Miejski nieduży hotel, w bardzo dobrej lokalizacji, 5 minut spacerem do plaży Kleopatry, przy bocznej uliczce, więc gwar miejski nie był uciążliwy nie daleko dyskont z niskimi cenami. Restauracja, bar, basen. Wyżywienie bardzo dobre, obsługa super, alkohole może nie najwyższej jakości, ale barman i kelnerzy super, co chwilę chodzili między stolikami, dopytywali i podawali drinki. Generalnie bardzo pozytywne odczucia, miejsce z klimatem i super podejściem do gości hotelowych.
Super atmosfera, jedzenie, obsługa, położenie
Drobne niedoskonałości techniczne obiektu ( pewnie to zboczenie zawodowe - budowlaniec)
Wróciliśmy z tego hotelu pod koniec lipca. Zdecydowanie pozytywna opinia. Hotel bardzo dobrze usytuowany, w centrum, ale w bocznej uliczce, blisko do sklepów, restauracji, etc. Do plaży mały spacerek, który przyda się po doskonałym jedzeniu w hotelu. Jedzenia bardzo smaczne, kolorowe i pięknie podane. Uroczy szef kuchni! Kelnerzy bardzo sympatyczni, nie spotkałam się ani razu z niegrzecznym traktowaniem. Zresztą jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie, Polacy po alkoholu potrafią być mało kulturalni, więc nie ma się co dziwić, że kelnerzy nie do wszystkich się uśmiechają. Nie było problemu z alkoholami ani z napojami. Jak na 3 gwiazdki - rewelacja! Powyżej naszych oczekiwań!
To jakaś pomyłka napewno nigdy już nie pojadę do Turcji a tym bardziej do tego hotelu. Obsługa hotelowa dramat wszystko z wielką łachą. Jedyną miłą i sympatyczną osobą był kucharz. Ale niestety to wyjątek. kelnerzy ciągle sie czepiali ich zdaniem to goście są dla nich a nie odwrotnie. POMYŁKA CAŁKOWITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo dobra obsluga jedzenie pyszne i bardzo duzy wybor,ogolnie super ,jeden minus to basen otwarty do 18 ten na dworze, basen w budynku do 23.Polecam all napoje i alkochole do 23 potem platne.lezaki na plazy platne 3 dolary komplet dwa lezakim i parasol placic w hotelu na plazy kasuja 6 dolcow,
to PORAŻKA kazdy Polak to w tym hotelu jest traktowany jak natręt, ktoś kto powinien zpłacić i nie korzystać taki turysta jest najlepszy, uprzejmość obsługi wzrasta wraz z wielkością dawanego napiwku a kultura kelnerów i barmana spada z godziny na godzinę, czym później tym barman bardziej napity, nie wyrabia się, a i zrobienie 1 drinka to problem, ok 21 godz jak prosisz o wódkę z colą to w dwóch miniaturowych szklaneczkach nie koniecznie dobrze wymytych dostajesz cole i wódkę a lód kończy się ok 18, cytryny nie ma wcale zapewne skończyła się już na 1 turnusie i zapomiano ją kupic dlatego kolejka po napój długa i wymagane ciągle słowo proszę najchętnej w języku niemieckim tak barman uczy turystów kultury lub sam takim zachowaniem stara się sobie o niej przypomnieć
Jest ok. Z uwagi na 3 gwiazdy.Naprawdę spoko za tę cenę.
wlasnie wczoraj wrócilismy było super przemiła obsługa jedzenie pyszne pani sprzatajace bardzo miłe hotel połozony w centrum wszedzie blisko i zawsze mielismy prad wieczorami a hotele 5 gwiazdkowe były bez pradu polecam kazdemu ten hotelsama sie wybieram tam jeszcze raz jezeli chcesz wiecej wiedziec to mój nr 502 291 406 to były niezapomiane wakacje
Zabawnosc obslugi po 2 dnia zmienila sie w natretnosc, problem z basenem, zamykany o 18 !!!!
Właśnie wróciłam z pobytu tygodniowego, chętnie zostałabym jeszcze tydzień, ale niestety. Restauracja czysta, kelnerzy mili i dbający by na stole nie zalegała brudna zastawa. Nie czekają na napiwki. Wyżywienie - bajka, jestem wege, ale zawsze miałam pełny talerz smakołyków. Również mięs nie brakowało. Ciasta i desery-palce lizać. Owoców pełno. Kucharz to poezja, przemiły człowiek i doskonały fachowiec. Hotel (budynek B) po remoncie, niestety pokoje nie były należycie sprzątane, ręczniki wymieniane codziennie. Basen kryty został zlikwidowany o czym nie ma informacji w ofercie. Basen odkryty mały, z kilkoma leżakami zawsze zajętymi. Do plaży jakieś 10 minut, trzeba przejść przez dwie ulice. Polecam ten hotel. Ma dużo plusów.
Ogólne wrażenie bardzo dobre.Hotel położony w cichym miejscu.Najbardziej podobała mi się obsługa.Była bardzo przyjazna i sympatyczna.Kucharz był super,a jedzenia było bardzo dużo i bardzo smaczne.Do plaży trzeba było kawałek iść ale nie aż tak daleko.Klimat super.Bardzo dużo atrakcji za dodatkową opłatą.Najlepiej kupować wycieczki na mieście a nie u rezydentki ponieważ różnica w cenach jest bardzo duża.A na mieście chcąc coś kupić trzeba się targować bo Turcy strasznie na początku zawyżają ceny.Napewno gdybyśmy mieli okazję jechać tam jeszcze raz to napewno byśmy skorzystali.W każdym pokoju jest klimatyzacja która w taką pogodę jest niezbędna.Polecam każdemu kto jest nastawiony na wypoczynek w dobrym towarzystwie.Dużo Polaków ale nie tylko.My jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu.Polecamy każdemu.Pozdrawiamy.J i J.
