Dla dzieci: przy plaży duży, drewniany statek piracki ze zjeżdżalnią, plac zabaw z huśtawkami i domkami, miniklub.
Dodatkowe udogodnienia dla dzieci: łóżeczko dla dziecka do 2 lat, krzesełko do karmienia w pokoju, wózek spacerowy.
Hotel położony tuż przy piaszczysto-żwirowej plaży w spokojnej i cichej okolicy.
Ok. 2,5 km do Kalives, 17 km od centrum Chanii (przystanek autobusowy w odległości ok. 100 m).
Pokoje bardzo ładne, ale proszę się nie nabrać na pokoje z bocznym widokiem na morze…. My dostaliśmy pokój z widokiem na basen, a gdy poprosiliśmy o zmianę to dostalibyśmy z widokiem na mur…
Topowy Grecki hotel
Bardzo monotonne jedzenie
Pobyt w tym miejscu był wyjątkowy. Polecam szczególnie dla osób które chcą odpocząć rodzinnie z dala od miejskiego zgiełku.
Cudny dla dzieci.
Super Hotel dla rodzin z dziećmi. Wszystko TOP od jedzenia do animacji i barów z barmanka Angelika na czele.
Jedzenie baseny plaża obok animacje naprawdę wszystko super.
Może Troszkę uciążliwe poranne dostawy w pokojach od drogi.
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany, bardzo miła i pomocna obsługa, szczególnie pani z recepcji o imieniu Evangelia, spełniła każda naszą prośbę i zachciankę.
Hotel położony w cudownym miejscu woda góry i piękne wschody słońca
Trochę chaotyczny serwis sprzątający, raz zapomniano nam ubrać pościel, o którą musiałam się ekstra dopraszać dwukrotnie w recepcji
Hotel oceniam na stan dobry. Ale co mnie rozczarowało to smród nie do opisania w pokoju rodzinnym. Także bądźcie ostrożni bo to uprzykrza pobyt.
wakacje wspominam bardzo milo. hotel, jedzenie, obsluga super. pokoje czyste sprzatane codziennie. animacje i rozrywka super, nie dalo sie nudzic. hotel polozony na odludziu przez co mozna korzystac ze spokoju i odpoczywac w ciszy. dzieciaki zadowolone i dobrze wspominaja pobyt.
Jak najbardziej nie polecam tego hotelu chyba że ktoś gustuje w brudzie i pleśni oraz odpływie ścieków prosto do morza przy leżakach.
Brudne kortytarze i łazienki
Hotel na totalnej wsi.. do punktów gastronomicznych daleko. Plaża przy hotelu bardzo kiepska. Jedzenie na all inclusive bardzo słabe. Alkohol na all inclusive fatalny np piwo tylko 2%... Ceny np małe piwo w barze hotelowym 2,6 euro. Hotel w miarę czysty. Baseny z bardzo zimną wodą ale czyste. Ogólnie 2+ Zero jakichkolwiek przekąsek w ciągu dnia jak np pizza czy hot-dogi. Tylko codziennie te same kanapki gdzieś w lodówce. Drugi raz tam nie pojadę.
wiekszych nie zauważyłem
Jedzenie, all inclusive, ceny, plaża
Hotel znajduje się w ustronnym miejscu, do lotniska w Chani 28km, do Heraklionu ok. 140km. Hotel to kompleks dwóch budynków oddzielonych od siebie małą uliczką, która służy głównie do dojazdu do hotelu obsługi i autokarów z gośćmi. W hotelu znajdują się dwie restauracje, dwa bary, bardzo duże baseny zewnętrzne, basen wewnętrzny, strefa SPA i baseny/brodziki dla dzieci. Leżaki przy basenach najwyższej jakości, z bardzo grubymi, wygodnymi materacami, ręczniki dostępne w pokoju, do wymiany wedle uznania w recepcji. Hotel leży tuż przy żwirkowo-piaszczytej plaży, bardzo łagodne zejście na plażę i do morza, w morzu czysto, plaża czysta. Jedzenie niestety pozostawia wiele do życzenia, dla nas marnej jakości, ale byli goście, którzy byli zadowoleni. Być może zależy to od terminu, w którym się przebywa w hotelu. All inclusive ma opcję dokupienia wersji PREMIUM, 10euro od osoby na dzień. Goście z taką opcją noszą złote opaski i są lepiej traktowani, mają dostęp do większej ilości alkoholi, napojów, także butelkowanych. Zwykły All to podstawa, czyli lane napoje, wyżywienie.
