Długie, piaszczyste plaże nad Morzem Egejskim
Bliskość mitologicznej góry Olimp oferującej niesamowite widoki
Urokliwe miasteczka z tradycyjną grecką architekturą
Basenu tam po prostu nie ma!!!Sprzątać trzeba samemu o ile znajdzie się sprzęt na korytarzu!!!Brak ciepłej wody przez cały turnus!!!Śniadania dwa plasterki wędliny i plaster sera oraz mały dżem przez cały pobyt to samo!!!Obiadokolacje lepsze, ale tylko drugie danie i już, dla odmiany dwa kawałki pizzy!!!Opieka rezydenta żadna, zebrała pieniądze w pierwszy dzień na wycieczki i tyle ją widzieli, brak kontaktu i zainteresowania grupą!!!
Byłam tam dwa razy! Chętnie pojechałabym jeszcze raz! Obsługa świetna, właściciel świetny człowiek. Sam hotel? Na pewno nie dla ludzi, chcących luksusu. Wszystko co najważniejsze- jest. Dość duże balkony. Blisko morza, niedaleko dyskoteki. Świetny hotel dla młodzieży. Wśród obsługi- Kristina. Młoda Greczynka, która mówi po polsku. Na pewno pomoże jak będzie trzeba. Niedaleko supermarket i świetna lodziarnia - pralina. Jak ktoś ma wątpliwości, to niech się ich pozbędzie i jedzie!
Hotel bardzo dobry obsługa miła, czysto, posiłki bardzo dobre i bez limitu można przytyć. Położenie trochę na uboczu brak komunikacji miejskiej, jest taxi lub spacerkiem.Do miasteczka ok 5 km plażą lub drogą.
Rezydentka to jakiś koszmar. Człowiek jest zdany na samego siebie dobrze że Grecy są uczynni i mówią po angielsku. Tak niekompetentnej osoby jak pani rezydent to już dawno nie spotkałem. Jak to jeden mały szczegół może zepsuć pobyt.
SUPER WŁAŚCICIEL , BYLEM TAM OSOBIŚCIE, REWELACJA ZNOWU TAM POJADĘ !!!! WALDEK, MONIKA, MARTYNA Z POLSKI
Super wakacje polecam wszystkim, ktorzy mają jeszcze wątpliwości. Nie będziecie żałować!