Kaya Side (ex. Club Calimera Kaya Side)

Wczasy spędzone w tym hotelu mogę śmiało uznać za udane. Przestronne, czyste i ładnie urządzone pokoje to jeden z ważniejszych argumentów. Ale pragnę dołączyć do tego również kolejny jakim jest przemiła obsługa. Szczególnie pragnę polecić i pochwalić takie osoby jak Deniz oraz Melisa - służą pełną pomocą przy jakichkolwiek problemach. Następnie pragnę pochwalić przepyszne jedzenie, które przez okres tygodnia nie potrafiło mi się znudzić. Pragnąc być w pełni obiektywnym w tym miejscu zwrócę uwagę na brak dobrej kawy na terenie całego hotelu poza lobby. Nie jestem jakimś szczególnym specjalistą od kawy, ale robiąc kawę w ekspresie i nie słysząc młynka do kawy mogę wysnuć tezę, że kawa którą otrzymam będzie rozpuszczalna

Hotel cudownie położony nad sama plaża. Wszędzie blisko, bdb jedzenie, oraz udogodnienia dla dzieci, których jest mnóstwo. Jedyny minus za rosyjskie animacje( choć były także zabawy dla Polaków) uważam jednak, ze można robić po angielsku i byłoby to choć normalne dla wszystkich. Cały pobyt bardzo udany, obsługa cudowna i przemiła.

Dobre położenie hotelu oraz dobra kuchnia. Budynek niestety nie zachwyca. Dla osób chcących odpocząć wieczorna, głośna muzyka nie będzie się podobać :) standard pokoi przeciętny. Dobre drinki tylko w barze w lobby.

Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi do lat 10. Pyszne jedzenie, czysto, miła obsługa, fajna strefa basenowa, piękny ogród. Bezpośrednie zejście do plaży piaszczysto-żwirowej. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych.

Hotel na bardzo wysokim poziomie pod względem obsługi, jedzenia, czystości. Bardzo fajne baseny, duży teren, bar na plaży, gdzie można wypić drinka i popatrzeć na zachód słońca. Dobrej jakości alkohole i drinki, fajna i czysta plaża.

Nazwa  Kaya Side (ex. Club Calimera Kaya Side)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Side
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, tenis, parking

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 25 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Mateusz

Zalety

- Czyste i ładnie pokoje; - Przemiła obsługa polecam managerów Deniz oraz Melisa - jeżeli macie jakikolwiek problem to z nimi go zalatwicie; - Pyszne jedzenie w tym bardzo duży wybór; - Duża liczba leżaków i to w Lipcu

Wady

Znalazłem tylko dwie, ale można je uznać za moje fanaberię: - rozpuszczalna kawa w ekspresach poza lobby; - dno morza o nieregularnych kształtach

Lena

Zalety

Obsługa, jedzenie, lokalizacja,

Wady

Animacje rosyjskie

Dorota

Zalety

Jedzenie, plaża.

Wady

Stary, przecietny budynek i wystrój hotelu. Niezbyt dobra usługa sprzątająca pokoje.

Mariola

Iwona

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Pyszne jedzenie, bardzo dobre alkohole, miła i pomocna obsługa.

Wady

Bardzo mało animacji dla dzieci i słabe dyskoteki, muzyka tylko pod Rosjan, bo w maju Hotel był obłożony głównie przez Rosjan.

Łukasz

Pobyt - Październik 2022

Piękna plaża przy hotelu. Pokoje bardzo czyste. Super tereny zielone - można się zrelaksować. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Polecam!

Zalety

animacje, piękna plaża

Patrycja

Pobyt - Październik 2022

hotel jest swietny, znajduje się nad samym morzem, hotel położony w dużym i bardzo zadbanym ogrodzie z dala od wszelkiego zgiełku. Hotel posiada zjeżdżalnie dla dzieci i animacje. Przestronne pokoje, gustownie urządzone i czyste. Cały personel bardzo mily i dbajacy o klienta

Kacper

Pobyt - Październik 2022

Hotel dla rodzin z dziećmi. Duża przestrzeń pokryta zielenią, kilka basenów, fajny aquapark. Dużo animacji dla dzieci.

Zalety

zielony teren, aquapark

Kamil

Pobyt - Październik 2022

Bardzo dobry hotel na rodzinny wyjazd z dziećmi. Świetna strefa basenowa, zjeżdżalnie, codzienne animacje na duży plus. Bardzo ładna plaża.

