2062 opinie
Hotel położony w jednym z najpopularniejszych kurortów wypoczynkowych w Tajlandii, zwanym perłą południa.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża Kamala.
Dla amatorów aktywnego wypoczynku: 2 baseny, siłowania, SPA, sporty wodne na plaży.
Atrakcyjna lokalizacja: w zachodniej części wyspy, w odległości krótkiego spaceru od centrum miejscowości Kamala.
Polecam ten hotel z czystym sumieniem. Pokoje codziennie sprzątane Obsługa bardzo miła Jedzenie urozmaicone i smaczne Z hotelu wychodzi się na piękną piaszczysta plażę Plaża codziennie sprzątana Nic dodać, nic ująć
Przemiła obsługa Czystość Bezpośrednio przy plaży
Zapach z kanalizacji
Wspaniały hotel znajdujący się bezpośrednio przy plaży. Obsługa hotelowa bardzo pomocna, miła. Na każdym kroku pięknie nas witała. Jedzenie pyszne zamawiane z karty, każdy znajdzie coś dla siebie. Gorąco polecam
Lokalizacja, obsługa, plaża, cisza, czystość.
Hotel Kamala Beach Resort bardzo przypadł mi do gustu. Z miłą chęcią poleciał bym do Tajlandii jeszcze nie jeden raz.
Zalety hotelu: - bardzo miła i pomocna obsługa hotelu - obsługa kelnerska ,,pierwsza klasa " - blisko hotelu plaża - kilka dostępnych basenów z leżakami - pokój sprzątany jest codziennie - masaże na terenie hotelu - darmowe WiFi
Pobyt mogę uznać za bardzo udany.Swietna baza wypadowa na pobliskie wysepki,pokoje przestronne z dużymi łóżkami.W pobliżu hotelu nocny targ i mnóstwo małych restauracji z bardzo dobrym jedzeniem.Hotelowa restauracja też bardzo dobra.Brak problemów z wolnymi leżakami ,świetne baseny.Na pewno jeden z lepszych hoteli na Phuket.
Położenie przy bardzo ładniej plaży . Cisza i spokój Czystość i miła obsługa
Idealny hotel na odpoczynek z dala od zgiełku miasta, przy samej plaży, jednocześnie blisko do restauracji, barów, sklepów, bankomatów, Street foodów. Pokoje czyste, klimatyzacja, lodówka, codziennie sprzątane, codziennie nowa woda. Przemiły i pomocny personel zarówno w recepcji, jak i w restauracji, panie sprzątające i masażystki.
Hotel jest "tylko dla dorosłych" od 18 roku życia. Idealny na wypoczynek bez dzieci, dlatego na całym terenie hotelowym, na basenach, w restauracji oraz plaży, jest bardzo spokojnie i można się naprawdę zrelaksować. Na terenie hotelu drewniany domek, w którym w ciszy i spokoju można zrobić masaże u przemiłych Tajek.
Nie ma się do czego przyczepić, wszystko super.
Świetny hotel jak na 4 *, otrzymaliśmy lepszy pokój przy samej plaży bez dopłaty. Śniadania bardzo smaczne, dużo owoców, obsługa przesympatyczna jak i cała Tajlandia. Szczerze polecam ten hotel.
Spokój,
Hotel nie jest najnowszy, ale bardzo czysty. Dużym plusem jest położenie - przy samej plaży. Obsługa bardzo miła i pomocna. Niedaleko jest targ, przystanek taxi, kantor i sklepiki. Śniadania i obiady pyszne. Pokoje duże, schludne i sprzątane co dzień. Z chęcią wróciłabym ponownie.
Położenie, czystość, obsługa, smaczne posiłki
Hotel Świetny! Połozony przy samej plaży, czysto, dobre jedzenie, przesympatyczna obsługa. Warty polecenia-wracamy za rok!
Położenie, czystość
Hotel wart 5 gwiazdek! Miejsce szczególnie przyjazne dla wszystkich ludzi, bez wyjątków. Czystość nieskazitelna, jedzenie obłędnie pyszne! Już marzę o powrocie tam.
Lokalizacja chyba najlepsza na całym Phuket!
Żadnych wad!
