Karbel Beach

Hotel położony 150-200 metrów od głównej plaży w spokojniejszym miejscu. Do głównej ulicy handlowej w Oludeniz ok 150 metrów gdzie znajdują się sklepy, restauracje, bary i całe nocne życie. Spędziliśmy super czas w tym hotelu i bardzo nam się podobało.

Hotel ładny z bardzo miłą obsługą. Doskonale zlokalizowany z bardzo smacznym jedzeniem.

Bardzo dobrze , jedzenie pyszne, obsługa miła,pomocna,

Spędziłam w hotelu dwa tygodnie bardzo mi się podobało pokoje skromne ale czysciutkie posiłki dobre przemily personel napewno jeszcze wroce

Hotel w sumie OK ale nie zapomnę tego koszmarnego pokoju 101 (102 podobny)do którego zostałem zapakowany z racji mojej przynależności narodowej Anglicy i Niemcy raczej nie otrzymują pokojów w suterenie, po kilku dniach mojej zdecydowanej akcji protestacyjnej otrzymałem normalny pokój na piętrze. Rodacy pamiętajcie pokoje zaczynające się od 10...... to masakryczne nory !!!! a tam zapewnie będziecie lokowani. Trzeba zawczasu załatwiać z rezydentem inny pokój i być zdeterminowanym bo Turcy kłamią ,ze nie ma innych wolnych. A poza tym spoko....ciekawa okolica i jedzenie w normie

Nazwa  Karbel Beach
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Likijskie / Oludeniz
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Hotel bardzo czysty i zadbany, bardzo pomocna i uprzejma obsługa. Pokoje sprzątane codziennie. Dużym plusem jest odległość od plaży bo to ok 150-200 metrów. Smaczne jedzenie na śniadania i obiadokolacje. Wszystkie główne atrakcje w zasięgu ręki a mimo wszystko uliczka dużo spokojniejsza niż główna ulica handlowa. Dość spory basen z ciepłą i czystą, słodką wodą. Zawsze wolne leżaki i nie zauważyłem pustych rezerwacji miejsc. Basen sprzątany dwa razy dziennie. Hotel kameralny, skromny ale zadbany.

Wady

Nie stwierdziłem żadnych wad a wypoczynek w tym hotelu sprawił mi dużą przyjemność. Wrócimy tam

Patrycja

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Zdecydowanie lokalizacja.

Wady

Zbyt mały prysznic.

Bardzo dobrze , jedzenie pyszne, obsługa miła,pomocna,

Zalety

Blisko plaża, widok gór, kameralny

Barbara Ulka

Pobyt - Październik 2021

Zalety

Czysty dobre jedzenie dobra lokalizacja

Wady

Nie znalazłam

Mariusz

Pobyt - Wrzesień 2015

Zalety

fajne położenie, miła obsługa

Wady

mikroskopijny basen, niektóre pokoje położone w piwnicy i tam są w pierwszej kolejności pakowani klienci z Polski

Darek 47

Pobyt - Lipiec 2015

Hotel godny polecenia dla osób samotnych jak również dla rodzin z dziećmi. Blisko zlokalizowana plaża oraz przepiękna laguna z uroczą zatoką .

Zalety

Niewielki kameralny hotel z jednym basenem w spokojnej okolicy z bliskim dostępem do morza około 100 m. zlokalizowany w bardzo blisko głównej ulicy (sklepy, restauracje). Miła sympatyczna obsługa , smaczne , urozmaicone i obfite posiłki HB z możliwością dokupienia . Pokoje czyste, sprzątane codziennie, prysznic w łazience.

Pobyt - Grudzień 2014

Byliśmy tam z mężem we wrześniu 2014 i bardzo pozytywnie się zaskoczyliśmy. Piękna, szeroka plaża za rogiem, obiadokolacje przepyszne! kilka mięs do wyboru różnorodny wybór dodatków. Bardzo dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy, piękna promenada w Oludeniz. Hotel w centrum, ale jednak z boku także bardzo spokojnie. Z tego co wiem należy unikać lipca i sierpnia ze względu na tłumy, ale po 15.09 to raj na ziemii :)

Ewa Sujkowska

Pobyt - Październik 2014

Bardzo fajny hotel dla par i seniorów. Spokojny, b.blisko plaży miejskiej, kameralny, czysty, blisko Błękitnej Laguny. Polecam