Bliskość do plaży Duże baseny i brodziki dla dzieci Doskonałej jakości leżaki i materace Dwie restauracje Bardzo duży pokój Uprzejmy personel
Jakość wyżywienia Położenie - do najbliższej wioski z tawernami i sklepami ok. 20 minut spacerem Kategoryzowanie gości względem narodowości/all inclusive
Ocena dotyczy nowej części Kiani II i pokoju rodzinnego.
Dobry szef kuchni. Smaczne posiłki
animacje wieczorne raczej tylko dla najmłodszych
Hotel po środku niczego, do najbliższego miasta 30 min pieszo (Kalives). Po za tym ponadprzeciętnie warunki.
Żywa muzyka wieczorami i czasem w ciągu dnia( gitara, keyboard), po za tym ponad przeciętny poziom jak na greckie hotele.
Monotonne jedzenie ( ale smaczne ), bardzo duże rozproszenie pokoi pomiędzy 1 główną ulicą, czystość pokoi nie adekwatna do ilości gwiazdek..
Czysto, fajne animacje, do dyspozycji gości : rowery, rowery wodne, kajaki, ręczniki kąpielowe i dużo leżaków, darmowy sejf, pyszne urozmaicone posiłki, co wieczór jakaś rozrywka typu taniec brzucha, gitara, saksofon, śpiew czy iluzjonista.
Czysto, fajne animacje, blisko morza
Przestronny,czyste ladne dwa baseny w obu kompleksach, animatorzy dobrze organizuja czas dla malych i dużych.
Animatorzy, jedzenie, basen
Tlum
Spędziliśmy z mężem 11 wspaniałych dni w tym hotelu na początku lipca :) Nie ukrywam ze udało nam się ?upolować ?ofertę last minut 50% z all inclusive.Jestesmy zachwyceni atmosferą panującą w hotelu,przyjazną ,sympatyczną i zawsze uśmiechniętą obsługą a także położeniem hotelu zdała od zgiełku a zarazem w niewielkiej odległości od przepięknej Chanii.Jedzenie było doskonale i niezależnie od upodobań każdy znajdzie coś dla siebie.Wspaniałe animatorki i ciekawy program nie pozwala na nudę ale wszystko ze smakiem,nienachalne więc jeśli chodzi o wypoczynek to jest to wspaniałe miejsce.Z czystym sercem polecamy i mamy nadzieję jeszcze tam wrócić :)
Bardzo dobra lokalizacja,czyste ,przestronne pokoje,kameralna atmosfera,super animatorki,pyszne jedzenie,czyściutki basen i fantastyczna obsługa!
Trochę za drogi dlatego polecam last minute
Pobyt ok, polskie 4,5 gwiazdki. Cena trochę zbyt wygórowana do tego co oferuje hotel.
kameralne położenie dobre jedzenie blisko plaża miła obsługa bardzo fajni animatorzy, super dziewczyny z rainbow dobre jedzenie w beach bar między posiłkami duża ilość leżaków codziennie sprzątane, baseny czyszczone dobra klima
problemy z kanalizacją - często śmierdzi z łazienek brak jakichkolwiek zjeżdżalń, zjeżdżalnia widoczna na zdjęciach tylko w środy w basenie z 1,6 m głębokości dość słaby alkohol w all inclusive śliskie płytki na basenie
W tym hotelu byliśmy drugi raz. Pięknie położony, przyjazny hotel. Bardzo dobre jedzenie, ładnie urządzone pokoje, bardzo ładna plaża. Polecam !