Świetny wrześniowy urlop. Pomimo pory deszczowej przez 8 dni padało przez 1 dzień. Obsługa hotelowa dba o praktycznie każdy szczegół( ręczniki plażowe, codziennie woda w lodówce,sprzątanie o innej porze na życzenie). We wrześniu hotel poza śniadaniami w restauracji świecił pustkami, zero kolejek do baru, tłumów na basenie, na plażach totalny luz. Miejscowość w której położony jest hotel jest stosunkowo mała, ale bez większych problemów można wypożyczyć skuter (20-30 zł/dzień). Hotel co ciekawe przeznaczony tylko dla dorosłych więc zabezpiecza się przed atakiem bombelków. 90% pozostałych turystów w hotelu to reprezentanci kraju spod znaku sznycla, piwa i kiełbasy, w wieku co najmniej dojrzałym. Hotel jak i Tajlandia w 100 % godne polecenia.
Hotel przy samej plaży. Przepyszne rozmaite śniadania. Dobra hotelowa restauracja choć stosunkowo droga jak na standardy Tajlandii. Animacje, joga, siłownia wliczone w cenę.
Brak!
Bardzo serdecznie polecam ten hotel obsługa bardzo miła i profesjonalna. Na miejscu super baseny oraz możliwość skorzystania z przecudnych masaży. Serdecznie polecam.
Super baseny Fajna siłownia Wyśmienite jedzenie Obsługa prefekt
Pobyt w 2019 roku 10 dni przełom maja i czerwca, biuro EXIM, tylko śniadania Zacznę od tego by nie bać się międzylądowania w Dubaju!!! Im dłuższe tym lepiej :) ponieważ pozwoli Wam na zwiedzenie części miasta, czy przejażdżkę metrem. Hotel przerósł moje i koleżanki oczekiwania. Na wyjściu z lotniska czekał na nas prywatny kierowca, który w komfortowych warunkach dowiózł nas do hotelu. Tam w recepcji dowiedziałyśmy się że zmieniają nam hotel na SUPRIME będący częścią całego resortu, codzienne śniadania w restauracji nad brzegiem morza z tak ogromnym wyborem że o monotonii nie było mowy przez cały nasz pobyt, plaża za wyciągnięcie ręki, bezludna tak jak baseny hotelowe. Cisza przerywana śpiewem ptaków, spokój bez wrzasków dzieci czy muzyki z głośników wprost pełen relax. W recepcji można wymienić walutę, kupić wycieczki a przed hotelem wynająć tuk tuka czy taxi. Do najbliższego sklepu 3 min piechotą. Z hotelu kursuje busik do Patong i z powrotem. Na mieście liczne lokalne knajpki dla wrażliwych podniebień można jadać w hotelowej restauracji europejskie dania. Kuchnia hotelowa czynna 24h/7 z dostawą do pokoju. Sam pokój bardzo przestronny z strefą wypoczynkową (sofa, stolik) ze sporą łazienką z kosmetykami codziennie uzupełnianymi, wszystko codziennie sprzątane. Przy wyjeździe nie było problemem podział rachunku na dwie osoby czy podział płatności część gotówką część kartą. Co więcej podczas transferu aż do odprawy i nadania bagażu głównego towarzyszył nam rezydent, który szybko przeprowadził nas przez tłum ludzi w kolejce. Nie dość tego EXIM zadbał o dłuższą dobę hotelową tak, że czas oczekiwania na transfer nocny na lotnisko spędziłyśmy w komfortowych warunkach pokoju hotelowego bez konieczności tułania się po hotelu i szukania sobie pół dnia miejsca. Reasumując polecam z czystym sumieniem hotel i pobyt w nim poza sezonem. PS. co zaś do pogody na przełomie maja i czerwca. Słońce miałyśmy przez cały pobyt i jak się okazało opalało nawet jak niebo było zachmurzone :)) w ciągu naszego pobytu nocne burze się zdarzały dość często tak od g. 01.00 do 04.00 zaś w ciągu dnia tylko 2 razy padało. Raz ciepły deszcz trwał 15 minut po czym ponownie słońce grzało tak że parasol nadal był nam potrzebny, drugi raz zaś podczas powrotu ze zwierzania Phuket, oberwanie chmury na jakieś 30 minut.
