano trza robić, ograniczenia COVID fikcja, poza naklejkami nikt nie przestrzega niczego, animacje na średnim poziomie, bardzo brudna plaża,patyki,kamienie, kiepy, hotel pełen ruskich,animacje muzyka w ciągu dnia po rusku,słabe sprzątanie pokoi,po łebkach lustra w łazience przez 4 dni nie umyła,w recepcji nikt po niemiecku nie umie,masa dzieciaków,ryk :) na restauracji czesto brak stolika.
Zachwyciła nas infrastruktura hotelu z pięknymi basenami i mostem nad nimi. Zakwaterowanie w pokoju zgodne z zamówieniem. Łazienka i pokój b.elegancki. Lodówka w pokoju codziennie uzupełniana w napoje. Widok z balkonu przepiękny na wstęgę basenu i morze. Obsługa b.miła i dyskretna. Wyżywienie różnorodne, b.smaczne, pięknie wystawione w różnych barach i restauracjach. Morze b.blisko z możliwością opalania lub nie poprze ukrycie pod zadaszeniem rozciągającym się na plaży. Polecamy wypoczynek w tym hotelu i możliwe, że jeszcze kiedyś tam wrócimy.
Piękna infrastruktura, czyste pokoje i łazienki, miła obsługa, różnorodne smaczne wyżywienie i drinki.
Minusem jest jedynie wejście do morza po żwirze przy dużej fali.