Gratka dla amatorów wodnych szaleństw: aquapark z licznymi zjeżdżalniami i leniwą rzeką.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, animacje, zajęcia sportowe, basen ze zjeżdżalniami dla małych dzieci.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 2 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 4 km od parku archeologicznego.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Wakacje w hotelu King Evelthon uważam za miło spędzone. Upał był niemiłosierny (33 c odczuwalna 49 c),brak dostępu do morza przy hotelu. Chodziło się kawałek dalej do kamienistej zatoczki. Jedzenie w hotelu wyśmienite, jak i drinki przy basenie . Jest kilka basenów + Aquapark. Animacje dla dzieci w normie. Występy muzyczne dla dorosłych dość ciekawe + Bingo. Uprzejma obsługa na stołówce. Duży wybór wycieczek. Polecamy hotel.
Obsługa ,baseny ,jedzenie, rozrywka.
Brak dostępu do morza.
W hotelu byłam na początku sierpniu wraz z mężem i trójką dzieci w wieku 12, 6 i 2 lata. Sam pobyt oceniam pozytywnie, chociaż uważam, że standard jak na 5-cio gwiazdkowy hotel jest bardzo zaniżony.
Bardzo dobre jedzenie w restauracji głównej. Śniadania może mniej urozmaicone, ale kompletnie nam to nie przeszkadzało. Za to obiady i kolacje naprawdę z dużym wyborem. Na plus również przekąski pomiędzy posiłkami, które można było dostać na tarasie restauracji m.in frytki, hot-dogi lub hamburgery, kanapki, sałatki, pieczone mięska i oczywiście ciasta. Duży plus dla basenów, naprawdę były mega + oczywiście Aquapark po drugiej stronie. Dzieciaki super zadowolone. Dobrze zaopatrzony sklepik🙂
Niestety hotel troszkę zaniedbany, albo wymagający odświeżenia. Pokój pomimo codziennego sprzatania nie zawsze był dobrze posprzątany. W dodatku też trochę zniszczony. Na korytarzach trochę brudno. Animacje w ciągu dnia słabe, dla dzieci w zasadzie nic. Codziennie było to samo. Niestety my doświadczyliśmy tzw walki o leżaki nad basenem. O godzinie 7 wszystko było już zajęte, chociaż nikogo nie było. Hotel powinien coś z tym zrobić.
Ogólnie wszystko w porządku. Jedzenie smaczne,różnorodne, baseny fajne, obsługa troszke powolna ale przy takiej ilosci osób to w sumie nie ma co się dziwić. Słabe animacje,dzień w dzień bingo. Muzyka na żywo bardzo ładna. Leżaki i parasole troszke zniszczone, był stol do ping ponga ale piłeczki już brak. Takie drobne nie dociągnięcia. Sprzątane codziennie, pokój okey ale pewne rzeczy mogłyby być już wymienione na nowe. Nie wiem czy drugi raz bym wybrała ten hotel.
Smaczne jedzenie i obsluga
Rozlatujące się parasole i lezaki
5 gwiazdek to zdecydowanie na wyrost. Duże rozczarowanie.
Sam hotel, jak hotel. Nic nadzwyczajnego, ale bez większych wad.
Basen brudny jak ściek; między kafelkami na dnie brud aż się sam odrywa. Woda w basenie cieplejsza niż w wannie. na poziomie -2 śmierdzi ciągle szambem, a siłownia i inne czynne dopiero od 08.00. Ani plaży przy hotelu ani nawet zejścia do morza!!!
Idealny hotel dla rodzin z dziećmi, jak również zapewniający mnóstwo atrakcji dla pozostałych.
Smaczne, różnorodne jedzenie z przepysznymi deserami i owocami. Zadbane pokoje z dobrze działającymi klimatyzacjami. Czyste baseny i atrakcyjny aquapark.
Brak zaopatrzenia pokoi w wodę. Słabo rozwinięte animacje dla dzieci i dorosłych w trakcie dnia i wieczorami. Na terenie aquaparku napoje dodatkowo płatne.