- brak dzieci - bezpośrednio nad piaszczystą plażą - codzienne śniadania w restauracji z widokiem na morze - bliskie położenie do sklepów i lokalnych restauracji - przestronne i czyste pokoje - kantor i biuro podróży w hotelu
- BRAK!!
Hotel jest bardzo blisko plaży, na całym terenie dostępne jest wifi wolne od dodatkowych opłat. Do dyspozycji gości są cztery baseny jeden czynny do 22.00, nad którymi jest sporo leżaków. W pokojach są czajniki i codziennie uzupełniania kawa i herbata, jak również woda, warunkiem jest zostawienie pustych butelek w pokoju, w czasie sprzątania. Na śniadanie każdy znajdzie coś dla siebie, obiady jedliśmy w knajpce Thank you jakieś 300 m od hotelu (skrótem ) niedaleko 7 eleven.
blisko plaży, darmowy internet, spokojna okolica
dla nas nie miał
Hotel położony bezpośrednio przy plaży. Dwa razy w tygodniu prawie przy samym hotelu znajduje się Lokal Market ze straganami z prawdziwym tajskim asortymentem. Taxówki przy samym hotelu z bardzo wygórowanymi jak na warunki tajskie cenami (lepiej podróżować autobusem lub łapać taxi, które jadą ulicą a nie te stacjonarne - myśmy tak zrobili i wyszło o połowę taniej). W zasadzie tak długo staliśmy na przystanku autobusowym aż zatrzymała się taxówka i uzgodniliśmy cenę przejazdu z Kamali do Patongu za 200 bahtów a nie za 400 jak to było po drugiej stronie ulicy czy pod hotelem. Pokoje bardzo czyste - codziennie sprzątane. Jednak proponuję wziąć swoją moskitierę. Woda w lodówce wymieniana codziennie - chyba, że zabiera się szklane butelki na plażę i nie zostawia pustych w hotelu. Robaków niewiele jak na ten klimat (mieliśmy tylko dwa i za każdym razem po telefonie na recepcję zostawały wynoszone). Niedaleko znajduje się supermarket 7eleven, w którym możemy się zaopatrzyć w alkohol, jedzenie oraz kosmetyki. Alkohol w Tajlandii jest sprzedawany w określonych godzinach także należy na to zwrócić uwagę przed wizytą w markecie (nie dotyczy to barów w okolicy czy hotelu). Bardzo polecamay wycieczkę na Phi Phi Island oraz szczególnie wycieczkę objazdową z Mr. One and Mr. Good (pseudonimy przewodnika oraz kierowcy), którzy niezwykle ciekawie opowiadają o życiu w Tajlandii i tworzą niesamowicie pozytywną atmosferę podczas wycieczki. Cena wycieczki do sanktuarium słoni mocno zawyżona chociaż bardzo fajna (bardzo słabe jedzenie jak za tą kwotę - makaron ryżowy z tofu i ananas na deser). Polecamy niedaleką knajpę Smile Bar (bardzo miła obsługa i jedzenie). Jedyna rzecz bardzo negatywnie wpływająca na ogólną ocenę hotelu to jedzenie na wynos. Dwa razy, ze względu na wycieczkę musieliśmy wziąć śniadanie w boxie na wynos, i o ile śniadanie w restauracji hotelowej jest przepyszne, to w boxie znaleźliśmy crossaint\'a, \"pęknięte\" jajko i dwie kanapki z chleba tostowego z niskiej jakości szynką i serem (plus napój/woda). Ogromnym plusem hotelu jest położone 10 min drogi (pieszo) FantaSea, jedna z największych atrakcji turystycznych na Phuket (głównie teatr w którym można obejrzeć spektakl ze słoniami i tygrysami na scenie), gdzie można odwiedzić wiele fajnych miejsc. Zapłaciliśmy 1800 BHT / osobę, jednak było to warte swojej ceny - w cenie znajduje się samo wejście do parku FantaSea, a także spektakl, który (naszym zdaniem) kosztowałby o wiele więcej w krajach europejskich. Ogólnie: bardzo dobry hotel, adekwatny do ceny.
Położony bezpośrednio przy plaży. Bardzo czysty. Niebywale pomocna obsługa.
Nieznaczne wady: - jedzenie \"na wynos\" (boxy). - brak kanałów w telewizji w języku polskim.