Pobyt - Październik 2022

Bardzo fajny rodzinny hotel z dużym terenem. Blisko historycznego Side.

Zalety

Plaża Teren dla dzieci Jedzenie

Krystian

Pobyt - Październik 2022

Dobry 5* hotel, bezpośrednio przy pięknej szerokiej plaży. Duża ilość zieleni na terenie hotelu, bardzo dużo ścieżek do spacerów. Hotel głównie dla rodzin z dziećmi. Aquapark duża ilość basenów. Godny polecenia hotel.

Naja

Pobyt - Październik 2022

Bardzo duży teren z hotelu z duża ilością roślinności. Blisko centrum oraz bezpośrednio przy plaży co jest dużym plusem. Pokoje czyste i zadbane.

Marzena

Pobyt - Październik 2022

Aktywny urlop? To właśnie tutaj! Kilka kortów tenisowych, boiska do siatkówki, koszykówki oraz dużo innych możliwości spędzania wolnego czasu. Dużo tarasów z pięknymi widokami, gdzie można usiąść i się wyciszyć przy drinku, kawie, herbacie. Piękna szeroka plaża oraz niedaleka odległość od centrum. Czego chcieć i wymagać więcej na wakacjach. Udany pobyt :)

Zalety

- lokalizacja - malownicze widoki - dużo możliwości spędzania aktywnie czasu dla najmniejszymi i dorosłych

Karolina

Pobyt - Październik 2022

Hotel na pewno dla rodzin z dziećmi. Sporo atrakcji dla najmłodszych, animacje, aquapark itp. Bardzo ładny ogród

Zalety

Sporo atrakcji dla rodzin z dziećmi, spore baseny

Wady

Strome wejście do morza

Pobyt - Październik 2022

Pokoje ładne i czyste, jedzenie dobre. Hotel ma bardzo ładną piaszczystą plaże, która jest bezpośrednio. Wiele atrakcji dla dzieci i polecam ten obiekt rodzinom z dziećmi. Ładny, zielony ogród i nie jest długi transfer.

Rafał

Pobyt - Październik 2022

Hotel z bardzo dobrą infrastrukturą dla dzieci. Duży teren po którym można spacerować. Ładne widoki z pokoi , które są przestronne

Zalety

Pokoje, położenie

Wiktoria

Pobyt - Październik 2022

Hotel położony jest na bardzo dużym terenie z dużą ilością zieleni. Bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Hotel dla rodzin z dziećmi. Duża przestrzeń gdzie znajdziemy kilka basenów, fajny aquapark. Dużo animacji dla dzieci. Pobyt w tym hotelu uważam za udany.

Zalety

-bezpośrednio przy plaży -dużo animacji dla dzieci -zjeżdżalnie dla dzieci

Kuba

Pobyt - Październik 2022

Zaletą jest na pewno bliskość plaży. Piaszczysta, szeroka, 1 klasa. Cały obszar bardzo ładny, ogólnie hotel jest fajnie położony. Dużo roślinności, niska zabudowa, tym się kierowaliśmy przy wyborze hotelu. Obsługa bardzo zaradna i gościnna. Jedzenie bardzo dobre, szeroki wybór więc spokojnie każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo aktywności, dzieciaki mają aquapark, plac zabaw, miniklub. Ogólnie hotel bardzo rodzinny, z przyjemną atmosferą. Dla starszych jest też sporo przestrzeni do odpoczynku z dala od hałasów. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wnętrza bardzo zadbane. Bardzo nam się podobało. Myślę, że wrócimy w przyszłości.

Asia

Pobyt - Październik 2022

Przepełniony zielenią przestronny obiekt z wieloma atrakcjami dla dzieci. Zbudowany w nowoczesnym stylu, bardzo dobrze utrzymany i zadbany. Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piękna piaszczysta plaża.

Zalety

Kurort położony blisko starożytnego miasta Side

Pobyt - Październik 2022

Hotel zlokalizowany tuż przy plaży. Bardzo dobry standard pokoi, a z nich wspaniały widok na morze. Na terenie hotelu mamy bardzo fajne udogodnienia dla dzieci jak wydzielony kids club oraz wodny plac zabaw. Również na terenie hotelu znajduje się boisko do koszykówki

Kaya Side (ex. Club Calimera Kaya Side)