Świetna lokalizacja blisko pięknej, piaszczystej plaży.
Dla aktywnych: 2 baseny, siłownia, water polo, gimnastyka, tenis stołowy, siatkówka.
Dla najmłodszych gości: 2 brodziki, plac zabaw, miniklub.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel ogólnie ok, dobre jedzenie i fajne baseny, jest gdzie wyjść, blisko plaża i miasto. Pokoje o różnych standardach i na to trzeba zwrócić uwagę , jak również bardzo slabe animacje
Baseny
Animacje dla dzieci
Hotel jest fajny, czysto, fajne baseny, blisko pięknej plaży i centrum miasteczka, jedzenie ok. Pokoje są o różnych standardach. Początkowo trafiliśmy do pokoju o niskim standardzie ale później zmieniliśmy pokój i wszystko było ok
Czysto, jedzenie ok, plaża, baseny, blisko centrum
Według mnie słabe animacje dla dzieci
Bardzo polecam ten hotel na wakacyjny urlop w Grecji. Hotel posiada 3 baseny, z czego 1 jest w innej części kompleksu, co pozwala na wypoczynek w gronie dorosłych. Baseny dla rodzin z dziećmi są czyste, bardzo dobrze wyposażone i posiadają dużą liczbę leżaków z parasolami. Cześć leżaków w pobliżu brodzika znajduje się przy drewnianym ogrodzeniu, co pozwala na obserwowanie pociech i odpoczywanie w cieniu. Niedaleko hotelu znajduje się piaszczysta i strzeżona plaża. Plaża jest bardzo czysta i można na niej odpoczywać na ręczniku, bez konieczności korzystania z płatnych leżaków. Obsługa jest niezwykle sympatyczna i pomocna, a jedzenie różnorodne i przepyszne. Dzieciom najbardziej smakowała pizza, lody i smażone w czasie śniadania naleśniki. W czasie lunchu i kolacji jest dostępny kącik grecki, w którym znajdują się typowo greckie przysmaki. Osobom korzystającym z pokoi rodzinnych polecam zabranie żelu pod prysznic, sznurka na pranie oraz ręczników na basen/plażę.
Najbardziej podobała mi się infrastruktura, przemiła obsługa i pyszne jedzenie.
Pobyt bardzo udany,obsługa przemiła,jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Baseny czyste , animacje bardzo fajne.
Czystość,obsługa.
Hotel położony wśród zieleni. Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo dobre urozmaicone, dużo dań greckich. Do morza blisko. Mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce i chętnie do niego wrócę.
Pyszne jedzenie, miła obsługa
Animacje
wspaniałe wrżenia, jedzenie bogate, urozmaicone. Obsluga symtatyczna, plaża i miejscowość Stalida bardzo dobre. Odległoścc od plaży, pok 500 m przejscie tunelem.
Obsługa,położenie, wyżywiewnie
Hotel oceniam na 4, pokój typu superior nie spełnił oczekiwań, wyremontowany był połowicznie, pokój dość mały, ale wiadomo, tam się tylko śpi. Dużo zieleni, położony na dużym obszarze, lekkie animacje dla dzieci i dorosłych. Napoje ok, bardzo słodkie, ale nie są złej jakości. Jeśli chodzi o posiłki powiem tak, duży wybór, głodnym się nie jest, ale jedzenie typowo hotelowe, dla mnie większość mdła, niesmaczna. Dobre śniadania na słodko i pizza. Szczerze, drugi raz bym tam nie przyjechała. Co do plaży, jest chwilę spacerkiem od hotelu, ale ilość leżaków z restauracji jest powalająca i odstraszająca.
zieleń, miła, nienachalna obsługa
lodowata woda w brodziku dla dzieci
Bardzo miła obsługa hotelu,pokój bardzo funkcjonalny,codziennie sprzątany.Hotel położony wśród zieleni/drzewa,krzewy,kwiaty/Nawet konieczność przejścia przez ulicę do plaży nie sprawia żadnej trudności,mając perspektywę super wypoczynku i pływaniu w ciepłym, błękitnym morzu.
Bardzo urozmaicone i smaczne jedzenie, dużo warzyw i owoców.Przepyszne ciasta i różne słodkości.Obsługa bardzo miła.Animacje wieczorne bardzo ciekawe, grecka muzyka i piękne pokazy artystyczne.Pobyt w tym hotelu był bardzo udany.
Nie znalazłam żadnych.
Hotel bardzo przyjemny, obsługa naprawę na wysokim poziomie, jedzenie - dla każdego coś dobrego . Bardzo przyjemnie spędzony tydzień .