Byliśmy z mężem w drugiej połowie września i pogoda miło nas zaskoczyła.Hotel bardzo przyjazny turystom.Pokoje sprzątane codziennie,. Jedzenie,( poza śniadaniem) zamawiane z karty,ale przepięknie podane i przepyszne.Dla każdego coś pysznego :-) Dla nas dużą zaletą było to, że hotel nie przyjmuje rodzin z dziećmi.Wprawdzie brak animacji a alkohol podawany tylko do 22 ,ale dla spragnionych rozrywek miejscowość zapewnia bezpieczne atrakcje na zewnątrz.Obsługa przemiła i bardzo pomocna.Przy samym hotelu we wtorki i piątki tętni życiem lokalny bazar, gdzie za grosze można kupić wiele fajnych rzeczy.Na terenie całego hotelu bezpłatny internet.W hotelu większość gości to Niemcy.Niestety jest trochę robactwa ,ale przy tym klimacie raczej to normalne.Gorąco polecamy ten hotel.
Pyszne jedzenie,super obsługa
bardzo mała plaża,brudna poza sezonem
Można spokojnie polecić, jak zrobią lifting pokoi będzie Rewala.
Położenie, super restauracja nadmorska, gdzie można podziwiać zachody słońca itd.
Można już zrobić lift pokoi
Polecam dla par, dla osób szukających spokoju. Hotel położony bezpośrednio przy cudnej plaży. Dla szukających rozrywek można zawsze podjechać tuk- tukiem do Phatong gdzie rozrywek co nie miara????
Miła, pomocna obsługa, hotel położony przy samej plaży ????
Brak????
Dobry stosunek jakości do ceny. Hotel godny polecenia. Akurat bylismy w porze deszczowej, więc trochę padało, ale i tak dało się poopalać i pokąpać. Piękna zieleń, zatoka, piasek na plaży. Dobrze wyposażona siłownia. Nie polecam wycieczek do słoni. Są one więzione w dziwnych miejscach, dosłownie przykute sznurami do klatek. Biedne zwierzęta, aż szkoda na nie patrzeć. Chłopiec który kierował słoniem cały czas boleśnie szturchał go u ucho, od tego zwierzak miał rany. Proszę wszystkich o nie wspieranie tych praktyk, nie korzystanie z wycieczek do słoni!!!! To takie majestatyczne, dumne i mądre zwierzęta, a są tak zle traktowane!! My nie mogliśmy kontynuować tej \"przejażdżki\" widząc jak słonik jest męczony, i kazaliśmy chłopcu zawracać. Inni też tak zrobili. To było nie ludzkie po prostu. Na drugi raz to pojedziemy do tzw. sanktuarium dla słoni, tam one są świetnie traktowane, mają wolne wybiegi, i turyści mogą tylko na nie patrzeć i je karmić.
Dobre śniadania. Wygodny hotel. Super basen, wielki, i z małą ilością ludzi, przynajmniej kiedy tam byliśmy w czerwcu. Leżaki do wyboru, woda ciepła. Czysto wszędzie. Urokliwe miejsce. Piękna zieleń. Bardzo mili ludzie pracujący w hotelu, uśmiechnięci i pomocni.
Słabe jedzenie, szczególnie kolacje, które trzeba było zamawiać z karty, a nie brać samodzielnie w bufecie. Często zamówione danie okazywało się nie smaczne. Brak ciast, kiepskie desery. Wąziutka plaża, a kiedy były wielkie fale, to prawie cała była zalewana.
Hotel położony zaraz przy pięknej plaży z super morzem (chociaż zachęcam gorąco do spaceru 25 min. na plażę Siem Leigh, gdzie piasek i woda są naprawdę świetne). Cicho, spokojnie i bardzo bezpiecznie. W pobliżu miejscowość ze sklepami, restauracjami itp, chociaż najlepsze restauracje są bezpośrednio przy plaży wzdłuż deptaka. Sam hotel bardzo czysty (i odnowiony po tsunami), nic do zarzucenia, uważam że nawet więcej wart niż 3*. Jedyne do czego się przyczepię to mała ilość dań tajskich na śniadaniu (tylko to jadłem podczas całego pobytu w Tajlandii), innych potraw było dużo i w wystarczających ilościach. Zachęcam wszystkich poszukujących ciszy i spokoju do odwiedzenia tego hotelu.