Tragedia! WCZESNY GIEREK! Poniżej jakichkolwiek standardów! Strasznie brudno! Sanitariaty (na korytarzach) ciężko nazwać w ogóle sanitariatami! Gorzej niż w szalecie publicznym! W pokojach lampki bez kloszy, połamane półki, zepsute śmietniki a zamiast worków na śmieci wewnątrz wyścielone gazetą, CAŁKOWICIE poplamiona pościel, poobdrapywane łóżka ze sklejki. Jedna z Pań obsługujących bardzo nie miła i opryskliwa. Hot Spot wyłącznie w pobliżu routera i max do północy! NIE POLECAM!!! nawet za cenę z Grupera!!!
Omijajcie to miejsce szerokim łukiem. Mocno naciągane warunki na jakość \\\"standardową\\\" potęguje obsługa na poziomie żenującym.Pokój jak za czasów PRL , jedzenie dobre i to może jedyny plus prócz oczywiście widoków i cichej spokojnej lokalizacji. \\\"Wiecznie umęczona\\\" Pani z pensjonatu na zgłoszoną usterkę braku prądu w kontaktach (!!!) stwierdziła że nie jest elektrykiem i odwróciła się plecami wracając do rozmowy przy piwku ze znajomymi.Cena oferty z grupera nie zrekompensowała w żaden sposób podejścia puszystej pani z recepcji która perfekcyjnie obrzydziła nam pobyt. NIE POLECAMY!!!