W sezonie tak, poza sezonem zdecydowanie nie. W trakcie sezonowego pobytu hotel był tętniacy życiem obiektem. Posiadał wszelkie udogodnienia, wspaniałe jedzenie. Jak pojechaliśmy kilka miesięcy późnije okazało się że 60% tego miejsca jakby zamierało. Generalnie w okolicy można znaleźć zajęcie i nie trzeba się zbytnio nachodzić. Jest drogo czego nie będę ukrywała. W hotelu czy poza nim ceny powalają na kolana.
Ku mojemu zaskoczeniu w Izraelu są bardzo mili i życzliwi ludzie. Nie wspominając o pracownikach.... (: W pokoju oprócz dostawki dla syna, królewskie łóżko, w rogu pokoju niczego sobie kanapa. Ponadto tv. Przestroga. Nawet nie otwierajcie lodówki, ponieważ dostaniecie strasznie wysoki rachunek... Z balkonu częściowo widać Morze Czerwone i część przystani. Nie przejmujcie się też zbytnio opiniami typu lotnisko zaraz obok. Jeśli na siłę nie będziecie nasłuchiwać samolotów to w ogóle ich nie usłyszycie.