Karen

Słaby

Jak na Hotel 3 gwiazdki byliśmy mile zaskoczeni. Napoje podawane w szkle. Butelki z wieloma rodzajami napoi stały i każdy mógł sobie sam komponować drinki wg uznania. Obsługa bardzo miła i pomocna. Goście różnych narodowości lecz nikt nikomu w drogę nie wchodził. Plaża blisko. Wspaniała baza wypadowa. Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Na przyszły rok znów tam zarezerwowaliśmy.

Hotel brudny, brak widelców na stołówce, brudne obrusy, brak prywatnej plaży i leżaków, jedzenie monotonne i nie zbyt dobre, w hotelu sami Rosjanie. Jedyny plus to miejscowość mamaris i leżaki na basenie a tak to nie polecam

Nazwa  Karen
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Słaby

1.0
1.0

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Wady

Może jedzenie mało zróżnicowane ale każdy znalazł coś dla siebie.

2.0
Agata

Zalety

Miejscowość mamaris

Wady

Bałagan, obsługa która bardzo dobrze się bawi, pokoje obskurne z śmierdząca klimatyzacja. Brak prywatnej plaży. A jak przyjeżdżasz wcześniej niż o 14 jak jest zameldowanie pan z rejstracji za 15 euro da ci pokój wcześniej.

Karen