Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Hotel. 3*. Meble lata osiemdziesiąte XX wieku. Łazienka do remontu. W łazience wanna, firanka, prysznic. Ale tak naprawdę tylko się śpi w pokoju. Jest więcej zalet niż wad.
1. Klima- indywidualna regulacja 👍 2. Sprzątanie. Codziennie - wymiana ręczników i kosmetyki do kąpieli👍 3. Śniadania / taką mieliśmy opcję/ super !!! 4. Basen z jakuzzi. Super!!! 5. Obsługa - bardzo miła i uczynna👍 6. Zestaw do kawy i herbaty / kawa herbata cukier śmietanka w proszku i płynna/. Codziennie uzupełniane.. 7. Lodóweczka
Tylko łazienka powinna być lepsza. Ale nie ma tragedii. No chyba, że ktoś chce luksusu to proponuję 4,5*albo 5.😂
Bardzo dobry hotel, pyszne i urozmaicone jedzenie.
Hotel w 2003r przeszedł kapitalny remont co widać od razu po wejściu na recepcje lub do pokoju. Lodówka w pokoju płatna, ponadto telewizor, suszarka do włosów w łazience. Godne podkreślenia że holu są bezpłatne komputery z netem. Lepiej z nich skorzystać wieczorem ponieważ w dzień jest przy nich tłok. Hotel posiada dogodne położnie względem plaży, przytsanków autobusowych, kawiarni, sklepów. Jedyne o co można mieć pretensje to fakt że woda w basenie poza sezonem nie była podgrzewana. ( pobyt w październiku ). Hotel warto polecić.
Woda w basenie dla morsów, poza sezonem kiedy my byliśmy kąpały się tylko 3 osoby. Hotel może dobrze posłużyć jako miejsce wypadowe w różne zakątki wyspy. Dania serwowane przez kuchnie smaczne. Może nie były jakieś szczeóglnie wytworne, ale w dużych ilościach i bez monotoni. Pokój ciepły z widokiem na basen. Personel pomocny. Mnie irytowały tylko bardzo wysokie ceny momentami przebijajace dwukrotnie nasze.
W sumie udany wyjazd. Z Limasoll jest dobra baza wypadowa w różne części Cypru. W okolicy promenada nad morzem. Jedzenie dobre, głównie kuchnia śródziemnomorska. O dziwo mało ryb ale dość dużo owoców morza. Obsługa sympatyczna i uczynna. Kelnerzy nie ociągali więc przy stolikach zawsze było czysto. Pokój standadrowy, czyli bez zbytnich szaleństw. Nam w pełni wystraczyło, tym bardziej że pokojowe dokładnie sprzątały. Jeśli ktoś ceni sobie kilmat Cypru to polecam.
Hotel rewelacyjny, polecam go kazdym, czysto, przemila obsluga, jedzenie wysmienite, wspanialy widok z balkonu... gwarantuje udany pobyt w hotelu:)
Bardzo miła obsługa, miła atmosfera, wyżywienie bardzo smaczne, świeże, duży wybór. Szkoda tylko, że ogród tak mały, ale hotel leży w centrum miasta. Może powinno być trochę więcej greckiej muzyki
Wszystko ok, tylko okazuje się, że woda w basenie wcale nie była podgrzewana, jak to piszą na stronie hotelu (od listopada do marca), więc naprawdę tylko nieliczni się kąpali...
Jak za kwotę, którą zapłaciłam (ok.1750 last minute) to hotel był powyżej moich oczekiwań. Zarówno wystrój pokoju jak i calego hotelu byl bardzo ładny. Posiłki były pyszne i urozmaicone - szczególnie kolacja. Wszędzie blisko z hotelu(zarówno do centrum jak i turystycznego centrum. Do centrum jakies 15-20 minut pieszo. Komunikacja dobra, blisko przystanek, w mieście co 20 minut autobus, a do innych miast o określonej godzinie. Dwa ladne duze baseny, brodzik dla dzieci, choc zaden z nich nie byl podgrzewany w terminie w jakim bylam (luty-marzec), a powinien być zgodnie z ofertą hotelu. Lodówka dodatkowo płatna, poza tym suszarka, telewizor w pokoju - bez polskiego kanału (dodatkowo płatny), 2 komputery w hotelu z internetem - bezpłatne. Plaża szeroka jakies 5-7 minut drogi od hotelu (pieszo), przy hotelu wąska.
Polecam ten hotel i biuro podróży Neckermann - nie mam żadnych zastrzezeń (nie czepiam sie drobiazgów).
Hotel bardzo dobry, czysto, miła obsługa, jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Sama miejscowość dość gwarna, ale można znależć coś dla siebie. Bardzo ładna promenada biegnąca wzdłuż morza. Z Limassol jest też w miarę blisko na wycieczki w różne cześci Cypru.