Kato Stalos Mare

Byliśmy z dorosłym synem 7 dni. Wrażenia bardzo dobre od dnia przyjazdu ...do końca. Miła atmosfera, szum fal...wysoka jakość obsługi i smaczne jedzenie w dobrej cenie. NIKOS, właściciel bardzo pomocny i życzliwy. Odebrał nas z lotniska i \"postawił nam kolację\"...nie szczędząc na testowaniu lokalnych \"nalewek\". Świetna lokalizacja jako baza wypadowa do zwiedzania Krety.

Ogólnie byłam zadowolona, studio - samodzielnie przygotowane posiłki- tak chciałam. Trochę za blisko drogi- prosto z hotelu wychodziło się na lokalną drogę ale za to super miejsce startowe do wycieczek autobusowych. Sklepy pod bokiem, do plaży 20 metrów więc fajnie ale głośno - jeżeli ktoś nie przyzwyczajony do szumu fal.. Jedyna przykrość to jak pierwsze deszcze w pażdzierniku zalały pokój i trzeba było się przenosić do innego, ale można powiedzieć, że to taka przygoda. Podsumowując - dla tych co potrzebują spokoju, kameralności (dlatego pażdziernik) bliskości morza i nie są zbytnio wymagający - nie jest to hotel w dosłownym znaczeniu, raczej motelik gdzie robisz co chcesz i raczej jestes zdana na siebie.

Nazwa  Kato Stalos Mare
Miejsce  Grecja / Kreta / Chania
Wyżywienie  Bez wyżywienia
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami

Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Cezary

Zalety

lokalizacja, personel, obsługa WŁASCICIEL ...oraz jedzenie bardzo dobre

anka

Pobyt - Sierpień 2004