Kapetanios Odysseia (ex Kanika Pantheon)

Hotel. 3*. Meble lata osiemdziesiąte XX wieku. Łazienka do remontu. W łazience wanna, firanka, prysznic. Ale tak naprawdę tylko się śpi w pokoju. Jest więcej zalet niż wad.

Bardzo dobry hotel, pyszne i urozmaicone jedzenie.

Hotel w 2003r przeszedł kapitalny remont co widać od razu po wejściu na recepcje lub do pokoju. Lodówka w pokoju płatna, ponadto telewizor, suszarka do włosów w łazience. Godne podkreślenia że holu są bezpłatne komputery z netem. Lepiej z nich skorzystać wieczorem ponieważ w dzień jest przy nich tłok. Hotel posiada dogodne położnie względem plaży, przytsanków autobusowych, kawiarni, sklepów. Jedyne o co można mieć pretensje to fakt że woda w basenie poza sezonem nie była podgrzewana. ( pobyt w październiku ). Hotel warto polecić.

Woda w basenie dla morsów, poza sezonem kiedy my byliśmy kąpały się tylko 3 osoby. Hotel może dobrze posłużyć jako miejsce wypadowe w różne zakątki wyspy. Dania serwowane przez kuchnie smaczne. Może nie były jakieś szczeóglnie wytworne, ale w dużych ilościach i bez monotoni. Pokój ciepły z widokiem na basen. Personel pomocny. Mnie irytowały tylko bardzo wysokie ceny momentami przebijajace dwukrotnie nasze.

W sumie udany wyjazd. Z Limasoll jest dobra baza wypadowa w różne części Cypru. W okolicy promenada nad morzem. Jedzenie dobre, głównie kuchnia śródziemnomorska. O dziwo mało ryb ale dość dużo owoców morza. Obsługa sympatyczna i uczynna. Kelnerzy nie ociągali więc przy stolikach zawsze było czysto. Pokój standadrowy, czyli bez zbytnich szaleństw. Nam w pełni wystraczyło, tym bardziej że pokojowe dokładnie sprzątały. Jeśli ktoś ceni sobie kilmat Cypru to polecam.

Nazwa  Kapetanios Odysseia (ex Kanika Pantheon)
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Limassol
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Andrzej

Zalety

1. Klima- indywidualna regulacja 👍 2. Sprzątanie. Codziennie - wymiana ręczników i kosmetyki do kąpieli👍 3. Śniadania / taką mieliśmy opcję/ super !!! 4. Basen z jakuzzi. Super!!! 5. Obsługa - bardzo miła i uczynna👍 6. Zestaw do kawy i herbaty / kawa herbata cukier śmietanka w proszku i płynna/. Codziennie uzupełniane.. 7. Lodóweczka

Wady

Tylko łazienka powinna być lepsza. Ale nie ma tragedii. No chyba, że ktoś chce luksusu to proponuję 4,5*albo 5.😂

Pobyt - Styczeń 2009

Bardzo dobry hotel, pyszne i urozmaicone jedzenie.

Klaudyna

Ewelina

Pobyt - Wrzesień 2008

Hotel rewelacyjny, polecam go kazdym, czysto, przemila obsluga, jedzenie wysmienite, wspanialy widok z balkonu... gwarantuje udany pobyt w hotelu:)

Jadwiga

Pobyt - Kwiecień 2008

Bardzo miła obsługa, miła atmosfera, wyżywienie bardzo smaczne, świeże, duży wybór. Szkoda tylko, że ogród tak mały, ale hotel leży w centrum miasta. Może powinno być trochę więcej greckiej muzyki

Tomek

Pobyt - Styczeń 2008

Wszystko ok, tylko okazuje się, że woda w basenie wcale nie była podgrzewana, jak to piszą na stronie hotelu (od listopada do marca), więc naprawdę tylko nieliczni się kąpali...

kicia

Pobyt - Styczeń 2008

Jak za kwotę, którą zapłaciłam (ok.1750 last minute) to hotel był powyżej moich oczekiwań. Zarówno wystrój pokoju jak i calego hotelu byl bardzo ładny. Posiłki były pyszne i urozmaicone - szczególnie kolacja. Wszędzie blisko z hotelu(zarówno do centrum jak i turystycznego centrum. Do centrum jakies 15-20 minut pieszo. Komunikacja dobra, blisko przystanek, w mieście co 20 minut autobus, a do innych miast o określonej godzinie. Dwa ladne duze baseny, brodzik dla dzieci, choc zaden z nich nie byl podgrzewany w terminie w jakim bylam (luty-marzec), a powinien być zgodnie z ofertą hotelu. Lodówka dodatkowo płatna, poza tym suszarka, telewizor w pokoju - bez polskiego kanału (dodatkowo płatny), 2 komputery w hotelu z internetem - bezpłatne. Plaża szeroka jakies 5-7 minut drogi od hotelu (pieszo), przy hotelu wąska.
Polecam ten hotel i biuro podróży Neckermann - nie mam żadnych zastrzezeń (nie czepiam sie drobiazgów).

Megi

Pobyt - Styczeń 2008

Hotel bardzo dobry, czysto, miła obsługa, jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Sama miejscowość dość gwarna, ale można znależć coś dla siebie. Bardzo ładna promenada biegnąca wzdłuż morza. Z Limassol jest też w miarę blisko na wycieczki w różne cześci Cypru.

Kapetanios Odysseia (ex Kanika Pantheon)