Bardzo dobra . Hotel już co prawda wymaga odnowienia ale jest czysty , zadbany, super service . Kelnerzy doskonali, bardzo dobre jedzenie
Swoboda , piękny zadbany teren , doskonały service. Pokoje duże, czyste. Ładny widok na basen i morze. Mieliśmy pokój nr 3063 i to jest ładny pokój . Polecam . Cena adekwatna do oferty .
mało materacy na łózka na plaży. Trzeba było samemu sobie zorganizowac czyli wypatrzyć gdzie są niezarezerwowane i przynieść .
Generalnie mocne 4 gwiazdki, hotel ma swoje lata, układ basenów trochę mało funkcjonalny
Ładny duży teren, plaża jak na Turcję dobra. Personel bardzo uprzejmy. Jedzenie b.dobre.
Hotel wymaga renowacji, szczególnie łazienki. System wind slaby
Pokój dostaliśmy duży z dużym balkonem,5 piętro.Widac ząb czasu,wymagana wymiana lodówki,materacy,kontakty nie wszystkie działają.
Obsługa bardzo miła i uprzejma,jedzenie świeże i dobre.Nie trzeba było rezerwować miejsc na plaży czy basenie mimo pełnego obłożenia.
Przydała by się wymiana leżaków na plaży albo dokładnie wyszorować ( bardzo brudne i pełno piasku)
Pobyt w hotelu z 2 letnim dzieckiem Wyżywienie oceniam na 7/10, bardzo dużo potraw mięsnych, mała różnorodność w daniach bezmięsnych. Kącik dla dzieci nie zachęcał do jedzenia, niektóre potrawy byly gorzej przygotowane niż w bufecie głównym, czystość na średnim poziomie. Na tarasie tylko kilka stolikow w strefie dla niepalących, reszta w strefie dla palących , było to bardzo uciążliwe. Słaba kawa Pokój Ok, łazienka wymaga renowacji Części wspólne w hotelu wyglądają dobrze, ale musi być wysoka wilgotność bo zapach nie jest przyjemny, wszędzie rozstawione są dyfuzory zapachowe , które tylko pogarszają doznania zapachowe Baseny super, bliskość plaży super, zawsze dostępne są leżaki Mini club dla dzieci 0-3 , byłby Ok gdyby było czysto, wszystkie zabawki kleily sie od brudu
Basen , plaża , mini disco dla dzieci
Czystość, zapachy nieprzyjemne, mały wybór dan bezmięsnych
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie za obsługę , jedzenie , plaże i basen. Obsługa miła i pomocna.
Położenie blisko lotniska, ładny basen i prywatna plaża. W hotelu nie było problemu ze znalezieniem miejsca na plaży czy basenie.
Stare pokoje i brzydkie łazienki, przydałby się remont.
Wspaniały urlop! Pyszna i różnorodna kuchnia (sushi, raki) Obsługa pomocna, szybka i uśmiechnięta. Mnóstwo leżaków przy basenach, na plaży i w paku wodnym dla dzieci. Arkady dające calodniowy cień stworzone z zielonego winobluszczu. Animacje wieczorne ciekawe i profesjonalne. Dzieci szcześliwe. Zabawy z balonami, piana w basenie. Plaża piaszczysta. Dno morza tez. Tylko przy wchodzeniu (łagodne zejście) jest trochę drobnych kamyczkow. Nie potrzeba butów do wody. Pokoje przestronne. Wyposażenie średniej jakości. Nasza łazienka funkcjonalna, ale to nie 5*(zniszczone harmonijkowe drzwi nie zamykały się do końca) WiFi powinno być dostępne wszedzie, ale tak nie jest. Często nie było, lub byl słaby sygnał w pokoju i przy basenach. Na plaży nie ma wifi w ogóle. Ogólnie super wypoczynek. Ci co pobyt wiążą z pięknymi pokojami, kryształowymi kieliszkami i, lub siedzeniem w internecie niech wybiorą inny hotel. Ale jeśli chcecie spędzić czas na zabawach w wodzie, w ciepłym morzu, przy pysznych posiłkach i obsługiwanych jak księciunio to hotel dla was.
Pyszne i różnorodne jedzenie, oryginalne alkohole, bardzo dobra obsługa, dostępność leżaków, profesjonalne wieczorne animacje, piaszczysta plaża, łagodne zejście do wody. Wiele atrakcji dla dzieci.
Czesto jest problem z WiFi - również w pokoju i przy basenach
Byliśmy z dziećmi Hotel wspaniały obsługa naprawdę na wysokim poziome polecam z czystym sumieniem
Obsługa Animacje dla dzieci i mini klub dużo atrakcji codziennie inne
nie mam
Hotel rodzinny z 2013 roku, odnowiony całkowicie w 2018 posiada bardzo duży wybór różnorodnych diet. W łazienkach jest zarówno wanna jak i prysznic. Obiekt posiada 5 restauracji ala'carte. Jeśli chodzi o atrakcje wodne to hotel oferuje 11 zjeżdżalni (7 dla dorosłych i 4 dla dzieci). Dla klientów, którzy wybiorą pokój villa luxury lagoon przygotowana jest specjalna restauracja Lagoon
podgrzewany basen z wodą morską, 2 baseny kryte (jeden podgrzewany), 15 kortów tenisowych, menu poduszek w pokojach