Kertess

Wyjątkowy

Polecam. Cena jaka jest taka jest ale warto. Darmowy przystanek ski busa jest 50 metrów od hotel. Przygotowanie stoków najwyższa półka. Pokoje są przytulne, wystrój nie pozostawia nic do życzenia, jedyne co mi nie podobało się to okno wychodzące na drogę ( ale ktoś musi mieć taki pokój ). Serwis łączył w sobie najwyższą formę obsługi i sympatyczności. Jedzenie smaczna, nawet bardzo. Polecam !!!!

Powiem Państwu że od lat jeżdżą do Austrii na narty mimo czasem horrendalnych cen, może nie samych hoteli, ale sprzętu, ski passów. Niemniej jednak zawsze trafiam na porządne hotele. Ten spodobał mi się najbardziej i ze względu na jego własne atuty ale też dlatego że do St. Anton jest może 700m ( dla wtajemniczonych nie musze tłumaczyć co to za miejscowość). Polecam, tutaj wszystko gra i nie ma o co się martwić.

Nazwa  Kertess
Miejsce  Austria / Arlberg / Anton am Arlberg
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen kryty, na terenie sauna, fitness, golf, zwierzęta, ośrodek narciarski

Wyjątkowy

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Waldemar

Pobyt - Marzec 2009