Tragedia , nabijanie ludzi w butelkę ,oferta niby 5 gwiazdek ultra all-inclusive a realia pokazuję co tam jest .. Pokoje -pleśń ,brud na pościeli włosy i plamy mini barek pusty 1 l wody na cały pobyt ,za opłata uzupełnienie . Lobby taki ładny na zdjęciach przy basenie ,tylko zapomnieli dodać, ze jest zamykany o 16:00 i organizują tam wesela codziennie ,zakaz wstępu ,hałas do rana. Taki syf w holu i korytarzach ,że karaluchy ścigają sie po podłodze. lobby przy Aqua Parku płatne mimo (pseudo ultra) .Dużo by wymieniać .Plaża w opisie przy hotelu , tak ale 1,3 km dalej . jednym słowem oszustwo
-pleść -platne drinki -karaluchu -brak plaży - zamkniete lobby -obsługa tragedia ,zamówisz napój czekasz 30 min .
5*to za dużo , pokoje w złym stanie, poniszczone z wieloma usterkami. Dobę hotelowa zaczynała się o 14.00 a nam dano karę do pokoju o 15.30 gdzie nie był posprzątany. Docelowo weszliśmy do pokoju o 16.30. 5* dla personelu za uśmiech, życzliwość i świetne jedzenie.
Personel
Stan pokoi - dramat.
Pobyt udany 7 dni długiego weekendu majowego. Bardzo ładny widok na morze i deptak na kilka kilometrów przy morzu w obydwie strony.
Pokoje duże sprzątane codziennie, łazienka ok, ręczniki wymieniane codziennie, łóżka wygodne, Bardzo dobre jedzenie.
Czystości części wspólnych, brak plaży.
Hotel położony nad samym morzem, przez co większość pokoi oferuje widok sea view lub side sea view. Pokoje są dobrze wyposażone w rzeczy takie jak czajnik, filiżanki, szklanki, chusteczki, szlafroki, kapcie oraz wszelakie płyny i balsamy. Pokoje mają duże wygodne łóżka, są czyste, jasne i przestronne. Hotel zapewnia wszelkie atrakcje tj. Baseny z widokiem na morze, dużą restauracje, która serwuje pyszne i różnorodne posiłki, liczne atrakcje dla dorosłych oraz dzieci (Aquapark, pokój gier) centrum spa, gdzie z pewnością odpoczniemy, sklepik z pamiątkami i najbardziej potrzebnymi, a często zapomnianymi artykułami. Hotel tez zapewnia windy, basen kryty, siłownie, przechowywanie bagażu, możemy z niej skorzystać przed lub po naszej dobie hotelowej. Jeśli ktoś chciałby dla odmiany odpocząć na plaży to od hotelu około 15minut, promenadą przejdziemy na piękną plażę publiczną, koszt parasola i 2 leżaków to ok. 7,5€ za dzień. Fajny hotel w spokojnym położeniu, polecam
Wysoka ocena za miłą obsługę, czystość i dobre, zróżnicowane jedzenie. Piękne widoki z przeszklonych taeasów
Bardzo ładnie położony, duże przestrzenie dla relaksu i wypoczynku. Dobry dojazd do centrum i do portu. Piękne aleje spacerowe, baseny.
Brak wypożyczalni rowerów lub skuterów. Niektóre wnętrza wymagają odświeżenia a zwłaszcza część wykładzin długich korytarzy.
Dosc dobry hotel, rozbudowany, dużo basenów, jedzenie może być ale bez rewelacji. Pokoje duże, ale przydałoby się im troche odnowy, typu silikon w lazience, uszkodzone gniazdka, ogólnie hotel wymaga lekkiego odswieżenia
lokalizacja
Hotel wymaga odswieżenia
Hotel średni ogólnie. Fajne zjeżdżalnie dla dzieci są chyba najlepszym atutem. Jedzenie bardzo monotonne; śniadania to już identyczne. Jeśli chodzi o wypoczynek to jest totalna beznadzieja. Ciszy nocnej nie ma, krzyki i odgłosy imprezowania do 1 w nocy minimum. Generalnie ze spaniem więc słabo, trzeba korki do uszu lub spać w airpodach. Recepcja nie reaguje. Do tego jeszcze smród papierosów w łazience, po myciu zębów ból głowy od wdychania.
Zjeżdżalnie dla dzieci.
Strasznie głośno, krzyki, hałasy, muzyka do 1-2 w nocy to standard. Nie ma sensu jechać tu na wypoczynek. Smród papierosów przez wentylację w lazienkach. Posiłki bardzo monotonne.