Zalety

kameralny, spokojny, czysty, na luzie

Wady

dla mnie bez wad

Jan Mimiec

Pobyt - Wrzesień 2014

Byliśmy bardzo mile zaskoczeni standartem hotelu ( niby tylko trzy gwiazdki) . Hotel odnowiony ale nie było żadnej informacji na stronie ITAKI że jest nowa jadalnia,nowa recepcja i taras na którym podawano lunch a wieczorem spełniał role klubu i kawiarni. Strona internetowa dysponuje niestety nieaktualnymi zdjęciami. Wyjątkowo miła ,grzeczna i pomocna obsługa czyściutko,wszystko szybko sprzątane.Niesłuszne były opinie (które wcześnie czytaliśmy) ,że Polaków zakwaterowywują w pokojach na przyziemiu. Właśnie większość Anglików którzy okupują ten hotel mieszkało na przyziemiu. Jeśli natomiast chodzi o jedzenie to nie możemy się nachwalić. Obiadokolacje były tak dobre tak smaczne i obfite a już wybór sałatek i deserów powodował zawrót głowy. Nie byliśmy w stanie wszystkiego spróbować ! Reasumując : hotel dla ludzi szukających spokoju, blisko morza,blisko Błękitnej Laguny (widoki bezcenne) a dla szukających ekstremalych sportów - lot na paralotni w tandemie z doświadczonym paralotniarzem. POLECAMY !!!

Zalety

Fantastycznie położony, blisko plaży,kameralny,blisko centrum handlowe,przemiła obsługa, bardzo smaczne i urozmaicone obiadokolacje,czysto (codziennie sprzątane pokoje,co 3 dni wymieniana pościel)możemy polecić każdemu !

Wady

Trochę zbyt monotonne śniadania (np. codziennie jajka - tyle że w różnych kombinacjach).Trochę też słabo z porozumiewaniem się dla osób nie znających języka angielskiego.

Pobyt - Wrzesień 2013

UDANE WAKACJE !!! Hotel bardzo cichy. Można wypocząć .Nie jest przeznaczony dla dzieci-brak atrakcji i animacji. Większość anglicy. Polecam dla ludzi szukających spokoju. Pokoje czyste . Naprawdę dużo atrakcji w okolicznych restauracjach poza hotelem.

Ewula

Pobyt - Maj 2013

Bardzo kameralny, czysty, rodzinny hotel z grzeczną i miłą obsługą. Uwaga na pokoje w przyziemiu! Wystrzegać się za wszelką cenę. Wilgotno i ciemno. Panują Anglicy w średnim wieku, więc raczej cicho i spokojnie. Polecam. Maj 2013

Magda Migas

Pobyt - Sierpień 2012

Karbel Beach to mały kameralny hotel. Mało w nim polaków gł. anglicy. Śniadania są monotonne a obiadokolacje bardzo smaczne i urozmaicone. Duży wybór owoców. Pokoje sprzątane codziennie. Czysty basen. W hotelu cisza i spokój. Przepiękna okolica i laguna. Wycieczki polecam wykupić z biur lokalnych, bo są o wiele tańsze. Polecam biuro Seaside bardzo się starają, przewodnicy mówią bdb po angielsku-kompetentni.Ja byłam na dwóch wycieczkach Pammukale i Daylan.

Justi

Pobyt - Lipiec 2012

Hotel położony w przepięknej okolicy 3 min od plaży. Pomimo tego, iż sąsiaduje w pobliżu głównej alejki spacerowo-sklepowej jest bardzo cichy i kameralny. Wspaniała obsługa hotelu i jej nastawienie do gości wynagradza to, że hotel ma 1 basen, brak zjeżdżalni czy opcji all inc. Byłam w Turcji( Fethiye, Oludeniz) 5 razy i nigdy nie spotkałam się z tak dobrymi kolacjami i tak miłą obsługą. Jedynym minusem hotelu i zresztą całej okolicy jest brak klimatu TURECKIEGO. W hotelu puszczają znane hity, zamiast tureckich hitów i brak np. tureckiej kawy itp. Miejscowość nastawiona przede wszystkim dla Anglików. Urozmaicone wycieczki i paragliding nad głowami plażowiczów nie daje możliwości nudy. Polecam niezdecydowanym!!

Karbel Beach