Udogodnienia dla dzieci: basen, plac zabaw, animacje (codziennie), miniklub (4-12 lat, 8.00-17.00),opiekunka (odpłatnie, kilka
Rozrywka: program rozrywkowy, muzyka na żywo, bilard (płatny), kręgle.
Sport i Wellness: joga, 2 korty tenisowe (oświetlenie płatne), siłownia (8.00-17.00), aqua aerobik.
Rajskie plaże z białym piaskiem i turkusową wodą, takie jak Patong
Hotel oferuje komfortowe pokoje, doskonałe udogodnienia, w tym baseny i spa, a także pyszne restauracje. Atmosfera jest relaksująca, idealna dla par i rodzin. Bliskość do plaży oraz centrum miejscowości sprawia, że jest to świetne miejsce na wakacje. Obsługa jest przyjazna i pomocna, co dodatkowo podnosi komfort pobytu.
Byliśmy w maju, 8 dni. Jest wrzesień i wróciliśmy z Egiptu z hotelu 5*. Bez porównania, bo jeśli Katathani ma 4* to Egipt powinien mieć 2*max. Nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie gdzieś tak jak w Tajlandii. Hotel, jedzenie, obsługa i po prostu wszystko REWELACJA!!!!!!!!! Wolę tydzień tam niż 3 tygodnie gdzie indziej. Nie ma nic, do czego można by się doczepić, nawet jeśli bardzo by się chciało. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!
Wspaniały hotel we wspaniałym miejscu, polecam dla ludzi, ceniących spokój, ciszę, kilka basenów do dyspozycji, 5 restauracji do wyboru. Można również bardzo łatwo dojechać do miejsc typowo rozrywkowych - typu Patong, czy Karon (pod samym hotelem taksówki i tuk-tuki). Wspaniała plaża, piękna okolica, uśmiechnięta obsługa - raj na ziemi :)
Byłem w tym hotelu w kwietniu 2007. Polecam. Wspaniała atmosfera, niezwykle miła obsługa, bajeczna plaża i czyste, duże pokoje.
Wszędzie można dojechać stojącymi przed hotelem taksówkami, albo można pożyczyć skuter.
Hotel składa się z 2 skrzydeł ( Kata i Bhuri), po 2 stronach ulicy. Korzystaliśmy tylko ze sniadań i tę formę polecam, gdyż codziennie można jesc gdzie się chce, a jest w czym wybierać jak w niewielu miejscach na świecie.
Pora roku, w koórej byliśmy cechuje sie bardzo dużą wilgotnością, większymi niż zwykle temperaturami i okresowo przechodzącym deszczem.
Polecam