Hotel piękny, przestronny. Pokoje bardzo ładne i czyste. Sprzątane codziennie. Jedzenie zróżnicowane i bardzo dobre. ;) Piekne, duże baseny i sporo miejsca na wypoczynek. Obsluga bardzo mila i pomocna ;)
Baseny, jedzenie, czystość, miła obsługa
Brak piaszczystej plaży obok ale 15 minut promenada jest plaża więc to żaden problem ze nie było jej obok
Hotel położony nad urokliwym wybrzeżem Morza Śródziemnego, miejsce oferuje spektakularne widoki i dostęp do prywatnej plaży, idealnej do relaksu i opalania. Doskonale wyposażone pokoje oraz bogate udogodnienia, takie jak baseny, restauracje serwujące pyszne dania oraz centrum spa, gwarantują komfortowy i luksusowy pobyt. Dodatkowo, hotel zapewnia liczne atrakcje i programy rozrywkowe dla dorosłych i dzieci (waterprark) co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa jest profesjonalna i przyjazna, dba o zadowolenie każdego gościa. W recepcji jest możliwość zostawienia walizek w przypadku późniejszego bądź wcześniejszego zakwaterowania/wykwaterowania. Co istotne w takiej sytuacji-możemy korzystać z części wspólnych i all inclusive.
Byłam w tym hotelu w lutym tego roku. Pogoda wspaniała, można było odpocząć od naszej szarej aury. Obsługa sympatyczna, jedzenie dobre i zróżnicowane. Części wspólne hotelu na plus. Codziennie wieczorem występy na żywo. Pokoje-wystrój i czystość do poprawy. Wszystkie balkony z widokiem na morze. Materace na leżakach grube i wygodne. Fajny basen wewnętrzny (atut w lutym). Blisko do morza, promenady, przystanku autobusowego. Drinki -sztos. Jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu. Bardzo dużo turystów z Polski.
Cudowny hotel. Bardzo miła obsługa. Wszyscy byli kochani i troszczyli się o gości. Świetna lokalizacja. Pełno możliwości na piękne spacery. Cudowny widok na morze z pokoju, a także lobby baru.
Wszystko
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Pokój który dostaliśmy skrajna lewa strona, okazało się po sąsiedzku z budową w tygodniu hałas, ale po zamianie na inny w porządku. Jedzenie dobre codziennie inne (mięsa,warzywa,makarony,sałatki,ciasta,ciasteczka-duży wybór ,dla dzieci nie koniecznie potrzebne- nuggetsy,pizza,frytki - śniadania każdego dnia takie same. Wypożyczenie auta 4 dni- 160 euro, wypożyczalnia po drugiej stronie ulicy. Kilka basenów, aquapark zamknięty, woda w pozostałych zimna, przy temperaturze około 20 stopni kąpiel mało przyjemna. Jest basen w hotelu, ciepła woda, dosyć duży, jednak wieczorem sporo ludzi. Wieczorami mini disco dla dzieci-poza sezonem- luty słabo zorganizowane. Dla dorosłych występy ,gry i zabawy. Ładna ale nie duża plaża około 5 minut od hotelu. Moim zdaniem hotel bliżej 4 a nie pięciu gwiazdek.
Moim zdaniem hotel bliżej 4 a nie pięciu gwiazdek.
Pobyt bardzo udany,miła obsługa zarówno na recepcji w barze i restauracji,jedzenie bardzo dobre każdy znajdzie coś dla siebie,pokoje przestronne plus za balkony,jedynie w łazience przydałoby się wannę wymienić
miła i pomocna obsługa,piękna zatoczka przy hotelu świetna do pływania
wygląd wanny
Polecam wszystkim amatorom widoku zachodzącego słońca, kąpieli, spacerów, dobrego jedzenia i drinków.
Piękny widok na morze z balkonu i terenu hotelu, dużo miejsca na tarasach, spokojna okolica, uprzejmy i pomocny personel. Czysto, duży wybór posiłków, napojów chłodzących i alkoholowych.
Miejscami by co nieco odnowić, ale to marginalne miejsca.
Hotel czysty, jedzenie pyszne. Pokoje nowoczesne, basen i codzienne atrakcje wieczoru. Spędziliśmy pobyt bardzo miło i wróciliśmy bardzo zadowoleni. Mnóstwo wspomnień wróciło razem z nami :) polecam, polecam i polecam jeszcze raz
Pokoje basen