położenie, dobre jedzenie, czystość
W hotelu Kiani Beach spędziliśmy dwa tygodnie czerwca 2018. Na początku bardzo miło nas przywitano, a co zasługuje na największą pochwałę, to to, że otrzymaliśmy dokładnie taki pokój jaki był zamówiony podczas rezerwacji :), czyli na najwyższym piętrze z widokiem na morze. Olbrzymie podziękowania dla obsługi z recepcji. Hotel czysty, zadbany, pokoje dziennie sprzątane, ręczniki dziennie wymieniane pomimo, że wisiały na wieszakach. Pościel dwa razy wymieniona. Nie było przypadku aby czegoś brakowało typu papier toaletowy, prześcieradło, itp. Pokój posiadał kuchenkę, lodówkę, czajnik, ekspres do kawy, suszarkę do włosów, bezpłatny sejf, TV oraz wszelkie dodatki w łazience, jak mydła w płynie, czepki do włosów, szampony, kubek na szczoteczki itp. Nasz pokój był przestronny, podzielony na dwie części, dla rodziców oraz dzieci. Na balkonie znajdowały się cztery krzesła, stolik oraz suszarka. Co zasługuje na specjalna pochwałę to dostępne szybkie WiFi w każdym miejscu hotelu, także w pokojach. Dużo atrakcji dla dzieci: brodzik dla najmłodszych, wszelkiego rodzaju zajęcia typu łowienie krabów, malowanie kamieni, kolorowanie, wycinanie z papieru, piłka nożna, water polo, zajęcia w miniklubie, przejażdżka osiołkiem, itd. W środy na dużym basenie dostępny jest dmuchany tor przeszkód ze zjeżdżalnią. Od połowy czerwca obecni też już byli polscy animatorzy z Rainbow. Wielkie podziękowania dla nich za miłą obsługę i opiekę nad synem Marcinem :). Oczywiście nie mogło zabraknąć wieczornego mini disco, na którym dzieci a także dorośli świetnie się bawili. Oferta rozrywkowa dla dorosłych także była bardzo interesująca: poranna gimnastyka, codzienny aerobik lub zumba w wodzie, zajęcia fitness (pilates, zumba, step), ping pong, siatkówka plażowa, piłka nożna, water polo, bezpłatna degustacja win, lekcja gotowania. Przy kolacji pokazy tańca greckiego, relaksująca muzyka grana na żywo na pianinie (wielkie podziękowania dla pianisty ? nagradzajcie go oklaskami). Później wieczorne pokazy magii, muzyka na żywo w beach barze, gra w bingo i różnego rodzaju quizy z nagrodami. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Dla dzieci do dyspozycji pieczone udka, frytki, paluszki rybne, mini marchewki, popcorn, frytki, makaron, pizza. Duży wybór warzyw i owoców, także na śniadanie, co nie wszędzie się zdarza. Na śniadanie dostępne były także świeżo wyciskane soki z pomarańczy. Na obiad i kolację duży wybór świetnie przygotowanych pieczonych, grillowanych i duszonych mięs. Wielkie podziękowania dla kucharzy. Do wyboru duża liczba greckich deserów oraz świeże owoce (melony, pomarańcze, arbuzy, wiśnie, truskawki, brzoskwinie, jabłka). W beach barze w ofercie All Inclusive dostępne różnego rodzaju drinki (z wódką, ginem, tequilą, whisky, raki czy ouzo), lane piwo i napoje z automatu. Oczywiście była możliwość zamówienia oryginalnych drinków jednak to już dodatkowo płatne lub po wykupieniu All Inclusive VIP przy zakwaterowaniu (złote opaski). Od 10 do 18 dostępne były naleśniki z różnym nadzieniem, kanapki, przekąski, ciasta i lody. Przy