Naprawdę obługa jak w hotelu 5*, jedzenie także, jednym słowem niezapominiane wakacje
Nie wiem skąd się biorą bzdurne opinie na temat rzekomo złej obsługi. Wczoraj wróciłam z Kandelora i jestem zachwycona!! Obsługa super, kelnerzy uśmiechnięci i bardzo weseli i sympatyczni, kucharz też. Trzeba być wyjątkowym gburem,żeby nie być zadowolonym i nie umieć się z nimi dogadać!! Polecam wszystkim!!!!
po prostu super ! Kelnerzy uśmiechnięci i uprzejmi , jak zresztą cała obsługa , wyżywienie naprawdę OK, pokoje czyste i całkiem wygodne , do plaży naprawdę blisko , do centrum miasta tez blisko a jednocześnie ten gwar z głównej ulicy nie przeszkadza bo hotel jest położony w bocznej - ogólnie bardzo dobre wrażenie, naprawdę polecam !
Witam! Posiłki-polecam ofertę all inclusive! Jedzenie jest wyśmienite, jest go dużo, są to wszelkiego rodzaju warzywa, mnóstwo owoców, słodkich miodowych ciast, ogromny wybór przystawek. Dania główne podaje i nakłada szef kuchn obiady...cudo, mnóstwo ryżu, makaronów,opiekane ziemniaczki, pieczone bakłażany, cudowna cebula w krążkach-bardzo polecam!, idealnie przyprawione mięso...rozpływajace się w ustach, dposkonale przyrządzony kurczak, ogromna ilość sałatek, słowem mozna jeść, jeść i jeść.
jeżeli ktoś chce spędzać duzo czasu w hotelewym pokoju ;) to odradzam, bo pokoje sa średnie. za to pozostała część hotelu i obsługa jest conajmniej dobra i polecem
To jakaś pomyłka ludzie płacąc tyle kasy naprawdę można pojechać w inne miejsce i naprawdę odpocząć. Ja to już wiem tylko szkoda że dopiero po powrocie(((. W życiu już nie pojade do Turcji i wszystkim szczerze odradzam , a jeżeli chodzi o hotel to jeszcze większa pomyłka. Obsługa hotelowa to dosłownie załamka w recepcji było oki ale kelnerzy to dramat polaków uważają za zło koniecznie. Odniosłem wrażenie że to turysta jest dla nich a nie odwrotnie. Jedynym sympatycznym człowiekiem był kucharz. Byłem w kilku miejscach na wczasach ale z takim chamstwem to sie jeszcze nie spotkałem. DRAMAT!!!!!!!!!!!!!! Hehe w wersji all inclusive dają napoje marki ARO teraz to śmiać mi sie chce i to taki wypas za 1699zł od osoby.
Hotel bardzo fajny, kameralny. Położenie rewelacyjne. Wszędzie blisko, a nie głośno. Do plaży 5-10 min spacerkiem. Do centrum ok. 800m. Leżaki i parasole na plaży bezpłatne za okazaniem bilecików z recepcji. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Byliśmy z żoną pod sam koniec sezonu i duże zaskoczenie, bo hotel jeszcze tętnił życiem, na posiłkach prócz samych gości cała masa ludzi z zewnątrz co tylko świadczy o jakości podawanego jedzenie, które było przepyszne. Hotel położony praktycznie w centrum w bocznej alejce przy małym parku, w miarę cicho, kameralnie, wszędzie blisko. Schludnie, czysto bez większych zastrzeżeń. Basen jak to basen, w hotelach tej wielkości, dość mały. My generalnie jesteśmy bardzo mile zaskoczeni relacją cena, jakość, ogólne wrażenie. Z czysta pewnością mogę polecić.
kameralnie, pyszne jedzenie, miła obsługa, w samym centrum
mało rozrywek w hotelu
Hotel położony ok10 min.spacerkiem odRwelacyjnejPlaży Kleopatry.Jedzenie, zarówno urozmaicenie oraz smak wspaniałe (a jestem z tych co wybrzydzaja;))pokoje czyste, wystrój elegancki,balkon jest choc mini,ale dla 2 osób w sam raz.basen w hotelu tez nie za duzy -my korzystalismy tylko z plazy- tam lezaki płatne (4LT za szt.czyli cały zestawTo12LT)acha hotel pierwszego dnia pobytu daje lezaki na plazy gratis - trzeba pytac w recepcji - bo rezydenci maja to gdzies poza tym spotkanie z rezyd. jest pierwszego dnia o17,wiec lezaki i tak by przepadły.Celem dla rezydenta jest sprzedanie jak najw. liczby wycieczek. My z meżem bylismy na 7 7 Orient expres.jak ktos miałby jakies pytania co do Objazdu piszcie - mój email:neveros@poczta.onet.pl
Polecam ten hotel mimo 3 gwiazdek jest rewelacyjny, w bardzo dobrym miejscu, blisko do plaży nawet dla bardzo zmęczonych, do miasta blisko, jedzenie i obsługa super. Pokoje czyste sprzątane każdego dnia, wyjatkowo piękne łazienki.