Ładny, przyjazny dla wczasowiczów, obsługa miła. Pokój przestronny, codziennie sprzątany i codziennie uzupełniany mini barek. Jedyne co mogło by być odświeżone to łazienka.
Blisko morza, dużo atrakcji. Teren kompleksu ogromny, atrakcje dla dzieci i dorosłych (bary). Trzeba poświęcić troszkę czasu, aby wszystko zobaczyć.
Nie zauwarzyłem
Hotel jest przepiękny. Duże obejście cudowna zieleń. Pokoje czyste i zadbane. Obsługa przyjazna. Baseny, plaża zadbana. Jedzenie bardzo dobre.
Obsługa zawsze w gotowości do pomocy. Organizacja imprez rewelacyjna.
Pobyt oceniam bardzo dobrze. Sam hotel na wysokim poziomie, mam porównanie np do double tree by hilton w Kemer. Kompleks kamelya Collection składa się z trzech hoteli w Aishen, Fulia i Selin. Można korzystać ze wszystkich atrakcji każdego hotelu. Ja szczególnie polecam właśnie hotel selin. Najwyższy poziom, najlepsza restauracja główna, basen na którym jest najmniej ludzi oraz jest najbliżej morza. Co do morza super piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza. Wieczorne animacje to jest majstersztyk. Codziennie nasze dziecko było zachwycone
Ogromny, zróżnicowany kompleks z którego można korzystać obojętnie w którym hotelu się jest, dużo basenów, świetne animacje dla dzieci, importowany alkohol (zwłaszcza w lobby barach), jedzenie zróżnicowane na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.
Ja nie zauważyłem.
Hotel jest bardzo fajny, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Przestrzeń hotelu ogromna, jest dużo atrakcji, wielka ilość basenów, barów i restauracji. Nie da się spróbować wszystkiego, przecież wybór jedzenia jest ogromny.
Pierwsza linia - prywatna plaża jest w 100 metrach od wejścia z hotelu. Plaża bardzo czysta, jest dużo leżaków, morze ciepłe i niegłębokie. Sprzątają pokoje codziennie. Ogromny wybór jedzenia. Animacja na najwyższym poziomie - jak dla dzieci, tak i dla dorosłych. Miły i uprzejmy personel. Większość personelu mówi w języku angielskim, niemeckim albo rosyjskim. Nie ma kolejek w stołówce. Aquapark z kilkoma fajnymi zjeżdżalniami. Bary i restauracji otwarte prawie 24/7.
Pokoje potrzebują renowacji, zwłaszcza kanalizacja w najstarszym hotelu Selin. Wodne sporty są drogie, okropne i nie zgadzają się z opisem. Po snorklingu dziecko wylądowało w szpitalu z jelitówką przez brudny sprzęt. Hotel nie jest z tym związany, ale dopuszcza tych "biznesmenów" do sprzedawania swoich usług.
Obsługa ma problem z podstawowymi pracami jak wymiana ręczników w pokoju. Oświetlenie pokoju - ciemno jak w kopalni. Można odsłonić okna lecz nie wiem czy wówczas klimatyzacja będzie odpowiednio wydajna. Samo położenie hotelu na +. Późna kolacja w hotelu Fulia po przyjeździe i wczesne śniadanie przed wyjazdem woła o pomstę. Pieczywo tak suche że nie da się tego jeść, wybór dodatków prawie nie istnieje. Podczas standardowych posiłków pilnujcie talerza bo tak szybko sprzątają, że pół waszego posiłku może zniknąć.
Z uzupełnianiem codziennym barku w pokoju też był problem.
Obsługa leży i kwiczy.
Hotel bardzo fajny dla rodzi z dziećmi. Dużo przestrzeni. Aquapark i baseny świetne. Jedzenie urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje sprzątane codziennie.
Blisko do plaży. Płaza duża i jest tam sporo leżaków zawsze można znaleźć miejsce. Duża ilość basenów każdy znajdzie dla siebie swój raj. Super animacje dla dzieci.
Po przyjeździe okazuje się, że pokoju brak i nie wiadomo kiedy będzie, recepcjonista ucieka i zostaje się o 4 rano bez pomocy - tragedia jeśli jest się z dziećmi Hotel ładny ale 5* to kilka lat temu
Ciepła i czysta woda w basenie, czyste pokoje
Mnóstwo rosjan a gdzie sankcje, animacje średnie
Nie kupujcie wczasów w tym hotelu ! Chcą nas wpieprzyć do pokoju ze znajomymi . Pokój czteroosobowy a nas jest 6 osób . Każdy zapłacił grube pieniądze za wczasy ! My 24 tys złotych za cztery osoby (2+2) a znajomi za 2 osoby dorosłe ponad 16 tysięcy . Jesteśmy 27 h w podróży zmęczeni i czekamy brudni zmęczeni w recepcji . Pokoje mamy mieć dopiero 27 czerwca ! To jest jakaś kpina ! Jak można tak traktować ludzi ?!