basenie i plaży do dyspozycji gości bardzo duża ilość leżaków z parasolami. Plaża zaraz przy basenie, piaszczysta jednak przy wejściu do wody zdarzają się kamienie a zatem buty do wody ułatwiają wejście. Najmocniejszą stroną hotelu jest bardzo miła obsługa, od recepcji, poprzez restauracje, beach bar a na animatorach kończąc. Zawsze pomocni, uśmiechnięci. Wielkie podziękowania dla wszystkich za wspaniale spędzony urlop. Proponuję wynająć samochód i zwiedzić zachodnią część Krety lub skorzystać z oferty wycieczek. Polecam Balos, plaża falasarna, Elafonisi, jezioro Kournas z pływającym żółwiami, miasto Chania w dzień i wieczorem oraz gaje pomarańczowe w okolicach miasteczka Agia na trasie do Meskli czy Laki. Osobiście polecam plażę Seitan Limania. Zejście stromym kamienistym zboczem a zatem przynajmniej sandały wymagane (nie klapki), jednak widok plaży i kolor wody wynagradza wszystko. Dodatkową atrakcją są wszędobylskie kozy Kri Kri, szukające jedzenia nawet w naszych torbach i plecakach.
Spokojna okolica, urozmaicone i pyszne jedzenie, leżaki, parasole i ręczniki na basenie i plaży za darmo, hotel przy samej plaży, pięknie usytuowany - super widok, bardzo uprzejma i pomocna obsługa poczynając od recepcji poprzez bary a na animatorach kończąc. Dużo rozrywek dla dzieci i dorosłych (minikluby, zabawy, mini disco, animacje, różnego rodzaju sporty, itd.), możliwość wykupienia wycieczek lub wynajęcia samochodu, mini market. Czyste i dziennie sprzątane pokoje.
W basenie brak zjeżdżalni dla dzieci, plac zabaw raczej dla maluchów - starsze dzieci 7+ nie mają w nim co robić, brak atrakcji na plaży typu łódki, kajaki, skutery wodne do wynajęcia.
Cudowny hotel!!! Cudne położenie! !! Rewelacyjne animatorki!!! Szczególnie Kinga Oliwia i Paula.
Super obsługa. ..animatorki numer 1!!!! Szczególnie Kinga...Oliwia i Paula.Rewelacja.ddziewczyny cudownie zajmowaly się dziećmi i nie tylko..milutkie kochane słodkie. Poprostu rodzinna atmosfera dzięki tym polskim animatorkom.polecam na 1000%?
Brak wad!!
polecam rodzinom z dziecmi Super animatorki z Polski, dobre urozmaicone jedzenie. Troche wiało . bylismy na przelomie sierpnia i wrzesnia Codziennie animacje i wieczorne wystepy, konkursy Dobry hotel. W czesie dwóch tygodni tylko jedno porzadne sprzatanie Codziennie wymin recznikow -ok a przecieranie podlogi byle jakie, jeden maly flakonik szmponu na osobe.
animacje, dostepnosc lezakow, dobre jedzenie
slabe sprzatanie codzienne , silne wiatry
Pokoje czyste, codziennie sprzątane, ręczniki również były wymieniane codziennie. W naszym pokoju był aneks kuchenny wyposażony w potrzebne utensylia. Wygodne łóżko - bardzo duże.
Położenie przy plaży a jednocześnie w bezpośrednim kontakcie z kompleksem basenowym. Teren zadbany, duże powierzchnie zielonych trawników, bardzo bezpiecznych dla dzieci. Hotel przystosowany dla rodzin z małymi dziećmi. Bardzo sympatyczna załoga hotelu a szczególnie baru( Marta, Anna, Katerina).
W pokojach na poziomie 0 występowały problemy z kanalizacją - zapach zabijał. Ratunkiem było długie wietrzenie i gałązki mięty, która rosła przy tarasach.