1. Obsługa 2. Jedzenie 3. Miejsce bardzo spokojne, kameralne
Brak wad
Super. Obsługa wspaniała . Jedzenie przepyszne!!!!
Blisko morza
Czasem słabo sprzątane ale da się wytrzymać . Klima słaba , stare urządzenia
Jak kupowałam wycieczkę hotel był przedstawiony jako 4* a nie 3* mamy tu jakieś przekłamanie. Hotel czysty, jedzenie dobre ale monotonne, woda w basenie dla dzieci lodowata, zimniejsza niż w pozostałych basenach. Fajny mały plac zabaw.
Obsługa bardzo mila
All Inclusive bardzo słabe. Drinki z menue tylko z lokalnej sake i uzo. Przekąski między posiłkami bardzo ubogie i nic specjalnego.
Hotel jak najbardziej w porządku, otoczenie piękne zadbane .
Wspaniała obsługa , cała począwszy od menadżera po panie sprzątające , jedzenie pyszne!
Sprzątanie
Kameralny, rozłożony na sporym tetenie. Dwa baseny w cichym miejscu. Kolejne dwa dla dzieci ok. 50 - 70 m dalej. Trochę mało leżaków. Super jedzenie. Fajna plaża, rozległą i duuuużo leżaków (płatne). Droga na plażę wydaje się krótsza niż jest w opisie. Polecam dla tych co chcą się zrelaksować i wyciszyć. Animacje bardzo średnie mogę powiedzieć, że prawie żadne ale dla mnie to na plus.
Cisza, czystość, świetne jedzenie.
Bardzo przyjemny hotel. Spędziliśmy w nim udane wakacje z małymi dziećmi.
Blisko do plaży (trzeba przejść przejściem podziemnym,ale z wózkiem droga nam zajmowała jakieś 7 minut). Urozmaicone jedzenie, codziennie wybór uniwersalnych dań i greckich potraw, świeże warzywa, owoce.Jedzenia było dużo, niczego nie brakowało nawet pod koniec czasu posiłku. Teren hotelu czysty i zadbany, dużo pięknych drzew, wiele miejsc do odpoczynku. Zróżnicowane baseny-do odpoczynku i do szaleństw. W większości bardzo miła obsługa. Codziennie zabawy dla dzieci, minidisco. Dobra klimatyzacja
Jest trochę schodów, nie wszystkie mają podjazdy dla wózków. Czasem zbyt mała liczba krzesełek dla dzieci w restauracji. Nie wszystkie pokoje zostały wyremontowane, choć wpływa to przede wszystkim na efekt wizualny, a nie na komfort praktyczny.
Hotel położony blisko piaszczystej plaży, spacerkiem około 8 minut, pokoje sprzątane codziennie, bardzo pomocna i miła obsługa, jedzenie różnorodne, kazdy znajdzie coś dla siebie. W pobliżu sklep, pralnia, bankomat. Idealny dla rodzin z dziećmi. Manager, kelnerzy, animatorzy, panie sprzątające hotele bardzo zaangażowani , aby zadowolić gości.
Obsługa, jedzenie, pokoje, basen, okolica, plaża .
Jeżeli macie pokoje typu boongalow na końcu i chcecie dostać się wózkiem do restauracji należy obejść obiekt dookoła bocznym wejsciem.
Hotel sieciowy. Muszę przyznać gwiazdkę za prace Obsługi hotelu no i managera, który jest dosłownie wszędzie . Pracownicy są naprawdę mili i pomocni w każdej sprawie.
Położenie .
Niech każdy osądzi sam co mu się nie podoba .
Maly hotel dobry na wypady, cztery baseny, jedzenie dobre, napoje bez ograniczeń .
Wydzielona czesc dla dzieci i dla osob doroslych chcacych odpoczac .
Czystosc pokoji raczej srednia, przestarzała silownia .
Polecam! Przemila obsluga, świetne jedzenie, różnorodne - duzy wybór, bardzo dobre all inclusive, super baseny, spokój brak tłoku, maleńki minus za animacje dla dzieci - bez szalu! Stalida okej, plaża super.
Obsluga, jedzenie, baseny .
Animacje dla dzieci .
Najlepszy hotel w jakim byliśmy. Jedzenie jest bardzo dobre i urozmaicone. Bardzo miła obsługa, ale najważniejsze jest to, że jest bardzo blisko do plaży, do sklepów, straganów. Plaża piękna, duża i piaszczysta.
-Jedzenie, -obsługa
Pobyt super bardzo dobre jedzenie miła obsługa ,czyste pokoje sprzątane codziennie ,wszędzie blisko ,piękna piaszczysta plaża ,polecam