Niepolecam tego hotelu nikomu syf ze szkoda gadac spedzilismy 13 godzin w recepcji poniewarz nie było pokoju o standardzie 1 wszystkie pokoje w opłakanym stanie . niestety rezydent VIVA TURS przybył porozmawiac z nami po 13 godzinach czekania na niego prosilismy o natychmiastowazmiane hotelu niestety noc musielismy spedzic własnie w hotelu KARIM i po jednej noce w naszej torbie był karaluch wielkosci ok 4 cm. . przeniesiono nas dopiero drugiego dnia o godzinie 16 do innnej miejscowosci ale koszt przewozu musielismy sami pokryc (10 $ na osobe) no i oczywiscie dopłata do hotelu 30 $ na osobe . KOSZMAR !!!
hotel polecilamby osobom ktore cenia spokój . dobre polączenie z Tunisem tanie taksówki . Plaża średnio czysta. Ale ogólnie nie było żle.
Na odludziu. W budującej się dzielnicy mieszkalnej. Brak sklepów. Słaba komunikacja autobusowa do La Marsy. Po południu tylko możliwość podróży tanimi taksówkami. Brak dbałości o plażę, która jest brudna.