Nie kupujcie tu wczasów ! Oszuści ! Kłamczuchy ! Nie pomocni !
Masakra hotel ! Uciekajcie jak najdalej od tego hotelu !
Pobyt w hotelu jak najbardziej udany. Pokoje (Tarrace)zadbane, sprzątane codziennie. Jedzenie mi smakowało, smażone na bieżąco, cały czas ciepłe, plus za kolacje tematyczne. Plaża i widoki z promenady przepiękne, mnóstwo palm. Do plaży 3 minuty spacerkiem. Ciekawe aktrakcje wieczorne, zwłaszcza koncerty na boisku a w dzien podobala mi sie impreza na basenie z piana party. Jedyny minus hotelu to nie podgrzewane baseny w maju. Trafiliśmy na chłodne noce i woda w basenach była zimna. Pod koniec pobytu jak bardziej przygrzało i nocki byly cieplejsze już bylo lepiej. Temp wody 24-26stopni. Basen wewnetrzny niestety też nie podgrzewany. Ogólnie bardzo polecem hotel jak i cały kompleks Kamelya , w tym budżecie jeden z lepszych w Turcji. Transfer 1h 20min( w tym postój 15min.)
- Atrakcje wieczorne jak i dzienne - Smaczne jedzenie - Czystość - Dobre drinki, butelkowe piwo w lobby - Piękna plaża
-Nie podgrzewane baseny w maju
Ogólnie, hotel robi wrażenie. Dostaliśmy pokój z maleńkim oknem, które było zasłonięte przez windę. Jedna prośba o zmianę pokoju nie wystarczyłam, musiałam prosić kilkukrotnie.
Ciekawa architektura. Bardzo duży wybór dań. Czysta plaża przy hotelu.
Siłownia mała ze starym sprzętem. W marcu hotelowy basen, siłownia i sauny czynne tylko do 19.00.
pobyt 16-23.03 POZ - AYT wspaniały był to czas, nie zapomnę go nigdy. Pobyt przerósł nasze oczekiwania. Pierwszy raz byliśmy na ULtra ALL IN. to było za mocne ilość jedzenia i alkoholu od 7 do 2am Poprawne markowe alkohole whisky, gin, luksusowa,raki, efes piwko, winko biale/czerwone, odpowiednik proseco, 3 karty drinków, ilość deserów ciast to przegięcie ; )) codziennie jakis wieczór tematyczny typu kuchnia meksykanska, włoska, azjatycka (bylo nawet przepyszne suszi i fajne makarony!) 3bary ( w sezonie chyba dziala tez 4 na plazy) pokoj poprawny ogromne 2 wyra chyba 130x2 + dostawka ok 100 wiec jak złączylismy to mielismy lotnisko na prawie 4m :) Hotel bardzo czysty codziennie sprzątanie, uzupełniany mini barek (2 piwiesia 4 wody 2 cole, fanta sprite, soki)
jedzenie, alkohole, położenie, lody na patyku, kulki, piekna trawka okolica zielono, przy samej plazy sala zabaw dla dzieci, playroom na zetony (platne 5zetonow =10e) cymbergay kregle, pilkarzyki jakies motory spoko siłownia, spoko sauny suche
jedyny minus jaki mozna sie doczepic to brak jacuzi (w sensie takiej na maxa cieplej wody) woda w basenie 28 i w brodziku 29 (ale jadąc w terminie kwiecien - listopad) nie jest to moim zdaniem potrzebne. sauny suche fajne, sauna mokra nie była taka gorąca ale też spoko
Byliśmy we dwoje z żoną. Bardzo polecamy ten luksusowy hotel. Wielki ośrodek, w którym trudno się nudzić. Super położenie przy morzu i promenadzie, piękny widoki z okien. Pokoje sprzątane codziennie, codziennie wymieniana pościel i uzupełniany minibar. Doskonałe jedzenie, mnóstwo soczystych warzyw i owoców, ciast oraz ryb które uwielbiamy. Doskonała obsługa, uśmiechnięta, pomocna, widać, że chce im się pracować. Piękna duża plaża. Spa na wysokim poziomie. Do skorzystania ze spa zachęcił nas David, za co bardzo dziękujemy. Panie Ayu i Adel są doskonałymi fizjoterapeutkami a masaże w Ich wykonaniu pozwoliły nam się super zrelaksować. Chotel godny polecenia.
