Hotel 3 gwiazdki, all incklusive to bardziej szwedzki stół, są trzy posiłki i słodka przekąska. Obsługa bardzo miła, pokoje czyste, można poprosić o wysprzątanie i zmianę pościeli. Do morza bardzo blisko, do okolicznych knajp bardzo blisko. Za tak niską cenę oceniam pobyt bardzo dobrze.
Obsługa hotelu.
Słaby all-inclusive
Dobry hotel , klimatyzowany ,basen wystarczający, świetne jedzenie ,wszystko świeże warzywa jak I owoce . Szwedzki stół. Parking przed hotelem jak i za hotelem . Bardzo miła i serdeczna obsługa . Ogólnie Polecam !!!
Blisko morza jak i plaży ok 200metrow . Wystarczy przejść przez ulicę i mamy piękne widoki . Do centrum blisko można pospacerować jak i pojechać komunikacja, dorożka, wagonikami. Blisko lotniska , wszędzie ogólnie blisko
Szarpiaca winda , podobno często sie to zdarza w tym kraju , można by wyregulować drzwi balkonowe żeby się dobrze działały
Pokoje czyste, wymiana ręczników codziennie. Brak kosmetyków (gdyby się ktoś zastanawiał czy są na miejscu) Koszmarne jedzenie, mamy All in, a wychodzimy codziennie na miasto by zjeść normalny posiłek. Z bezpiecznych opcji w tym miejscu są tylko owoce i napoje.
Blisko do plaży, czyste pokoje, darmowe wifi w całym hotelu, dużo wolnego miejsca na leżakach przy basenie .
Obsługa nie mówi po angielsku prawie wcale, słabe animacje dla dzieci. KOSZMARNE jedzenie, All in to strata kasy.
Byliśmy z narzeczoną w terminie 7-14. 08. 2021 r, Mamy spore doświadczenie w tego typu urlopach i naprawdę nie ma się do czego doczepić. Jedzenie smaczne i urozmaicone. Duży wybór mięs, sosów itd codziennie coś innego. Warzywa, owoce, słodycze wszystko było smaczne i pod dostatkiem. Napoje (soki) dla nas zdecydowanie za słodkie więc rozcieńczaliśmy je wodą, W pierwszy dzień usłyszeliśmy od wyjeżdżającej Pani że po trzech dniach wszystko się nudzi i nic nie smakuje- dość dziwna opinia jak dla mnie. Śniadania też ok jajecznica, parówki , serki, omlety itd Alkohole przyzwoite i mocne jak na lokalne. Obsługa lekko się ociągała ze zbieraniem talerzy w porach posiłku przez co czasem było trzeba czekać na stolik ale to chyba jedyny minus. Basen nie za duży, brodzik osobno. Woda ciepła i czysta. Leżaków ze względu na wielkość hotelu nie za duża ilość, ale zawsze znalazło się miejsce. Pokoje duże i czyste, wyposażenie standardowe, łóżko duże i wygodne, klima ok. Łazienka duża, czysta z kabiną prysznicową, suszarką i wc Hotel ok .Obsługa na recepcji pomocna. Animacje mniej więcej co drugi dzień. Przed hotelem mały sklepik. Położenie extra, do plaży 5 min kładką przez wydmy. Do flower street ok 25 min spacerkiem. Blisko bary i sklepy. Podsumowując jak ktoś szuka w cenie 2000-3000 zł kawioru, złotych klamek i jacuzzi to nie ten adres, ale jeżeli ktoś szuka przyzwoitego hotelu w dobrym położeniu ze smacznym jedzenie to naprawdę polecam.
położenie, czystość pokoi, smaczne jedzenie, bliskość plaży
powolna obsługa kelnerów
Aby poczytać więcej opinii o tym hotelu wpisz nazwę \"KAVKAZ\" Jeżeli macie zamiar wybrać się do Bułgarii to wybierzcie opcję BB ewentualnie własne wyżywienie - ceny są przystępne.
Okolica przyjemna i malownicza, Bułgarzy życzliwi, nawet ze średnimi umiejętnościami językowymi da się dogadać. Hotel czysty i bez zastrzeżeń, jedynie na stołówce trzeba było czasem szukać wolnego miejsca no i były kolejki, ale to chyba norma. Obiady urozmaicone, kolacje, też, gorzej ze śniadaniami. W barze przy basenie i w ogródku oczywiście porcje napoi dość miniaturowe, ale osobiście nie piję dużo więc było mi to obojętne. Basen ciut za mały i za mało leżaków, ale ogólnie hotel jak najbardziej polecam.
Duży pokój, czysty, klimatyzacja działała jak należy. Obsługa raczej uprzejma. Niedaleko do plaży, do centrum miasta, deptaków i sklepów kawałeczek spacerkiem. Ogólnie hotel zaskoczył mnie raczej na +, mimo kilku wad i szczerze polecam
stosunkowo niewielki basen i nie za dużo leżaków, przez co co cwańsi urlopowicze od rana \"rezerwowali\" je sobie ręcznikami. Śniadania monotonne i niezbyt smaczne, to samo słodycze - za słodko i mdło. Owoców też nie za duży wybór. Sporo zarozumiałych niemców w hotelu i kolejki w porach posiłków, ale da się przeżyć. Za mało miejsca na stołówce.