Bogata historia i zabytki, takie jak katedra w Modenie i mozaiki w Rawennie
Wspaniałe plaże na wybrzeżu Adriatyku, idealne do relaksu i kąpieli
Wyśmienita tradycyjna kuchnia włoska
to nie jest hotel, to pensjonat prowadzony przez włoszkę i jej męża, oboje nie potrafią nic po angielsku. organizator zapewniał że śniadania są w formie bufetu a były serwowane bez możliwości dokładki i dziennie był to jeden rogalik, jedna mała bułeczka i sucharek do tego drzem i pseudo nutella - zero warzyw sera czy wędlin, a woda do kolacji miała być gratis a była płatna 2euro. właściciele bardzo niemili i nie pomocni. trzy razy prosiłem o hasło do wifi i nie dostałe, zaparkować pod hotelem nie można, chyba ze za 10 euro za dobę a i tak miejsca jest mało i każą przyklejać się do muru i zastawiać inne samochody. ogólnie nawet nie chce mi się pisać na temat tego miejsca bo to dramat - złożyłem już reklamację do wakacje.pl oraz biura otium które było touroperatorem w tym przypadku. nie polecam, jeśli nawet się zastanawiasz to odpuść i poszukaj innej opcji chyba że chcesz mieć zepsute wakacje. Właściciele
blisko morza
pokoje, posiłki, stan techniczny, łazienka, brak parkingu i przede wszystkim bardzo nieuprzejmi właściciele hotelu - generalnie wszystko na minus