Położenie, obsługa, doskonałe jedzenie, spa.
Bardzo czysty zadbany Różnorodne jedzenie Markowe alkohole
Blisko do plazy Niedaleko od lotniska Dużo terenów zielonych Dużo atrakcji dla najmłodszych Przyjazna obsluga
Kamelia Selim piękny obiekt -jeden z trzech hoteli KAMELYA, bardzo dobre jedzenie, urozmaicone, dobre alkohole. Blisko do morza, dobre animacje głównie w języku rosyjskim. przewaga rodzin z dziećmi. dojazd z lotniska (50 km) trwa 1,5 godziny. powrót 6 godz. przed wylotem
Dobra kuchnia, miły personel, czysto
wybrałam pokój delux 3 osobowy, a dostałam pokój rodzinny- jedno pomieszczenie bez okna a drugie bez balkonu z małym oknem widok na zewnętrzną windę skandal! Po reklamacji zamieniono pokój na standartowy
Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Jedzenie na wysokim poziomie. Położenie hotelu ora atrakcje pozytywnie nas zaskoczyły. Baseny aqua park, plaża, bary, restauracje - super. Obsługa na duży plus. Polecam dla rodzin z dziećmi.
Animacje Jedzenie Obsługa Położenie Kompleks basenowy Atrakcje dla dzieci
Ogólnie rewelacja, byliśmy wcześniej w Kamelya Fulya i było też cudownie. Kamelya Selin leży bliżej morza, piękne widoki z pokoju, duży basen, Pool bar z widokiem nad morze .... cóż więcej dodać. Cały kompleks rewelacyjny a personel przemiły i pomocny.
Wszystko a w szczególności Sea Bar :)
BRAK
Hotel ładnie położony przy plaży i w ładnym otoczeniu zieleni.,ale pokoje wymagają odnowienia
Bliskość plaży i otoczenie zieleni oraz duże baseny
Jedyny mankament to pokoju które powoli wymagają odnowienia.
Jestem obecnie w hoteli drugi dzień. W Turcji bywam 4 razy w roku. Opinie są zawyrzobe dlatego wybrałem ten hotel. Jedna wielka ściema.
Tylko piękne otoczenie
Mały wybór jedzenia jak ma standard 5*, brak alkoholi importowanych jak ludzie piszą. Pokój de luxe dla 3 osób dostawka łóżko polowe. Ultra al to ściema bar w lobby czynny do 24 a w ofercie do 2. Co trzeci dzień otwarty na disco. Brak przekąsek jak jest w ofercie. Za te pieniądze nie warto. Odradzam
Przebywam obecnie w tym hotelu pobyt od 28.01 do 04.02 . To mój 29 raz w Turcji w tym rejonie kilkanaście razy .Hotel nie zasługuje na tak wysoka ocenę, nie ma all do 02 .00 , 24 .00 zamknięte. Ogólnie nie polecam tego hotelu .wiem co pisze
Położenie hotelu i nic poza tym
Zimne jedzenie , brak importowanych alkoholi co pisze w ofercie , recepcja nie pomocna , pokój dla trzech osób to dwa złączone łóżka na trzy osoby
Hotel co do zasady jest ładny , aczkolwiek czasy młodości ma już za sobą . Otoczenie hotelu jest przepiękne, plaża szeroka, a przed hotelem znajduje się przepiękna promenada, którą można odbyć dość długi spacer. Wszystko otoczone jest przepiękną zielenią, przy promenadzie są ławki. Można ten czas również spędzić aktywnie, pobiegac. Pokój natomiast zaskoczył mnie na niekorzyść : wykładzina na podłodze dość nieprzyjemna , szara zniszczona, podobnie narzuty na łóżkach. Pokój trzyosobowy mimo, że w wersji de luxe jednak zbyt mały dla swobodnego spędzania czasu. Slabe oświetlenie nie pozwalało czyta wieczorem. Brak także basenu na zewnątrz z podgrzewaną woda.
Hotel ma przestarzały design niemniej jednak wszystko zostało wykonane z materiału wysokiej jakości i ma swój urok. Jedzenie jest bardzo dobre i urozmaicone W hotelu jest bardzo czysto.
Brak podgrzewanego basenu na zewnątrz, dość zniszczone pokoje nawet w wersji de luxe.